.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..
Nom ja też się wybieram...o ile mnie oczywiście wpuszczą jako niepełnoletnią...xD No ja też myślę,że to będzie świetna niespodzianka, jak Johnny sobie będzie szedł ulicą a tu nagle my wyskakujemy w naszych strojach i "SUPRISE!" Oj, żeby tylko z wrażenia mu mowy nie odjęło:P:P
Ale jak mu tak niespodziewanie wyskoczymy to facet jeszcze jakiegoś zawału dostanie z wrażenia(wkońcu juz te latka lecą;p) i będziemy mieć u Vanessy przerąbane:D od jego dzieciaków też by się na dostało. W gazecie tak by napisali: "Szalona grupka fanek z Polski przebrana w kostiumy kolwnów doprowadziła znanego aktora Johnny'ego Depp'a o zawał. Obecnie gwiazdor leży w szpitalu, jego stan jest stabilny. W tym samym szpitalu na ostrym dyżurze znalazły się jego obłąkane fanki. Pobite przez jego partnerke Vanesse Paradis i jego dwójke dzieci."
Nie sądzę, żeby Johnny dostał zawału, jak na razie to nieźle się trzyma ;) co najwyżej by gdzieś zwiał i byłby problem ;)), najlepiej by było sie na niego zaczaić pod domem a jak będzie wychodził otoczyć go wokoło, żeby nie uciekł. Jeżeli ewentualnie zemdleje z wrażenia to ja oferuje swoją pomoc przy sztucznym oddychaniu to jest usta-usta ;)) ;)) XD
no ale te wyskakujace pajace w dodatku mowiace po polsku moga byc naprwade niebezpieczne i go niezle wystraszyc:D a ja oczywiscie na Sweeney todd sie wybieram jakby inaczej:)))
Ja oczywiście do kina się wybieram, mam nadzieję, że mnie wpuszczą xD
W ogóle ja proponuję go porwać do Polski :D. Miałby tu życie jak na Olimpie - pstryknięcie palcem i wszystkie jego aniołki pojawiają się aby mu usługiwać ;)
tyle o tym mówimy,że aż wydaje mie się że to może być możliwe...ehhh
faaajnie by było tak do francji ;))
a jeśli chodzi o Vanesse i dzieciaki- z małymi byłoby dobrze-nie sadze żeby sie nie ucieszyły na widok tylu jakze pięknych i cudownych klownów ;P
sorks ze dwa posty ale wlasnie znalazłam coś ciekawego http://roux.wrzuta.pl/audio/yoH5c2cfe0/vanessa_paradis_johnny_depp_-_one_reprise _approximative_de_u2 johnny i vanessa spiewają razem "one"
szkoda ze depp tak cicho, cóż nie można mieć wszystkiego ;P
Z porwaniem go do Polski do niezły pomysł...przynajmniej tak na miesiąc...mógłby mieszkać u każdej z nas po kolei:P No dziewczynki, chyba żadna by nie odmówiła Johnny'emu swojej sypialni co?:)
Chyba nie ma tu takiej głupiej żeby odmówiła sypialni Johnnemu ;)
Ale na miesiąc to za mało jak miałby spać u każdej po kolei. Proponuję dwuletnie turne po Polsce :D
sypialnie, kuchnie, łazienke, szczoteczke do zębów:P nawet bielizne jakby chciał xD xD xD
zdjęcia- to tak-Johnny'ego mam ok. 100 NA RAZIE ;))
swoich na moim kompie żadnych, bo miałam niedawno małe problemy z płyta główną :/
ale wrzuce później może na fotosika :]
a jakbyśmy się miały spotkać to nic to, że nie wiemy jak wyglądamy-każda by miała zdjęcie Johnny'ego przed sobą i byśmy się niby po tym nie rozpoznały? :D
na Sweeney Todd tez ide, aczkolwiek nie wiem kiedy ;/ na premiere 28 lutego nie mam szans, bo mama mi zapewne nie pozwoli nie iść do szkoły tylko dlatego że chce jechać do Gdańska do Multikina :)
ale pójść musze-chociaz po trailerach wydaje mi sie trochę przerażający i znając siebie przez tydzień będe miała schizy jakieś xD
ale i tak ide :]
aa-a czemu pisałyście, że macie nadzieję że Was wpuszczą pomimo tego że nie jesteście pełnoletnie? jest ograniczenie od 18?
Dokładnie, ograniczenie od 18 ;P niestety. Ja na premierę nie pójdę bo wtedy akurat jestem na feriach ^^'
Tak podobno jest takie ograniczenie. ja ide dlatego z mama bo bedzie mi brakować 2 tygodni do 18 :) a premiera jest 22 lutego.
naprawdę jest takie ograniczenie?!
co za debilizm...
i tak mnie wpuszczą :D jak nie to wejde wejsciem słuzbowym albo ich sterroryzuję :D
Dip taki idealny nie jest (wiem coś o tym bo mamy synka Edłorda).
Nie mogę wyjść z wyrka przez niego. Tylko jedno mu w głowie!
"Nie mogę wyjść z wyrka przez niego. Tylko jedno mu w głowie!"
Hmm...zastanawiam się co artysta miał na myśli??? Z tego co wiem "Jedno w głowie" Johnny ma jedynie jak jest z Vanessa... XD
ja jakby mnie nie chcieli wpuscic to z tata pojde, ale u mnie to zawsze zanizaja wiek zeby wiecej zarobic, a nawet jak nie zaniza to i tak wpuszczaja jak leci:)
Albo się poprosi kogoś starszego żeby bilety nam kupił i tyle ;p
Czy oni myślą że trochę krwi itd zrysuje mi mózg xD? Zresztą - bardziej się nie da ;)
Musical, w którym "straszliwy" fryzjer podcina gardła swoim klientom ;) niektórym sie wydaje, że takie sceny mogą oglądać tylko Ci, którzy skończyli 18 lat ;)
oj tam, oj tam...
zasłużyli sobie na to :)
zresztą-on tylko tak chlast! i oni sie zsuwają z tego fotela <tak w trailerze widziałam> :)
to czego tu sie bać? :D
ale masz racje, że ludzie tak właśnie myślą. Chociaż jeśli ktoś ma się bać, to się będzie bał niezależnie od wieku.
