Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
_Tanya_

i zobaczcie jeszcze te filmy(pewnie już je widzieliście!)
http://pl.youtube.com/watch?v=-gEFtIFaVzI (umie tak ktoś?)
http://pl.youtube.com/watch?v=-YOECtcjeos&feature=related

_Tanya_

Pozwalam Wam nie czytac tych wypocin, ale nie moglam sie powstrzymac zanim to wysle pokazac Wam xD
Hi,
First of all I must to say that my english is horrible, but I'll try to write anything.
So, I'm a big fan of Johnny Depp. I love hom so much - it isn't particularly out of ordinary, is it? But all the same I'll continue ;)
My name is Ola and I'm from Poland. I'm really craze about Johnny. I have seen his 27 movies and I want to see all. I haven't one' or two favourite films, all of it makes impression on me. I have recently seen the Tim Burton's "Sweeney Todd". It was amazing! I had no idea that Johnny sings so good. I could to listen soundtracks every day, they are fantastick. All in all he is perfect in all which he do ;) He sings, have beautiful voice, he paints, plays guitar and he is world's greatest actor and despite all of this he is still normal, cool guy (xD nie wiedzialam jak napisac xD) He have great personality.

In Poland are more girls like me, for example my virtual friends - Johnny's Angels :) We are talking about Johnny all the time. We even are planing little trip to France to meet him :D So, in summer we'll steal the train and then... ok I lost control for a moment ;) (Don't worry Johnny, only in our imaginations... probably ;)) We even was writting poems about this! That's why Johnny's fans from Poland are the best ;D

In concluzjon, I'm writting becouse I dream about meeting him. It isn't possible (but on the other hand I beliwe miracles ;)) so I want at least have his autograph. I know, that it probably isn't his own writting. Probably every days hundreds of people are sitting and writting his name on his photos, did I guess? ;) Never mind! In my imagination... <I'm writting this mail, Johnny is reading it and he is so happy to have fan like me. He is taking the photo with autograph and is running to the post as fast as he can, then he is sending it to me! ;D> I'm strange I know xD So... that's my adress:
Umpalandia i te sprawy xD KONIEC xD

Wiem, ze jak ktos umie angielski w przeciwienstwie do mnie, to czytanie tego bedzie katorga dla niego xD Wiec z gory przepraszm, ale nie moglam sie powstrzymac xD

użytkownik usunięty
Astartte

Rozumiem większość, niezłe. No i Aniołki Johnnego po raz kolejny - bo chyba wszystkie z nas to napisały. Może wkońcu zajrzą na nasze forum ;)

Astartte

fajny list :) ja sie nie rozpisywałam napisałam dosłownie 5 zdań :)

nooooooooooooo

do ciary i tej golonki czy czegoś podobnego

a wy sobie dzieciaki gg zainstalować nie możecie? zarzucacie nam to, co same robicie? to sie nazywa hipokryzja, kto tu robi oborę, zastanówcie sie nad tym i odpowiedzcie same sobie, bo wątpie byście przyznały mi jawną i oczywistą rację.

użytkownik usunięty
Anastazja_2

Anstazjo - nie masz szcęścia w miłosci to musisz na FilmWebie kręcić?

Dziewczyny tylko bez brzydkiej wymiany zdan! Do Anastazji:jak chcesz rozmawiać na jakieś tematy na które my nie chcemy to załóż nowy temat i tam sobie pisz, możesz stworzyć swoją paczkę!Pozdrawiam

_Tanya_

Spoko ;*

Nie mam zamiaru zakładać zadnych beznadziejnych tematów na tym forum, bo i tak jest już ich multum, te są tego najlepszym przykładem. Nie potrzebuję też zakładać zadnej paczki, a jedynie od czasu do czasu Was podenerwować. Hope, ze niedługo ta dzieciniada się skonczy i forum wroci do normy- wtedy bedę mogła sobie porozmawiać :)

Pozdrawiam Cię również (serio) ;)

Anastazja_2

Kochana, bardzo chcialabym przeczytac chociaz jedna twoja rozmowe warta choc chwili uwagi. Rowniez zadnego normalnego tematu na twoim koncie nie ma, przykro mi. Raz jedynie zobaczylam, ze podniecalas sie, w ktorym momencie Johnny jeknal, gdy mu robili make up do piratow.

