No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
I już skończyłam oglądać kolejny film:( Marzyciel bardzo ładny i wzruszający film;( No co? Poryczałam się;( Chyba każdy z was widział już marzyciela:) Wstyd się przyznać, ale ja dopiero dziś po raz pierwszy go widziałam;( Piękny film 8/10;(
zgadzam sie piękny film nie martw sie tez sie poryczałam na samym koncu ja marzyciela juz widzałam gdześ z 10 razy i zakazdym razem płaczę ale trudno ja na wszystkich dramatach rycze jak oszalała mimo co polecam tym ktorzy jeszcze nie widzeli...
Ale i tak i tak mam nadal duży problem co do Johnny'ego coś ostatnio o nim zapominam i juz nie oglądam z nim filmów błagam was dziewczyny pomożecie mi jak były te filmy w gazetach Don Juan DeMarco i Czekolada to nawet nie sięgnełam po kase żeby biec do kiosku i kupić strasznie się wachałam moja koleżanka mówi zebym dała sobie spokuj z Johnny'm ale ja zaprzeczałam i to wszystko zaczeło się od tego gdy zaczełam oglądać tych wszystkich filmowych bohaterów czyli "Transformers", "Spider-man", "Fantastyczna Czwórka" "Hellboy" no i wiele innych...
Sorkka że tak nazekam ale zaczynam sie martwić bo trace mojego Idola a już długo jestem jego fanką prawie 3 i pół roku nie wiem co się ze mną dzeje czyżby mi się zaczynał nudzić dla mnie przecież to jest śmieszne i nie możliwe :'( ...
Pomożecie mi dziewczyny co mam w tej sytuacj zrobic błagam was a jak nie chcece mi pomagać to jakoś sobie sama poradzę chociaż spróbuje :/ ale nie wiem czy mi się uda :/
O rany ale się rozpisałam pozdrawiam i czekam na pomoc :* :* :*
Molly... Tutaj nie zależy od tego, że filmów z nim nie oglądasz... Ja nałogowo nie oglądam filmów z Bloomem czy z Knightley czy z samym Deppem... Raz oglądnę ok spox odłoże i może za kilka miechów znów oglądnę:) Depp na pewno Ci się nie znudził. Po prostu teraz masz faze żeby coś innego oglądnąć, a że tam Depp nie gra to nic strasznego!! Ileż można oglądać tego samego aktora w różnych filmach?!! Ja dziś np. Będę oglądać "domino" z Knightley. Bo trzeba sobie przerwe zrobić z Deppem. Z moim ulubionym aktorem czyli Bloomem nie widziałam bardzo dawno jakiegoś nowego filmu z jego udziałem. To nie znaczy, że mi się znudził. Ty widziałaś(byłam u Ciebie na blogu i czytałam jedną notke poświęconą ile filmów widziałaś z Johnnym) w pizdu i jeszcze troche tych filmów z Deppem. Ale chciałaś czegoś nowego spróbować... Ja też oglądałam Spider-mena:D:D:D:D Ja bym się tam nie przejmowała, że nie oglądam filmów już długi czas z moim ulubionym aktorem. Teraz ja nałogowo oglądam film z Deppem bo sobie nadrabiam:D:D:D A że one same za mną chodzą, no to oglądam;) To tyle co chciałam powiedzieć:) I nie przejmuj się, że nie oglądasz z nim filmów!! Masz racje, że nie oglądasz odpocznij sobie od niego troche!! Zaraz Ci przyjdzie faza by zobaczyć film z Deppem np. Rozpustnika:D Bo przecież Rozpustnik Ci się najbardziej podobał:D
Laski wczoraj jak oglądałam Marzyciela to jak były te zabawy w piratów:D To Johnny mówił głosem Jacka:D Cholera aż miło było usłyszeć ten głos:D:D:D:D:D hehehe pozdrawiam;)
No marzyciel jest świrtny i ja też się obowiązkowo na końcu poryczałam ^^
