Nowy temat u mnie! Wielkanocna fotoopowieść o caej naszej rodzince ! Część pierwsza! Zapraszam chętnych do czytania.
nie no, dobra jesteś! świetnie ułożona historia (komedia z elementami kryminału, sensacji i thrillera obyczajowego;P) z zabawnymi tekstami, do tego perfekcyjny dobór zdjęć i gwiazdorska obsada;P
ode mnei 10/10 XD
Czeeeesc rodzinko! :D Ja mialam koszyka poswiecic o 11.30 ale zaspalam xD Poszlam pozniej ;P
Babka bylo o babce pisane ^^ i nie tylko http://www.filmweb.pl/topic/816323/kolejna+kontynuacja+%29%29.html?page=12
A tak w ogole to przezywam kryzys bo cos mi sie zwalilo i nie moge przeniesc muzyki z komputera na mp3 ;( Wszystkie soundtracki ze Sweeneya sie kisza u mnie na dysku zamiast wszedzie ze mna chodzic ><
I co jak co, ale takiego glupiego dziecka jak Ramona to bym nie zrobila. Niech sie podrzuca do siostr milosierdzia, a nie do mnie :P
Beata Tyszkiewicz tez by dala 10/10! Ona wszystkim daje :P A tak na serio to to bylo boskie ^^ Ja jestem glownym jurorem i moge powiedziec tylko jedno... JEDZIESZ DO BUENOS! xDb
Shauni -> Fajna historyjka :))
Ja spadam, chciałam troszkę poczytać, ale chyba nie ma sensu.
ps. Jade na Todd'a :D Jupi!
No tak, jak ja przyszłam to Was nie ma. Chyba się na was obrażę Aniołki ;) <żart>. Tak w ogóle to która to już jest kontynuacja? Bo jakoś się doliczyć nie mogę? ;))
Shauni- już skomentowałam historyjkę- jest naprawdę świetna :)). Ode mnie oczywiście 1000000/10 ;))
Hmm... Chyba 6. Wiecie co,zaliczmy Shauni do reżyserów :)) Może pracować z dziadkiem :)))
Ja za tydzien wybieram sie na Todd'a drugi raz^^. Zastanawialam sie nad tym, ale jak sa chetni to nie ma sobie co zalowac! Jak ja czytam, ze ludzie po 3 razy bywali... ;P
ej no Babka, ale Ty to już sławna jesteś! Właśnie wróciłam z przerwy - byłam zrobić małe zakupy na markecie... rozglądam się i co widzę? Same Babki! Jakieś w lukrze, w czekoladzie, z wiórkami kokosowymi i cholera wie z czym jeszcze, a przy wejściu wielki napis "Baby wielkanocne producji własnej". a co moja siostra do tego zaserwuje mi w święta? Oczywiście Babkę!
Wlasnie jesli rozlozyc Twoj nick na czesci pierwsze, to na swieta bardziej pasuje "babka" niz "golonka" ^^
A nio bo czasu nie mam a jak mam to mi sie nie chce. xD Niektore tematy tu to mnie normalnie rozwalają... np. "Ratujmy Depp'a" czy jakos tak! haha albo "Plan Wojny" hehe niemoge!
xXWronQaXx - piekne rysuneczki
Shauni - super Fotohisoria! :D
Jeszcze ja jestem! Ajjajajaj ale mnie tu nie bylo... Kontynuacja chyba z 8 a ja ostatnio bylam na hmm... nie pamietam! Pozdro wszystkim! Moze mi ktos strescic co tu sie dzialo przez ostatnie 3 kontynuacje?
Wszystkiego wam strescic nie jestem w stanie ale najwazniejsze wydarzenia:
-Zalozenie rodziny
-Kilka fajnych wierszy
-I historyjek
-Kłutnia z tymi co nas chcieli wygonic
PuNkY BuSs :*!
* Wesołych Świąt!
Pięknych pisanek,
Uśmiechu słodkiego jak wielkanocny baranek!
Chwili spokoju,
Dyngusa Mokrego.
Na co dzień i od Święta życzę Ci tego!!!
WESOŁYCH ŚWIĄT! *
http://www.kartkiflash.pl/kartka/51/
Dla WSZYSTKICH Aniołków z okazji Wielkanocy :))
A ten link dostałam od Tear - jakby co to tam trzeba kliknąć, gdzie ta ręka wyskoczy, jakby ktoś nie wiedział ;)) (choć pewnie każdy wie ;))
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!
Pozdrawiam! Ja niedlugo też będe mykać ale jeszcze chwilka bo sie oderwac od kompa nie moge...
Świetny jest ten kurczak chyba z dziesiąty raz to oglądam.
Nie myśl sobie że to bajka,
Życzę Ci Smacznego Jajka.
Niech tradycja wodę leje,
Bo zajączek dziś szaleje
Wesołych Świąt Życze Wszystkim
Zdrowia, szczęścia i Johnn'ego,
___przy tym stołu bogatego.
_____Wyjazdu do Francji,
_______mokrego dyngusa,
_______smacznego jajka
______i niech te święta
__będą jak Burton'owska bajka!