Astartte

na tym forum jej nie znajdziesz, na innych bardzo często jest podobna wieś. Brak po prostu rozmówców na poziomie, to i rozmawiać nie ma jak-kochana ;)

Anastazja_2

Nie sadzisz, ze jak jedna osoba nie moze odnalezc sie w rozmowach z innymi, to nie z tymi 'innymi' jest cos nie tak tylko z ta jedna osoba? ;>

użytkownik usunięty
Astartte

Haha, jęknięcie znaczy podniecenie Anastazji było dobre xD

Przepraszam, ale na gg to zazwyczaj odbywaja sie rozmowy 2 osob, a nas jakbys nie widziala jest troche wiecej, wiec proponuje daj ramonie swoje fotki, maila, gg i wysluchuj jego zachwytow, dziewczynki chore na narcyzm tego potrzebuja.

użytkownik usunięty
Astartte

Na gg może gadać więcej osób, trzeba tylko zaznaczyć je. No ale na forum jest lepiej, a zresztą my pierwsze wymyśliłyśmy te tematy.

Astartte

Jest cos takiego jak konferencja, poza tym do rozmów 'masowych' służą czaty a nie fora na portalu filmowym.

Wole być dziewczynką- narcyzem (buahahhahahah), niż zdziecinniała fanką aktora, zasmiecającą jego forum.

Anastazja_2

Masz jakis kompleks wieku? Tylko patrzec jak sie bedziesz odmladzala i odejmowala sobie 5, lub wiecej lat hah.
Ale wyobraz sobie, ze konferencja gg rozni sie od forum. Przyjrzyj sie. Zobaczysz roznice to mi napisz.

Astartte

Tak naprawdę to taka stara nie jestem, mam 21 lat. Podejrzewam, że większość z Was ma w granicach 13-16 więc wiekowo nie mam aż takiej 'przewagi'. Intelektem natomiast przewyższam was o stulecia ;)

Anastazja_2

O. a to ciekawe... No ale wazne, ze chociaz ty masz o sobie dobre zdanie. Czyli powiesz mi, ze w wieku 16 lat nie bylas taka wybitna jak teraz jestes?

Astartte

Nie pamiętam jak to było:) ale na pewno, że nie taka jak Wy.

użytkownik usunięty
Anastazja_2

Bo bylas gorsza. Pewnie jak zoabczyłaś swojego idola to skakałaś i piszczałaś z3e szczęścia.

Anastazja_2

A szkoda, bo Twoje posty nie swiadcza o Twojej wybitnosci ;* Fakt, ciesze sie, ze nie bylas taka jak my, bo gdybys powiedziala, ze bylas to poczulabym sie obrazona ;)

Anastazja_2

dodam także- gdy będę miała ochotę (tak jak wtedy wieczorem) wam pozasmiecać te idiotyczne kontynuacyjki, to będę to robić. Abyście mogły sobie o mnie porozmawiać, wiem jak to lubicie.

jestem w cudownym, już 3 letnim związku jeśli już o to spytałaś. To takie sprostowanie aby odebrac Wam ten idiotyczny argument, ze kręce z kimś na forum. poczytajcie dla rozrywki jeszce raz moje posty z tym eee ramonem czy jakoś tak i dojdźcie do odpowiedniej konkluzji jak sprawa wygląda.

Peace ;]

użytkownik usunięty
Anastazja_2

Ale weś nie małpuj 'peace ;)' po rozczochranym łbie.

Poszukaj moich postów sprzed paru miesięcy- Peace pojawiało się tam nagminnie (też lubię to pisać pod koniec moich postów).

Anastazja_2

Myślę, że każdy ma gg, ale na forum lepiej się rozmawia z kilkoma osobami na raz. A ty i ramon (czy też ramona) możecie sobie założyć swój temat, albo przestać narzekać, że mamy mnóstwo kontynuacji, skoro sami zabieracie na nich nam miejsce.
"Abyście mogły sobie o mnie porozmawiać, wiem jak to lubicie. "
Tak jakby nie było ciekawszych tematów. Poświecić na Ciebie jeden, góra dwa posty to maksimum.

