Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
248 109 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Temat może i głupia, ale w sam raz na porę dnia.
Śnił Wam się kiedyś Johnny? I w jakich okolicznościach? Mnie się tylko raz śnił jak płynęłam z nim na Perle.

Astartte

Szara masz rację....:)))

Astartte

Pojedynki na wiersze... hmm... Tylko, że jedna odpowiedź (moja) pojawiała by sie tu raz dziennie bo tyle zajmuj mi wiersz :p hehe

Nieaktywny_2

Hahaha u mnie to samo a pewnie nieraz to wogóle by jej nie było ;pp

TODDka

Kolejny wiersz do Yarka:

Gdy pewnego razu wróciłam z dworu,
Weszłam sobie na Dippa forum.
Patrzę, a tam temat nowy:
O snach "wanek" nie erotomanek!
Kilka osób się wpisało,
Jakby tego było mało,
Pewien Yarek5tys(ięcy)
Powyzywał nas od nędzy!
Tak się kłótnia ta zaczęła,
Fanki Dippa wściekłość wzięła.

:)
Ten poprzedni to rozwinięta wersja tego :)

Nieaktywny_2

Hyhyhyhy :)))

użytkownik usunięty
Nieaktywny_2

uważam iż aczkolwiek lepiej wymawiać jest "Depp" jako "Depp", "Dipp" należałoby mówić gdyby nazwiskiem Johnnego było "Deep" - przez dwa "e", ale wówczas z kolei powinno wymawiać się je jako "Dip" - bez drugiego "p", więc poprawnie żeby było "Dipp" musiałoby być "Deepp" a wiemy przecież że jest "Depp"

a jak wymawiają jego nazwisko hamerykańce? tego nie wiem, ale wy pewnie wiecie więc oświećcie mnie biednego w ciemnościach:)

Chyba "Dżani Dep" czy jakoś tak. Jest też o nim piosenka i tam tak śpiewa. :)

Nieaktywny_2

"Dżani Dep" ??? Fuu, okropnie! Ja wole zostać przy "Dżony" jakoś tak...buntowniczo brzmi ;)) a w tej piosence (chodzi Ci zapewne o "Johnny Depp" Amy Ann) to mi się wydaje, że ona śpiewała coś pomiędzy "Dżony" a "Dżani" ;)zresztą, może to było zamierzone (cała ta piosenka jest dość ironiczna)

Lady_From_Burton_World

No coś takiego. I jeszcze z akcentem, ale trudno to napisać ;)

Nieaktywny_2

Jesteście tak daremne, że nawet juz żal o tym pisać.
Ale znajcie moje dobre serce.

Anastazja_2

jejku a jaki ja wczoraj mialam sen.. raczej koszmar!! Śniło mi się, że mój Deppuś został zamordowany i to na moich oczach. Jejku mam nadzieje, że mój kochaniutki pożyje jeszcze długo.

_LadyGirl_

:/ współczuję... Nie chcemy tu zgonu, a czasem sny się spełniają...

TODDka

Wracając do tematu śniło mi się, że Jack Sparrow płynął swoją łódką do wody życia (koniec PzK III). Powiedział że chce rum i otworzył kompas. Wziął rum, potem powiedział że przydałby mu się statek i kompas wskazał mu go. Tym statkiem płynęłam ja z załogą itd... No i Jack ten statek chciał przejąć ale go załoga uwięziła na dole i ja go otworzyłam itd, bo chciałam żeby mi pomógł odszukać Davego Jonese, bo miałam jakiś wisiorek z Jego nazwiskiem itp itd :P No i nikt nie wiedział dlaczego Jack mi pomaga. Razem z Elizabeth ratowaliśmy też Williama...

... i zadzwonił budzik :/

Nieaktywny_2

Mi się któregoś dnia śniło, że Johnny przyjechał do mojej szkoły ;) i zaraz nauczyciele go wzięli ze sobą i pociągnęli do pokoju nauczycielskiego, a mi sie udało zobaczyć, że tam jest dla niego cały stół jedzenia przygotowany ;) lol, ale zebrałam się w sobie i zapukałam i otworzył Johnny. Spojrzał i zapytał:
-"Czego chcesz mała?"
Oczywiście mnie zamurowało ;(. W końcu wydusiłam, że nie jadłam śniadania i chcę pączka ;) ;/. Weszłam, wzięłam tego pączka i wpadłam na pomysł, żeby tam zostać i jakoś zagadać do niego, ale moja wychowawczyni zaczęła krzyczeć: "Klaudia!!! Klaudia!!!"...no i sie obudziłam. Mama mnie wołała ;)

Lady_From_Burton_World

Mi się sniło, że byłam uwięziona na statku piratów i Depp (Jack Sparrow) mnie uratował... :D Hehe, szkoda, że to był tylko sen... :( Pzdr. wszystkim!