Ja już was wszystkim pododawałam :)
ja chyba też dam tą środkową fotkę :) bo mi się najbardziej podoba. To szaleństwo... 8)
musimy wymyślać więcej takich akcji xD może napiszmy do tvn i polsatu w sprawie jakiegoś filmu lub wywiadu?
Jasne :)
Już dawno nie puszczali z nim filmu. A ja canal+ niestety nie mam :(
robimy zmasowaną akcje!
Wysłałam do wszystkich czterech wersję Rosie;)
Jeśli chodzi o jakiś film, to wysłałam 2 tyg temu meila do TVNu, żeby dali Jeźdzca bez Głowy. Ładnie argumentowałam itp. A cholery mi jeszcze nie odpisały ;/
wreszcie sie rosie pojawilas:) juz sie zastanawialam czy nie pojechalas gdzies szukac Johnnego, tak dlugo Cie nie bylo
nie opuszczę Was xD teraz to wiem xD no to dobra, ja pisze do tvn i polsatu, żeby puścili co mają, a najlepiej ... hm... co my tam chcemy najbardziej obejrzeć... mam pomysł! napisze im, żeby zrobili Maraton Aniołków Johnny'ego i przez ileś dni o którejśtam puszczali filmy z Deppem. albo co piątek w superkinie. napiszmy tak wszystkie! xD Maraton Aniołków Johnny'ego to by było coś :D
Noo to byłoby coś!
Ja wkurzyłam się bo zamiast Pottera mogli puścić np. Piratów.
A jakie filmy?
Podajcie emaila do nich!
Piszemy wersję z Aniołkami? Taka chyba najlepsza no nie?
Ja już wysłałam do tych gazet :) czekamy teraz na ich reakcję.
Taniec z Gwiazdami;)) marze o tym, żeby tam wystąpić xD w ogóle ostatnio zwariowałam i napisałam sobie życiorys: "Spotkanie z Timem Burtonem zaowocowało udziałem Dayah w najnowszym dziele tego wielkiego reżysera. Dayah wystapi tam u boku aktora Johnnego Deppa. Film wejdzie na ekrany polskich kin w październiku 2015 roku" hahhahahxD
dobre dobre z tymi filmam w tv xDDD napiszmy ja do gazet juz napisałam wiec luzki to teraz filmy xDDDD dawajemy czadu
a więc urządzamy koniecznie zmasowany atak. i grozimy, że już w życiu nie wyślemy smsa na gwiazdę w jakimś programie. (i tak nie wysyłałam w zyciu xD)
Wow, jutro w faktach na początku powiedzą:,, Grupa dziweczyn uwielbiających Johnnego Deppa(Aniołki Johnnego jak się same nazywaja) rozpoczęły zmasowany atak i wszczęły bunt!!! żądają żeby we wszystkich pismach młodzieżowych dali plakat tego aktora i artykuł o nim, telewizja również została zaatakowana (każą w każdy piątek wieczorem puszczać filmy z Deppem), grożą że w przypadku odmowy nigdy więcej nie kupią gazety i nie włączą telewizji!!!" XD
Teraz już Cię nie oleją ;)
Jasne, gwiazdami będziemy xD a wtedy łatwa droga do gali oscarów itp. :P i wiecie co to oznacza..
piszemy emaile do gazet o plakat Johnnego <wzory i adresy na poprzedniej stronie>. Oprócz tego atakujemy tvn i taniec z gwiazdami ;))
dzis na tvn siedem zona astronauty cos jednak leci, ale wolałabym filmy na takich bardzej normalnych kanałach jak tvn polsat itp to co piszemy moze tak na wiosne xDD HEHEHE "Wiosna z Johnnym Deppem w TVN" xDDDDDD leje
Ja też nie mam tvn siedem :P i nic nie mogę zobaczyć... masarka po prostu!
wysłałam do nich wiadomość ;) haha ale będą zdziwieni.
A może rok z Johnnym Deppem? ;)
Taniec z Gwiazdami;)) marze o tym, żeby tam wystąpić xD w ogóle ostatnio zwariowałam i napisałam sobie życiorys: "Spotkanie z Timem Burtonem zaowocowało udziałem Dayah w najnowszym dziele tego wielkiego reżysera. Dayah wystapi tam u boku aktora Johnnego Deppa. Film wejdzie na ekrany polskich kin w październiku 2015 roku" hahhahahxD
gdzies mi przed chwilą uciekło ;)
aha aha takie buty! mam pytanie czy ktos dostał dzis autograf? bo Ciara i amybratona dostały juz tydzień temu a ja nie ...:(
cieplutko ściskam twoją rąsię xD własnie wysłałyśmy emaile do gazet z "prośbą" o plakat sweeneya a teraz ywysłam do telewizji z "prośbą" o maraton aniołków johnny'ego xD
dobre dobre "Przerywamy program by nadac dzisaj odebranom nam wiadomosc email od aniołków Johnny'ego" i gadaja nasza prosbe o filmach xDDD i wymieniaja wszystkie aniołki lol rabłam smiechem xD
o matko pomyślą że jakieś napalone jesteśmy..... i sie nie pomylą, prawda? :) do jakiego kanału może tvp1 bo ja nie mogę reklam na polsatach i tych innych :)
Do 1 i do 2 i do polsatu, wszędzie gdzie się tylko da!
Jasne i może zagłosujcie na film, który chcecie zobaczyć ;)
no to piszemy :
Miłe Władze TVN!
My, Aniołki Johnny'ego, nieformalna organizacja fanek Deppa z filmwebu chcemy poprosić państwa o kilka filmów z Johnnym Depp'em. No jeśli już na prawdę, nei można to chociaż jeden.
Ale niech Państwo zamkną oczy i wyobrazą sobie, jak Wasz wspaniały lektor mówi "Maraton Filmowy Aniołków Johnny'ego : Najlepsze filmy z Johnny;m Depp'em. Zapadające w pamięć widowiska." a my wtedy włączamy nasze TV i oglądamy TVN. Wtedy to oglądalność wzrasta, Państwo są szczęśliwi, my jesteśmy szczęśliwi i panuje ogólna radość.
Prosimy przemyśleć naszą propozycję.
Pozdarwiamy, Aniołki
PS. W razie czego grozimy bojkotem studia.