Gdzieś mi to zaginęło, więc jeszcze raz napisze ;)
moi rodzice mnie rozwalają czasami ;) dziś poszłam do skrzynki sprawdzić czy autografu nie ma, wracam z niczym a mój tato (ze niby smutną miną ;))- I co, nie podpisał Ci sie Dżep? ;)) byłam zła, że nie ma autografu a śmiałam się z tego Dżepa pół godziny ;)
hihi, niezle:) a mi zapadlo w pamiec (i przy okazji bardzo spodobalo) jak nazwal Johnnego siostrzeniec jednego z Aniolkow (wybaczcie, ale nie pamietam ktorego): "Dżoni Dep"
oto mój pomysł :P taki tylko przykład wiadomo na co :P
http://img219.imageshack.us/img219/5485/222un1.jpg
Będziesz może rozprowadzac te koszulki po Polsce??:)
Jeśli tak, to chcę jedną taką...
muszę obadać gdzie można takie nadruki zrobić i wtedy każdy z aniołków będzie mieć możliwość posiadania takiej koszulki ze swoim nickiem :) chyba, że wy wiecie? :>
Moja mama mówi na Deppa normalnie Depp. :)
Dżep mnie rozwalił hahaha:D
Dobrze Winona, że nie odchodzisz. Uffffff... Jak czytalam, że chcesz zniknąc, to mi się jakos dziwnie przykro zrobiło(bo przeciez jesteś moją wnuczką). Ale zostajesz!!! Jeeeeest!
O matko jak wypędzicie kurcze i tyle stron do nadrobienia, nie chce mi się. Możecie mi streścić, ojejku ktoś chciał odejść?
serio;)
Ale jakby coś się nie udało, to mam taką zaprzyjaźnioną agencję reklamową i sama sobie zrobię te nadruki.
Myślę, że każdy może sobie sam to załatwic:)
O fajna ta koszulka :)). Przypomniało mi sie, że ja wzięłam niedawno moją biała bluzkę, czarny marker i napisałam I love Johnny Depp :) a pod spodem Johnny's Angel :))
Ej właśnie a idzie zrobić taką prasowankę no nie? to można wtedy wydrukować i jakoś żelazkiem przejechać :)
Zresztą idzie nawet zrobić taką koszulkę z 1 fotą od Deppa i z tyłu napis Johnny's Angel albo po polsku :)
A jest nawet taki specjalny papier do drukarki, że drukujesz co chcesz (np.fote z Johnnym)papier przykładasz do bluzki, prasujesz żelazkiem i nadruk gotowy:)
To się nazywa podobno papier termotransferowy i kosztuje gdzieś 43zł.
Właśnie przeczytałam w internecie:)
Przeczytałam, że to cena za dwie kartki A4...trochę drogo, ale wielu nam nie potrzeba.
a może idzie gdzieś taniej dostać?
jeszcze można zrobić tak żeby było taniej, że damy 1 jego fotę z przodu, a z tyłu napis. co wy na to?
Teraz przeczytałam, że 10 kartek w formacie A4 kosztuje 60zł, więc nie jest tak źle. :)
taaak! chcemy:) tylko kurde moi starzy nie przepadaja za poczta wysylkowa:/ no nic, moze sama sobie taka zrobie.
a teraz pytanie: czy temat do prezentacji maturalnej to samemu mozna wymyslec? bo ja bym chciala miec mniej wiecej taki: tworczosc Edgara Allana Poe i jej wpływ na rozwój literatury kryminalnej oraz filmów z gatunku horrorów :)) zgadnijcie co mnie zainspirowalo?? Tim Burton i jego Vincent:))
jasne :) ino składa się pod koniec 2 klasy temat, bo musi go zatwierdzić jakaś tam komisja :)
ja już chcę mieć taką koszulkę. oglądałabym wszystkie filmy w niej i w ogóle :P
to dobrze, kuurcze ale fajnie:))) tylko, zeby nie zamienili tej prezentacji na cos innego, bo slyszalam ze maja byc jakies zmiany:////
oo tez dobre:) a i musze Wam powiedziec, ze jestescie pierwszymi osobami po mojej mamie, ktorym o tym powiedzialam xD
no słyszałam coś właśnie. a do której chodzisz klasy?
myślałam jeszcze żeby dać z przodu fotę z mojego avka, a z tyłu sam napis :)
dla mnie jestes niemozliwie rozwinieta intelektualnie jak na kogos w twoim wieku, wiec nie mow nawet tak! xD