No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Wróciłam:D:D:D nie wiem nie oglądałam pachnidła i jakoś mnie do tego nie ciągnie:D Laski jak wam obiecałam pisze ostatniego komenta dziś(ale jesteście happy z tego powodu). Zaraz idę sprzątać z Asieńka:D:D:D Biały:D:D:D No a później poczekamy na kumpele:) I biba:D Jutro zdam wam relacje:) Litra kupiona:D a wieczorem będą dwie:D a jak dobrze pójdzie to trzy :O Dobrze dziewczynki nie będę się rozpisywać:D Izuś nie dorównam Tobie, po ostatnim poście, ale przyjemnie się czytało;) Dobra idę sprzątać trzymcie się wszystkiego co macie w pobliżu:D No to papa:*:*:*:*
To był ostatni koment w tym dniu:) Jutro będzie mega długi:D:D:D:D:D
Nie moge sie doczekac jutrzejszego ;* No ja dizewczynki ide teraz kuc przez 3-4 godziny więc szczerze powiedziawszy nie macie mi czego zadrościć ;/ Wiecie, że was Kocham;* Pa ;*;*
Kemposiu nikt o tobei nei zapomniał jesteś wciaz w naszych sercach:*:)
A karolinko co tak wytrwale kujesz?? Ja pachnidła jeszce nie widziałąm ale mam zamiar nadrabiać:P
Pozdrowionka:*
Jak dla mnie "Pachnidło" było zdecydowanie niedopracowane i, przykro mi, mimo doskonałych aktorów (Dustin Hoffman, Alan Rickman) raczej nieciekawy. Natomiast książkę polecam, chociaż momentami trudna...
Wypożyczyłam sobie "Pulp fiction", także niezłą rombankę będę miała ;P Nie oglądałam jeszcze, ale słuchałam soundtrack i, jak dla mnie, znakomity.
Z tego typu filmów mamy dzisiaj jeszcze "Desperado", ale nie wiem, czy sę pokuszę, bo widziałam już chyba 3 razy ;D
Hej laseczki :D
Ja mam w końcu jakiś temat o Johnny'm :D:D Może troszke jestem zacofana z tym bo nie wiem czy to już dawno się stało czy nie ale w każdym razie ja dzisiaj się o tym dowiedziałam :D:D
A więc tak:
Poszłam sobie dzisiaj na spacerek z moją ekipą :D Weszliśmy sobie do sklepu i sobie bravo kupiłam :D:D No i sobie tak przeglądam a tam taka wycinka z Johnny'm :D:D:D:D:D Bosko wyszedł!! <serduszka2> :D:D A obok niego zdjęcie jego pałacyku :D:D:D Ale wyrąbisty pałacyk sobie zafundował :D:D No i tylko 2 miliony :D:D:D:D "tylko" :P:P Nawet wnętrze pokazali :D Wyjebiste!!! :D:D:D W takim to tylko udknąć z nim na pare dni albo więcej :D:D:D Hehehehehe..... Wycinka już jest w moim zeszyciku :D:D Carotka wycinaj szybciutko :D:D:D A pałacyk nazywa się "Eastern" :D:D:D I znajduje się on na przedmieściach Los Angeles :D:D:D
Pozdrawiam :)
IZUŚ! SŁOŃCE TY MOJE! Zobaczysz, że jutro jak głupia polęcę sobie kupic i będę przewracac kartki az Johnnego znajde, no i wkleję oczywiście ^^
Ile kosztuje te BRAVO :>?
Moon - a no kuję bo mam we wrześniu testy ;/
2.99 :D:D ja dałam 3 bo nie pożałowałam grosza :D:D Bo ja hojna jestem :D:D Haahahaahah...:D:D Na pierwszych stronach gdzieś tam :P:P Ale mi się tak podoba :D:D On jest taki boski :D:D Jak ja bym chciała żeby on z tej gazety wyszedł :D:D:D No albo chociaż z plakatów :D:D
Dziewczyny jednego możecie mi zadrościc wlaśnie sie obżeram nadzieniem tortu ^^ Babcia i mama robia i im zadużo zostało no to największemu żarłokowi w domu oddały ^^ Jak dla mnie to moga codziennie takie torty robić :>>
Czemu teraz sa sklepy zamknięte ;( Ja cem bravo ^^ A no dzisiaj kupiłam sobie BRAVO GIRL bo fajna fiolka z perfuma jest, że jak ta perfume wykończysz to sobie odkręcach i wlewasz inna ^^ Bede sobie w torebce nosiła, tego właśnie bylo mi trzeba ^^
A pochwalilam się, że ta Kasia z Londynu przywiozła mi kolczyki, branzoletke i jakąs perfumę :>?
