http://pl.youtube.com/watch?v=-7cwsXDPuGQ
Właśnie sobie tego słucham :)) a wy co porabiacie? (to w ramach zmiany tematu na przyjemniejszy :)). A żeby było o Johnnym- ciekawe co on teraz porabia? ;))
No i widzisz jak tu ludzi porownywac na podstawie wieku... teoretycznie obie macie po 21 lat, a porownanie Was byloby dla Ciebie obraza ^^
Tamto do Staring Girl :)
Winonka ja wlasnie jestem zrosnieta sluchawkami z komputerem ;) A zaraz wysle moj piekny jak uha ha uh ah list ;P
Dziękuję Szara xD niestety zawsze trafiają sie wyjątki... nic na to się już nie poradzi:)
A tak przy okazji w liście na początku ma być chyba something bo to zdanie twierdzące:) ale tak poza tym jestem pod wrażeniem listu!
jak masz 2 paski i jeden jest obraz a drugi dźwiek to ten chudy pod spodem czyli dźwiek musisz usunąć klikając prawym przyciskiem i masz tam opcje usuń i powinno usunac :)
kurcze jeszcze mnie w RHCP wciągniecie! dani california wymiata ale ja kocham sir psycho sexy :) i otherside :)
Juz wiem, juz wiem jak to zrobić :))
A y Nona tez przerabiasz film? Jak tak to jaki?
Możesz zrobić zrzut ekranu? Albo coś takiego, bo nie za bardzo rozumiem. Chyba mam włączone nie to co trzeba
chyba wiem o co Ci chodzi :) ty nie masz osi? musisz ja ustawić :) jest tam taki pasek a nad nim pisze "pokaż oś czasu" kliknij i powinno sie wyjaścić.
wiesz chciałam dla was zrobić kilka scen erotycznych z Johnnym ale chyba sie pohamuje bo sie może zgorszycie... ;)
Ja też zrobiłam filmik(oczywiście z Johnny'm), ale na razie nie chcę mi się zakładać konta na youtube.Jak założę to Wy pierwsze obejrzycie moje (trochę nieudane)arcydzieło.
PS.Cieszę się,że nie ma już kłótni i niech tak zostanie!!!
A ja robię, i podziwiam początek swojego dzieła :) A z czym zrobiłaś? Z jakiego filmu? Bo ja Edzia xD
A ja nie robie,bo nie umiem:(.Aha tam ktoś pisał o RHCP-i mam pytanko czy ktoś był na ich koncercie w Chorzowie?No bo trzeba przyznać,że koncert był super.
Zgaduje, ze bedziesz musiala miec glupia sukieneczke, w ktorej koniecznie powinnas wygladac gorzej od panny mlodej xD Na tym sie konczy moja wiedza ;P
http://pl.youtube.com/watch?feature=related&v=IPwmbss9y18
http://pl.youtube.com/watch?v=5wAHdctrdrQ
zobaczcie koniecznie :)
" i wanna fuck u like an animal...
that wat i would do to him...
NICE song.....x3
johnny sexy hot"
jaka narwana laska co ? taki komentarz :)WOW!
Ooo juz widze ze mi sie spodoba bo musialam potwierdzic wiek xD Na moim koncie mam ok 20 lat zeby nie bylo problemow z niektorymi wilmami ;> Fajny byl komentarz jakiejs laski pod scena z "Zony Astronauty" Johnny & Charlize xD Zaraz poszukam i napisze xD Czasami komentarze sa lepsze niz filmik xD
O kurde!Przez przypadek wyszłam i został mi tylko jeden filmik ze zdjęciami z różnych gali i uroczystości>:A tak się starałam/:
No, a ten pierwszy link to nie mogłam odtworzyć(objete cenzurą to jest!)Już sie boję co to było.....
sceny erotyczne w filmach z Johnnym :)
he he szara ten tekst to z 27 sukienek? "gorzej od panny młodej" he he ;)
No nie moge znalesc tamtej wersji pamietam Pamietam ze bylo cos w stylu "Charlize lucky bitch!" "O.O my life for be thay girl!" no i teraz znalazlam
"what the fuck was that??
"whuts happnin?" (ten tekst Charlize po wszystkim "Spencer..." )
hes fuckin u honey =D "
<hahaha> kocham tych ludzi xD
Jak tutaj zmienić na 19 lat? Bo mam 18 ale wejsć nie chce. (18 na YouTube oczywiście :P)
nom pamietam jak ogladałam lubelskiego fulla i tak średnio mi sie podobał ale jak zobaczyłam komentarz "mam ochotę wyjśc i zabijać na ulicy" to płakałam ze śmiechu :)