Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czyż nie są podobni xD ;)

Ulcia_6

Uwielbiam to zdjęcie ;) Mój donnie z wujkiem Alem :P
http://gfx.filmweb.pl/ph/05/16/516/65675.1.jpg

użytkownik usunięty
L_M

Przepraszam, ale gdzie Donnie się patrzy?

użytkownik usunięty

zdaje się że się depp lekko naćpał.oczywiście moimi narkotykami prosto z rąk ramona coty.

L_M

Ale wiecie co Wam powiem James chce mnie rzucić ;((((( ehh napisał mi właśnie SMSA ;( ehh ale mam innego kandydata xD haha

Ulcia_6

Ooo, a jakiego?;D
W ogóle to zniknęlam na kilka godzin, a te już 3 strony nabazgrały;P

Peace;)

Bezczelnie się wtrące dziewczynki w Waszą ciekawą rozmowę, ale dawno mnie nie było i chciałabym złożyć ogólne zyczonka świateczna FANKOM J.D :)

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
A dla każdej z Was osobistego
najdroższego...
Johnny'ego

mała mi

megan_

dzięki za życzonka:)

megan_

dziękuję i wzajemnie xD

Ulcia_6

Zaraz zaraz Musze od niego wykąbinować zdjęcie xD

Ulcia_6

http://gfx.filmweb.pl/blog/204428/91953.1.jpg ehhh zwie się Roux :)) czyż nie jest przystojny xD

użytkownik usunięty
Ulcia_6

No nawet... :) Ale on chyba też zajęty, czy nie?

Ulcia_6

Ulcia to pokazuj nowego kandydata:)

_LadyGirl_

Ciara to szczególnie do Ciebie bo ty taka podrywaczka ;P ;) JEŚLI DO NIEGO BĘDZIESZ KRĘCIĆ to ci utne brzytwą palca ;))) hehhe

użytkownik usunięty
Ulcia_6

No wiesz... O tak do mnie? Z Rouxem to było dawno temu... jak jeszcze był młody.

Ulcia_6

Eeeej...A już myślałam, że Roux będzie mój i będzie mi mówił, że jestem jego favourite...;P

Peace;)

użytkownik usunięty
rozczochrany_leb

Dodaję do ulu :))

Przypominam o ankiecie rodzinnej:

Imię:
Nazwisko:
Matka:
Dziecko:
Mąż:
Chłopak:
Kochankowie:
Nowo poznani:
Przyjaciele:
Eks:

No więc ja również dodam z miłą chęcią;)
A to tak publicznie mam ją wypełnić?;P

Peace;)

megan_

Mała Mi, no, faktycznie dawno Ciebie nie było;P No to zapraszamy to rozmowy:)

cathi

Oh Ulcia masz gust:) gdzie go znalazłaś?

_LadyGirl_

Dzieki wszystkim za życzenia. Gadaliście coś o talentach. Hmm... Zwykle jestem skromna, ale muszę się pochwalić. Umiem bardzo ładnie śpiewać, niedługo wezmę udział w festynie organizowanym przez naszą nauczycielkę muzyki. Zaśpiewam coś Avril Lavigne i ,,Joe le taxi". Mam również talent aktorski, biorę udział w szkolnym kabarecie. Niedługo idziemy na konkurs do MDK(młodzieżowego domu kultury), gdzie równiez planuję się zapisać na zajęcia aktorskie. No i całkiem nieźle (czyżby jako jedyna z Aniołków?) gram na gitarze.

nooooooooooooo

ale fajowsko masz^^' uwielbiam muzyke;)

_LadyGirl_

Wiesz szłam sobie kiedyś koło rzeki patrze statek ktoś na gitarze gra ale idę dalej patrze płynie w moim kierunku...zatrzymuję się i gitara przestała grać ktoś wychodzi a tu on...aż gorąco mi się zrobiło gdy wyszedł xD ;)) hehe...Zaprosił mnie do sierotka...i cały czas wpieprzał jakieś czekloadki!! xD no i później było tego i tamtego :P(nie miejscie zbereźnych myśli) ;) i wymieniliśmy się numerami i wogóle ;D Właśnie idę z nim zaraz na randkę ;D

Ulcia_6

No to teraz dobiłaś mnie tymi talentami masz ich aż trzy ;(( ZAZDROSZCZĘ ;((((((((((((((((((

Ulcia_6

Właśnie e?? Kim byście chciały być w przyszłości?

