Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
Nie ma za co przepraszać! Każdemu się zdaży!
no to może mój poprzedni cytat
"-pamiętasz ile biorę?
-tak wiem, masakrycznie dużo"
i odrazu mówię, że to nie są "dziewiąte wrota"
to jest "Sekretne Okno" scena z prawnikiem!!!
"mój orzeszek"
"Ryby wcale nie są głupie. Wiedzą kiedy milczeć. Głupi są ludzie. A ryby wiedzą wszystko i już nie muszą myśleć."
Arizona Dream:) to z monologu Axela na początku filmu:)
"Uważnie sie Tobie przyglądałem a teraz nie mam ochoty na ciebie patrzeć"
"Benny & Joon"? ;>
CYTAT:
"Nie polubicie mnie.."-"You will not like me.." (z tym pięknym akcentem na NOT ;p)
ROZPUTNIK!!! 100% to był świetny prolog!
"Moje życie na tym się kończy teraz męczyć mnie będą koszmary, a budzić się będę każdego dnia by ponownie sie zamartwiać"
chyba tak,ale nie jestem pewna.
CYTAT:
"I'm 33 years old.. I'm dying..." w tlumaczeniu "Mam 33 lata..Umieram..." ;>
Może znowu "Rozpustnik"? nie mam pojęcia! Ale na przyszłość proszę mi nie zabierać cytatów jak zgadnę! To troszeńkę chamskie!
Jasne!!! Zapodajesz cytat!!! A jak ktoś nie ma pomysłu i oddaje, to miło by było jak by napisał. Unikniemy nieporozumień!
Heh, nawzajem ;-)
No to ja mam cytat:
"Jestem nieuczciwy, a więc uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość, bo tylko uczciwi są nieprzewidywalni."
ojeju banalne: pirates "the curse of the black pearl"
|a propos- wczoraj byłam już drugi raz na maratonie pirates 3 części,było super:)
mój cytat: "czasami chcę,aby żył...a czasami nie."
Dobra oto podpowiedź:
W tym filmie grał dziwaka (co się często mu zdarza) i nosił cylinder (czy jak się taki kapelusz nazywa!)
Powodzenia w odgadywaniu!
to jest z Jeźdzca bez głowy :))
Cytacik: "Jeśli ugryzę rower,i przejadę się na jabłku poznam różnice".