No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
No to Poluś całkiem fajnie... Cholera tylko, że Ty masz tak samo jak ja... Jak chce mieć chłopaka i go mam to już zaraz z nim zrywam bo mi źle. Ja pierdziele jakie to jest niepojęta:( A ten chłopak blisko Ciebie mieszka? Widujecie się?
Laski jakaś wielka osa mi wleciała do pokoju musze ją zajebać:/ Ale się boje;( Że mi krzywde ona zrobi;( tak się tucze do tego okna, że normalnie nie moge patrzeć na nią. Jakaś dziwna ta osa? Taka wielka niczym czmiel, ale czmiel inaczej wygląda...
lepiej uważaj na tą ose mnie wczoraj użadliła w ręke przez to ze jeadłam na dworzu dżem i do tej pory mam wielkiego bąbla i mi puchnie nie wiem co jest najgoresze to ze nie moge nia poruszac :( chyba wybiore sie do lekarza a tak propo to teraz pisze jedną ręką :'(
Molly to idź do tego lekarza, bo cholera... żeby Ci nic nie było... Ja właśnie tą ose zajebałam co tak latała mi po pokoju:D Przyjrzałam się jej bliżej i to chyba bąk był... Albo to pszczoła? Nie wiem. Miała włosk na sobie i była troche dłuższa od bąka. Nie wiem walić. Ważne, że już nie tłucze mi się po oknach. Ale jak się bałam ją zabić by mi nic nie zrobiła. Lol lata po tym pokoju raz jak ją trzasłam, to twardo dalej lata, ja spierdzielam do innego pokoju ze strachu. Później jak siadła na oknie to potraktowałam ją z buta porządnie:D
Anuś - ja też się boję wszystkiego co lata ^^ Jak raz przy oknie zobaczyłam jak osa sie tłucze to zostawiłam wszystko w cholere i pobiegłam do drugiego pokoju. Wszyscy na mnie patrzą jak na wariatkę, a ja sie dre, że w drugim pokoju osa i idzcie ją zabić ^^
Molly - won do lekarza, bo martwić się zaczynam ;( Słyszałam, że od żadła osy można umrzeć O.O Ale już nie straszę ^^'
Polusia - spoko, ja tez tak mam. Znaczy sie podejrzewam, że bym tak miała ;/ Z takim jednym Rafalem... Co tu dużo gadac teraz to już mi wszystko zwisa ;/
Dziewczyny, dzisiaj całkowitym przypadkiem dowiedziałam się, że leci jakis film z moją ulubiona aktorką - Christina Ricci. Film nazwya sie "Wojna płci" leci o 21.00 na polsacie ^^
Pozdrawiam
Carotka dziękuje za informacje z chęcią obejrze :) a tak propo właśnie nie dawno wrócilam od lekarza facet powiedzał ze mam końecznie jechać do szpitala bo gadał ze coś jest nie tak ze ządło zostało głęboko w srodku i mam sie jutro udać do szpitala teraz musze jakieś antbiotyki brac ble mam cała rekę zawinietu w jakims bandarzu co za typ nie mógł mi tego żadła wyciągnąć :/ :/ tylko mi każe jechać odrazu do szpitala co za ludzie :(:(:(
Cholera Molly czemu odrazu nie pojechałaś do szpitala? Jutro z samego rana jedz!! Dobrze, że poszłaś dziś do tego lekarza. A nie mówiłaś sobie "A może mi przejdzie"
Carotka właśnie oglądam ten film na polsacie:D:D:D:D Jak narazie to jest fajny:) Tylko te reklamy są zajebista:D Kocham je!! ;|
NIENAWIDZE MOJEJ MATKI! I co? Musiała kurde jakiś pieprzony film zacząć nagl oglądac i mi teraz na inny kanal przełącza i filmu sobie nie moge oglądnąć! POPIEPRZONA JEST! A MÓWIŁAM JEJ ŻEBY NIC NIE ZACZĘŁA OGLĄDAĆ BO JA BĘDĘ O 21 MIAŁA FILM! Ale ona wielka Pani ma mnie w dupie. Jezu, jaka idiotka.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
Jestem wkurzona na maksa. Za chwile sie poryczę.