Molly - spoko luz oglądnij sobie jakiś filmik na you tube w stylu "Kiss Me Johnny Depp" To odrazu będziesz miala większa fazę na naszego Johnn'usia XDDD Ale tak ogólnie to Ci zazdroszczę bo sama chcialabym troszke od niego odpocząć bo szkoła się zaczyna (czemuuuuuuuu?). To nie zmienia faktu, że to i tak twój jeden z ulubionych aktorów ^^ Jak ja sie będe uczyć O.O Jak ja cały czas myśle o filmach z nim ^^ Dobra kit z tym XDDD
Cholera dziś 25(musze was zdołować) i cholera jeszcze jeden tydzień FUCK!! Kiedy ja będę pic?:D:D:D:D Fuck;( Załamka na max;( Cholera jak pójde do szkoły, to spox wrzesień bez nauki, bo we wrześni nigdy się nie ucze:D:D:D Ale cholera to i tak szkoła!! Jak będę mieć na pierwszą zmiane do szkoły czyli na rano to będę znowu wstawać o godzinie 6;( kurwa;(;(!! sory musiałam sobie przeklnąć;( ja chce mieć na popołudnie do szkoły!!!!! Nie no będę musiała sobie kupić MP3:| Musze mieć Nightwisha przy sobie;( Przecież 8 godzin bez niego to już zaczynam usychać;( Fuck!! musze kupić to mp3 no nie ma chuja:D Jak teraz wyłączam winapa i nie słysze Tarji to powoli usycham;( Fuck!! Karolinko zdołowałaś mnie;(
Iha! Wczoraj dokleiłam parę zdjęć Johnny'ego na ściany i szczęśliwie doszłam do 50!!! Obsesja...
Wczoraj nie pojechałam na działkę, ale dzisiaj już tak. I wróciła moja wena twórcza!;D Horror piszę osadzony w I poł. XIXw. (jak "Jeździec bez głowy"). Zapowiada się dobrze ;]
Polusia - kidy wydasz :>?
Anus - no przepraszam, ale niekiedy to myśle, że jestem stworzona do dołowania ;/ Masakra ja to dopiero mam przesrane ;/ Musze sie teraz uczyć do testow a wiadomo, że mi sie nie chce i na dodatek oczywiście napewno nie bede miała jak kuć bo przyjeżdża przyjaciółka z Londynu i będzie mnie wszedzie ciągać po tym Szczecinie ;/
Carotka ile Ty masz lat?:D Jakich testów się uczysz?... Aaaaa cholera ja mam wakacje jeszcze idę na polo się opalać:D:D:D:D
Ale się ciesze dziewczynki:D Z poniedziałku na wtorek przyjeżdżają do mnie kumpele co robiły ze mną Klaudia i Karolka:D ale się ciesze:D:D:D Będzie biba:D Jeszcze Aśka wpadnie z Kubą(ziutą), jeszcze faja przyjdzie:D no to biba będzie:D Jupi ja jej:D:D:D:D
Eee dobra dziewuszki:D Ja idę oglądać Domino:) Bo dziś mam 3 filmy do oglądnięcia:D W tym dwa JOHNNEGO!!(podkreślam JOHNNEGO!!). Na sam początek jednak włącze sobie Domino;) Zobacze sobie Knightley w nowej roli:D Później odświeżę pamięć sobie Edward Nożycoręki no i na koniec Don Juan DeMarco;) Mam nadzieje, że się wyrobie ze wszystkim;):D:D:D
A ja dzisiaj sobie oglądnę "Diabeł ubiera sie u Prady" z moją jedną z ulubionych aktorek : Anne Hathaway :)
No laski... Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem, że Domino to zajebisty film!! 10/10 zajebisty!! No brak mi słów jak go opisać. Taki był wspaniały. Keira w nowej osobie, tym razem zagrała twardzielke, z bronią w ręku... No jestem zszokowana tym filmem(oczywiście pozytywnie!!). Musze się otrząsnąć do następnego filmu... No no no... Polecam wam "Domino" czy lubicie Keire czy nie(nie ma znaczenia) i tak film jest wyjebisty!! Super był. Jednak najlepsze w filmie