"niemozliwie rozwinieta intelektualnie" hahahahahah!!!! Gin, ty mi zawsze poprawisz humor ;)
Gdybyś zobaczyła mnie na matmie przy tablicy to powiedziałabyś- co to dziecko robi w gimnazjum? XD ;)) :)
Czy ktos wie jak sie te filmy na yutube wgrywa bo ja robie 7 raz i nic.Była bym wdzieczna za odpowiedz
O, trzeba by Ciary zapytać a jej dziś cały dzień nie ma (pewnie ma kaca po wczorajszych urodzinach ;))
Jej dziewczyny! siedem stron do nadrobienia!!! A byłam tu kilka godzin temu XD no nic zaczne już czytać, żeby jak najszybciej móc z wami pogadać
Wiecie co... Musimy chyba coś zmienić... Nie było mnie 1 dzień i zaczynam rozumieć co to znaczy nadrabianie. Już jest 14 stron. Piszemy praktycznie o wszystkim i o niczym. Musimy przystopować.
Byłam na Sweeney Todd'zie. No Tim się wykazał :)) Super film. Wszyscy brzytwą zabici hehe (Może nie wszyscy - żeby nie było że za dużo gadam - ale Ci co zabici to brzytwa). Koniec niestety znałam bo jakieś dziecko na FilmWebie nie zna słowa spojler i nie tylko ja się na tym przejechałam... Ale wam nie powiem xD
No tak, ale kiedyś juz o tym Szara pisała. Więcej piszcie w jedym poście i będzie okej :))
Ciara i jak tam urodzinki ;) ? Wiesz, j przez to czytanie stron chciałam stąd zwiać ale się nie da ;) aniołki są jak mafia, ale wiecie co- my już robimy jedna kontynuacje na dzień czas trochę sie uspokoić ;)
Do rodziny ktoś tam dołączył, ale to było dawno temu na pierwszej stronie ;)
Nic ciekawego. urodzin nie robiłam, taka smętna pogoda że mi się nie chciało...
AnnoLauro - witam :)) Dodaję do ulu :)) A jeśli chodzi o DonJuana to chyba już nie ma bo dziś byłam w empiku i jest tylko nowy Poradnik Domowy z jakimiś przepisami chyba :/ A w kolporterze był ale z Doktorem Żywago :(
Buuu :( a jeszcze nie dawno temu widziałam go w innym sklepie i akurat nie miałam kasy :(
Ja też oczywiście dodaję Ciebie do ulu :)
Hej, wróciłam :) Ja dołączyłam i np. annalaura (mam nadzieję, że nie powaliłam nicka :P)
Nauka woła ale nie mogłam się oprzeć pokusie, żeby to zajrzeć.
Ten projekt koszulki piękny! :) Ale wykonanie będzie trudniejsze...Ech. Czemu ta głupia kasa nie leci z nieba, albo nie rośnie na drzewach? :P
Swietne :) Na jakim programie albo stronie to robiłaś?
I ile to kosztuje hehe? Ja zamawiam!
ja mam adobe photoshop :) bardzo lubię ten program i całą grafikę :) takie moje małe hobby :P
no właśnie zastanawiamy się gdzie możemy zrealizować projekt :)
Ja tez mam adobe. Gdzies kiedyś dawałam swoje dzieła. Może jeszcze kiedyś dodam.
ja kiedyś sporo tego robiłam, właśnie takie różne avki itp. :) zmienianie kolorów itp. :) chciałam nawet pójść z tym dalej i dokształcać sie, bo wszystko sama poznaje, ale jakoś chyba nic z tego nie wyjdzie :P
Czy idzie gdzieś jeszcze dostać Don Juan de Marco? matka miała iść poszukać i oczywiście zajrzała do 1 empika i to wszystko...
Pa Aniołki ja już uciekam, ja jeszcze referat muszę zrobić no i wyrobić się na "Żonę Astronauty" :D Dobranoc rodzinko:*
U...to modlitwa nie pomogła? :( Nie wiem, wszędzie trzeba szukać. Kolportery, Ruchy itp. U mnie widziałam nawet dzisiaj. :) Więc powinien jeszcze być, jeśli chodzi o czas wydania.
Właśnie
Może jeśli będziemy chciały poruszyc jakas mało znacząca sprawę albo pogadac w dwie osoby, to nie piszmy na forum tylko na gg:)
Ja mogę swoje podac. Nie widzę zadnych problemów.
A może by tak stworzyć na jakiejś innej stronie forum gdzie będziemy mogły rozmawiać na każdy temat? tylko ja się w tym nie orientuję za bardzo :(
O rany miało być o ósmej kontynuacja jestem cztery po i już 3 strony w plecy;P...
A więc tak: Z ręcznikiem na głowie, gorącą herbatą ,ciepłymi tostami i zimnym ketchupem xD rozpoczynam z Wami rozmowę, a niech się dzieje co chce.;P
Uroczyście oświadczam : WITAM WSZYSTKIE ANIOŁKI;)... <lol2>
Ja w szlafroku, też a herbatą ale nie mam tostów, tylko serniczek ze świąt :P Załamuję się wizją szkoły i popieram pomysł stworzenia innego forum. :) Ech, szkoda tylko, że Ci, którzy chcieli nas stąd wykopać dostanę to co chcieli :P
Jak chcecie, to możecie podac gg u mnie na blogu, to ja potem wszystko usunę. Ja też tam podam swoje:)