Pozdrawiam was dziewczynki ;(
NIENAWIDZE MOJEJ MATKI! I co? Musiała kurde jakiś pieprzony film zacząć nagle oglądac i mi teraz na inny kanal przełącza i filmu sobie nie moge oglądnąć! POPIEPRZONA JEST! A MÓWIŁAM JEJ ŻEBY NIC NIE ZACZĘŁA OGLĄDAĆ BO JA BĘDĘ O 21 MIAŁA FILM! Ale ona wielka Pani ma mnie w dupie. Jezu, jaka idiotka.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
Jestem wkurzona na maksa. Za chwile sie poryczę.
Pozdrawiam was dziewczynki ;(
Nie martw sie carotka;) Polusiu ja neinawidzę brava żadnego ani love ani zwykłego ani gearl to jest popieprzone i piszą tylko o jednym ale jak jest johnny to robie wyjątek:P
Pozdrwiam:*
Carotka a myślisz ze u mnie jest inaczej matka wdzi człowiek z chorą ręka chodzi i prosi zeby przełączyć na polsat ale nieeeee bo pani włada pilotem i decyduje co oglądać oczywiście najlepiej przełączyć na kochana dle mamuni zdrade pojebany program !!! ze az szkoda gadać i teraz nawet nie moge wejść do pokoju bo tylko przeszkadzam kurde co za pojeb wymyslił ten debilny program japerdolne zaraz co za ludzie !!!!!!!
az bluznic mi sie zachciewa !!!
A ja wam powiem ze moja mamusai jest cudowna ale naprawde ja nie zartuje:) Dogaduje sie z nią świetnie:)
Pozdrowionka:*
Carotka, nie martw się, ja też czasami nie znoszę swojej matki, ale są też chwile, kiedy doskonale się rozumiemy. To zależy od nastrojów nas obu.
Carotka i Molly nie macie czego żałować... Film był tak idiotycznie głupi, że to jest niepojęte!! Oglądałam go twardo do końca bo mi się spać nie chciało. Ale tak kretyńskiego filmu jeszcze nie widziałam! Sam początek był super, do pierwszej reklamy po reklamie jak się zdupcył!! Masakra:|
A moja mama jest też cudowna:) Też się z nią dogaduje, no jak by moja przyjaciółka:D Czasami jak ją coś ugryzie to nadaje na wszystkich(niestety to się za często zdarza:|), norma wszyscy się przyzwyczaili. Ale tak ogólnie to jest super!!:)
Neta wczoraj niemiałam... :(:(:(:( I nie wiem czy dzisiaj bede miec bo komputerek przyjechal z naprawy i bede musiala znowu instalowac neta wiec nie wiem :(:(
A moja mama jest fajna tylko czasami jak kaze mi cos zrobic a mnie sie cholernie nie chce i jeszcze na mnie nawzeszczy to mam ochotecos rozdupic :P:P
Pozdrawiam :)
no moje kochane dziewczynki zaraz jade do szpitala :/ trzymajcie za mnuie kciuki zeby mi wrescie wyciągneli to żądło papa do usłyszenia :* :*
Trzym się Molly:)
Laski laski nasza Anuś wróciła nasza kochana PPG:D:D:D:D:D:D:D Nasza kochana Anuś jejku aleśmy się za nią stęskniły!!:D:D:D:D:D Witamy Cię słodziutka:D:*:*:*:*
no czesc dziewczynki!!!:D:D
nareszcie wrocilam!!:) tesknilyscie,mordziuchy Wy moje??:) pisac o czym byly rozmowy,strescic mi wszystko!!i pisac kto zmienil cos na swoim blogu,to odwiedze!!:):)
buziaczki!!!!!!
