Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Gin

"niemozliwie rozwinieta intelektualnie" hahahahahah!!!! Gin, ty mi zawsze poprawisz humor ;)
Gdybyś zobaczyła mnie na matmie przy tablicy to powiedziałabyś- co to dziecko robi w gimnazjum? XD ;)) :)

Lady_From_Burton_World

bardzo mi milo:)))) nie martw sie, matematyka jest be

Gin

Czy ktos wie jak sie te filmy na yutube wgrywa bo ja robie 7 raz i nic.Była bym wdzieczna za odpowiedz

veine_

O, trzeba by Ciary zapytać a jej dziś cały dzień nie ma (pewnie ma kaca po wczorajszych urodzinach ;))

Lady_From_Burton_World

pewno sie rumem opila :)))

Gin

Z Deppem ;)

Lady_From_Burton_World

hm....ja byłam wczoraj u Deppa, jaki on imprezowy na pewno po naszej imprezie poszedł do Ciary:)

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Pewnie tak:)

Lady_From_Burton_World

Chyba sie udała i sie zgrywa,bo jak nie to ja ide z okna skakać

Jenks

Załamka ;( nie było tego filmu... nieeee! ;(
Co ja teraz zrobię? :(

ana89

Jej dziewczyny! siedem stron do nadrobienia!!! A byłam tu kilka godzin temu XD no nic zaczne już czytać, żeby jak najszybciej móc z wami pogadać

użytkownik usunięty
Jenks

Wiecie co... Musimy chyba coś zmienić... Nie było mnie 1 dzień i zaczynam rozumieć co to znaczy nadrabianie. Już jest 14 stron. Piszemy praktycznie o wszystkim i o niczym. Musimy przystopować.

Byłam na Sweeney Todd'zie. No Tim się wykazał :)) Super film. Wszyscy brzytwą zabici hehe (Może nie wszyscy - żeby nie było że za dużo gadam - ale Ci co zabici to brzytwa). Koniec niestety znałam bo jakieś dziecko na FilmWebie nie zna słowa spojler i nie tylko ja się na tym przejechałam... Ale wam nie powiem xD

użytkownik usunięty
Jenks

ps. Kto do rodziny dołaczył? I Aniołków?

EJ po co nadrabiacie ;P ja nigdy nie nadrabiam XD

użytkownik usunięty
Ulcia_6

No tak, ale kiedyś juz o tym Szara pisała. Więcej piszcie w jedym poście i będzie okej :))

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ja też raczej nigdy nie nadrabiam. Czasem tylko zerknę. :)

Ulcia_6

Madzia dochodzą do Ciebie wiadomości na gg??

Ulcia_6

Madzia jeszcze BoA doszła do nas http://www.filmweb.pl/user/901860/BoA.html <--- link do jej konta

Ciara i jak tam urodzinki ;) ? Wiesz, j przez to czytanie stron chciałam stąd zwiać ale się nie da ;) aniołki są jak mafia, ale wiecie co- my już robimy jedna kontynuacje na dzień czas trochę sie uspokoić ;)
Do rodziny ktoś tam dołączył, ale to było dawno temu na pierwszej stronie ;)

Lady_From_Burton_World

Właśnie opowiadaj jak tam po urodzinkach ile wypiłaś ;)) ;D

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Nic ciekawego. urodzin nie robiłam, taka smętna pogoda że mi się nie chciało...

AnnoLauro - witam :)) Dodaję do ulu :)) A jeśli chodzi o DonJuana to chyba już nie ma bo dziś byłam w empiku i jest tylko nowy Poradnik Domowy z jakimiś przepisami chyba :/ A w kolporterze był ale z Doktorem Żywago :(

Buuu :( a jeszcze nie dawno temu widziałam go w innym sklepie i akurat nie miałam kasy :(

Ja też oczywiście dodaję Ciebie do ulu :)

Lady_From_Burton_World

Hej, wróciłam :) Ja dołączyłam i np. annalaura (mam nadzieję, że nie powaliłam nicka :P)
Nauka woła ale nie mogłam się oprzeć pokusie, żeby to zajrzeć.
Ten projekt koszulki piękny! :) Ale wykonanie będzie trudniejsze...Ech. Czemu ta głupia kasa nie leci z nieba, albo nie rośnie na drzewach? :P

użytkownik usunięty
chorzowianka

Dodaję do ulu :))
O jaką koszulkę chodzi?

