Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Dlaczego się nie odzywacie? :)

Heh weszłam i wyszłam:) Przeczytałam, napisałam i sie pożegnałam: PaPa Aniołki:*

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Papapa:)

Nowa kontynuacja wow xD

Ulcia_6

Nowy temat u mnie! Wielkanocna fotoopowieść o caej naszej rodzince ! Część pierwsza! Zapraszam chętnych do czytania.

nooooooooooooo

Cudna ta fotoopowieść już sie nie moge doczekać 2 części.:D

veine_

JUż się zabieram do czytania jej xD

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ja już przeczytałam i również jestem ciekawa drugiej czesci:)

Noo superancka xD róbcie takich więcej fajnie się takie coś czyta xD

veine_

Veine dodaje do ul.!

xXWronQaXx

Ja też dodaje do ulu!!

<za krótki>

nooooooooooooo

nie no, dobra jesteś! świetnie ułożona historia (komedia z elementami kryminału, sensacji i thrillera obyczajowego;P) z zabawnymi tekstami, do tego perfekcyjny dobór zdjęć i gwiazdorska obsada;P
ode mnei 10/10 XD

cathi

Odemnie też masz 10/10 xD

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ode mnie też masz 10/10.

użytkownik usunięty

Same dziesiątki Ci się zbierają:)

Sorry miałam napisać 100/10 xD Przepraszam moja pomyła hyhy :)

Ulcia_6

Czeeeesc rodzinko! :D Ja mialam koszyka poswiecic o 11.30 ale zaspalam xD Poszlam pozniej ;P
Babka bylo o babce pisane ^^ i nie tylko http://www.filmweb.pl/topic/816323/kolejna+kontynuacja+%29%29.html?page=12
A tak w ogole to przezywam kryzys bo cos mi sie zwalilo i nie moge przeniesc muzyki z komputera na mp3 ;( Wszystkie soundtracki ze Sweeneya sie kisza u mnie na dysku zamiast wszedzie ze mna chodzic ><
I co jak co, ale takiego glupiego dziecka jak Ramona to bym nie zrobila. Niech sie podrzuca do siostr milosierdzia, a nie do mnie :P

Beata Tyszkiewicz tez by dala 10/10! Ona wszystkim daje :P A tak na serio to to bylo boskie ^^ Ja jestem glownym jurorem i moge powiedziec tylko jedno... JEDZIESZ DO BUENOS! xDb

użytkownik usunięty
Astartte

Właśnie Szara! Muszę Ci pogratulowac wierszyka:)
Świetny

I zmienilas nick :D Piekny xD Moze posunmy sie dalej moze "Babka kiepska golonka" xD

użytkownik usunięty
Astartte

Mooooooooże...:)

Zartuje, ten jest dobry ^^

Ulcia_6

Ja też daje 10/10 dała bym więcej ale nie mozna.Dla mnie to 100/10

nooooooooooooo

100000000000/10 ode mnie... :D Czekam na 2 cz.

użytkownik usunięty
xXWronQaXx

Jest tu ktoś?

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Shauni -> Fajna historyjka :))
Ja spadam, chciałam troszkę poczytać, ale chyba nie ma sensu.
ps. Jade na Todd'a :D Jupi!

No tak, jak ja przyszłam to Was nie ma. Chyba się na was obrażę Aniołki ;) <żart>. Tak w ogóle to która to już jest kontynuacja? Bo jakoś się doliczyć nie mogę? ;))
Shauni- już skomentowałam historyjkę- jest naprawdę świetna :)). Ode mnie oczywiście 1000000/10 ;))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Hmm... Chyba 6. Wiecie co,zaliczmy Shauni do reżyserów :)) Może pracować z dziadkiem :)))

Niom moze... :D

xXWronQaXx

Hej! Jest tu ktos? ;D xD

Ja za tydzien wybieram sie na Todd'a drugi raz^^. Zastanawialam sie nad tym, ale jak sa chetni to nie ma sobie co zalowac! Jak ja czytam, ze ludzie po 3 razy bywali... ;P

ej no Babka, ale Ty to już sławna jesteś! Właśnie wróciłam z przerwy - byłam zrobić małe zakupy na markecie... rozglądam się i co widzę? Same Babki! Jakieś w lukrze, w czekoladzie, z wiórkami kokosowymi i cholera wie z czym jeszcze, a przy wejściu wielki napis "Baby wielkanocne producji własnej". a co moja siostra do tego zaserwuje mi w święta? Oczywiście Babkę!