było to:D Jak ich furgonetka spadła w przepaść:D Samochód był tak zmasakrowany, bo wywracał się tak masakrycznie gdy już spadł i już się nie ruszał(norma:D). Domino wychodzi z furgonetki Choco, Ed i Alf cali zdrowi, żadnej ryski ni na twarzy ni na ciele:D:D:D Nic im się nie stało po tak makabrycznym spadzie:D no to jeden minus, ale oceny nie obniżę przez to;) Maleńki minusik co wielkie plusy tego filmu ten minusik zawalają!! Cudeńko!! Oczywiście mało co brakowało a bym buchnęła płaczem:D hehehe:D Bo... a nie będę wam zdradzać oglądnijcie ten film;)
wiem coś o tym Domino oglądałam i też mi sie bardzo spodobał no nie daje oceny 10/10 ale dam 9/10 film jest wypasiony Keira zagrała niezła twardzelke ja też polecam ten film ktorzy go jeszcze nie widzeli ale warto zobacztć
Hej dziewczynki wróciłąm z chorwacji i było zajebiście:D Piękni chłopcy,piękne widoki i piękne morze:P Widzę ze strasznie sie rozpisałyście powoli nadrabiam ale chyba nei dam rady wszystkiego przeczytać:P to nei na moje siły:(
Pozdrawiam:*
Witamy Cię Karolinko:D Ciesze się, że wróciłaś:D Bo jakoś tutaj hm... mało nas było:)
Dziewczynki jak przyjemnie oglądać takie filmy jak "Edward Nożycoręki" przed chwilą właśnie skończyłam oglądać;) Teraz moge mu wystawić ocene 10/10;) Gdy wybierałam moje ulubione filmy to nie dałam Edziowi oceny bo nie pamiętałam filmu;) Wiedziałam jedno, że film mi się bardzo podobał:) Cholera ostatnio coś na filmach rycze:/ Nie podoba mi się to... Wzruszam się za bardzo:) Teraz przy Edwardzie to tylko łezki miałam w oczach. Przede wszystkim żal mi było Edwarda;( I ta muzyka w tle... Coś pięknego;) Teraz idę oglądać "Don Juan DeMarco":D
No ab, że przyejmnie! Ja przy "Edwardzie" ryczę, jak szalona ;P Piękny film... "Don Juana DeMarco" też widziałam i mam. Uroczy, optymistyczny, ciepły, a nawet gorrrący ;P To jeden z tych cudownych filmów, na których masz ciągle uśmiech na ustach :)
No dziewczynki właśnie skończyłam oglądać "Don Juan DeMarco" bardzo fajny film, przyjemny i bardzo hm... słodki:) Wszystko przez Johnnego;) Tak pięknie mówił o kobietach:D No jak go nie kochać?:D Daje mu 9/10:D Dobra jestem laseczki:D 5 filmów w dwie noce:) Jestem the best!! 3 filmy oglądać wieczorem:D Dziś 3 oglądnęłam wczoraj 2:) Jednak z całej tej piątki czyli: Dziewiąte wrota, marzyciel, Edward Nożycoręki, Don Juan DeMarco i Domino... Najlepszy z tych wszystkich to był Edward Nożycoręki oraz Domino:) No takich wspaniałych wrażeń przeżyłam;) Hm... Ale było super tak oglądać te filmy jeden za drugim:) I Johnny nowa to rola, ale zawsze widziałam te przecudne oczy;) Cholera;( Szkoda, że już się skończyło;(
Domino i Edward Nożycoręki RLZ:D:D:D:D
Laseczki mam wielką przyjemność zaprosić was wszystkie do siebie na blog:D Na kawe:) Jak kto woli herbate<lol2> nie no joke:D Ale u mnie jest nowa notka poświęcona hm... Johnnemu i Keirze:D pozwalam wam na maleńki komentarzyk;)
Buhahahah XDDD Dziewczyny, ja sie chyba za chwile porycze ;/ Jak patrze na you tube urywki z 21 Jumo Street, to ja też chce mieć! No kurde, tego nigdzie nie ma... Ma może któraś do tedo serialu jakikolwiek dostęp :>?