Ale sie o pierdolach dziewczyny rozpisalam O.O Cos mnie pieprznęło ^^
No to wyjebiście :D:Dnajlepiej kup sobie jeszcze popcorn i looknij :D:D To mi powiesz czy jest coś z Johnny'm :P:P:P Hehehe :DD: Oczywiście joke :D:D
Aaaaaaaaaa........ xDxD
Carotka jaki szpan :D:D:D:D Kongratulejszon :P:P:P Hahahahaa <lol2> podoba mi się to słówko chińskie :D:D
Carotka krolowa szpanu XDDDDDDDDDDD BUHAHAHHAHAH XDDD nie no dziewczyny no musialam sie pochwalic ^^
Izuś super lece jutro do kiosku:)
Carotka jaki to zapach perfum może też sie skusze:)
Pozdrowienia:*
hahaaha... wszyscy mają ochote na moją gazetke :D:D Jak by komuś zabrakło to prosić o ksero :P:P Hahahaha :D:D
A patrzy może ktoś teraz na "Desperado"?? Na polsacie z Antonio Banderas :P:P
Ja nie potrafię kupować Bravo... Jezu, to taki szmatławiec, że można zejść... A zdjęcie chatki Johnny'ego mam w jego biografii, więc luz ;D
Obejrzałam przed chwilą "Pulp Fiction". Zarąbisty... Tego się nie da opisać; to trzeba zobaczyć ;D
moon - jakieś różne są ja mam jabłuszkowy ^^ taki śliczny, ten zielony ^^
Te BRAVO jest paskudne wiem. Dlatego właśnie przed chwila powiedzialam tacie żeby mi kupił bo ja nie mam siły na kupowanie takich rzeczy XD
A ja kupuje bravo ale zawsze szukam od razu Depp'a a potem to u mnie tak leży bo ja nie czytam tych badziewi :P:P
Cześć laseczki:) Właśnie wróciłam z białego(co jest dwa metry ode mnie lol) z imprezy:D Ja pierdziele :D ale było zajebiście:D:D:D 5 flaszek obalonych i jeszcze pojechaliśmy po jedną znaczy nas policjant zawiózł nasz dobry, bardzo dobry znajomy(po prostu nasz kumpel:D:D:D) zawiózł do podłęża potem do zakrzowa po wódke:D Kupiliśmy,ale jak wróciliśmy patrzymy się na tarasie nikogo nie ma:| Paweł coś klepie Asieńke naszą po plecach i mówi jej "Dobrze Asiu jeszcze troche i zwrócisz wszystko:D" A ja zlew:D Koleżanka taka Patrycja też poległa:D nic nie pamięta:D Ja z Karolką poszłyśmy do niej bo w rowie leżała:D I Karolka się pyta "Patyśka dobrze się czujesz? Ja cię już na impreze żadną nie wezmę!! Ty lumpie jeden!!"
Najsłabsze głowy czyli ja i Karolka wytrzymałyśmy do końca:D Jeszcze później ten policjant przyszedł do nas i siada obok mnie i patrzy się na tego drinka i na mnie i nagle mi dopinguje "Anka dajesz no dajesz do dna pij to pij!!!!!!!!!!!" A ja do niego "Krępy daj mi spokój nie dam rady!!" A on dalej "Anka do dna!!" Prze chłop z niego:) Krępy(Robert) jak przyszedł też pil:D Zajebisty jest:D:D:D:D A impreza była wyjebana w kosmos:D Takiego huku zrobiliśmy, że właśnie najpierw do nas Krępy zadzwonił i mówi "Uciszycie się tam?" a Paweł "Oooo Robert chodź do nas napijesz się z nami" Nie no impreza była zajebista:D:D:D:D:D
A ja Bravo raz kupiłam gdy był plakat Blooma. Raz i to był już mój ostatni już nie kupuje choćby nie wiem co to za plakat tam był czy choćby mego wielki wywiad z Johnnym był nie kupie!! Bo po pierwsze obciach a po drugie tam kłamią w tej gazecie jak nigdy:D
No to tyle chciałam wam napisać:D Mówiłam, że pozostawie po sobie długi komentarz:D:D:D:D Miłego czytania chociaż wiem, że połowa z was tego nie przeczyta:D:D:D Pozdrawiam
Anusiu komentarz zajebisty :D:D Wujebiście się czyta :D No i pogratulować imprezy :P:P Hehe :D:D A co do bravo to też nie kupie ale z tymi plakatami to będzie problem :P:P Jak by był jakiś tam plakat Johnny'ego to bravo mam od zaraz :P:P
Laski straciłam głos po wczorajszym piciu:| A raczej dzisiejszym też:| Jak mówie to tak piskliwym głosem, że masakra:( A co najgorsza mego Nightwisha nie moge śpiewać bo nie dam rady dorównać Tarji:(
Chociaż wcześniej też jej nie dorównywałam:)
Ale się dzisiaj wkurwiłam, nie ma co :/ Moja mama się na pogrzeb z moim tatą zbierają i nagle moja mama włazi do pkoju z krzykiem: "Gdzie ty posiałaś wszystkie lakiery do paznokci?!" "Nie wiem" "Przecież wczoraj kupiłaś i malowałaś nim paznokieć!" "Tobie się ten kolor nie podobał. I nie wiem, gdzie jest ten lakier." Potem jeszcze mój tata się wtrącił, w obronie mamy, a mi już para uszami wylatywała. Cholera! I jeszcze z rana się zapytałam, czy mogę do kompa, no co moja mama: "Ty tak przez cały rok szkolny będziesz? Zakochała się i teraz przez cały czas będzie na gadu-gadu siedzieć..." Chryste! Niech się odpierdoli od moich spraw!
