Jestem za
Zgadzam się. Funclub, Bravo, Popcorn byłyby najlepsze. Mogliby nawet zrobić o nim jakiś temat :)
Ja jestem 100% za:) Pa Aniołki ja już myszę uciekać:) Tylko napiszcie ich adresy e-mail bo mi sie szukać nie chce:)PaPa
Ok, dodałam wszystkie nowe Aniołki do ulubionych, mam nadzieję, że odwdzięczą sie tym samym :)).
Rosie- fajnie, że jesteś z powrotem :). Tak przy okazji mam pytanie- w opisie masz genialny tekst, to podobno z twojego bloga, możesz dać adres? :))
Ale ja pamietam, że po premierze Piratów dawali sporo plakatów nawet dwa gdzieś mam ps. ponawiam pytanie jak usunąć ,,za krótki"???
No to ja tez jestem za ;) każdy plakat ze sweeneym jest zaczepisty trzeba tylko podać e-maile tych gazet itp ;)
DEPPomanka przytrzymaj spacje ;)
nie wiem, ale mój wpis gdzieś się zagubił więc nie badźcie złe, jak go jeszce raz wkleję:
w ogóle widze że Wasze poznawanie Deppa było równie ciekawe jak moje. pierwszy film jaki z nim obejrzałam to był charlie w fabryce czekolady. już wtedy byłam zakochana w willy'm wonce xD a potem pojechałam do brata do stanów i nie umiałam zbyt wiele po angielsku, ale poszliśmy na piratów skrzynie umarlaka. I choć zrozumiałąm tylko jedno zdanie, zakochałam się w kpt. Jacku i jak skumałam, ze gra go depp to po powrocie zaczęłam się o nim dowiadywać. o edwrdzie nożycorękim to przez rok zbierałam info, dopiero go obejrzałam xD ale z edwradem to było cos takiego, ze na jednej stronie o deppie był quiz o tym, jaką postać graną przez deppa najbardziej przypominasz. i wiecie co, ed wood mi wychodził xD a że wiedziałam już coś o tym filmie, to postanoiwłam pokombinować z odpowiedziami, i w ten czas wyszedł mi edward n xD w ogóle musiałam zobaczyć na filmwebie co to w ogóle za człek, i jakież było moje zdziwienie. wcześniej myślałam, ze to król. jak był krzywousty czemu nie nożycoręki xD I tak to sie zaczęło, teraz mam ok 9 plakatów mego ulubionego aktora, Johnny'ego Depp'a. wiem, ze ten wpis jest wyjątkowo długi, ale jeszce coś wam opowiem:
byłam z mamą w sklepie no i roziwnęła się dyskusja, czy zasługuję an to co mi mama kupuje, wtedy wyszło na jaw, ze chcę zostać w przyszłości aktorką, następnie pan sprzedawca przytoczyŁ "ucz sie ucz pilnie jak mickiewicz w wilnie a dojdziesz do celu jak doszło już wielu" na to ja, ze nie lubie szkoły, sprzedawca że nauka mi się przyda, a wiecie co moja mama? xD
" a johnny depp nie skończył szkoły, i co! "
moja mama jednak mnie słucha, jak cały czas o deppie nawijam.
a sie rozpisałam xD
----
nie jesteście złe? xD
Mój post zaginął- jeszcze raz
Ok, dodałam wszystkie nowe Aniołki do ulubionych, mam nadzieję, że odwdzięczą sie tym samym :)).
Rosie- fajnie, że jesteś z powrotem :). Tak przy okazji mam pytanie- w opisie masz genialny tekst, to podobno z twojego bloga, możesz dać adres? :))
jeju, gienialny xD (?) no dzięki mój blog www.rose.gorajek.com w ogóle mam zamiar teraz notke skrobnąć, ale trochę juz jest więc możesz zagłębić się w historie :D
moje propozycje :)
http://johnny-depp.org/galleries/moviepics/sweeneytodd_poster/sweeneytodd_poster 005.jpg
http://johnny-depp.org/galleries/moviepics/sweeneytodd_poster/sweeneytodd_poster 013a.jpg
http://johnny-depp.org/galleries/moviepics/sweeneytodd_poster/sweeneytodd_poster 018.jpg
tak sie zastanawiam gdzie ja ten ewentualny plakat powiesze xD miejsca malo, ale zawsze zostaje sufit xD
nom szukaj, szukaj pomoge ci tez szukac tych e-maili i napiszemy do nich wszyscy xD\
DEPPomanka zazdroszcze ci xDD
popcorn@popcorn.pl to jest do popcornu
redakcja@bravo.pl to do bravo tak mi sie zdaje bo do nich wysłałam na ten mail
funclub@bauer.pl Fun club
moge napisać do popcornu czy tak któregokolwiek. a prosimy tylko o plakat sweeneya czy jakiś inny też może być jak ich nie stać?