Laski mam pytanie... Jak dobijemy znowu 1000 to co robimy? Zakładamy nowy temat czy damy już spokój?
A ja wczoraj świetnie bawiłam się na urodzinach, przepyszny tort, super zdjęcia zrobiłyśmy i wogóle było zajebiście;)
foxi, no to super! XDD
Anuś - no chyba zakładamy następny bo mi będzie was straszne tęskno... Zawsze taka mila atmosfera na forum (nie licząc tych pomyleńców ^^)
Foxi, a co w końcu kupiłaś tej kumpeli? Pewnie już pisałaś, a ja z lenistwa nie czytam postów ;P
Co do Don Juana, to ja się nie dziwię, że mu 1052 (czy jakoś tak) kobiet uległo. Ja sama bym się nie wahała ;P Zwłaszcza, gdyby był nim Johnnny Depp... Ten akcent...
Anuś mam cos dla Ciebie ^^
Orlando Bloom zgodził się wystąpić w japońskiej reklamie kosmetyków do włosów. Aktor został wybrany najseksowniejszym mężczyzną 2007 roku, więc stał się rozchwytywanym towarem. Wielbicielki jego twarzyczki powinien ucieszyć ten filmik.
Twoje ciasteczko:
http://www.youtube.com/watch?v=hNMDW3x6kxM&eurl=
Polusia masz racje:):):): Ten akcencik:D Film był super:D
Carotka:D Dziękuje ślicznie:D:D:D hahahahaha ale się uśmiałam przy tym:D Bloom biegał tu i tam po jakieś badziewie do włosów:) No ładnie to Orlando teraz gra w reklamach:D:D:D:D hahahahahaha:D Zajebista ta reklama była:D:D:D:D I tak w tej reklamie wyglądał cudnie:) Dziękuje ślicznie Karolinko;):D:D:D:D:D:*:*:*:*
Dziewczynki wiecie co byłam przed chwilą tutaj na forum "Nightwish" Patrze na komentarze:D Cholera tam to też zrobili taki burdel, że masakra... Tylko tam się nikt nie czepia ich:) Mało co tam ludzi wchodzi bo kto zna Nightwisha? Gdzie założymy kontynuacje? Tutaj coraz więcej osób ma do nas ale:( Ehm... nie ważne
Hej :D:D
Wróciłam :D Ale było wyrąbiście :D:D Pogoda spasowała i wogóle było extra :D:D Przyjechaliśmy około
17 i od żeśmy se siedzieli chyba do 2 w nocy :D:D:D Muzyka leciała cały czas jakieś tam techno no i
sie tak cały dzień siedziało :P:P W sobobote wstaliśmy o 7 ;/;/ (tak mi się chiało jak wcale) zjedliśmy na śniadanie i na Babią Góre :D:D:D
Szliśmy pół godzinki pod góre takimi schodami i doszliśmy na szczyt sokolnicy czy jakoś tak :D:D A potem to już droga taka
prosta :D:D Jak się szło po szczytach to były wyrąbiste widoki :D:D Wyjebiście było widać takie piękne jezioro na Słowacji :D:D
No i oczywiście wszystkie góry :D:D:D A potem jak już dochodziliśmy do samego szczytu to troche się chmur nazbierało i trzeba było
prze nie przejść :D:D Wyjebiście jest w chmurach :P:P:P Na góre weszłam z rodzinką w 2 godziny :D:D A spowrotem to chyba 5 godzin szłam :P:P
Ochydnie się schodziło....;/;/ Jak wruciliśmy do domku to sie zaczeła imprezka a ja już taka zmęczona byłam zresztą jak reszta :P:PAle i tak
było wyjebiście :D:D Coś do 3 siedzieliśmy a potem jak poszłam się położyć to chyba do 16 spałam :D:D A dzisiaj to już troche nudno było :P:P
No i teraz przyjechałam :D:D Przez całe 3 dni słuchałam mp3 więc baterii miałam chyba z 3 kg w torbie :D:D Wogóle fajnie mi się słuchało ścieżki dźwiękowej z POTC :D:D:D