Anusiu z 2 lata by ci zajęło czytanie naszych tematów :P:P Ale u nas sie właściwie nic nie zmieniło tylko pare osób sie do nas dolączyło :D:D
Oczywiscie ze tesknilyamy :D:D Ale sie spodziewalam "dużej" notatki :D:D
Anuś tutaj nie ważne co u nas jest:D Ważne co u Ciebie i jak tam w tym Koszalinie?:D Opowiadaj no:D:D:D Dziewczyny się niecierpliwią:D:D:D:D Hehehehe;) Co u nas? no dużo gadki o Deppie było, ostatnio w TV Czekolada i Na żywo było:) No to gadaliśmy troche na ten temat:) Molly pojechała do szpitala bo ją osa cholera użarła, a tak to gadamy o wszystkim:D:D:D:D No i czasem tam wyjątki się trafiły co na nas nadawali, ale wiadomo jak na to reagujemy:D
PPG, wreszcie ;* Ja tam tez tęskniłam ^^ Teraz się tylko zastanawiam gdzie nasza patusia_depp się podziewa?
Molly - trzymam kciuki
Polusia - weź Ty sie dziewczyno nie dołuj, ja bym nawet przez minute chłopa przy sobie nie utrzymała XDDD
w Koszyku,jak to nad morzem:pogoda ciagle sie zmienia.:) ludzie przyjazni,jak narazie znam tylko sasiadke ktora jest juz starsza.xD ale w poneidzialek poznam nowych znajomych bo do nowej szkolki bede zapierdzielac.;p Polusiu,ja zaczelam chodzic z kolesiem przed moim wyjazdem. widzielismy sie przez 18 dni a teraz zostaja nam telefony. ale jesli nasza milosc przetrwa te kilka miesiecy rozlaki to potem bedzie z gorki...:)
pozdro Wariatki!!:):)
Wszystkie maja chłopaków tylko mnie nikt nie chce <deprecha> ;(
(PPG - Koszalin? Blisko Szczecina ^^)
Laski ja przy sobie faceta utrzymałam przez tydzień:D On ze mną chciał, a ja z nim nie:D I zerwałam!! Denerwował mnie kurwa swoimi textami:D A teraz przez te wakacje to kilku się o mnie otarło facetów(Ja pierdole jaka ja wybredna jestem), ale nikt mnie nie chce, albo ja ich nie chce:D No i taki jest mój zjebany charakter:)
Carotka odpowiedź wyżej^^ Lol deprecha?:D No coś Ty życie bez faceta jest cudowne:D:D:D Wiecie jak zajebiście jest:D możesz chodzić na imprezy i ta druga osoba się nie strzępi:D Możesz zarywać do innych:D Zajebiście:D:D:D:D Ja tu same zalety widze:D Ale wady też niestety są;( Np. masz chęć się do kogoś przytulić lub pocałować(jak kto woli:D ja jedno i drugie:D:D:D:D) lub wygadać się jak masz doła... No życie jest brutalne cóż ja na to poradze? Jestem tylko małą Anusią hahahahaha...