Pewnie...z resztą dla nas powinni stworzyć osobną kategorię z niższym progiem wiekowym...w końcu jesteśmy "Aniołki Johnny'ego" :D
No bez kitu z tym ograniczeniem wiekowym to lekka przesada no sorry co tam sie takiego dzieję oprucz przecinania gardeł przeciez to nie jesr az takie straszne oczywisce dla mnie, ale na film pójde na 100 i nawet ograniczenie wiekowe mnie nie powstrzyma xDD
tak na marginesie, jak poszlam do kina na Pile dozwolona od lat 18, to bylam prawie pewna, ze mnie nie wpusza i wiecie co? pani w kasie sie nawet zapytala czy chce ulgowy bilet czy normalny xD Weszlam na film dla doroslych z ulgowym biletem xD
Chciałam tylko powiedzieć, ze przez tydzień nie będzie mnie na Filmwebie ;(( więc na razie planujcie ta wycieczkę ;) ale niestetybeze mnie ;( wrócę niedługo! ;/
No to lepiej - mój kolega (lat 15) pojechał z klasą na film do kina. Nie wspomniał na co jechali, ale w każdym razie był to film od 12 lat... i nie chcieli ich wpuścić. Zamiast tego zaoferowali im inny film, który miał ograniczenie od 18 lat ^^'... fajnie, nie xD?
Winona - będziemy tęsknić ;)
Winona bedziemy teskinic trzymaj się :*
mnie nawet na pottera nie chcieli wpuscic bo afere zrobili, ze ja nie mam 15 lat, a ja miałam facet sie mnie pytał ile lat mam spojrzał na mnie jak na głupią i mnie po jakims czasie wpuscił i przez niego straciłam poczatek filmu co z głupota, ale teraz to juz nie robia takich scen normalnie mnie wpuszczaja na filmu od 18 lat bez zadnych sprzeczeni i to mi sie podoba :))
ja sie jedynie boje że nie bede miala z kim sie na ten film wybrać ;/ a jesli chodzi o ograniczenie- nie ma problemu doczepie sie do kogos przy kasach xDD
jak tak spojrzalam na forum Johnnego to mi sie zal zrobiło. same bezsensowne tematy jakis kretynek.
dobrze że tu sie ładnie, na poziomie utrzymuje ;PP
Masz racje Dayah...czasem jak patrze na niektóre tematy to ...o zgrozo! A tutaj jaka sympatyczna atmosferka :)
hej Aniołki :*** sorki za moją nieobceność chwilową ale studniówkę miałam i no... same wieci ;p;p
Hmmm... chciałabym by Johnny był na mojej studniówce <buahahahaha> xD
haha faktycznie super. wyobrazacie sobie wchodze a ze mną kto? wszyscy wielkie oczy całkowite zdziwienie Xd
jak bedziemy we francji w lipcu to musze go poprosic zeby ze mna poszedł. ma 1,5 roku na namyślenie sie :P
Nie wierze, zeby strzelili sobie takiego samoboja, zeby skasowac grupe wiekowa, ktora najchetniej pojdzie na film z Deppem :) A nawet jak bedzie od 18 to nie problem, jak ja sie wdam w dyskusje z kasjerka w cinema city to klekajcie narody ;D Juz jedna jak nas widzi, to sie smieje po naszej ostatniej ogolnorozwojowej rozmowie :> Ale mimo wszystko mysle, ze bedzie od 16 lat.
Juz sie nie moge doczekac :D Gdyby, ktos byl z Lublina i w cinema city zobaczyl przed seansem w holu dziewczyne sciskajaca w reku bilety, stojaca obok jakiejkolwiek podobizny Sweeney Todda, nadpobudliwa jak po prochach i cieszaca sie jak dziecko, to bede ja xD
"Juz jedna jak nas widzi" oj... nie mowie o sobie w liczbie mnogiej xD chodzi mi o mnie i moich znajomych :D
Winona - wracaj prędko :) :**
nie wpuścili 15-latków na film od 12 lat ale na taki od 18 to i owszem? :D xD ciekawie :D
"dla nas powinni stworzyć osobną kategorię z niższym progiem wiekowym...w końcu jesteśmy "Aniołki Johnny'ego" :D"
dokładnie! Karolcia ma racje! :D
zresztą - to by było samobójstwo, jakby jakiegoś Aniołka nie chcieli wpuścić na film z Johnnym! xD
Wlasnie nie wiedza na co nas stac!!! Jakby mnie nie chcieli wpuscic moge nawet... moge nawet!... moge... poprosic mamusie, zeby mi kupila bilet :>
Winona nie zapominij o "Aniołkach Johnny'ego" i wracaj jak najszybciej:)
jak nie beda chcieli mnie wpuscic to powiem ze pojde do innego kina, a tam na pewno mnie wpuszcza i oczywiscie wiecej zarobia:D nie ugiety argument, zawsze dziala
O tak, Johnny na studniówce xD. Mmm...
Może namówię jakiegoś 18-letniego kolegę żeby ze mną pojechał... w sumie, raczej nie wątpię w to, że mnie wpuszczą, no ale byłaby lipa jakbym podeszła napalona do kasy w tu - bach - nie wejdziesz...