Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
za pierwszym razem nie trafiłam, ale teraz jestem pewna na 100%. To oczywiście cytat z "Z Piekła Rodem".
"MIeliśmy 60g meskaliny, 20g kokainy,solniczke LSD butelkę Burbonu i Rumu oraz masę rozśmieszaczy i przymulaczy, to dużo ale kiedy człowiek zacznie kolekcjonować dragi to nie może przestać"
na 100 jest to z Las Vegas Parano :)
No to teraz ja dam coś bardzo łatwego ;)
"Naprawdę powinieneś tego spróbować,jest niesamowite. To powoli smażona wieprzowina, nic niezwykłego.Po prostu to moje ulubione danie i zwykle zamawiam ją z tequillą i cytrynką w każdej knajpie w tym kraju."
mój cytat(łatwizna):
- I przez te wszystkie lata nie użyłeś nici dentystycznej?...
-Ani razu.
Powodzenia ;)
Ten cytat, który podała majus_5 miał być starszy od Edwarda, więc to chyba jednak nie jest "Charlie i fabryka czekolady", bo to jest dużo młodsze...
Ja napisałam że Edward jest dużo starszy!!! Chociarz mogło to nie być oczywiste!
ten cytat jest z Jeźdzca bez głowy (oglądałam wczoraj!!! COOL!)
" - jest martwy?
- problem w tym że on już nie żył!"
czy jakos tak!
ten cytat jest z Jeźdzca bez głowy
a mój to:
" - jest martwy?
czy jakos tak!
Ale owdodestruktor nie ma racji, że to piraci, więc ponawiam mój cytat:
" - jest martwy?
No to ja zapodam cytatem...
"Dzień dobry, Kolumbie..."
Tymi słowami Matka przypominała mi,że Amerykę już odkryto...
hyhy- kiedy wchodzę na ten post prawie zawsze napotykam na cytaty z "Arizony Dream" :) mój ukochany film.
mój cytat:
"zapałka w baku, bum bum" |proste,a urocze(jak dla mnie:)
Wow jakoś mi się udało <jupi>
Brak pomysłu na cytat :/
Coś łatwego...
"Najważniejsze jest zakończenie... to jest idealne"
tak to jest na 100% z "sekretnego okna" :)
-> "You know...the only thing that matters is the ending. It's the most important part of the story, the ending.And this one...is very good.This one's perfect."
mój cytat:
"jest zbyt pojebany by żyć i zbyt normalny by umrzeć"