W tym temacie piszcie wszystko o Dżonym Dippie. Wszystko! Nasze 'głupie' pogaduszki piszmy tutaj ^^ I inne poważne sprawy na temat tego cudownego aktora!
Pozdrawiam.
Ty Ulcia jeszcze na filmwebie :D hehe :D Ja tylko na chwileczkę bo starzy nie wiedzą hehe ^^ Pozdrawiam, i dziękuje za życzenia. Nawzajem!
Ja też jestem samotna "lato sie skończyło zostałem sam na mrozie i bez domu" :( ale co tam :) dzieki za życzenia i na wzajem :)
Ja również dziękuje weszłam sobie na temat o autografie niee ale się uśmiał...nawet z siebie samej hyhy...ale mieliście ostrą kłótnię ;D
madzia ja do ciebie bo mi wpadło do głowy w nocy że przecież ty możesz oglądać te filmiki co ci ich nie wolno oglądać... wystarczy podłączyć słuchawki do głośników...
troche syff sie robi z tego forum....:D hehe :D ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D chyba tu nie jestem mile widziany bo tu same dziewczyny :D hehehe :D juz spadam :D aaa chciałem tylko powiedziec ze johnny ma śliczną córke ;D szkoda ze niejestem młodszy ;)
To jest właśnie dziwne, że same dziewczyny są na tym forum, ale ja już się przyzwycziłam :)
ależ dlaczego nie miałbyś tu być?! przecież forum jest dla wszystkich!!! tylko większość facetów jak już wlezie, to zaraz nas obraża...
ps. córeczka miodzio:)
"szkoda ze niejestem młodszy ;)" a czemu?
Mile widziany jesteś! Cop ty gadasz? Ojciec Polak tak samo z nami pisze :P Chodzi tylko o to, żeby nie pisać nam, że jesteśmy takie i takie (negatywnie). Więc witamy! :D
Ja też nie mam. (ciastczka 30- minutowe robiłam przez 3,5 godziny, a do tego są spalone, ale jakoś da się zjeśc) :)
Hej! No a ja wczoraj jadłam babeczki... Oczywiście z jakiegoś pudełka :D hehe ze sklepu. smacznego życzę Madziu!
Pewnie tak a to cham!
A TERAZ UWAGA ! (sorki za caps lock, ale to ważne) UWAGA! UWAGA! UWAGA!
W NASTęPNYM BRAVO GIRL MA BYć WYWIAD Z DIPPEM! ALE NASTęPNYM!
w tym najnowszym jest:
- Keira Knightley -malutka fotka z jej chłopakiem
- Blóm (ten kochany debil!) bo to jakieś "co mówią o tobie kolory" i on jest na szaro.
- Dipp - to samo co Blóm, tylko on ma czarny kolor. Cytuję kawałek: "choć on jest, rzecz jasna, niepowtarzalny :))" o lol! Bravo kocha Dippa! oraz cytuję: "Tajemniczy i niebywale seksowny - w następnej GIRL! przeczytasz wywiad z Johnnym Deppem!" Juhu! ^^
- Na tyle o filmach jest Keira Knightley z filmu "Pokuta".
To Bravo jest z dzisiaj czyli 14 :)
Dodam że w tym "Co mówią o tobie kolory" ten cham, debil itp itd Zac Efron ma dużą, wyśrodkowaną fotę! bleee....
http://www.filmweb.pl/topic/791864/%C5%9Bmier%C4%87+depp%27a..html#1894158 Boski temat! Założyciel jeszcze bardziej!
ja tez witam chociaż prawie się tu nie udzielam xD Za dużo postów piszecie i ciągle jestem nie w temacie :P Nie nadążam za wami xD Starzeje się :(
http://www.filmweb.pl/topic/791864/%C5%9Bmier%C4%87+depp%27a..html?page=2#189458 9 Ten koleś przegina... :/
Ale to jest śmieszne hehe i dlatego tam pisze. Ciekawi mnie co on jeszcze wymyśli, żeby "dojechać" ^^
p.s. Bo moderatorom podpadliśmy
Jeśli ja to przygotowałam, to na pewno się zatruł(mówię tylko o naleśnikach, bo szynki bym nawet nie tknęła) :)
a o tą śmierć chodziło! :P Skowronek super wierszyk napisał do autora tematu :D ten alekow4 pisał coś, że codziennie umiera 4 000 000 ludzi to dlaczego Depp już nie zdechł, że Johnny to pedał itp. itd. itvp.