Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
BK_201

hmmm... i któraś podała wzory plakatów - jestem za środkowym;))

BK_201

A znacie email do redakcji tych wszystkich czasopism???Jak tak to napiszcie i ja wyślę!!!

rozczochrany_leb

Rozczochrany łeb również dodaje do ulu! XD Trzeba koniecznie podkreślić to, że jest nas dużo!!! XD

DEPPomanka

Rozczochrany ja też dodaje Cię do ulu;)

kamilakamila

Ooo, no dziękuję pięknie;D I również dodam;)

Peace;)

rozczochrany_leb

Ja już was wszystkim pododawałam :)
ja chyba też dam tą środkową fotkę :) bo mi się najbardziej podoba. To szaleństwo... 8)

rozczochrany_leb

ja już xD wysłałam do wszystkich 4 z moją treścią i tym ps, że grozimy nie kupieniem gazety

rose_18

Ja troszkę zmienię Twoją wersje i też wysyłam to ps. :D
nie mają już wyjścia.!

ana89

musimy wymyślać więcej takich akcji xD może napiszmy do tvn i polsatu w sprawie jakiegoś filmu lub wywiadu?

rose_18

Jasne :)
Już dawno nie puszczali z nim filmu. A ja canal+ niestety nie mam :(
robimy zmasowaną akcje!

rose_18

No podajcie mi proszę te adresy email

rose_18

Wysłałam do wszystkich czterech wersję Rosie;)
Jeśli chodzi o jakiś film, to wysłałam 2 tyg temu meila do TVNu, żeby dali Jeźdzca bez Głowy. Ładnie argumentowałam itp. A cholery mi jeszcze nie odpisały ;/

użytkownik usunięty
ana89

Ja też mogę wyslac jak chcecie, ale powiedzcie mi, którą wersję. :)

Ja biorę 2, a wy weźcie jaką chcecie ;)
Możemy więcej dać wersji.

rose_18

rosie również dodaję do ulubiobych XD

DEPPomanka

wreszcie sie rosie pojawilas:) juz sie zastanawialam czy nie pojechalas gdzies szukac Johnnego, tak dlugo Cie nie bylo

Gin

Szukać Johnnego bez nas? To byłoby niewybaczalne...xD

kamilakamila

dokladnie! :)))

Gin

nie opuszczę Was xD teraz to wiem xD no to dobra, ja pisze do tvn i polsatu, żeby puścili co mają, a najlepiej ... hm... co my tam chcemy najbardziej obejrzeć... mam pomysł! napisze im, żeby zrobili Maraton Aniołków Johnny'ego i przez ileś dni o którejśtam puszczali filmy z Deppem. albo co piątek w superkinie. napiszmy tak wszystkie! xD Maraton Aniołków Johnny'ego to by było coś :D

rose_18

Noo to byłoby coś!
Ja wkurzyłam się bo zamiast Pottera mogli puścić np. Piratów.
A jakie filmy?
Podajcie emaila do nich!

ana89

http://www.tvn.pl/kontakt.html - do tvn to w tym linku sie pisze.

rose_18

Piszemy wersję z Aniołkami? Taka chyba najlepsza no nie?
Ja już wysłałam do tych gazet :) czekamy teraz na ich reakcję.

ana89

no jasne że z Aniołkami. niedługo to my będziemy w tańcu z gwiazdami występować xD

rose_18

Taniec z Gwiazdami;)) marze o tym, żeby tam wystąpić xD w ogóle ostatnio zwariowałam i napisałam sobie życiorys: "Spotkanie z Timem Burtonem zaowocowało udziałem Dayah w najnowszym dziele tego wielkiego reżysera. Dayah wystapi tam u boku aktora Johnnego Deppa. Film wejdzie na ekrany polskich kin w październiku 2015 roku" hahhahahxD

ana89

dobre dobre z tymi filmam w tv xDDD napiszmy ja do gazet juz napisałam wiec luzki to teraz filmy xDDDD dawajemy czadu

rose_18

właśnie tram pisałam i mnie niestety olali ;/.

kamilakamila

a więc urządzamy koniecznie zmasowany atak. i grozimy, że już w życiu nie wyślemy smsa na gwiazdę w jakimś programie. (i tak nie wysyłałam w zyciu xD)

rose_18

Hahaha;D Ja się Was czasami boję^^

Peace;)

rose_18

Wow, jutro w faktach na początku powiedzą:,, Grupa dziweczyn uwielbiających Johnnego Deppa(Aniołki Johnnego jak się same nazywaja) rozpoczęły zmasowany atak i wszczęły bunt!!! żądają żeby we wszystkich pismach młodzieżowych dali plakat tego aktora i artykuł o nim, telewizja również została zaatakowana (każą w każdy piątek wieczorem puszczać filmy z Deppem), grożą że w przypadku odmowy nigdy więcej nie kupią gazety i nie włączą telewizji!!!" XD

kamilakamila

Teraz już Cię nie oleją ;)
Jasne, gwiazdami będziemy xD a wtedy łatwa droga do gali oscarów itp. :P i wiecie co to oznacza..

ana89

goodmorning moje starshiny Nona says helllo!
o czym gadacie?