Największy kosztował około 20 zł średni 10 zł, to zaszalałam i kupiłam dwa duże i dwa małe XD Moja rodzina jak sie dowiedziała ile za to zapłaciłam powiedzieli że jestem nienormalna XD
I to ze Sweeney Todd tak?
Kurcze to ja też sobie jakiś kupię :)
Wyprzedziłyście mnie z tym adresami xD
to co tam piszemy?
No to niezle macie z tymi empikami w warszawie normalnie zaraz pakuje manatki i jade do was xDD hehe szkoda, ze w szczecinskim empiku nie ma tych plakatów jak na złość wrrr...
Dzień dobry;D O, widzę, że nam nowe Aniołki przybyły;) No to dodaję do ulu;) Annalaura, masz piękną Audrey na avie;)
Peace;)
Moja wersja: tylko bez tych napisów w nawiasach :P
Witam,
Jestem wierną czytelniczką waszej gazety (taka ściema xD)i byłabym wam bardzo wdzięczna gdybyście dali plakat z Johnnym Deppem z jego ostatniego filmu. Przesyłam kilka moich propozycji (i tu adresy fotek)
Mam nadzieję, że mój pomysł spodoba wam się, ponieważ Johnny jest znanym i bardzo lubianym aktorem, więc na pewno nie stracicie na tym, a co więcej zyskacie większą liczbę czytelników. Byłabym wdzięczna gdybyście odpisali na tego emaila i podali waszą decyzję.
Pozdrawiam,
(tu wasze imię)
Hmmmm...Może 'Dzień dobry. Z tej strony Aniołki Johnnego. Mamy do Was sprawę życia i śmierci. Potrzebujemy plakatów pana Deppa. Jeśli nie będzie ich w następnym numerze Waszej szanownej gazety, to kilkadziesiąt dziewcząt w kwiecie wieku umrze. Chyba tego nie chcecie?' ;D;D;D
Peace;)
"Droga Redakcjo!
Zaszczytem jest pisać do Was. My, Aniołki Johnny'ego, nieformalna organizacja fanek Depp'a na Filmwebie uprzejmie prosimy o zamieszczenie w Państwa wspaniałym piśmie (które kupujemy zawsze) plakatu Sweeney Todd'a. nie każda z nas ma szansę zdobyć plakat, więc postanowiłyśmy uprosić o to Państwa.
Byłybyśmy wdzięczne, bardzo wdzięczne. I na 100% żaden wiatr północny nie zdmuchnie Waszego statku z wielkiego morza gazet.
Pozdrawiamy
Aniołki Johnny'ego"
XD tak jest fajnie :)
Haha świetne propozycję :D
Wasze lepsze. Moja jest bardziej oficjalna, ale wasze bardziej mi się podobają :D
Normalnie kocham was! :)
no to dobra, robimy zmasowaną akcje czyli każda pisze do wszystkich i spróbują nas zignorować, to normalnie w życiu gazety nie kupie! xD
Możemy napisać im na koniec takie coś
PS. Jak nie dacie tego artykułu to żaden Aniołek Johnnego w życiu nie kupi waszej gazety!
i prosimy o artykuł!
witam serdecznie nowe aniołki;))
macie swietne propozycje na te listy;)) zaraz wysyłam e-maile.
Rosie, nie obrazisz się, jak użyję twojego wzoru? jest super xDD
Hejka babciu;D No u nas to nic ciekawego, poza tym, że obmyślamy plan jakby to zrobić, żeby do kilku gazet dodali plakaty Johnnego^^
Peace;)
rosie to napisz xDD Tez fajnie ;)
Moze teraz ja
Kochana redakcjo
Bardzo lubie czytać Bravo i chciałąbym was poprosic o umieszczenie w gazecie plakat z filmu Sweeney Todd demoniczny golibroda s Feel Street główną role gra tam znany aktor Johnny Depp. Bardzo bym chciałabym miec ten plakat, ale nie można go nigdzie dorwać. Bardzo prosze na jaknajszybsza odpowiec na ten mail.
Dziękuje...