Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
248 109 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Temat może i głupia, ale w sam raz na porę dnia.
Śnił Wam się kiedyś Johnny? I w jakich okolicznościach? Mnie się tylko raz śnił jak płynęłam z nim na Perle.

Wielce poeta...

Oh matko... Ty idź gdzieś do jakiegoś stowarzyszenia poetów czy innych szmir a nie tu na forum jakieś swoje poetyckie popędy wyrażasz... :|

I witaj Ulcia! :D

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

poetyckie popędy - to dobre jest!!!

jeśli już to zapędy, a stowarzyszenia poetów są ponoć bardzo fajną sprawą, nie wiem z autopsji bo nie należę, ale tak słyszałem, a nie należę bo poeta ze mnie taki jak z ciebie aktor (bez obrazy)

"poetyckie popędy - to dobre jest!!! " co ty myślisz że ja ci tu będe ładnie wprost ze słownika wypisywać! Pisze co popadnie i tyle, a ty mi tu wytykasz jaka ze mnie aktorka. Skąd wiesz skoro mnie nie znasz?

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

nie wiem ale.... męska kobieca intuicja

To ty jesteś jakiś bi, homo czy nie wiadomo co? :/ o matko...

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

jestem jak najbardziej tym z Marsa, lubię jak najbardziej te z Wenus, nie lubię Marsjanowenusjanowiczów albo Wenusjanomarsjanek - zastanawiam się czasem kto jest na Jowiszu i czy bym ich polubił?//

o bosz... Poczytaj wiersze Winony :D

Rzeczywiście problem życiowy wynalazł 'kolega'.. Zastanawiam sie tylko po kiego grzyba marnujesz swoj cenny czas intelektualisto na czytanie takich 'nastoletnich bzdur'? Chcesz zabłysnąć? To złe miejsce wybrałeś

to tyle na ten temat.

użytkownik usunięty
Ulcia_6

a zauważyłaś że raczej nie zwracałem się tutaj w moich postach do konkretnej osoby wprost?? po prostu sobie ot tak pisze... o pewnych zachowaniach, pewnych użytkowników, ich postach i tym co w nich zawarte:P chyba bodajże obraziłem wprost niejaką madzię za co serdecznie przepraszam i kłaniam się do pasa machając czapką zdjętą z głowy gdyż jak powszechnie wiadomo nie należy obrażać płci pięknej wprost, jeśli już, trzeba i wręcz należy podszyć to grubymi nićmi ironii i sarkazmu, albo rzucić małym wierszem na lewo a z pozoru bezsensowną prozą na prawo...

A mi się wydaje że pomyliłeś wieki... :| :/

"trzeba i wręcz należy podszyć to grubymi nićmi ironii i sarkazmu, albo rzucić małym wierszem na lewo a z pozoru bezsensowną prozą na prawo... " o matko... weś mi to przetłumacz najpierw...

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

yhhhh, napiszę wprost - nie podoba mi się jak ktoś na forum takiego aktora jak Johnny Depp pisuje takie pierdółki jak:
-kolejna gra z cyklu... - czyli gadu gadu na forum, dla was tylko oczywiście
-co by było gdybyś spotkała/umówiła się/spędziła noc z ... - czyli kolejny temat zupełnie niepotrzebny bazujący na gg
-moje sny o...
-moje marzenia o...

Mówiąc szczerze tematy te są tylko i wyłącznie spamem, waszym spamem który traktujecie niezwykle poważnie, tak samo jak wszelkie odmienne zdania tępicie i jedziecie po osobie do której należą.
Nie ma na tym forum krzty humoru (inteligentnego), albo ironii, sarkazmu, autoparodii, czegokolwiek.'
Traktujecie te forum, jak już napisałem, na wszystkich bogów egipskich, za poważnie mimo tego że nie ma tu żadnych ciekawych tematycznie wiadomości o Johnnym.
Od czasu do czasu przyda się takie coś jak ja, przynajmniej będzie chwilowa odmiana.

