Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie wiem ja je tylko znalazłam :) fajne.................... <marzyciel>

NonaT

tak krótko mnie nie było, a tyle się zmieniło! Wykopowe filmy!!!

Widze ze nie tylko ja taka cwaniara jestem xD Do pierwszego filmu Nony "I hate those girls!XD" co moge dodac... ME TOO! xD

Astartte

hahahahah.... actually me TOOOOOOOOO!!!!!

Ludzie! Nie ma mnie dość długo, a tu takie zmiany? Filmiki wykopowe!!!

Hejka o czym rozmawiacie xD i znowuż u mnie śnieg pada głowa mnie boli ta pogoda mnie już dobija ani na spacer wyjść ani nic ja już się w tym domu tak nudze ;((

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

a Suzie z pierwszego filmu strasznie młodo wygląda... Ile w filmie miała lat?

E...o jakich filmach rozmawiacie?

Ulcia_6

Ejj Wy mówicie o tych filmach z Youtube tak?????

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Tak Tak :D

Wlasnie o to chodzi, ze ona tam jest ode mnie tylko pare lat starsza!!!!! ;(;(;( Lucky bitch :P

użytkownik usunięty
Astartte

A z jakiego to filmu?

Z "Czlowieka ktory plakal" jeszcze nie ogladalm. Hm... moze przez palaca zazdrosc? ;P xD

użytkownik usunięty
Astartte

A ona mi wyglądała na dziecko w pierwszym momencie :) Ale niezłe sceny, troche jak dla mnie obleśne...

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

http://pl.youtube.com/watch?feature=related&v=IPwmbss9y18
Ile ta Suzie z tego filmu miała lat w filmie?

Ja oglądałam ,,Człowieka który płakał'' znaczy tak urywkami xD :P bo napisów nie mam a angielskiego dobrze nie umie hehe xD

Ulcia_6

ja ogladałam Człowieka który płakał, i w sumie się zdziwiłam ze mi się aż tak spodobało... nawet chyba by mi się podobało jakby Johnny tam nie grał:P

alynka_xD

Ale wiecie co, nikt nam teraz nie zarzuci, ze nie gadamy o Deppie xD

użytkownik usunięty
Astartte

Kogo masz na myśli, mamo? I wiesz... Jeżeli oglądałaś te sceny miłosne to hmm... Tata się trochę zagalopował, nie? xD

Ja nie twierdze, ze on byl w mlodosci aniolem, coreczko ;D Mimo ze znam go zaledwie tydzien, znam go na wylot ;P

użytkownik usunięty
Astartte

Tydzień? Tydzień temu też znałaś go tydzień. Mama zdecyduj się...

Astartte

Szara masz rację hehe xD lol

Ulcia_6

Hehe:)

Astartte

haha dobrze powiedziane, teraz Wasza rozmowa jest w 100% o Deppie:)
Kurcze chętnie czytam co Wy piszecie normalnie śmieję się cały czas, oczywiście nie z Was, żeby sobie czasem któraś nie pomyślała:)
Tak trzymać xD

użytkownik usunięty
Madame

A może chcesz dołaczyć do rodzinki?
ps. Jeżeli śmiejesz sie z nas to się cieszymy, bo u nas śmiech to podstawa :))

A no chętnie:D:D ale jako kto;) jest jeszcze jakiś wolny etat???

użytkownik usunięty
Madame

Dzieci :) Możesz być 20 dzieckiem Szarej, albo kim chcesz :P

Szara mamo pamiętasz mnie?? to ja Twoja córka? Wydałaś mnie na świat w poprzednim wcieleniu:)

Ulcia_6

Wejdz na www.napisy.info i tam wpisz, a potem weż wersję orginalną.....

_Tanya_

PAPA rodzinka ja mykam:) Papa

_LadyGirl_

Ale mi się spać chce ;( :(

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

A ja robię film o Edwardzie :))

A mi sie trzy razy komputer zaciął ;( w ogóle do *** ten dzień, listonosz nie chodzi, więc nie ma nadziei na autograf, poza tym za wcześnie, wyliczyłam, że mogę zacząć "oficjalnie czekać" od 27 dopiero ;). Na dodatek nikogo na gg nie ma, i nie ma gdzie iść w taka pogodę. Chyba się idę z kimś pokłócić ;) tylko nie ma z kim...

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Jak będzie po angileksu: łamała Jego sefrce ale...
She was broking him heart but... ?

O Boże pomocy... O czym mniej więcejpiszecie? Bo nie dam rady nadrobić czytając, a święta były i nie było jak tu wejść;)

użytkownik usunięty
izkula

Jak będzie po angielsku, łamała mu serce :P ?

Kto to wie, chyba cos w stylu tego co ty napisałaś. Ja posługuje się luźnym angielskim. Nie lubie zdań:D

break heart a łamacz serc to 'heartbreaker' żeby było łatwiej napisz moze "she was heartbreaker" ;)

NonaT

lub "she had broken his heart" to jest zlamała mu serce a łamała to bedzie chyba "she had been breaking his heart".

NonaT

she had been breaking his heart to chyba dokładnie to co chciałaś ale nie jestem pewna.

NonaT

staring girl! widzę że mam następną członkinie rodziny ja jestem Twoją kuzynka nie wiem czy wiesz :) ah, czułam te więź od początku :) kiedy gadałysmy o książkach :)

NonaT

nie m was?
znacie ten zespól?
http://pl.youtube.com/watch?v=xU3EfndIPO8 ogólnie niemiecki a te piosenke wykonuje po angielsku :) w oryginale to piosenka chyba zespołu frankie goes to hollywood, mam racje?

użytkownik usunięty
NonaT

a jestem. Zaraz to zobacze :P Dodawałaś już może filmy na YouTube?

NonaT

Dokładnie ja też wyczuwałam tą więź miedzy nami:D:D Tylko gdzie jest moja mama?? a Kto jest moim tatą??

Madame

sweeney jest twoim tatą! wyrodne dziecko!

NonaT

She has broken his heart- złamała mu serce, moja wersja:)

Madame

kutwa własnie HAS a nie had cos mi nie pasiło :)

użytkownik usunięty
NonaT

okej, niech tak bedzie.
A jakie filmy mozna dawac na youtube? jestem tam regulamin? bo jak tak to ja bym dała. tylko nie wiem czy nie usuną... :/

daj :0 nie ma regól tylko musza chyba zatwierdzić i długo sie dodaje! mam nadzije że fajny :) jestem prawie pewna :)

NonaT

Witam! ;) o czym gadacie? jak minęły wam święta??? ;)