cathi

Wlasnie jesli rozlozyc Twoj nick na czesci pierwsze, to na swieta bardziej pasuje "babka" niz "golonka" ^^

Astartte

Moze ja niedlugo tez jakas Historyjke zrobie... :D

xXWronQaXx

Ja jestem! Widze ze Werciu AvKa zmienilas... ;)

xXKruczeQXx

Niom Zmienilam zmienilam... Długo cie cos tu nie bylo znowu... Tak sie pojawiasz i znikasz... :D ;*

xXWronQaXx

A nio bo czasu nie mam a jak mam to mi sie nie chce. xD Niektore tematy tu to mnie normalnie rozwalają... np. "Ratujmy Depp'a" czy jakos tak! haha albo "Plan Wojny" hehe niemoge!

xXWronQaXx - piekne rysuneczki
Shauni - super Fotohisoria! :D

xXKruczeQXx

Mnie tez rozwalily... Mi sie nie podobaja te rysunki, ale thx :*! Chyba jestesmy tu same co nie?

xXWronQaXx

Jeszcze ja jestem! Ajjajajaj ale mnie tu nie bylo... Kontynuacja chyba z 8 a ja ostatnio bylam na hmm... nie pamietam! Pozdro wszystkim! Moze mi ktos strescic co tu sie dzialo przez ostatnie 3 kontynuacje?

Punky_3

To mi też streśćcie! :D PuNkY miło cię znow widziec (czytac)...

xXKruczeQXx

Wszystkiego wam strescic nie jestem w stanie ale najwazniejsze wydarzenia:
-Zalozenie rodziny
-Kilka fajnych wierszy
-I historyjek
-Kłutnia z tymi co nas chcieli wygonic
PuNkY BuSs :*!

xXWronQaXx

Aaaa... Szkoda ze mnie na klotni nie bylo... Hehe! A o filmach z Depp'em oczywiscie nie gadacie?

xXKruczeQXx

* Wesołych Świąt!
Pięknych pisanek,
Uśmiechu słodkiego jak wielkanocny baranek!
Chwili spokoju,
Dyngusa Mokrego.
Na co dzień i od Święta życzę Ci tego!!!
WESOŁYCH ŚWIĄT! *

http://www.kartkiflash.pl/kartka/51/

Dla WSZYSTKICH Aniołków z okazji Wielkanocy :))

A ten link dostałam od Tear - jakby co to tam trzeba kliknąć, gdzie ta ręka wyskoczy, jakby ktoś nie wiedział ;)) (choć pewnie każdy wie ;))

Lady_From_Burton_World

Dzięki *Winona*! :D I wzajemnie!!!

Lady_From_Burton_World

Fajna ta kartka :D hehe Dzieki Winona! Wszystkiego naj naj... Ja sie zmywam! Bye bye! :*:*:*

xXKruczeQXx

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

Pozdrawiam! Ja niedlugo też będe mykać ale jeszcze chwilka bo sie oderwac od kompa nie moge...

xXWronQaXx

Świetny jest ten kurczak chyba z dziesiąty raz to oglądam.

Nie myśl sobie że to bajka,
Życzę Ci Smacznego Jajka.
Niech tradycja wodę leje,
Bo zajączek dziś szaleje
Wesołych Świąt Życze Wszystkim

użytkownik usunięty
Astartte

Macie rację. :) Teraz jest sezon na babki.

użytkownik usunięty
nooooooooooooo

Zdrowia, szczęścia i Johnn'ego,
___przy tym stołu bogatego.
_____Wyjazdu do Francji,
_______mokrego dyngusa,
_______smacznego jajka
______i niech te święta
__będą jak Burton'owska bajka!

użytkownik usunięty

Wszystkiego jajecznego wam życzę!

http://www.census.gov/ipc/www/popclockworld.html
Podaję wam link do tej strony, poniważ można sobie na niej sprawdzac, ile jest aktualnie ludzi na świecie:)