Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
no, "Żona Atronauty" na 100%. Ale znowu widze zastój w grze. Może cytat kolejny trochę to rozrusza:) coś prostego:
"Nie piję, prowadzę"
Nie pamiętam,ale kojarzy mi się z Las Vegas Parano,nie wiem czy slusznie... "Uwielbiam czekoladę",uwaga,to NIE JEST kwestia Johnny'ego!
"Nie piję, prowadzę" niestety nie pochodzi z Las Vegas parano. ale widzę, że gra poszła dalej więc trudno.
Uwielbiam czekoladę to z Charlie i fabryka czekolady:P
Mój: też nie Johnnyego ,,wiem, że jeszcze tam jest, bo nigdy wcześniej nie padał śnieg"
Tak, żona astronauty, ale moje to wcale nie Charlie!!!
Tak więc ponawiam mój cytat: "Nigdy o nim nie słyszałem"
Człowieku! "Proszę kochanie wyjdź z wody to oczywiście żona astronauty, ale cytat który dałam "Nigdy o nim nie słyszałem" to nie jest Charlie! Ty napisałeś że Charlie i odrazu dałeś cytat, więc ja zgadłam że "Proszę kochanie wyjdź z wody" jest z żony astronauty, i ponawiam mój cytat, który źle odgadłeś!
"Nigdy o nim nie słyszałem"
Dobrze przepraszam, ale moja odpowiedz była do innego cytatu, ale teraz jak patrzę na wszystkie posty, zgadzam się, że zostałaś pominięta. A i jak możesz zobaczyć jestem dziewczyną, więc proszę nie mów do mnie w rodzaju męskim, bo trochę dziwnie się czuję:P Twój cytat dźwięczy mi w uszach, JA GO ZNAM:P Zdaję się, że pochodzi z Sekretnego okna...<stres>
Sory, że napisałam do ciebie jak do chłopaka, jak to pisałam byłam troszkę zaspana!!! ;-) Nie jest to Sekretne Okno, ale podpowiem że pojawia się na samym początku filmu.
Dobra! Facio poleca Deppowi "kogoś" i Depp mówi "Nigdy o nim nie słyszałem" no to facio mu opowiada, że legenda itp.
Pewnego razu w Meksyku Desperado 2
A oto następny cytat:
"Nie potrzebuję nikogo, żeby za mnie walczył."
Nie jest to Donnie Brasco
A oto podpowiedź:
Film o który jest "młodszy" niż np. Jeździec bez głowy
Johnny Depp nie gra w tym filmie głównej roli
Qurcze dalej nie wiem...a przynajmniej nie jestem pewna :)
czy to nie będzie ''Koniec koszmaru: Freddie nie żyje''???
Nie to nie jest Freddy nie żyje: koniec koszmaru
a tak w ogóle to Freddy nie żyje: koniec koszmaru jest starszy od Jeźdźca bez głowy (a zarazem od tego filmu, z którego pochodzi cytat)
Nie jest to Blow
Ja podałam, że w tym filmie nie gra głównej roli, a w Blow o ile pamiętam to Depp gra główną rolę ;)