Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

użytkownik usunięty
eM_Barrie

witam po0nownie aniołki :****
Teraz ułatwię trochę prace tym co do ulubionych chcą dodawać bo zebrałam wszystkie aniołki do kupy, zatem::

"Aniołki Johnnego"

- raissa
- nożycoręka xD
- *Winona*
- gosia1603
- KaRoLcIa
- Szara
- Mysza
- Jutynka
- majus5
- Kate
- Molly-Rose
- martamar16
- kurcia1

:D znaczy jest nas 13 (oby to była szczęśliwa liczba) i bedzie nas wiecej :D:D

Co do wyjazdu pociągiem to zabiore przenośne DVD bo na czym będziemy oglądać??
P.s: Ja bym chciała zawisnąć w sypialni Johnnego xD :* xD

^^
Sądzę, że w wakacje trzeba się spotkać ;P to co że z różnych części, w autobusy wsiadać i tyle xD wybierzmy jakieś miejsce gdzie większości będzie pasować :P

domi888

Ja nie aż znad samiuśkiego morza, ale niedaleko- Kwidzyn <w sumie nie sam Kwidzyn tylko koło niego, ale kocham to miasto-tam sie ucze, mam znajomych, tam spędzam wolny czas :)>

hm-a może wspólne kolonie, co? x)

eM_Barrie

"Ja jestem znad samego morza a Wy????" niemal po drugiej stronie mapy :(

użytkownik usunięty
Astartte

ej, ja napisałam na poprzedniej stronie posta a chciałam na tej !! buuu ;(

strona 5! Lista Aniołków!

Ja jestem dolnegośląska :D

eM_Barrie

O to też by było coś:P Ja większość czasu spędzam w Słupsku...też głównie z racji szkoły. ..

Karolcia_28

Zawsze wiem kiedy wlaczyc telewizor :D Wlasnie na vivie ( nie ogladam zazwyczaj, bo to shit, ale viva movie czasem mi sie zdarza :)) uslyszalam , ze "Johnny Depp jest ulubionym aktorem "kiniarzy" i dobrze, bo filmy, w ktorych gra sa dobre i maja ciekawe scenariusze. Aktor ma duzo pieniedzy, wiec nie musi grac we wszystkim co mu podstawia, tylko wybiera filmy wartosciowe, ktore cos wnosza. Tak jak mowilam Johnny Depp jest popularny, a co za tym idzie ludzie beda chcetnie chodzili na filmy, w ktorych gra... filmy ambitne" Co zapamietalam to napisalam i sens mniej wiecej zlapalam :)

Astartte

Heh zachowuje sie jakbym napisala Wam cos, o czym wszystkie nie wiemy :D

użytkownik usunięty
Astartte

no bo wszystkie o tym dobrze wiem :) KAŻDY filmz Johnnym jest niesamowity, a teraz fkatycznie Johnny może wybierać sobie tylko te najlepsze scenariusze :) I niech wybiera :) a ja zawsze bede kochała filmy z nim :))

p.s: 16-latki rlz ;p;p

o, wspólna kolonia byłaby ok :D (najlepiej do Francji ;)
ja jestem z centralnej Polski xD to może spotkamy się u mnie ^^'?

Dohikari

Jest tu ktoś z Lublina??? Nie no, nikogo znajomego wokoło ;), jedyne co Nas łączy to Johnny ;). Cóż, ja już wszystkie "Aniołki Johnnego" dodałam do ulubionych XD a co do spotkania, to naprawdę nie wiem czy to by wyszło ;)) my nawet nie wiemy jak wyglądamy ;) ale co tam, wystarczy ukraść pociąg i można do Johnnego jechać ;) to by było najlepsze. Karolcia- ja chyba już przestałam myśleć ;)) bo nie rozumiem, fotki dodaje sie, gdy stworzy sie nowa notatkę. To jest bierzesz z menu opcję dodaj nowy temat (to pewnie wiesz), piszesz tą notatkę o Johnnym ;) czy o czym tam chcesz, potem bierzesz zapisz, i masz notatkę. I wtedy na górze masz 3 opcje- edytuj, kasuj i dodaj nowe zdjęcie. Biersze dodaj nowe zdjęcie, potem przeglądaj, wybierasz fotkę, potem upload, generuj i gotowe :)

Lady_From_Burton_World

* oczywiście miało być "bierzesz" ;)

Lady_From_Burton_World

Dzięki Winona:)

Karolcia_28

a ja się urodziłam w Lublinie :D

co do wyglądu to nie problem, jak się uprzeć to jest coś takiego jak zdjęcia xD

Dohikari

O właśnie... mozemy się wymienić fotkami jak chcecie:P

Karolcia_28

ja jestem z chelma niedaleko lublina:))) ale rzadko tam bywam:(a ja mysle ze to spotakinie mogolby wyjsc tylko trzeba sie mocno zmobilizowac:D