No dziewczynki przed chwilą sobie jeszcze raz Edwarda zobaczyłam... no i się poryczałam;( Piękny film taki wzruszający i w ogóle eh...;(
Polusia nie denerwuj się. Właśnie widzę Twój opis... Nie denerwuj się tak na rodziców. Wiem, że czasem są tacy upierdliwi... To chyba każdy z nas może powiedzieć... Nie denerwuj się tak...
Jakoś się wyciszyłam, bo starzy wyszli... Dopiero, jak na gg wchodzę i gadam z takim chłopakiem, którego na gronie poznałam, to się jakoś normalnie czuję... Moja mama mi ciągle gada, że się nudzę i że to trudny wiek itp. duperele. Dobrze, ze się szkoła zaczyna, przynajmniej trochę sobie odpocznę od domu...
Polusia i nic nam nie powiedziałaś o tym chłopaku?:D No nie ważne:D:D:D:D Polusia już tak Ci spieszno do tej szkoły? Bo mi cholera jeszcze nie jest śpieszno:( Właśnie ostatnio byłam pod szkołą zobaczyć o której mam rozpoczęcie... o 10:30;( Chyba się załame... Laski jaka ja stara jestem za rok mnie matura czeka;( Czego się panicznie boje, a teraz ściga mnie 3 klasa;(
No właśnie nie chce mi się wychodzić... :/ Łyknęłam coś na uspokojenie i mi lepiej... Jakoś dam sobie radę...
A co do chłopaka, to, cholera, fajny jest... Tyle, że boję się, że przez znajomość ze mną tylko przykrości sobie narobi... Ale to najlepszy chłopak jakiego spotkałam ;D Taki... no kochany i tyle ;P
Wszyscy mnie lubią, bo znają tylką tą lepszą połowę... Ja jestem jak Doktor Jekyll i Mr. Hyde, czy jakoś tak ;P Potrafię być cholernie wredna i niesympatyczna... I mam okropne huśtawki nastrojów, więc martwię się, że się chłopak tylko ze mną namęczy ;P
Mój właśnie wykąpany piesek owinięty kocykiem patrzy na mnie a ja sobie myśle, że ze mnie męda;p . Od jakiegos czasu z moją przyjaciółką molestujemy komórke naszej Ksienki z którą walimy sobie sesje fotograficzne. Dziś była czwarta i filmik;) Ale te sesje to krótkie nie są przedostatnia to miała 217 fotek. Ah, trzeba cos dać Kasi bo my z Ewe to porządnie wykorzystujemy ten telefon. U mnie wszystko dobrze. Dziś oglądne sobie Detektywa Monka na tvn o 20:55 a na mtv(gówniany kanał;/) o 23:00 oglądam Przerysowanych]:->
To super Poluś, że wszyscy Cię lubią, mnie nie ;/ Ale mnie to wali, mogą mnie w dupe pocałować=]
Polusia to Ty masz tak samo jak ja... Ja też potrafie być wredna i niesympatyczna... To samo mam... Poluś gadaj z nim dalej, jesteś ja narazie miła dla niego!! I pewnie dalej będziesz... Jak masz złe dni to po prostu napisz, że dziś masz zły dzień i na nikim się nie wyładowywuj... eee czy jakoś tak:) Wyładuj się na czymś w domu:D Jak masz te złe wkurwiające dni... Co masz ochote wszystkich sklnąc itp... Trzym się:)
Foxi Ty to jednak jesteś prze boos:D:D:D:D Same zdjęcia i foty i foty:D:D:D:D Ja wczoraj na imprezie nam troche porobił faja:D Jak je dostane to wam prześle laseczki;)
Na moim gronie można już podziwiać kolejne objawy mojego samouwielbienia ;P Nacykałam dziś sobie z tuzin zdjęć (zmieściły się tylko 3, no ale dobra...).
