Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
No oczywiscie ze "Pewnego razy w Mexyku" :D
"Chicoooo... nie zniechecaj sie! A zniechecaj sie ty slepy gnoju, mam to gdzies." xD
cytat z "Czekolady"
no to cytat ode mnie:
Potrzebuję miesiąca, więc radzę cierpliwie czekać. Chyba że czas państwa nagli. Większy pośpiech, niższa cena. Jestem pewien, że państwo nie chcą działać pochopnie. Proszę zasięgnąć innej opinii. Mój adres znacie.
"Dziwiate Wrota" Corso oszukuje naiwniaczkow x)
"Znacie moje wiersze?
Ktos sie rodzi dla ciemnosci..."
Nie :) Probujcie dalej :D Ja moze podpowiem, ze miedzy kwestia w pierwszej, a ta w drugiej linijce jest troche czasu na akcje, ale w milczeniu :)
Brawo :) Podalabym ten piekny cytat ("W blasku ranka, w nocy cieniach, ktos sie rodzi dla cierpienia, w cieniach nocy, w dnia jasnosci, ktos sie rodzi dla radosci...") ale to trzeba tylko kwestie Johnnego, a on tego w calosci sam nie powiedzial. :)
Owadodestruktor, zadajesz. :)
martamar 14 ma racje. Też chciałam dać ten cytat, ale nie wiedziałam jak on idzie
"Daj się jeszcze raz przytulić, schowam nos"
hyhyhy "arizone dream" znam na pamięć wiec jestem pewna,ze to właśnie cytat z tego filmu:))
moj cytat:
"a kto tu mówił o ćwiartowaniu?chciałem ci tylko wyciąć na czole małe "Z" ! "
:D
Hah "Las Vegas Parano" :D Kochanm ten film xD
"Kiedys mówiles, ze jakbys mial jacht...
zabralbys Annette i poplynal z nia w rejs.
Pamietasz jak to mowiles? <Polnoc, poludnie, wschod, zachod, nikt nas nie znajdzie>."
To może ja zadam:
"Moje życie na tym się kończy teraz męczyć mnie będą koszmary, a budzić się będę każdego dnia by ponownie sie zamartwiać"
jeśli to do mnie to przepraszam serdecznie :*
Twój cytat jest z "Charliego i fabryki czekolady"
a co z moim cytatem? wie ktoś?
Noto ja Dam kolejne ; )
'' Tylko? To tak, jakby powiedzieć,że on nie wejdzie na szczyt bo to tylko człowiek...to tak jakby powiedzieć że to nie diament, tylko skała... mówiąc 'tylko' niszczysz jego marzenia bycia niedźwiedziem ''
"Gnijąca panna młoda Tima Burtona" jestem pewna na 100%
"pisałeś kiedyś powieść, opowiadanie, pamiętnik?"
No to ja zadam :)
Wrocilem do domu i zaczalem zycie od nowa. Przestalem brac. Przestalem pic. Bylem trzezwy jak sedzia sledczy.
Oczywiście "Edward Nożycoręki"
Mój cytat:
"I niech się pani nie martwi o moją twarz. Nie dostałem mocno"