Trzymcie się słodziutkie:D
Zmieniłam avatar... Czy wam się podoba czy nie:D To mój avatar:D:D:D hahaha Za jakiś miesiąc zmienie znowu na innego ulubieńca;) A teraz musicie się męczyć z Tarją:D
Carotka, daj sobie spokój! To był mój pierwszy chłopak i po tym doświadczeniu uznałam, że wolność rządzi! Nigdy więcej! Dopiero jak zerwałam, to mi ulżyło i przestał mnie brzuch boleć ;P
Polusia!! Masz racje wolność RLZ!!:D:D:D Ja od roku już nie mam chłopaka:) I jest mi z tym wspaniale:D Nie mogłam z nim wytrzymać:D Polusia jeśli Ci nie pasuje to miałaś racje, że zerwałaś:D Moja kuzynka już rok się męczy z jednym chłopakiem i jeszcze mi mówi "Anka wolność jest zajebista" ale ona nie chce z nim zerwać bo go kocha nad życie... No nie ważne:P
Cześc moje kochane dziewuszki wróciłam !!!!! tensknilisce za mna ręka cała i zdrowa wyjeli mi żądło tylko nadal mam bandarz na całej ręce dobrze ze dzisaj przyjechałam do spitala by mi sie krew zakaziła ale teraz jest wszystko dobrze posmarowali mi czymś całą ręka zabandarzowali i musze tak chodzi do jutra ale sie ciesze ze nic sie powazniejszego nie stało :D:D:D:D:D
pozdrawiam kochanie dziewuszki :D:D:D
Molly <ściska> to dobrze, że dzisiaj pojechalaś !!!
No dziewczyny wolnośc jest zarąbista, ale ja nawet nie wiem jak to jest miec chłopaka... Ehhh... Zarządzam sobie przez 3 lata być singielką, przez całe gimnazjum <podniet> ^^'
Pieprzyć facetów! Nie można się dołować! Trochę zdrowego feminizmu czasem się przydaje... ;D Ja dochodzę już do perfekcji i pokonuję chłopaków na rękę ;P
Molly jak się ciesze, że nic Ci się poważniejszego nie stało:D:D:D
Wolność rlz:D Polusia jak zareagował ten chłopak jak mu powiedziałaś?:D
ja jakbym nie zjechala do opolskiego nie mialabym teraz chlopaka i nie usychalabym z tesknoty...dobre tylko to,ze mam mocne nerwy i jakos daje rade. ale poznam nowych znajomych i jakos to bedzie. ;P te co sa singielkami:fajnie jest byc samym. ja bylam przez 9 miechow i nie twierdze,ze to byl stracony czas..:)
pozdro!
ja jeszcze nie mam chłopaka i mało zmam chłopaków z mojej dzelnicy powiem szczeze ze połowa z nie to dawny niedorobione są w moim wieku a zachowuja sie jak 10 latki ale mniejsza z tym może kiedys znajde jakiegoś pożądnego faceta ale narazie się tym nie przejmuje gożej ze za rok do liceum a tu bez chłopaka :/ :/
Z chłopaka jestem strasznie dumna, bo zareagował cudownie: napisał mi, że szkoda, ale czuł, że to prędzej, czy później się skończy itp. i zapytał, czy możemy pozostać przyjaciółmi ;D Ja odpisałam, że oczywiście i dalej sobie gadamy jakby nigdy nic ;) I tak jest najlepiej... Ja gdybym była na jego miejscu i on by mi taki numer wykręcił, jak ja jemu, to miałby totalnie przesrane... Ja jednak, jak jestem sama to się czuję doskonale! Od czasu do czasu sobie tylko poflirtuję, żeby czas zabić... ;P
Druga Anusia do nas wróciła to znowu postów w pizdu :D:D:D
A co do chłopaków to miałam identycznie tak jak Polusia :P:P Tylko ja sie z nim na koloniach zapoznałam a potem przez 2 miesiące chodziliśmy :P:P A teraz to właściwie już nie chce mieć chłopaka narazie no ale mam i chyba też zerwe :P:P Zauważyłam że prawie z każdej z nas nie można dogodzić :P:P:P
Dobra dziewczynki 3majcie się i nie dołujcie :P Ja ide włosy farbować i wpadne do was może jeszcze wieczorkiem :P:P Tylko afro se odszczele hahahaha :D:D
Witam was. Uwarzam ze Johnny Depp jest bardzo przystojny. Mimo ze jestem facetem. Uwarzam ze mam cos z niego. Chyba zalorze o tym temat. czesc lale! Hehe