A najlepsza piosenka z tego to "At one day hans zimmer pirates of the caribbean" :D:D Przecudowne :D
Nie czytałam waszych postów bo i tak już sił nie mam :P
Dobra ja dziewczynki lece bo spać mi się chce jak cholera :P:P:P
Pozdrawiam :)
Izuś dorównujesz mi swoim długim postem:D:D:D:D:D Ciesze się, że nie jestem sama:D A wiesz jak przyjemnie mi się czytało Twoją wypowiedź?:D Tak sobie to wyobrażałam jak byłaś na tej górze i podziwiałaś widoki szoki:) Normalnie jak bym tam była i widziała te widoki:) Ciesze się, że Ci się udało wszysko:D:D:D:D:D Super:D Zazdroszczę Ci Izuś:) Pozdrawiam;)
Iza super ze wszystko wyszło okej:*
O tak polusiu gdyby don Juan-nem DeMarco był Johnny to ja bym nawet 1 sekundy sie nie zastanawiała czy mu ulec:P
A teraz troche temacik nie związany z Johnnym jeśli pozwolicie ale muszę. Ogladałąm wczpraj pozegnanie z afryką i film mnei urzekł te piękne krajobrazy i wspaniałą gra aktorska roberta redforda(mimo ze jest już troche no...stary)film mnei starsznei wzruszył:P
A co do kontynuacji jak dojedziemy 1000 to musiimy zakąłdać nowy temat tu tak milutko u nas:P
Pozdrawiam:*
Karolinko dobrze powiedziane!! Naprawde tak miło tu u nas:) Ja nie moge zrozumieć ludzi co mają coś do nas?:| Robimy coś źle? NIE... Tylko zakładamy tematy no i gadamy o Deppie. Głównie chyba o nim?:D
Laski ale się wkurwiłam!! Ja pierdole!! Weszłam zobaczyć na forum Nightwsih jak mi cisną:D I jeden pisze do mnie takie słowa: Anusiu nie dziwie się, że wywalili Cię z forum Jacka Sparrowa...
Jak mnie gość wkurwił, jak mu pocisnęłam po ambicji, no co za kretyn uznaje, że Jack jest aktorem... Pisze mu najpierw, że nie wywalili mnie z żadnego forum:D:D:D a potem napierdzielam na niego, że Jack nie jest aktorem tylko postacia w filmie. Co za kretyn uznaje Jacka za aktora?
No kurwa tak to jeszcze mnie chyba nikt nie wkurwił. Sory troche szacunku dla Deppa!! Ja pierdziele:| Żal!!
Hej laski :(
Kurde bardzo rzadko się odzywam, wiec pewnie wiekszosc juz o mnie zapomniala:P
Heh, przyczyna jest to, ze zepsul mi się komputerek[tiaa moja siostra weszla na gg w czasie burzy i spalilo sie zasilanie i podobno jakas plyta, ktora ma dojsc we wtorek] echh i mam nadzieje, ze tylko tyle, bo jak sie spalil jeszcze dysk to się chyba zalamię :(
Mialam na nim troszke filmow:(
Pozdrawiam Was wszystkie;*
Widze, ze ostro nadrabiacie filmy z Johnny'm ;)
Karolinko:( to szkoda, że komputer Ci się poszedł rypać... Ale jaki płyta? To jakim cudem wchodzisz a kompa? Bo w komputerze jest tylko płyta główna... Co od niej wszystko zależy... Bo jak brat kiedyś kupił karte graficzną i ją wymieniał to komputer jeden dzień pochodził, a na drug dzień poszedł w krzoki:D Czyli coś mu się stało:D Daliśmy do serwisu tam nie wiedzieli co się stało:| Dopiero jak mój kuzyn przyjechał do Bodzanowa to powiedział, że płyta główna poszła się rypać... Wiecie laski ile ja kompa nie maiłam:| Przez dwa miesiące, z Pawłem zbieraliśmy kase na płyte jakieś ponad 500 złotych. 2 miesiące bez kompa czy wy to rozumiecie? Wiecie jakiego ja pierdolca dostawałam? Wieczorami to ryczałam, że nie ma kompa:| Wtedy miałam chyba 13 lat. Wiecie co ja przeżywałam? Załamanie nerwowe... Ja pierdziele ja od kompa jestem uzależniona:| Ja żyć bez niego nie moge:D hahahaha. Najgorsze jest jednak jak wchodzę na kompa i neta nie ma... Wtedy to mam ochote klnąc jak się tylko da:D hahahaha:D Pozdrawiam;)