Cholera, miałam nadziję, że moja kumpela pojedzie ze mną na zlot hippisów, a tu dupa ;| Bo ona ma anginę i się pewnie nie wykuruje... Wychodzi na to, że będę ja i 4 chłopaków w wieku 15, 16, 16 i 17 lat... Super ;] Nie ma co...
No wzięłam aparat i zaczęłam strzelać fotki: w szlafroku, z gitarą, bez gitary itp. ;P
Słucham teraz muzyki z filmu "Billy Elliot". Świetna! Film zresztą też ;D Ja tymczasem popadam w nastrój wysoce melancholijny :/ I gryzę się cholernie z samą sobą i jest mi tak potwornie źle... ;(
Już mi dużo lepiej. Trochę się upiłam lekiem na uspokojenie i tak mi gorąco i śmieję się ciągle jak idiotka xD I tego chłopaka się zapytałam, czy leci na mnie ;P A on na to, że tak :D Kolejna klapka się otworzyła...
No to Polusiu super:):):):) Trzym się jakoś laska:D Ja powoli dowiaduje się co się działo na wczorajszej imprezie<lol2>
Siemka laski moje kochane właśnie wróciłam od moich kumpli boziu ale się dzialo upiłyśmy sie piwkami xD i to wszystko przez moich kumpli doberze ze po kilku godzinach poszli na cała nocke na flaszke do miasta bo ich o to poprośiłysmy chcociaż miałam okazje razem z kumpelką pooglądać kilka filmów z Johnny'm xD xD tylko sie teraz lecze po tym kacu xD
Molly?
Kurde znowu nowa jakas?[sorcia, jesli urazilam, ale juz sie nie orientuje chyba:(]
Jeej, obejrzalam w koncu "Przetrwac w Nowym Jorku" , wszystko dzięki Kasi, dziekuje jeszcze raz:* :*
Cudny film, tylko troche mnie zdolowal :(
Leo jak zwykle pokazal klase:)
Pozdrawiam wszystkie:*
Molly?
Kurde znowu nowa jakas?[sorcia, jesli urazilam, ale juz sie nie orientuje chyba:(]
Jeej, obejrzalam w koncu "Przetrwac w Nowym Jorku" , wszystko dzięki Kasi, dziekuje jeszcze raz:* :*
Cudny film, tylko troche mnie zdolowal :(
Leo jak zwykle pokazal klase:)
Pozdrawiam wszystkie:*
Witam lasezki:D
Karolinko tak mamy nową kumpele która się do nas przyłączyła:) Też uwielbia Deppa jak my... Tylko ostatnio coś nie dała rady oglądać z nim filmów, bo się zaraziła czym innym, ale jak widzę już jej przechodzi:D Ale Molly piwem się opić? Ja nie pije piwa,ale piwem się nie upije bo teraz co innego pijam sobie:) Mocniejsze coś:D Molly tak kacyk męczy:D Wstaje się rano i ktoś Ci puka do głowy? Ty sobie myślisz co to? A tu nagle głos "Dzień dobry tu Twój największy przyjaciel KAC" lol hahahahaha
Pozdrawiam;)
Elo..;]
Sorka że tak znikłam na cały wieczorek ale wypadła noc w namiociku :P:P Ehhh.... było wyrąbiście :D:D:D Spałyśmy w końcu w 3 :D:D:D Cały czas leciały jaja jak balony hahahahahahahaaaa :D:D:D Zjadłyśmy chyba przyjaciółce z 3 słoneczniki :D:D:D:D (jej na ogrodzie rosną) :D:D:D A ja no niestety uwielbiam słonecznik jeszcze taki świeży :D:D:D Ale nocka zajbista :D:D Nic szczegółowego ale gruszek to mam dość na rok :P:P
laski właśnie sobie śniadanko zrobiłam:) dobre było, ale zrobiłam sobie do tego kawe:) bo miałam ochote:) No i cholera teraz tą kawe próbuje... fucking shit tego nie da się pić:D:D:D:D:D Jaką sobie siekiere zrobiłam:D Ja pierdziele:D:D:D:D:D:D:D Musze jeszcze troche cukru dać:D
Tak tak tak wiem laski zmieniłam sobie nick:D Bo wszyscy moi znajomi mówią do mnie Dymuś:D no i niech tak zostanie;)
Dziewczęta! Oświadczam, że koniec z moją wolnością! ;P Sprowokowałam chłopaka, zapytał mnie o chodzenie i się zgodziłam ;P Wczoraj tak mi się z tego powodu wnętrzności przewracały, że o mało co nie zwymiotowałam... ;| Tyle, że w nocy już miałam zamiar zerwać z nim przy pierwszej okazji. A dzisiaj już nie wiem :/ Zastanowić się muszę, czego ja naprawdę chcę...