"Od czasu do czasu przyda się takie coś jak ja, przynajmniej będzie chwilowa odmiana. " o tak, juz nudno tu było, nikt się nas nie czepiał ^^

w większej części się z tobą zgadzam, za dużo już tych głupot...

TODDka

z tematu o snach przeszło w temat kłótni ... i się nieciekawie zrobiło

madzia_angel

niby nieciekawie ale jednak na mej twarzy lekki uśmiech :D

madzia_angel

Na pewnej stronie, na forum pewnym,
Założono temat o aktorze jednym.
Dotyczył Johnnego i snów jego fanek.
Normalnych osób, nie erotomanek!
Rozmowa toczyła sie bardzo miło,
Dopóki coś się nie wydarzyło.
Pewien użytkownik (nicku nie wymienię),
Wziął sobie za cel z Nami pokłócenie.
Wybornie mu sie to udało.
Lecz, jakby tego było mało,
W nieskończoność ciągnie rozmowę.
Przydałyby się argumenty nowe.
A nie od nowa to samo wyzywanie,
I wierszyków o Nas sklecanie.
Skoro tak Ci się w domu nudzi,
To może w końcu wyjdź do ludzi?
Bo nikt Ci czytać tego nie każe.
A ja o jednym tylko marzę,
Przestań się wtrącać w nasze rozmowy.
Załóż sobie temat nowy.
I tam wypisuj swoje racje.
Dziękuje za uwagę! Idę na kolacje... ;))

Jeśli chcesz rozmawiać wierszem to proszę bardzo :). Pozdrawiam serdecznie kolejnego utalentowanego użytkownika Filmwebu! ;)

Lady_From_Burton_World

o ŁoŁ... Zatkało mnie... Niezły masz talent. Powiedzcie mi jak to robicie?!

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

:)

(krócej się nie da)

tylko jedno - "Przestań" w trybie rozkazującym - jak wy kobiety lubicie rozkazywać...

i nigdzie nie napisałem że erotyczne, ale intymne..

To prawie to samo... :/

Yarek - teraz czekaj na nas, bo Ci wiersz piszemy! haha!

TODDka

yarek5tys. - piszesz jakieś opowiadanie że tak długo?

Nieaktywny_2

Ty Madzia może książkę o Nas pisze hihi ;D

Winona brawo!! ŚWIETNY WIERSZ!!

Ulcia_6

O własnie! Yarek - pisz o nas książkę na blogu! Będzie nam miło.

p.s. próbuję pisać wiersze!

Nieaktywny_2

Nooo...ja z Madzią możemy być w roli głównej...

to dla Nas zaszczyt by był!! :D

Ulcia_6

Ups... Yarka zatkało :P Pewnie razem z Winoną pisza wiersze :D

Nieaktywny_2

Możliwe!! Możliwe...Ale gdyby razem napisali to by był pewnie świetny wiersz:D

Ulcia_6

Ale by się pewnie sprzeczali :P

Nieaktywny_2

Pewnie tak...hehe...Yarek czekamy na Twoją książkę:D

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

ja już poszedłem spać po prostu

A to czemu?

Nieaktywny_2

Nie mogłeś iść spać skoro piszesz ;). Widzę tu jakąś niejasność. Słyszałam o chodzeniu przez sen, ale nie o pisaniu ;). Madzia- czekamy na wiersz :)).

Lady_From_Burton_World

Narazie nic mi nie wychodzi. Więc razem z Ulcią piszemy i mamy już jedną linijkę! :D Za jakieś dwie, trzy godziny wam dorównamy :D

Nieaktywny_2

O, to ja już będę spać ;). Wiesz, ten wiersz nie musi byc długi, ważne żeby o Johnnym i w obronie tego tematu ;))

Lady_From_Burton_World

Okej :D Ale my mamy tylko 2 linijki! :D Ale to już coś, jak na mnie przynajmniej.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

mam końskie zdrowie i chyba też ich nawyki bo sypiam na stojąco, siedząco, czasem pisząc...
na koniec chciałbym tylko przeprosić płeć piękną za zjadliwość mych postów i obrazy i życzyć dobrej nocy oraz słodkich snów* <ukłon, czapka z głowy>
piszę tu rzadko, choć czasem obserwuje to forum bo tak jak i wy jestem fanem Johnnego, a wiadomo że ktoś kto jest fanem/fanka Johnnego musi być z gruntu spox, elo i rox

*wiadomo o kim:P

"spox, elo i rox " wow! Ty to napisałeś?!

