Widze ze nie tylko ja taka cwaniara jestem xD Do pierwszego filmu Nony "I hate those girls!XD" co moge dodac... ME TOO! xD
Hejka o czym rozmawiacie xD i znowuż u mnie śnieg pada głowa mnie boli ta pogoda mnie już dobija ani na spacer wyjść ani nic ja już się w tym domu tak nudze ;((
A ona mi wyglądała na dziecko w pierwszym momencie :) Ale niezłe sceny, troche jak dla mnie obleśne...
http://pl.youtube.com/watch?feature=related&v=IPwmbss9y18
Ile ta Suzie z tego filmu miała lat w filmie?
Ja oglądałam ,,Człowieka który płakał'' znaczy tak urywkami xD :P bo napisów nie mam a angielskiego dobrze nie umie hehe xD
ja ogladałam Człowieka który płakał, i w sumie się zdziwiłam ze mi się aż tak spodobało... nawet chyba by mi się podobało jakby Johnny tam nie grał:P
Kogo masz na myśli, mamo? I wiesz... Jeżeli oglądałaś te sceny miłosne to hmm... Tata się trochę zagalopował, nie? xD
Ja nie twierdze, ze on byl w mlodosci aniolem, coreczko ;D Mimo ze znam go zaledwie tydzien, znam go na wylot ;P
haha dobrze powiedziane, teraz Wasza rozmowa jest w 100% o Deppie:)
Kurcze chętnie czytam co Wy piszecie normalnie śmieję się cały czas, oczywiście nie z Was, żeby sobie czasem któraś nie pomyślała:)
Tak trzymać xD
A może chcesz dołaczyć do rodzinki?
ps. Jeżeli śmiejesz sie z nas to się cieszymy, bo u nas śmiech to podstawa :))
A mi sie trzy razy komputer zaciął ;( w ogóle do *** ten dzień, listonosz nie chodzi, więc nie ma nadziei na autograf, poza tym za wcześnie, wyliczyłam, że mogę zacząć "oficjalnie czekać" od 27 dopiero ;). Na dodatek nikogo na gg nie ma, i nie ma gdzie iść w taka pogodę. Chyba się idę z kimś pokłócić ;) tylko nie ma z kim...
Jak będzie po angileksu: łamała Jego sefrce ale...
She was broking him heart but... ?
O Boże pomocy... O czym mniej więcejpiszecie? Bo nie dam rady nadrobić czytając, a święta były i nie było jak tu wejść;)
Kto to wie, chyba cos w stylu tego co ty napisałaś. Ja posługuje się luźnym angielskim. Nie lubie zdań:D
lub "she had broken his heart" to jest zlamała mu serce a łamała to bedzie chyba "she had been breaking his heart".
staring girl! widzę że mam następną członkinie rodziny ja jestem Twoją kuzynka nie wiem czy wiesz :) ah, czułam te więź od początku :) kiedy gadałysmy o książkach :)
nie m was?
znacie ten zespól?
http://pl.youtube.com/watch?v=xU3EfndIPO8 ogólnie niemiecki a te piosenke wykonuje po angielsku :) w oryginale to piosenka chyba zespołu frankie goes to hollywood, mam racje?
Dokładnie ja też wyczuwałam tą więź miedzy nami:D:D Tylko gdzie jest moja mama?? a Kto jest moim tatą??
okej, niech tak bedzie.
A jakie filmy mozna dawac na youtube? jestem tam regulamin? bo jak tak to ja bym dała. tylko nie wiem czy nie usuną... :/
daj :0 nie ma regól tylko musza chyba zatwierdzić i długo sie dodaje! mam nadzije że fajny :) jestem prawie pewna :)