Miss_from_the_Neverland

Ja nie jestem z samego Lublina tylko z okolic. A to spotkanie...jak by co to i tak dopiero w wakacje ;) bo ze szkoły się zrywać to ja nie mogę, potem bym w domu miała...szlaban na Johnnego ;)

Lady_From_Burton_World

Oczywiście, że w wakacje ^^' to co z fotkami? która byłaby gotowa pokazać swoją prawdziwą twarz xD? ja mogę, ale najpierw muszę sobie jakieś aktualnie zdjęcie zrobić ;)

Dohikari

Ja aktualnie mam na kompie tylko fote mojego psa, więc same rozumiecie...kiedy indziej

Lady_From_Burton_World

Podobno zwierzak jest podobny do właściciela, więc sądzę, że to nie przeszkadza ^^'

Zresztą prawdziwe zdjęcia to sobie porobimy z Johnnym :D

Lady_From_Burton_World

Ja mam na kompie xxx zdjec Deppa i 0 swoich :D

Astartte

Nie bijcie, ale... ja nie mam żadnego zdjęcia Deppa na kompie xD....

za to mam plakacik nad łóżkiem ;)

Dohikari

O, zdjęcia Deppa to nieodłączny element mojego kompa ;)) aktualnie 521 z czym ta liczba ciągle rośnie. Za to plakatów mam mało, bo tylko 4 ;)

Lady_From_Burton_World

Mysza, może i zwierzak jest podobny do właściciela, ale nie mój ;). Ja raczej nie mam 4 łap, kręconego czarnego futra i oklapniętych uszu ;))

Lady_From_Burton_World

hej sorka że sie tak nie do tematu wtrącę, ale ja tez jestem z okolic lublina :)

domi888

No cóż, ja chyba jednak wolę oglądać Johnnego "w ruchu" ^^' w filmach, znaczy :)

Dohikari

ojć, chodzi o wyraz pyszczka, re rysy itd xD mój kot jest na przykład w kolorach mojego swetra ;)

Dohikari

LOL. myslalam, ze to ze mna jest zle, bo mam ok 200 :D

użytkownik usunięty
Astartte

kiedyś zrobiłam sobie fotke a papierowym harrym potterem, może jak bedzie "swenney todd" to zrobią papierowego johnnego to też sobie z nim fotke pstrykne xD xD xD

Astartte

nie było mnie tylko od wczoraj! a wy sie tak rozpisałyście xDD
oczywiście:"
Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"
ja też moge was do ulubionych dodać?:P
wymyśliłam że mogłybyśmy przed nim wystąpić jako te klowny tańcząc do "I'm too sexy" ( http://www.wrzuta.pl/audio/nheFQTJoFI/right_said_fred_-_i_m_too_sexy ) hahhahahah takim komicznym sposobem zeby sie wszyscy śmiali. i wtedy oczywiście nasze zdjęcie zawiśnie wśród Johnnowej kolekcji klownów.

kamilakamila

"wymyśliłam że mogłybyśmy przed nim wystąpić jako te klowny tańcząc do "I'm too sexy""- ten fragment mnie rozwalił ;)) już widzę grupę tańczących klaunów przed Johnnym, który z wrażenia by pewnie zapomniał kim jest ;))Nie ma co, ale ten temat jest idealny na poprawę humoru

Lady_From_Burton_World

Nom kawałek idealny dla naszego występu:P:P Jak sobie to wyobrażam, to zaczynam się śmiać sama do siebie:D

Karolcia_28

hahahaha no świetne... musze wam powiedzieć ze sie chyba od was uzależniłam - pierwsze co ostatnio otwieram to filmweb ;P

kamilakamila

Ja też...i to ten temat...a dzisiaj skończyły mi się ferie i od pon. to tylko wieczorami będę mogła siedzieć:(

kamilakamila

Nie ty jedna... ^^' oj nie ty jedna ;)

tak, też lubię tą piosenkę xD

użytkownik usunięty
Dohikari

jako nałogowa deppowiczka potrzebuje wiecej wiecej wiecej filmow z Deppem i jak tylko przyjdzie kasa od babci (no, sama nie przyjdzie, musze jej pomóc ;p) to wykupie całe allgero z filmów z deppem ;p;p;p

Nom, mi tez się dziś ferie kończą ;( ;( ale z drugiej strony takie ciągłe przesiadywanie na forum Deppa też może być szkodliwe ;) objawy np. planowanie wielkiej podróży do Francji pociągiem wymalowanym w Johnnego ;). Cóż...ja jak trochę kasy uzbieram to zamierzam napaść na Merlin ;) i wtedy będę co wieczór oglądać Deppa ;)) w moim telewizorku :)

Lady_From_Burton_World

Nom też tak się zastanawiam czy nie wartoby zainwestowa w jakieś nowe filmy... na naszą wycieczkę trzeba wziąc:P