Ale nie idź jeszcze. Mamy dla Ciebie wiersz. Znaczy kawałek ^^

Nieaktywny_2

No CI też również życzmy słodkich snów *

Wiadomo o kim ;]]]]

Ulcia_6

No CI też rówównież życzmy słodkich snów *

*Wiadmo o kim ;]]]]]

Ulcia_6

Słodkich snów ;)) ale może jak dla Ciebie to nie o Johnnym ;p XD, może o Vanessie ;))

Lady_From_Burton_World

No dla niego tak :D hyhyhyhyh

Ulcia_6

Ej, no co wy?! Przecież on też na pewno śni o Dżonym, tylko wstydzi się przyznać ;)

Mam wierszyk! Mam wierszyk! I co mi zrobisz? haha!*

*to do Yarka...

Nieaktywny_2

Hehe zarabisty ten wierszyk :D

TODDka

Yarku5tys.
Wysiliłyśmy się dla Ciebie i cały wieczór pisałyśmy wiersz o Tobie. Myślimy że go docenisz ^^ Chociaż to nawet nie poezja (moim zdaniem)...

Żył raz Yarek5tys(iące),
który bardzo kochał słońce.
Miał ogródek, w nim sałatę,
tą co lubił chrupać latem.
Przed ogrodem miał on domek,
w którym były trzy pokoje.
Był korytarz, była kuchnia,
stanowiąca dom dla Trutnia.
Truteń nosił imię Dżony,
był ponoć bardzo szalony.
Obok niego pies kochany -
William Turner - tak wołany.
Lizzie była złota rybką,
lecz zginęła śmiercią szybką.
Yarek bardzo zawiedziony
wszedł na forum gdzieś o Johnny'm.
Spojrzał, ujrzał temat nowy:
o snach fanek (nie erotomanek !).
Kilka osób się wpisało,
jakby tego było mało,
Yarek śmiercią zawiedziony
postanowił gdzieś nabroić...
"Wanki" Dippa nam przepędził,
powyzywał je od nędzy!
Tak się kłótnia ta zaczęła -
nas ogromna wściekłość wzięła.

Madzia & Ulcia

Z tą nędzą to ot tak, bo nam się nie rymowało nic innego :P

Nieaktywny_2

No no, niezłe wierszydło ;)) Johnny byłby dumny, że to o nim ;) I kto tu nie ma talentu, co? Świetnie Wam to wyszło, weźcie sie na poważnie za poezję ;)))

Lady_From_Burton_World

No i oczywiście ciekawe co na to Yarek ;)

Lady_From_Burton_World

Hehe tobie zajęło to 5 minut a nam cały wieczór! :D

Nieaktywny_2

Uwielbiam pojedynki na wiersze na tym forum. Swietny sposob na wyrazenie swoich pogladow :D
A jesli chodzi o sam temat sporu... prawda jak zwykle lezy gdzies posrodku.

Astartte

,,No no, niezłe wierszydło ;)) Johnny byłby dumny, że to o nim ;) I kto tu nie ma talentu, co? Świetnie Wam to wyszło, weźcie sie na poważnie za poezję ;))) ''

Większość...znaczy praktycznie cały wiersz Madzia wymyśliła :PP ja talentu do wierszy nie mam...hehe...Madzi gratulujcie i składajcie pochwały hyhy :) :D

Ulcia_6

Ja? Hahaha! Dobre sobie. Ty przynajmniej jakoś zaczęłaś. I nie wygaduj że większość ja! :P

No dobra, a teraz: gdzie jesteś Yarku?!