NonaT

good morning*

NonaT

piszemy emaile do gazet o plakat Johnnego <wzory i adresy na poprzedniej stronie>. Oprócz tego atakujemy tvn i taniec z gwiazdami ;))

kamilakamila

dzis na tvn siedem zona astronauty cos jednak leci, ale wolałabym filmy na takich bardzej normalnych kanałach jak tvn polsat itp to co piszemy moze tak na wiosne xDD HEHEHE "Wiosna z Johnnym Deppem w TVN" xDDDDDD leje

BK_201

Ja też nie mam tvn siedem :P i nic nie mogę zobaczyć... masarka po prostu!
wysłałam do nich wiadomość ;) haha ale będą zdziwieni.
A może rok z Johnnym Deppem? ;)

ana89

A co się będziemy rozdrabniać! Może od razu 10 lat z Johnnym Deppem?;D;D;D

Peace;)

rozczochrany_leb

A właśnie, a może od razu stacja o Johnnym :D
Możemy być prowadzącymi!

ana89

O loooool;D Rozwalacie mnie;D

Peace;)

kamilakamila

Taniec z Gwiazdami;)) marze o tym, żeby tam wystąpić xD w ogóle ostatnio zwariowałam i napisałam sobie życiorys: "Spotkanie z Timem Burtonem zaowocowało udziałem Dayah w najnowszym dziele tego wielkiego reżysera. Dayah wystapi tam u boku aktora Johnnego Deppa. Film wejdzie na ekrany polskich kin w październiku 2015 roku" hahhahahxD

gdzies mi przed chwilą uciekło ;)

kamilakamila

aha aha takie buty! mam pytanie czy ktos dostał dzis autograf? bo Ciara i amybratona dostały juz tydzień temu a ja nie ...:(

NonaT

Ja też nie :( czekam tak jak Ty.... mam nadzieję, że w tym tygodniu dostanę ;)

NonaT

cieplutko ściskam twoją rąsię xD własnie wysłałyśmy emaile do gazet z "prośbą" o plakat sweeneya a teraz ywysłam do telewizji z "prośbą" o maraton aniołków johnny'ego xD

rose_18

dobre dobre "Przerywamy program by nadac dzisaj odebranom nam wiadomosc email od aniołków Johnny'ego" i gadaja nasza prosbe o filmach xDDD i wymieniaja wszystkie aniołki lol rabłam smiechem xD

rose_18

o matko pomyślą że jakieś napalone jesteśmy..... i sie nie pomylą, prawda? :) do jakiego kanału może tvp1 bo ja nie mogę reklam na polsatach i tych innych :)

NonaT

Do 1 i do 2 i do polsatu, wszędzie gdzie się tylko da!
Jasne i może zagłosujcie na film, który chcecie zobaczyć ;)

NonaT

No własnie z tymi reklamami jestem za TVP1 bo tam chociaż reklam nie ma ;)

rose_18

no to piszemy :

Miłe Władze TVN!
My, Aniołki Johnny'ego, nieformalna organizacja fanek Deppa z filmwebu chcemy poprosić państwa o kilka filmów z Johnnym Depp'em. No jeśli już na prawdę, nei można to chociaż jeden.

Ale niech Państwo zamkną oczy i wyobrazą sobie, jak Wasz wspaniały lektor mówi "Maraton Filmowy Aniołków Johnny'ego : Najlepsze filmy z Johnny;m Depp'em. Zapadające w pamięć widowiska." a my wtedy włączamy nasze TV i oglądamy TVN. Wtedy to oglądalność wzrasta, Państwo są szczęśliwi, my jesteśmy szczęśliwi i panuje ogólna radość.

Prosimy przemyśleć naszą propozycję.
Pozdarwiamy, Aniołki

PS. W razie czego grozimy bojkotem studia.

rose_18

Dobre :) ja coś podobnego wysłałam.

Ile osób wysłało już emaile do gazet?

rose_18

poprawiłabym te literówki oczywiście xD

rose_18

ja wysłałam do wszystkich gazet