OMG przecież dużo osób już odeszło kto inny przyjdzie ;)
Wiecie co- jakbyście mnie znały na co dzień to byście tak nie rozpaczały, nawet nie wiecie jaka ja jestem wredna ;)
;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ee tam, Winona tylko nas tak straszy, ale jeszcze tu wróci. Odejście od Aniołków to nie jest taka prosta sprawa. ;P
Winona po prostu wpadaj jak bedziesz miala wolna chwile, nie czytaj wszystkiego, bo szkoda oczu, zoooostaaaańńń.
Ania prosi:)
aj przystopujmy z prośbami bo z 12 stron się zrobi 20 i wogóle Winonie się nie będzie chciało czytać!
"Aniołkiem się rodzisz i zostajesz na wieki :)" |Winona|
:(((( Zapożyczyłam sobie od Madzi:( Znasz te słowa ;(((
No widzisz, w tym jest problem, że potem nic nie będę wiedziała co się dzieje etc... nie wiem, zobaczę jak to będzie
jesteś jednym z kręgów w naszym aniołkowym kręgosłupie <oszzz jakie homeryckie porównanie>. jak jeden krąg wypada, ciało jest upośledzone i nie może dalej funkcjonować. miałam na biologii <lol>;))
Dayah, piękne porownanie!!! Strasznie lubie wszelkie skojarzenia z biologia (zboczenie przez biol-chem)
Ja zawsze nie jestem w temacie jak przychodzę ,ze szkoły ;) u mnie to normalka i jakoś z tym żyje po co mam nadrabiać strony hehehe ;))
ej, to moze ustalimy, ze piszemy na forum tylko po 20:00??
moze troche glupie, ale przynajmniej bedzie mniej do czytania. co Wy na to? (wiem, ze glupie, ale tonacy brzytwy sie chwyta xD)
Tooo inaczej :)
Tak o możemy pisać od 6.00 - 8.00 później od np. 12-14 a później przerwa i np. od 19.00-21 ;p
Ok, zostanę, ale TYLKO z jednego powodu- pamiętacie jak Anastazja i reszta chcieli nas stąd wygonić? No właśnie, nie dam jej tej satysfakcji ;) ale waszych głupot też czytać nie będę ;)
JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUPI!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczerze mówiąc też miałam zamiar zaprzestać odwiedzin na forum, bo doszłam do wniosku, że w życiu nie dam rady nadrobić dwudziestu paru stron, ale jednak przywiązanie do Aniołków okazało się silniejsze i oto jestem. ;P
A co do tych godzin, to mi tam właściwie pasuje ta dwudziesta, o ile nie będzie w tym czasie niczego fajnego w TV. :D
przecież nie trzeba wszystkiego nadrabiać. ja ostatnio poprostu bym nie dała rady. więc czytam sobie stronę lub pół do tyłu i jest ok;)