"wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało" hehe dosłownie i w przenośni. No to zaczynamy kontynuację xD
"Wyginam śmiało ciało..." ;) kiedyś miałam to ustawione na dzwonek w komórce, idę po ulicy a tu nagle zaczyna dzwonić. Wszyscy się za mną oglądali, a kilka osób się nawet zaczęło śmiać ;)
Cholera!!!! Jak się zdenerwowałam- okazało sie, że pieprzony Merlin nie wyśle mi TRUPOSZA bo im zabrakło filmów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz tam idę wszystko rozwalić, kto ze mną? ;/ ;)
Witajcie Aniołki! :) Nazywam się Aśka i od paru dni obserwuję wasze pogawędki. Czy istniałaby możliwość zaadoptowania nowego członka stada? :D
Jeśli chodzi o Johnnego- no cóż. Dzień, w którym zobaczyłam Blow zmienił moje życie :P Potem się posypało...Donnie Brasco, Marzyciel, Co gryzie Gilberta...itd., itd...A każdy film wzbudzał inne uczucia. Chociaż jedno było zawsze to samo - wspaniały aktor.
O jego wyglądzie chyba nie muszę się wypowiadać ;D Zaraz mnie wezmą za jakąś napaloną nastolatkę. Ale spokojnie, spokojnie. Czy oglądanie i marzenia są zabronione? ;D
Będzie mi miło, jeśli będę mogła tu wpadać i czasami sobie z wami pogadać. Przepraszam za wszystkie błędy, ale właśnie się strasznie spieszę. Postanowiłam jednak przed wyjściem do was napisać.
Pozdrawiam serdecznie!! :*
PS: Madagaskar był wspaniały ;D a ta malutka wiewióreczka, czy coś..uśmiałam się wczoraj wspaniale :)
Dzięki :)
jasne, że mogę być ;)
nie znam się jeszcze za bardzo z wami, ale łączy mnie z wami to, że też bardzooo lubię Johnnego ;)
no właśnie wiem, ale była tylko torba, albo ten inny film :/
może jeszcze moja mama dzisiaj go znajdzie.... oby ;)
warto zobaczyć prawda?
Ja nie mogłam w żadnym kiosku znaleźć tej gazety z filmem. Udało mi się.. w Biedronce! Ale sie uśmiałam jak to zaobaczyłam. Ale kupiłam oczywiście:D
Dobra to ja dzisiaj wyjeżdżam na poszukiwanie filmu :)
a jak można dodawać użytkowników do ulubionych? to was też zaraz pododaje ;)
No to ja tysz dodaje do ulu:D Cholinder mam napisac felieton na jutro, temat nie określony. Ma któraś jakis pomysł?;)
Dzięki! :* Ja też Was dodam, jak tylko rozpracuję, jak to się robi :D Teraz spadam na miasto (może przy okazji zajrzę do kina, sprawdzić czy dadzą mi już plakat ze Sweeney :P), jak wrócę to zaraz was odwiedzę. PA!
kurczę...trudno stąd się wyrwać ;D Co do kina- u mnie w mieście jest jedno takie małe, opóźnione. I tam wszystko jest później, miła obsługa jest...Tak swojsko. Może akurat mi dadzą ;D Albo sprzedadzą. Jest kiermasz- plakaty po 50 gr. Niestety z Deppem były tylko z Piratów. Ale mam! :P Za taką kasę nie mogłam odpuścić.
Teraz już spadam! :P Jak wrócę to wszystkich dodam. Papa!
Że też u mnie nie ma czegoś takiego :( to zaraz kupiłabym sobie ;)
Zastanawiam się czy zmienić sobie fotkę z Audrey na Johnnego.
Jak sądzicie? zresztą chyba to jest głupie pytanie xD
Witam, witam i o zdrowie pytam :P Jak tam po świętach? U mnie katastroficznie, ale na luzie ;) O czym teraz gadacie bo jestem jak zawsze nie w temacie, a musze przeczytać połowe tamtej kontynusacji i tej o rany nie chce mi się. :/ Widzę, że kilka osób nowych przyszło ;) witam was.
Boże możecie gadać o czyms innym tylko nie o plakatach ze Sweeneym bo ja tu bede zaraz płakać do dziś nie moge tego przezyć, że te cwoki z kina nie chciały mi dać plakatu bo na makulature idą, albo na coś fuck !!!!
:((((((((( <beczy>
Ja też amm humor porabany bo u mnie w kine nie graja Sweeneya,a ja musze jeszcze npisac felieton. Kto ma jakiś pomysł? <zalana łzami pełznie na kolanch i z całego serca prosi o pomoc> :D
annalaura i chorzowianka (chyba dobrze napisałam) również dodaję do ulubionych ;), o czym gadacie???
Ja też was dodaje.
A jak u mnie po świętach? Fatalnie całą noc w ubikacji spędziłam xD
a co ma być w tym felietonie?
kiermasz plakatów po 50 gr?! ło matko... musze zobaczyć czy w mym najbliższym kinie tez tak są...!
o właśnie-w przyszły piątek śmigam na Sweeneya :)
Molly-Rose-jak się wzbogacisz o 20 zeta to smigaj do najbliższego empiku-tam mają ze Sweeneya plakaty:)
Widziałam ten plakat ;) Patrzyłam czy nie ma plakatów z Deppem ale był tylko jeden i to czarno biały ;(
tia, u nas w empiku jest jeden z Johnnym, ze Sweeney Todda i chyba 3 z PzK
jeszcze w Media expert sa-tez same xDD
hmm, jak będe w kinie to musze zapytac jakie mają plakaty...
może mają jakieś stare..
z Marzyciela np... *_*
Cokolwiek. Temat nie narzucony, jak to stwierdziła "Pisz o tym co cie irytuje, bawi , denerwuje, interesuje- o czym chcesz"
A to na co potrzebujesz ten felieton? :)
W sumie fajnie mieć taki plakat, ale rodzice to tym bardziej uznali mnie za jakąś nienormalną xD
Po 20 zł woo...
