Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Ulcia_6

OMG przecież dużo osób już odeszło kto inny przyjdzie ;)
Wiecie co- jakbyście mnie znały na co dzień to byście tak nie rozpaczały, nawet nie wiecie jaka ja jestem wredna ;)

Lady_From_Burton_World

to powiedz nam co cię skłoniło do opuszczenia nas.

kamilakamila

za dużo lektury ;)

Ulcia_6

;((( <załamka>

Ulcia_6

Masz jeszcze Deppa ;)

Ulcia_6

nie czytaj wszystkiego.

Ulcia_6

Coś Ty, nie ma za co;)

Peace;)

<za krótki>

rozczochrany_leb

;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ulcia_6

Ulcia proszę Cie, bo i mi sie smutno robi :(

Ulcia_6

Ee tam, Winona tylko nas tak straszy, ale jeszcze tu wróci. Odejście od Aniołków to nie jest taka prosta sprawa. ;P

blumenkohl

Masz rację nie tak łatwo- ja będę pierwsza

rozczochrany_leb

Winona po prostu wpadaj jak bedziesz miala wolna chwile, nie czytaj wszystkiego, bo szkoda oczu, zoooostaaaańńń.

Ania prosi:)

Gin

ZOstań tu ja proszę Ciebie (znaczy prosimy ;( )

Ulcia_6

aj przystopujmy z prośbami bo z 12 stron się zrobi 20 i wogóle Winonie się nie będzie chciało czytać!

Ulcia_6

"Aniołkiem się rodzisz i zostajesz na wieki :)" |Winona|

:(((( Zapożyczyłam sobie od Madzi:( Znasz te słowa ;(((

Ulcia_6

Nie, nie mam pojęcia kto to wymyslił

Gin

i nie zapominaj,że wiemy gdzie mieszkasz i jak się nazywasz <tak, to groźba xdD>

kamilakamila

Osz ty! Skopiowałaś mój adres??? ;) XD Z kim ja sie zadaje ;)

Lady_From_Burton_World

nie, bez przesady, nie jestem ździrą <chciałam cię podpuścić moim poprzednim postem>

Gin

No widzisz, w tym jest problem, że potem nic nie będę wiedziała co się dzieje etc... nie wiem, zobaczę jak to będzie

Lady_From_Burton_World

ja nie czytam już od dawna. jak bedziesz miała czas to poczytasz, jak nie to nie.

kamilakamila

tak właśnie mamy nawet nr komórkowy <groźba>

Ulcia_6

;))))))))))

Ulcia_6

Nie no ja mam was dosyć, ja miałam odejść a nie pisać tutaj ;)

Lady_From_Burton_World

jesteś jednym z kręgów w naszym aniołkowym kręgosłupie <oszzz jakie homeryckie porównanie>. jak jeden krąg wypada, ciało jest upośledzone i nie może dalej funkcjonować. miałam na biologii <lol>;))

kamilakamila

Dayah, piękne porownanie!!! Strasznie lubie wszelkie skojarzenia z biologia (zboczenie przez biol-chem)

Ulcia_6

Ja zawsze nie jestem w temacie jak przychodzę ,ze szkoły ;) u mnie to normalka i jakoś z tym żyje po co mam nadrabiać strony hehehe ;))

Ulcia_6

Ojj nie ma tak łatwo masz TUTAJ zostac :)) co znaszymi planami? Wyjazdem do Francji itp;( hehe

kamilakamila

ej, to moze ustalimy, ze piszemy na forum tylko po 20:00??
moze troche glupie, ale przynajmniej bedzie mniej do czytania. co Wy na to? (wiem, ze glupie, ale tonacy brzytwy sie chwyta xD)

Gin

jak po 20 to ja prawie nigdy nie będę pisała ;((

kamilakamila

Ja jestem od 17-18, zależy ile lekcji mam zadanych

kamilakamila

A od ktorej Dayah bys mogla??

Gin

ja jestem przy kompie dopiero po 20.00 mi pasuje.

Jenks

Tooo inaczej :)

Tak o możemy pisać od 6.00 - 8.00 później od np. 12-14 a później przerwa i np. od 19.00-21 ;p

Ulcia_6

Mi by było lepiej od 6 do 8 potem od 15 do której chcecie ;) i od 18 do końca dnia :)

Gin

Ok, zostanę, ale TYLKO z jednego powodu- pamiętacie jak Anastazja i reszta chcieli nas stąd wygonić? No właśnie, nie dam jej tej satysfakcji ;) ale waszych głupot też czytać nie będę ;)

Lady_From_Burton_World

JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUPI!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulcia_6

Ale teraz ide na bloga potem wpadne (przez was zawale sprawdzian)

Lady_From_Burton_World

ja dostane jutro buta z gegry. też przez was xD

kamilakamila

buta??? dobrze, że nie butem ;))

Ulcia_6

Ups troszku mi tekst uciekł xD ale to z radości ;) Bo zostajesz z NAMI :)

Lady_From_Burton_World

i bardzo dobrze.

ufffff wszystko dobrze się skończyło ;))
the end.

kamilakamila

happy end:))

kamilakamila

Bedziesz miała z tego spr 6 ;) ja Ci to mówie i inne Aniołki :)

Lady_From_Burton_World

Szczerze mówiąc też miałam zamiar zaprzestać odwiedzin na forum, bo doszłam do wniosku, że w życiu nie dam rady nadrobić dwudziestu paru stron, ale jednak przywiązanie do Aniołków okazało się silniejsze i oto jestem. ;P

A co do tych godzin, to mi tam właściwie pasuje ta dwudziesta, o ile nie będzie w tym czasie niczego fajnego w TV. :D

blumenkohl

przecież nie trzeba wszystkiego nadrabiać. ja ostatnio poprostu bym nie dała rady. więc czytam sobie stronę lub pół do tyłu i jest ok;)

blumenkohl

Też będziesz mieć 6 :)

Ulcia_6

a ja jutro do szkoły nie idę ale niestety do dentysty idę rano ;(((((

Ulcia_6

Oki ja spadam xD ;) Bede może później BUZIACZKI :*