Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

W tym temacie piszcie wszystko o Dżonym Dippie. Wszystko! Nasze 'głupie' pogaduszki piszmy tutaj ^^ I inne poważne sprawy na temat tego cudownego aktora!

Pozdrawiam.

Nieaktywny_2

Ty Ulcia jeszcze na filmwebie :D hehe :D Ja tylko na chwileczkę bo starzy nie wiedzą hehe ^^ Pozdrawiam, i dziękuje za życzenia. Nawzajem!

Nieaktywny_2

Ja też jestem samotna "lato sie skończyło zostałem sam na mrozie i bez domu" :( ale co tam :) dzieki za życzenia i na wzajem :)

Nieaktywny_2

Ja również dziękuje weszłam sobie na temat o autografie niee ale się uśmiał...nawet z siebie samej hyhy...ale mieliście ostrą kłótnię ;D

Ulcia_6

Prosze bardzo ;) hyhyhy :D i ja też dziękuje :D

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

madzia ja do ciebie bo mi wpadło do głowy w nocy że przecież ty możesz oglądać te filmiki co ci ich nie wolno oglądać... wystarczy podłączyć słuchawki do głośników...

troche syff sie robi z tego forum....:D hehe :D ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D chyba tu nie jestem mile widziany bo tu same dziewczyny :D hehehe :D juz spadam :D aaa chciałem tylko powiedziec ze johnny ma śliczną córke ;D szkoda ze niejestem młodszy ;)

BradMan

Ależ oczywiscie ze mozesz tutaj być to forum dla WSZYSTKICH :))

użytkownik usunięty
Ulcia_6

To jest właśnie dziwne, że same dziewczyny są na tym forum, ale ja już się przyzwycziłam :)

użytkownik usunięty
BradMan

ależ dlaczego nie miałbyś tu być?! przecież forum jest dla wszystkich!!! tylko większość facetów jak już wlezie, to zaraz nas obraża...
ps. córeczka miodzio:)

BradMan

"szkoda ze niejestem młodszy ;)" a czemu?

Mile widziany jesteś! Cop ty gadasz? Ojciec Polak tak samo z nami pisze :P Chodzi tylko o to, żeby nie pisać nam, że jesteśmy takie i takie (negatywnie). Więc witamy! :D

Tak wiem, juz mam słuchawki, nawet nie muszę w nocy oglądać :P

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

mnie chodziło o to że w nocy wymyśliłam... ale mi coś zdanie nie wyszło...:)

Aha, okej :D

Nieaktywny_2

Witam!
Wpadłam sobie na chwileczkę. Co tam u Was?

użytkownik usunięty
TODDka

U mnie wszystko super. Właśnie upiekłam ciesteczka. :)

to gratuluję :D ja nie mam aż takich zdolności kulinarnych

użytkownik usunięty
TODDka

Ja też nie mam. (ciastczka 30- minutowe robiłam przez 3,5 godziny, a do tego są spalone, ale jakoś da się zjeśc) :)

Hej! No a ja wczoraj jadłam babeczki... Oczywiście z jakiegoś pudełka :D hehe ze sklepu. smacznego życzę Madziu!

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

Dzięki :):):)

nie ma za co :P Ale podziel się! ^^

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

Pewnie, że się podzielę. :D

Ja chcę ciasteczka!

Nieaktywny_2

to pewnie wszystko przez Blóma!

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=6889

użytkownik usunięty
femles_CS

Pewnie tak! :D

xD

femles_CS

Pewnie tak a to cham!

A TERAZ UWAGA ! (sorki za caps lock, ale to ważne) UWAGA! UWAGA! UWAGA!
W NASTęPNYM BRAVO GIRL MA BYć WYWIAD Z DIPPEM! ALE NASTęPNYM!

w tym najnowszym jest:
- Keira Knightley -malutka fotka z jej chłopakiem
- Blóm (ten kochany debil!) bo to jakieś "co mówią o tobie kolory" i on jest na szaro.
- Dipp - to samo co Blóm, tylko on ma czarny kolor. Cytuję kawałek: "choć on jest, rzecz jasna, niepowtarzalny :))" o lol! Bravo kocha Dippa! oraz cytuję: "Tajemniczy i niebywale seksowny - w następnej GIRL! przeczytasz wywiad z Johnnym Deppem!" Juhu! ^^
- Na tyle o filmach jest Keira Knightley z filmu "Pokuta".

To Bravo jest z dzisiaj czyli 14 :)

Nieaktywny_2

Dodam że w tym "Co mówią o tobie kolory" ten cham, debil itp itd Zac Efron ma dużą, wyśrodkowaną fotę! bleee....

Nieaktywny_2

fuj! :/ Zaczek Sraczek bleeeee!

femles_CS

http://www.filmweb.pl/topic/791864/%C5%9Bmier%C4%87+depp%27a..html#1894158 Boski temat! Założyciel jeszcze bardziej!

Nieaktywny_2

żal dupę ściska jak się patrzy na niektóre tematy...eh! no koment...

Nieaktywny_2

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4928474.html

femles_CS

hehe ale fajny ^^ Wałęsa to gość! Nie to co Kaczyński!

Nieaktywny_2

eee jak mnie tak ładnie przyjełyscie to bede tu wpadał :D hehhe :D

pozdro :D

BradMan

No widzisz jak my Cię lubimy!

Nieaktywny_2

Witam Ciebie serdecznie! :)

użytkownik usunięty
femles_CS

Też witam! :)

ja tez witam chociaż prawie się tu nie udzielam xD Za dużo postów piszecie i ciągle jestem nie w temacie :P Nie nadążam za wami xD Starzeje się :(

Nieaktywny_2

http://www.filmweb.pl/topic/791864/%C5%9Bmier%C4%87+depp%27a..html?page=2#189458 9 Ten koleś przegina... :/

Nieaktywny_2

właśnie przegina, ale moderatorzy w tej sprawie milczą po prostu są cięci tylko na nas :(

NonaT

nie odpisujcie na jego tematy! może wtedy się uspokoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majus_5

Ale to jest śmieszne hehe i dlatego tam pisze. Ciekawi mnie co on jeszcze wymyśli, żeby "dojechać" ^^

p.s. Bo moderatorom podpadliśmy

Nieaktywny_2

Witam!!!
Co napisał tamten koleś?

TODDka

no właśnie?

femles_CS

Chyba coś tam o śmierci było, tylko ciekawe co.

TODDka

Może zatruł się szynką i naleśnikami.

użytkownik usunięty
TODDka

Jeśli ja to przygotowałam, to na pewno się zatruł(mówię tylko o naleśnikach, bo szynki bym nawet nie tknęła) :)

Siemka:D Jestem na tym forum po raz 1. A co do tej śmierci czy coś. Co tam było? Czytał to ktoś?

izkula

a o tą śmierć chodziło! :P Skowronek super wierszyk napisał do autora tematu :D ten alekow4 pisał coś, że codziennie umiera 4 000 000 ludzi to dlaczego Depp już nie zdechł, że Johnny to pedał itp. itd. itvp.

użytkownik usunięty
femles_CS

Ja nie włączyłam się do dyskusji, ale czytałam...

Nieaktywny_2

Hejka, ja to mam pecha zachorowałam w Walentynki (angina) Ale przynajmniej ominie mnie kartkówka z matmy (nienawidzę!!!). Też jestem fanką Dżonego Dippa ;) mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :)