Wiam :) :) Mam nadzieje ,że mam wszystkich na gg :D ej o czym rozmawiacie ja wróciłam od dentysty xD właśnie hehe
Witam Was! :* Właśnie wróciłam ze szkoły...Ech. Ja chcę wakacje! :P Ale spokojnie...Jak tylko zobaczyłam Johnnego na tapecie to zaraz mi się zrobiło lepiej :)
Czy poruszyłyście wczoraj jakieś ważne kwestie oprócz siwizny, koloru czcionki ("czarne dupy same! <lol2>")i ogólnie sprawdzania kto jest kim? :D
Zmieniam nazwe? No co wy! Tak się poddajecie! Johnny nie był by dumny... A już napewno nie Todd... Przebijemy ich :) Co sie martwicie
nieformalnie moge byc aniołki ale formalnie trzeba cos zmienic :) jestesmy przecież niepowtarzalne ;P
Na gg sie nie dogadamy więc może tutaj. Ustalmy jakiś znak rozpoznawczy ze możemy gadać na konferencji. Tylko coś co będzie nie głupie, bo każda chyba ma też innych znajomych na gg ;)
BoA-do ulubionych
co do DŻoni Dep-mój siostrzeniec xDD
Winona-gÓpiaś, po co chciałaś dadaju od nas iść?!
koszulka-świetna
gg-8893371 :)
mam tylko 16 aniołków, także piszcie:)
Hejo :D Wiem, że już późno, ale ... nareszcie dorwałam siem do kompa :P
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJOOOOOOOOOOOOOOOOOO wszystkim :D ! i !
Nawet w burdelu sa jakies zasady, wiec my tez jakies ustalmy xD
1 Piszemy tu tyle, ze WOLNIEJ zastanowmy sie zanim cos napiszemy, bo jest nas wciaz wiecej i wiecej i bedziemy niedlugo robic pare kontynuacji dziennie xD
2 GG do rozmow o pierdolach i o prywatnych sprawach UWAGA nie zmawiamy sie na jedna godzine, bo konferenja na 20 osob to przesada xD
3 Forum Ciary do totalnych offtopow i roznych roznosci :P
4 Piszemy to mniej lub bardziej, ale o DEPPIE :D
5 Apropo naszych rozmow na gg przyszla mi na mysl scena z Piratow 3... "To szalenstwo! - Polityka." xD Taka sama rozpierucha, ze tak to ujme :D
świetnie do ujęłaś :)
myślę, że gg to tylko będzie na takie małe konferki i indywidualne sprawy :)
a reszta zgadzam się!
3 Forum Ciary do totalnych offtopow i roznych roznosci :P
o właśnie.
Może do pogaduszek? Skoro tutaj o Johnnym? No a jak nie wypali to zawsze jest opcja, usuń ;)
:D ja już dostałam.Popieram myśl Ciary :) troche głupio z drugiej strony zaśmiecać to forum rozmowami o naszych sprawach,skoro inni chca pogadac tylko o Deppie :( nie uważacie?
no, przeciez skoro admini nam zostawili ten temat to znaczy, że możemy tu pisać. jeśli będziemy się stosować (trochę;P) do regulaminu, który wyżej zamieściła Szara, to będzie OK.