http://img219.imageshack.us/img219/5485/222un1.jpg

taki mój mały pomysł ;)

użytkownik usunięty
ana89

Swietne :) Na jakim programie albo stronie to robiłaś?
I ile to kosztuje hehe? Ja zamawiam!

ja mam adobe photoshop :) bardzo lubię ten program i całą grafikę :) takie moje małe hobby :P
no właśnie zastanawiamy się gdzie możemy zrealizować projekt :)

użytkownik usunięty
ana89

Ja tez mam adobe. Gdzies kiedyś dawałam swoje dzieła. Może jeszcze kiedyś dodam.

ja kiedyś sporo tego robiłam, właśnie takie różne avki itp. :) zmienianie kolorów itp. :) chciałam nawet pójść z tym dalej i dokształcać sie, bo wszystko sama poznaje, ale jakoś chyba nic z tego nie wyjdzie :P

Jenks

Czy idzie gdzieś jeszcze dostać Don Juan de Marco? matka miała iść poszukać i oczywiście zajrzała do 1 empika i to wszystko...

ana89

Pa Aniołki ja już uciekam, ja jeszcze referat muszę zrobić no i wyrobić się na "Żonę Astronauty" :D Dobranoc rodzinko:*

ana89

U...to modlitwa nie pomogła? :( Nie wiem, wszędzie trzeba szukać. Kolportery, Ruchy itp. U mnie widziałam nawet dzisiaj. :) Więc powinien jeszcze być, jeśli chodzi o czas wydania.

chorzowianka

no właśnie nie :( najwyżej będę szukać... nawet czytałam, że nowy numer powinien wyjść 10 kwietnia.

ana89

A chciałaś kupić Don Juana z gazety czy tak normalnie w empiku?

verena_3

z gazety, tego poradnika domowego, niemożliwe że jest już wykupiony!

użytkownik usunięty
Jenks

Właśnie
Może jeśli będziemy chciały poruszyc jakas mało znacząca sprawę albo pogadac w dwie osoby, to nie piszmy na forum tylko na gg:)
Ja mogę swoje podac. Nie widzę zadnych problemów.

JA również mogę podać :)

Ulcia_6

Ja tak samo :) wtedy będzie mniej bałaganu itp.

Ulcia_6

o Ciara dobrze że jesteś.jAK TY WGRYWAŁAŚ TEN FILM NA YUTUBE.a CO DO GG TO JA TEŻ MOGE PODAĆ

veine_

Ja też mogę podać swoje gg;).....

A może by tak stworzyć na jakiejś innej stronie forum gdzie będziemy mogły rozmawiać na każdy temat? tylko ja się w tym nie orientuję za bardzo :(

verena_3

Wiesz, że nawet o tym myślałam? żeby stworzyć nam forum :)

ana89

a może na gł. stronie filmweb'u;)?

verena_3

http://www.filmweb.pl/user/901860/BoA.html <---Madzia jeszcze ona doszła do Aniołkow:D

verena_3

ej to moze niech kazda zalozy sobie aniolkowe gg i bedziemy konferki robic?? xD

Jenks

O rany miało być o ósmej kontynuacja jestem cztery po i już 3 strony w plecy;P...
A więc tak: Z ręcznikiem na głowie, gorącą herbatą ,ciepłymi tostami i zimnym ketchupem xD rozpoczynam z Wami rozmowę, a niech się dzieje co chce.;P
Uroczyście oświadczam : WITAM WSZYSTKIE ANIOŁKI;)... <lol2>

BoA

Ja w szlafroku, też a herbatą ale nie mam tostów, tylko serniczek ze świąt :P Załamuję się wizją szkoły i popieram pomysł stworzenia innego forum. :) Ech, szkoda tylko, że Ci, którzy chcieli nas stąd wykopać dostanę to co chcieli :P

BoA

To z tym gg wiecie co to bardzo dobry pomysł :)

użytkownik usunięty
Jenks

Jak chcecie, to możecie podac gg u mnie na blogu, to ja potem wszystko usunę. Ja też tam podam swoje:)

chętnie bym podała,ale mi np nie działają konferencje :/ niestety mam pochrzanione gg pod tym względem :/