jestem tu nowa ale tez chce wszystkim fanom johnnego złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne :P Pozdróweczki :P
Jeden dzień mnie nie było,a Aniołki już nowy temat założyły.Ja krótko, ŻYCZĘ WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO, smacznych jajek i mokrego dyngusa!!!!Mam przez te przygotowania wielkanocne dużo zaległosci!Już się żegnam<: Pa pa Anioły kochane!!! :D
Siemka ;) Aniołki! Ja też życzę wszystkim tego wszystkiego, o czym wszyscy wszędzie piszą. To chyba wszystko!
Też Ci dziękuję Winona. Babka, ja Cię nie miałam w ulubionych! Ale się zdziwiłam jak to odkryłam. No cóż, teraz Cię mam.
Szara właśnie widziałam Twoje obrazki są cudne wyglądają jak szare zdjęcia są takie realistyczne zazdroszczę Ci takiego TALENTU...ja nie mam żadnego ;(
Ja też podobno ładnie rysuję, ale nie tak jak Szara :)) Wkońcu to rodzinne, nie?
Musisz mieć, chyba że jesteś adoptowana... U nas w rodzinie jest wiele tajemnic ;)
A wracając do tematu to gadamy jeszcze o rodzinie? Bo jak tak to kto jest zaproszony na święta? Mogę przyjść z moim nowym chłopakiem? I kogo dzieckiem wkońcu jestem?
A ja ani ładnie nie rysuję...ani nie śpiewam ładne (raczej pieje ;) hehe ) ani nie ładnie tańcze (znaczy wiecie takie ruchy fajne) ani nie gram na niczym (kiedyś jak byłam mała na gitarze chciałam i miałam ale to tak o i tak nie umiem) nie mam żadnego talentu ;(( ooo ani nie umie pisać wierszy? Co może być jeszcze talentem? NIC!! ;(ehhhh....
Zazwyczaj jest tak że talenty odkrywa się w najmniej oczekiwanych momentach ;)
A zresztą - kto z Twoich znajomych ma Sweeney'a za tatę?
...18 sióstr, babkę -golonkę, dziadka Tima Burtona no i mame Szarą? Nie mówić już o cioci Cathi i wujku Wade'mie ;)
a ja mówię Tobie, że w tej rodzinie każdy ma jakiś talent! No, ja na ten przykład man niesamowity talent muzyczny. O każdej porze każdą melodię potrafię zagrać na nerwach;P no i wujek Wade też jest baaaardzo utalentowany... ale za młode jesteście na szczegóły;P
na nerwach to i ja umiem grać i mi chłopcy mówili ze jestem utalentowana :))
O matko! czyżbym miała to po Was? O_o
Troszkę odejdę od tematu, właśnie włączyłam ten link z tymi odgłosami egzorcysty czy czegoś tam, heh 3s i wyłączyłam:) Moja rodzina mówił, że z tańcem coś mam, lubię to robić, ale czy aż taki wielki talent to tego nie uważam, czyli talentu zero:(
http://www.thelightisgreen.com/Samsung%20logo.jpg to mój nowy chłopak - nazywa się Samsung :)) Wiem, wiem ładny :))
Mówię wam! Tylko 1 zł, na całe dwa lata! Miesięcznie 30 zł... Ale to nic nie zmienia. Tylko nie mogę znaleźć... no.. tego... Oczów!
http://www.lies.com/wp/images/neverland.jpg ooo a tu moj James udziela korepetycji oohh...jaki on mądry xD ;))