Peace ;] (pisze to pierwszy i ostatni raz, żeby nie było, że ściągnęłam ;))

Lady_From_Burton_World

Spoko, 'kłócić się z wami' chce mi się na Wasze szczęście rzadko, w zasadzie możemy już skończyć. Nie poćcie się już tak, spokojnie. I tak wiem, ze bedziecie kontynuować to co robicie cały czas, z Wami to tak jakby grochem o ścianę.

Anastazja_2

Wiem kochanie, ze jak sie nie ma racji i sie zaczyna to widziec, to sie traci zapal. Doskonale rozumiem ;>

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Szlak mnie trafia jak z nią gadam... I jeszcze jak się szczerzy na avku...

Radze jednak skończyć tą rozmowę- potem inni będą mieli po 10 stron do nadrobienia w tym nasze kłótnie i to nie będzie miłe

Lady_From_Burton_World

Tak zgadzam sie w 100%.Może na poprawe humoru wejdzie ktoś na linki,które wyżej podałam i napisze,czy tak potrafi???

Lady_From_Burton_World

Nie wytrzymam:
Anastazjo Ty po prostu wyżej srasz niż dupę masz...

Przepraszam Aniołki za mój kolokwializm

Madame

o matko jaki tekst jeszcze go nie słyszałam normalnie mogę zabić śmiechem teraz! ha ha ha

użytkownik usunięty
Madame

Wkońcu cos mądrego xD

Madame

No moze to do niej przemowi bardziej xD
Staring Girl jestes wielka \m/ xD

Astartte

Też mam taka nadzieję, wiesz do prostych ludzi trzeba przemawiać prostym językiem;)

dajmy sobie spokój każdy robi co chce, ale jedno mnie dziwi Anastazjo oczywiście nie mówię tego z jakąś ironią lub coś ale jak juz sama zaznaczyłaś gdzieś sama sobie zaprzeczasz pisząc z ramonem(?) to czego czepiasz sie nas? powiedz mu raz definitywnie że masz kogoś bo ten jelop nie da Ci spokoju i on jest jedna z głównych przyczyn idiotyzmu na tym forum.

użytkownik usunięty
NonaT

Nona, wiesz może jak otworzyć film z dysku na tym programie?

musisz importować cały film a potem go odpowiednio przycinasz na osi czasu :) tam gdzie jest to IMPORTUJ musisz wyszukać film który Cię interesuje :)

użytkownik usunięty
NonaT

A jak sie go przycina? I jak podstawić muzykę a głos wyciąć?

importujesz swoj kawałek i dodajesz na oś czasu :) i jak juz masz tą os czasu to regulujesz dlugosc filmiku sktacając kreske oznaczająca film :) lub muzykę.

użytkownik usunięty
NonaT

Aha, no dobra, Dzięki : A wiesz może jak podstwaić muzyke zamist głosu?

własnie importuje flim to to obczaje ale wydaje mi sie ze jak sie doda muzyke to głos z filmu sie wyłącza czy nie?

użytkownik usunięty
NonaT

Właśni o to chodzi że nie. Cały czas mam muzykę...

widzisz pasek muzyki filmowej który sie dodal razem z obrazem? tak??? musisz go usunąć :)

użytkownik usunięty
NonaT

Własnie go otworzyłam :))

jejku chwilkę mnie nie było a tu znowu kłótnia?

_LadyGirl_

już zażegnana (tak sie mi wydaje) :)

_LadyGirl_

Ok, za bardzo się denerwujecie, niektóre szlag trafia.

są święta, polejcie się wirtualnie w ramach klanu aniołków.

Anastazja_2

nikt tu sie nie denerwuje :) panuje miła świąteczna atmosfera :)
Wesołego Alleluja Anastazjo :)

Anastazja_2

Mnie nie trafia, mozesz odpowiedziec na pare moich postow, ktore zostawilas. Prawda w twoje jakze cudne oczy kole? ;*