Ja byłam sama na Sweeneyu bo nikt u mnie nie chciał iść ;) ale w sumie lepiej, że poszłam sama :) pewnie innym nie podobałoby się, a tak to przynajmniej sama dobrze spędziłam czas.
A nie ma tam może książki o Johnnym? ;)
Co jest ,DEPP spadł na siódme miejsce.Mam nadzieję ,że na krótko.Jak ktoś nie głosował niech da 10/10:D
o no właśnie-annalaura i chorzowianka do ulubionych, właśnie... x)
musze jakiś film sobie obejrzeć...
powrócę tu jeszcze.
chyba.
paa:*
no raczej w moim empiku nie ma żadnych plaktów ze Sweeneym nic a nic chyba, ze dostawe jakas dali, ale watpie jeszcze przed swietami byłam i nic nie było fuck!!!!! <nerw> Już nawet nie wspomnę o tych gazetach, co do nich wysłałam o prośbe dania plakatu do gazety do tej pory mi nie odpisali olali mnie świnie zasrani ;((
Ja pamiętam, że kiedyś była taka gazeta funclub i tam można było prosić o plakat :P ale nie wiem czy istnieje nadal taka gazeta.
Mnie wydaje się, że jak wszyscy wysłalibyśmy do nich emaila to na pewno daliby :P bo zobaczyliby, że mieliby z tego zysk ;)
witajcie xD nie było mnie strasznie długo. wiem, wszyscy tęsknili xD ale nie mogę żyć bez aniołków, więc comeback special xD pozdrawiam Winone i gratuluje świetnej notki na blogu o obsesji an punkcie Johnny'ego Depp'a. cierpię na to xD
No fan club jeszcze jest taka gazeta.
DEPPomanka pisałam do wszystkich gazet młodzieżowych jakie sa w polsce no do Bravo, Bravo Girl <nie wiem jak sie to piszę> Fun club, Popcorn, Dziewczyna, 13-nastka, Twist no i to wszystkie, zadna smira do tej pory mi nie odpisała ;(
w ogóle widze że Wasze poznawanie Deppa było równie ciekawe jak moje. pierwszy film jaki z nim obejrzałam to był charlie w fabryce czekolady. już wtedy byłam zakochana w willy'm wonce xD a potem pojechałam do brata do stanów i nie umiałam zbyt wiele po angielsku, ale poszliśmy na piratów skrzynie umarlaka. I choć zrozumiałąm tylko jedno zdanie, zakochałam się w kpt. Jacku i jak skumałam, ze gra go depp to po powrocie zaczęłam się o nim dowiadywać. o edwrdzie nożycorękim to przez rok zbierałam info, dopiero go obejrzałam xD ale z edwradem to było cos takiego, ze na jednej stronie o deppie był quiz o tym, jaką postać graną przez deppa najbardziej przypominasz. i wiecie co, ed wood mi wychodził xD a że wiedziałam już coś o tym filmie, to postanoiwłam pokombinować z odpowiedziami, i w ten czas wyszedł mi edward n xD w ogóle musiałam zobaczyć na filmwebie co to w ogóle za człek, i jakież było moje zdziwienie. wcześniej myślałam, ze to król. jak był krzywousty czemu nie nożycoręki xD I tak to sie zaczęło, teraz mam ok 9 plakatów mego ulubionego aktora, Johnny'ego Depp'a. wiem, ze ten wpis jest wyjątkowo długi, ale jeszce coś wam opowiem:
byłam z mamą w sklepie no i roziwnęła się dyskusja, czy zasługuję an to co mi mama kupuje, wtedy wyszło na jaw, ze chcę zostać w przyszłości aktorką, następnie pan sprzedawca przytoczyŁ "ucz sie ucz pilnie jak mickiewicz w wilnie a dojdziesz do celu jak doszło już wielu" na to ja, ze nie lubie szkoły, sprzedawca że nauka mi się przyda, a wiecie co moja mama? xD
" a johnny depp nie skończył szkoły, i co! "
moja mama jednak mnie słucha, jak cały czas o deppie nawijam.
a sie rozpisałam xD
annalaura mi sie wydaje, ze moglibysmy cos takiego zrobic, ale nie wiem czyby odpisali w ogóle oni wiedza co to za film? Bo jeszcze sie okaże, ze nie wiemdza, daja takie głupie plakaty do tych gazet niech wkoncu dadza to co my chcemy, a nie :/
Co nam szkodzi spróbować :) W sumie mogliby dać byle jaką fotkę na ten plakat. A gdybyśmy dali im przykład jaką fotkę chcemy na ten plakat?
Kto jest za, zeby napisać do gazet o prozbe umieszczenia plakatu ze Sweeneym niech piszę tylko jakie gazety mi sie wydaje, ze najlepiej te najbardzej znane czyli Bravo, Popcorn Fun club itp.