Ulcia_6

Tiaaa... Tylko, ze zawsze wychodzi, że mam szóstki z muzyki i polskiego, a z reszty przedmiotów ledwie, ledwie trójki :/

użytkownik usunięty
Ulcia_6

mam pomysł - napisz love story jak sie poznaliscie - z fotami - na blogu xD

Ciara dziękuję za pomysł!! :)) Okk wezme się do roboty ale później narazie z wami se pogadam xD

Ulcia_6

Właśnie ja będe szła do liceum a może technikum jeszcze nie wiem...;( I nie wiem na jaki kierunek;(

Ulcia_6

kurcze ja poszłam do liceum z lenistwa bo technikum jest 4 letnie! ;)

Ulcia_6

Ja w przyszłości? Hm...kocham taniec i aktorstwo:) ale takich planów to jeszcze nie mam

Ulcia_6

Prawidłowo;D
A wiecie co? Ja kiedyś śpiewałam w scholce, która przekształciła się w zespół rockowy;D Nawet zagraliśmy parę koncertów.

Peace;)

_LadyGirl_

dziewczyny, ja nie wiem po kim wy macie to zmienianie facetów jak rękawiczki!
no, ja mam swojego najdroższego Wade'a, zawsze jego zdjęcie noszę przy sobie!
http://www.deppimpact.com/gallery/displayimage.php?album=380&pos=92

no, leży tuż obok zdjęcia Morta
http://www.deppimpact.com/gallery/displayimage.php?album=423&pos=1044
bo przecież muszę pamiętać o tym kto jest moim nauczycielem!

użytkownik usunięty
cathi

Ciocia, czy ja o czymś nie wiem? Bo widzisz, tez umiem grać na nerwach no i chłopcy mi mówili że jestem dobra... Ekhm...

no, jeśli wrodziłaś się we mnie to jak najbardziej możesz być dobra;P przynajmniej wujek tak twierdzi;P

cathi

poza tym my to prawie ta sama krew moja droga siostrzenico;P

cathi

O nona ale wiesz ja chce iść do liceum bo tam jest profil medialny ale ja nie jestem już pewna ;((...i tak nie mam szans co do aktorstwa...

Ulcia_6

znaczy u nas nie ma technikum z profilem medialnym? U nas tylko w liceach są... ale ja już sama nie wiem hehe xD

Ulcia_6

Pa rodzinko, ja lecę PaPa :*:*

Ulcia_6

każdy ma szansę, ja mam 2 role na swoim koncie ;) pierwsza jako wredniak rzadki w klasyfikacji uczniów według naszej pani od polskiego na dzień nauczyciela ;) pani powiedział ze sie nadawałam idealnie!
w liceum mozna sie rozwijac pod tym kontem ja jest troche nieśmiała i nie biore udziału w akademiach no chyba że ktos mnie zmusi ;)

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Co do aktorstwa to zalezy. Johnny nawet nie wiedział że ma do tego talen, ale chłopak ładny to się wybił. A taka Hiltonówna albo Moss? Coz robila? Nic - ładna i tyle...

cathi

rozczochrany_łeb ZAZDROSZCZĘ zespołu i koncertów. ;)

Co do facetów... Ja też jestem zawsze przy moim kochanym Gilbercie :)

nooooooooooooo

Właśnie ja też jestem strasznie nieśmiała...próbuje już nieraz przełamać tą nieśmiałość ale jakoś nie mogę...

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ja w podstawówce grałam w czymś o boże! To był szok!
Ale to była trudna rola, bo teatru nie lubię...

ps. Dziś o 20 ma być Romeo i Julia! (gra tam mój dzieciak ;) chłopak ma talent po ojcu)

nooooooooooooo

A jak wam sie podoba on?
http://www.ruggedelegantliving.com/a/images/Willy.Wonka.Johnny.Depp.tv.jpg

veine_

No przystojny ale okulary ma zaczepiste xD ponoć ma fabrykę czekolady czy to prawda?

Ulcia_6

Hehe ja teatru też wolała bym w filmach xD hehe w telewizji ;D ;) A Wy macie zamiar wyjechać z Polski czy chcecie tutaj zostać?

Ulcia_6

ja jestem pewna, że nie zostawię Polski. I mówcie co chcecie, ale i tutaj można się wybić. Jestem żywym przykładem na to, że marzenia mogą się spełniać!

cathi

a jakie marzenie Ci sie spełniło jak można wiedzieć? :)

Ulcia_6

No ma.A jake słodkie z nim życie.No i te włoski.Przystojniak!!!!!!!!!:D