O ja pierdziele <lol2> Żal dupe ściska jak widze że ludzie uznają Jack'a za aktora.... No i dzięki wszystkim :D:D Za wszystko :D:D No właśnie Anuś się zdziwiłam jak zobaczyłam tą moją notke :P:P Taka dupna mi wyszła :D:D No ale w końcu to jest notka streszczająca 3 całe dni a ty taką dajesz po skończonej pracy :P:P:P :D:D Od kompa też jestem uzależniona :D:D
No a co do Zawoji to bardziej mi się w zimie podoba :D:D Zajebiste 2 stoki mosorny gruń i wojtki :D:D Wyjebiste są :D:D W zime jade na snowboard poszaleć tam :D:D:D Hahaha ale jeszcze raili nie dali...;/ no ale z tym to poczekam :D:D
Kemposiu ja też tak miałam z nowiutkim komputerkiem...;/ Ale na szczęście teraz jade na starym a mój nowy przyjedzie za tydzień z naprawy :D:D Poszedł niby zasilacz a tu się okazało że płyta główna :(:(:( Ja przyjedzie to ściągam wszyściutkie filmy z Depp'em :D:D A i kuźwa nawet Sweeney Todd ściągne :D:D:D Przed premierą a żebyście wiedziały :D:D O lol żart :D
Dziewczynki dziś robie impreze w białym:) Jeśli ktoś ma blisko do Bodzanowa to zapraszam:D:D:D:D Słuchajcie zaraz jade do WLCK podpisać jakieś papierki na zamku i jeszcze kupić pare rzeczy na impre z Aśką:):):):) A jak wróce z Wieliczki to napisze wam ostatniego posta:) To będzie gdzieś o godzinie 13:) Może później:) No bo później będę musiała posprzątać w białym z Asieńką, a później bliźniaczki przyjeżdżają:D Pokaże im mój Bodzanów:) Porobimy kilka fotek to później wam wyśle:):):):) No to papa laseczki:*:*:*
To jest przed ostatni komentarz;)
To ja dzisiaj o 12.00 idę w przyjaciółkami na spotkanie, a potem jak wrócę do domu to będę kuć. Nie musze chyba pisac, że chce mi sie jak cholera ;/
Pozdrawiam ;*
To ja dzisiaj o 12.00 idę z przyjaciółkami na spotkanie, a potem jak wrócę do domu to będę kuć. Nie musze chyba pisac, że chce mi sie jak cholera ;/
Pozdrawiam ;*
Ja po prostu kupiłam wielka czekolade z mega orzechami mojej przyjaciółce która kocha słodycze tak jak ja;) Hehehe dziś kolejna sesja fotograficzna=] A ja tez jestem za kolejnym kontynuacjami tego tematu, miła jest tu atmosfera i bardzo fajnie mi się z wami dziewczyny pisze;)
A widziałyście w czoraj wieczorem na jedynce film "Ptasiek" z Nicolas'em Cage(nie wiem czy dobrze napisałam)? Był super a koncówka najlepsza ja już taka zasmucona, myśle : o nie po tym wszystkich staraniach wojego przyjaciela on się zabije?!. On leci i...tu okazuje się, że to było niziutko i jest cały i zdrowy a mi tak szczęka opadła;p
Zaraz będę oglądać Pachnidło.
Ja oglądałam, ale nie cały :( TVP1 nie działa mi w pokoju i u swoich braci oglądałam, a oni mnie potem wygonili... Ale fajny...
"Pachnidło" - oglądałam, ale średnio udane, jak na mój gust...