ciesze sie że wam sie podoba :)
nie bierzcie sobie tego do serca :( ale ja wczesniej znalam Vanesse tylko z tego kawałka z taksówka, nie przepadam za tym jak spiewa nie odpowiada mi jej głos oczywiście ma kilka fajnych kawałków :) ale uwazam że jest świetka osoba a co do filmiku z tym love story paradis depp to az przestalam jeśc normalnie oni sa cudowna para dawno nie widziałam kogos kto jest obdarzony taim silnym uczuciem nieprzerwanie od kilku lat! widziałam małżenistwo swojej mamy i rozwód... teraz drugi maż mowie wam czuje ze cos w życiu zgubiłam i teraz krocze przez mgłę.... moze ona sie rozwieje kiedy poznam kogos kto mnie pokocha. jestem pod wrażeniem oni sa cudowni!
współczuję :( mam nadzieję, że znajdziesz sobie kogoś wartościowego i nie spotka Cię to co Twoją mamę!
ja mam inną sytuację, bo u mnie rodzice są ze sobą od 19 lat, a zaręczyli się po 2 tygodniach znajomości i tak dalej się kochają i żyją razem.
Witam wszystkie Aniołki <ale jak już zauważyłam to nie Aniołki;(> ...
Widzę, że się tu viekawe rozmowy toczyły <bardzo wcześnie zresztą, o której wracacie do domów;P>? pod moją nieobecność.
A co do Vanessy także uważam,że to ona zasługuje na Johnny'ego;P.. Nikt inny <no cóż jestem niestety tylko fanka;P..
Aha NonaT ---> Nie martw się u mnie w domu też nie za wesoło... Nie wszędzie jest niestety kolorowo...:(
Ok to jeszcze raz witam;)
nie o której wracamy :P bo niektórzy nie byli w szkole :P
anyway wg mnie to nie jest fair, że dzieci zawsze muszą cierpieć przez błędy rodziców. jeśli macie jakieś problemy i nie macie z kim się podzielic to pamiętajcie, że macie silną grupę wsparcia :)
A ładnie to tak nie chodzić do szkoły;P, tylko się o Johnny'm marzy;P!
A propos przeczytałam, ze zdobyłaś ten film. Gratulacje;P
ano udało mi się xD byłam 1 kiosku i nie (myśle se to już koniec :P nie znajdę go), idę do drugie i babka mówi, że nie ma, ja pytam się czy już wyprzedali, a ona, że jednak jest i ja sobie myślę "jupii udało się"
no nie poszłam a co :P jutro pójdę, mam ciekawsze zajęcia od szkoły :P np. johnny - joke, robię tą maturę xD
veine nie ma za co ;)
No a ja zazdroszczę... Jednak musiałam siedzieć 6 godzin w szkole a po świętach to jest straaaaszny szko dla mego mózgu:P...
dla mnie to jutro będzie szok :P ale mam na szczęście tylko 3 lekcje xD i do tego na 12:40 :P więc jeszcze sobie odpocznę od szkoły.
Ok kiedys mnie denerwowalo, ze bylo duzo postow po pare slow, teraz jest duzo dlugich postow xD Ja do tej pory czytalam wszystko, ale chyba zrezygnuje bede sie orientowala o co kaman tylko...
No a w razie co to moje gg specjalnie dla Was ;P
10124468
Ja zapiszę gg... heh ja jestem nowym aniołkiem:P...
A tak nawiasem to chcaiłabym Ci powiedzieć że normalnie ślicznie rysujesz:P... Masz talent:)
jak jakiś aniołek nie ma wszystkich numer to prosić!
nie mogę odzwyczaić się :( od tych aniołków, oni są w sumie angel a my aniołki :P
bosh próbuje napisać jakiś fajny początek żeby oczarować komisję :P i jakoś wolno mi to idzie...
racja Szara ma talenta!
a jaki temat? ja chciałam wziąśc "seryjni mordercy" wspomniała bym o kubie rozpruwaczu sweeney toddzie itp ale powiedziaa mi pani ze taki temat jest przygnebiający i mi nie pozwoli go wziąść a był by CIEKAWY FUCK!
to nie babka decyduje tylko komisja :P więc możesz składać propozycję.
ja mam "na wybranych przykładach omów wizję tatr w poezji kazimierza przerwy-tetmajera i jana kasprowicza". fajny no nie? ale seryjnie podoba mi się :P
zacznij pytaniem i własna wizja tatr :) np do komisji czy byli państwo kiedyś w tatrach czy wieli panstwo piekno szczytu rysy? i nawijaj o swojej wizji a po tem odnies sie do wizji kazimierza przerwy-tetmajera :) ataki pomysł mi wpadł do głowy :) ubrała bym ten poczatek bardzo powetycko słowami dumnie pieknie itp :0 poniosło mnie :)
super pomysł :) może uda mi się jakoś go wykorzystać :)
ja mam takie odniesienie, że piszę o tym jak wpłynęło życie na ich wizje, ich poglądy itp. :P
właśnie, że nie taki trudny :) młoda polska to moja ulubiona epoka i bardzo fajnie mi się nad tym pracuje ;)
Ojej jak dobrze, że mi jeszcze zostało kilka lat do matury XD Nie lubie pisać wypracowań itp., a zwłaszcza jak mam temat wolny, bo dłużej wymyślam temat niż je pisze całą prace XD
No i jeszcze jak mają Ciebie z tego pytać później.... ja się boję, że za bardzo zdenerwuję się, szczególnie że idę 2 na 8:00 :P
Ja jestem w pierwszej klasie, wiec jeszcze nie mysle, ale 'seryjni mordercy' to cudowny temat :D Ale wiecie ja sie tak balam matury, a jak patrze probne z polskiego, czy biologii... no... toz to banal ;/
Ja na maturze pisałam o śmierci! Takie tematy są najlepsze, ja bym na Twoim miejscu wzięła tych morderców to było by bardzo ciekawe...
no własnie! myslaam tez nad tematem "smierc w róznich kulturach" tez mi nie pozwoliła bo jak juz mówiam powiedziała ze te tematy sa przygnebiajace i wychowawczynie wyrzuciła moje 2 tematy z listy :( i jeden temat mojej koleznaki pt "wampiryzm- choroba czy obsesja"
mogę Ci posłać Nona mój tema ta maila... to było coś "różne oblicza śmierci.." dostałam za niego dużo punktów bo sprawiał mi przyjemność jak go pisałam... Jak wybierzesz coś co nie podoba juz Ci sie tak bardzo to będziesz sie przy tym męczyć.. tak mi sie wydaje
no własnie ale.... temety juz poszy do zatwierdzenia :( i nie wiem co teraz może napisze do kogos kto sie tym zajmuje co? a mój mail to : doleczek9@o2.pl może mi sie uda cos wykąbinowac bo istotnie będe sie męczyć....
Witam, przed chwilą ktoś pisał że może wysłać wszystkie nr gadu, w takim razie ja tez poproszę;)
7912648^^
Ja mam 15 aniołków zapisanych na gg, nie wiem czy wszystkie, a wy ile macie? bo nie wiem czy wszystkie zapisałam
a teraz takie głupie, ale można zrobić ma gg taki jakiś osobny "album"? włożyłabym tam wszystkie A. pomóżcie;)
chyba można :)ale ja tego nie wiem.
ja zrobiłam trochę inaczej, że mam przed każdym waszym nickiem aj