Karolcia_28

O rany nie było mnie tu cały dzień, a wy fantazjujecie xDD widzę, że niektórym konczą się ferie to lich :| ja mam dopiero ferie 11 lutego, ale mniejsza, z tym pomysłem przebrania się w klawna w ogóle nie wyrabiam ciągle się brechtam przed monitorem już sobie wyobrażam tańczace klawny hehehe może jescze pofarbujemy sobie włosy na rózne kolory wtedy by było xDD heheheh Oczywiście ja też was wszystkie dodam do ulubionych nie ma sprawy ;) a jeśli chodzi o moję zdjecie to mam jedno swoje na kompie, ale z zeszłych wakacj może jak ktoś chce to mogę przesłać ;) oczywiścię jeszcze się zastanowię. Jeśli skąd pochodzę to pochodzę ze Szczecina do samego centrum Polski mam kawał dechy więc nie ma szansy na pojechanie tam, w ogóle rodzice by mi nie pozwolili bo są uparci jak moje stare buty, które nie chcą sie zapiac, a ponadto jestem niepełnoletnia mam 16 lat wiec szanse na pojechanie do centrum Polski są u mnie zerowe. A z tym marzeniem "chcę pojechać do Johhnego" to od dziśaj przed spaniem będe wymawiać te słowa może się spelnią xDD

Ps z tymi filmami to ja mogę jakieś wziąc praktycznie mam cała kolekcje, ale oczywiście jak chce któraś z was wziac to nie ma problemu ja mogę załatwoć muzykę ze Sweeney Todda xDD

kurde, ale się rozpisałam xDD

BK_201

Ale fajnie by było, gdyby np. w 13 lub 14 czekoladach (nie wiem ile nas jest dokładnie ;)) był złoty bilet i każdy kto go zdobędzie ma darmową wycieczkę do Francji do domu Johnnego, a oprowadza oczywiście sam Johnny ;) potem dłuuuuuuuuuuuuuuga rozmowa, autografy, wręczenie mu naszych prezentów ;) i obietnica, że odwiedzi Polskę. To by było coś, gdyby każda z nas zdobyła taki "złoty bilet" ;))

Lady_From_Burton_World

O lol dobre z tym złotym biletem zarobiscie by było wredy xDD lol

BK_201

Oczywiście, tylko jeszcze żeby dzięki tym biletom można było o każdej porze dnia i nocy odwiedzać Johnnego :D i żeby transport był zapewniony :D

Dohikari

macie racje to stalo sie juz obsesja i o niczym innym nie mysle:D

nie bylo mnie tu zaledwie pare godzin a tu juz tyle nowych postow:)))
no a te bilety moglyby istniec naprawde...

Miss_from_the_Neverland

mogly, mogły, ale nie stety nie istnieją można sobie wybrazic każda z nas znajduje w czekoladzie powiedzmy w "Milce" :P no i z tyłu pisze "Wygrałaś przygodę życia jeżeli jesteś fanką aktora Johnnego Deppa będzie to najlepszy dzien w twoim życiu wygrywasz wycieczkę do Francji do domu Johnnego osobiśćie bedzie cie oprowadzał po swoim domu jak i równiez po Paryżu itp. wycieczka trwa jeden cały dzien obsługa, żeywność po drodze zapewniona proszę jedynie zabrać pare euro na swoję wydatki. Oczywiście jedziesz rówineż z grópą która rówiez wygrala ta podróż życia życzymy miłej zabawy" Ale się rozmarzyłam xDD

BK_201

"Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego"
Dobre Molly z tą czekoladą;p Gdyby takie coś było to kolejki po czekoladę były by dłuższe niż za komuny:D

Foxi_2

Eh...marzenia marzenia:) Ja chcę jechać:P

Karolcia_28

Buahahahaha... znowuż o mały włos z krzesła nie spadłam! Pomysł z napadnięciem na pociąg jest genialny. ;D Tak samo jak i ten z biletem ukrytym w tabliczce czekolady. Chyba bym wtedy ciągle czatowała w supermarkecie obok półki z czekoladami, czekała na nową dostawę i potem wszystko, jak leci, wrzucała do koszyka. ;D

P.S. Ja za chwilkę też dodam wszystkie "Aniołki Johnnego" do ulubionych. ;-)

blumenkohl

Nie no Johnny powinien po nas przyjechać, przecież to dla niego zaszczyt poznać takie fanki jak my:D Idziecie dziewczyny na Sweeney Todda do kina? Bo ja tak, czekam już kawał czasu na ten film.

Foxi_2

No nie Johnny nie powinnien po nas przyjeżdzać to ma być niespodzianka, że cała zgraja fanek z polski przyjechała do niego i podarowała mu milion prezentów ;) i przedstawienie pt "Tańczące Klawny na Stojaka" xDD ale z tych pomysłów zarabistych to ja z krzesła czasami spadam my to jesteśmy najlepsze xDD hehehe

A co do Sweeney Todd ja też idę na to do kina obiwiązkowo nie ma szans, żebym przepuściła ten film... xDD