no niby tak.
jejku. pod wieczór zawsze mam taki dobry humor :D
śmiać mi sie chce z wszystkiego xDDDDDD
hejka krwisty paszteciku :) ja prowadzę raczej tryb nocny :0 ale potem śpię do 12 ;0 na wieczór zawsze mam lepszy humorek :)
spanie to najlepsza rzecz jaka mnie w życiu spotyka :) no do czasu jak pojedziemy wszystkie do Francji :)
Ja nie lubie spac, no ale niestety muszę:) A najlepszą rzeczą, która mnie w życiu spotkała to chyba herbata
herbata? :) hmmm.... a moja to również marzenia lubię je mieć tylko czasem jak sie rozmarzę to trudno mi do rzeczywistości wrócić głupie uczucie :(
a mnie napady weny twórczej xDD i niemiecka czekolada <mniam.>
właśnie obejrzałam Charliego-ja nie wiem o co wszystkim chodzi z fryzura Willy'ego! jest świetna! bardzo gustowna & szykowna ^^
mnie sie podoba :]
nie oglądałam jeszcze a jak leciało w święta to odwiedziła mnie moja upierdliwa kuzynka która nie lubi telewizji..... skaranie boskie. why!?
Jak można nie lubic telewizji??? Boże... dziwne. Ja cały czas mam włączony telewizor:)
właśnie ta moja kuzynka to jakś dzika jest z buszu wyskoczyła :P nie to co ja telewizor to jeden z moich najlepszych przyjaciół no pomijając lodówkę :)
są tacy ludzie... mojej siostry znajoma w ogóle nie ma telewizora! O.o
dziwne to jest... chociaż-telewizora jeszcze, ale komputera?! O.o ;D
fryzura Wonki.
nawet miewałam plany by takową sobie przyczesać na łepetynie, ale po eksperymentach, po których moje włosy są gęstsze bardziej na poduszce niż na głowie, postanowiłam zaprzestać, zafarbowałam na czarno i nie ruszam ich do wakacji.
Sen to błogi stan umysłu. Gdybym mogła spałabym po 16 godzin, ale szkoła na to nie pozwala.
A jutro musze wstac o 4.55 aby zdążyć na autobus potem na przesiadke i na lekcje które zaczynają sie o godzinie 7.30. Zaczynam lekcje wf em.
nienawidze piątku. 10 lekcji. Katorga. Męka.
No ale potem słodki smak weekendu.
To żegnam was aniołki i te mniej aniołki ^^
może jutro sie zjawie jeżeli nie utonę w morzu nadmiernej wiedzy.
parura ;*
A ja mam takie pytanie czy ktoś z was oglądał film pt:Człowiek, który płakał.A jesli tak to czy warto obejrzeć ten film.Zgóry dzieki
co do Człowieka który płakał - oglądałam i uwielbiam. to jeden z moich ulubionych filmów z Deppem.
co do telewizora... nie posiadam od dwóch lat takiego. za to nadrabiam komputerem od którego jestem uzależniona.
spać kocham... ale nie mamna to czasu zazwyczaj:/
kocham też... czekoladę i zieloną herbatę, kocham też stokrotki... no i kino/film ale to oczywiste;P
Ja też raczej preferuję tryb nocny. Idę spać koło drugiej i śpię w sumie jakieś pięć godzin. Czasem wprawdzie zdarzają się problemy ze wstawaniem, ale jak śpię dłużej to jestem jeszcze bardziej zmęczona. xD
Veine, jutro obejrzę i Ci powiem :)
ps: Ojciec polak ma fajna ankietę :) he he :D pytanie 9 jest fajne :)
też preferuję nocny styl życia, ale rano nie mogę się zwlec z łóżka... więc zbieram się powoli:/ NonaT mam nadzieję, że Człowiek.... się Tobie spoboba. Według mnie rola Deppa tam jest niesamowita... właściwie wypowiedział tylko kilka słów, ale jego rola była bardzo wymowna. no i cała historia jest piękna:)
no nic - dobrej nocy Aniołki :)
dobranoc :) tez mam nadzieje że mi sie spodoba zdam ci relacje z moich wrażeń :) w Edwardzie tez niewiele mówił a rola był genialna jak powiedział kiedyś Tim że oczy Johnnego czasem mówią wszystko :)
dobranoc cathi :)
taak, też zaraz ide spać :)
słuchajcie-przeczytałam właśnie w innym temacie o reakcji rodziców na podanie adresu do otrzymania autografu... jak Wasi rodzice na to zareagują? xDD bo ja moim pewnie będe musiała coś wkręcić, że ochrona danych osobowych bla-bla-bla... xDD albo jesli się prawie rozpłacze ze szczęści to mi dadzą spokój dochodząc do wniosku "alez ona jest głupia..." xDD
no-to dobranoc :**
p.s. człowieka który płakał nie oglądałam :) jeszcze ^^
Nie wiem co eyście nabazgrały przez te 4 strony:P Ale rozpisałyscie się sporo:)
Ale tym włamaniem w celu kradziezy filmówm mnie rozwaliłyście. Więc jakby co to ja też chcę iść!:D
Eloo dziewczyny pamietacie mnie jeszcze?? Nie było mnie tu dwa tygodnie wiecie wycieczki i te sprawy, a wy juz tyle kontynuacji zrobiliscie!! Jizys czy jak to sie tam piszę :P Teraz to mam tyle do czytania, ze nie wiem od kad zacząć wariatki zwas i to niezłe tak duzo napisać przez dwa tygodnie tak trzymać xDD pomijajać...
Gdzies tu na poczatku tej strony przeczytałam, ze niektóre dziewczyny prowadza tryp nocny :P Mnie to byście chyba nie przebili jak jest wolne, albo wakacje i nie ma szkoły to ja w ogóle nie śpie w nocy i to na codzien zawsze kupie tyle smakołyków i robie maraton filmowy z Johnnym właśnie dzisaj w nocy zrobiłam obejrzałam nie oglądane jeszcze filmy Dziewiate Wrota i Bekse i było niezle. Tylko brakowało mi jednej rzeczy jakiejś bratniej duszyczki obok mnie któram ma równiez fioła na punkcie Johnny'ego samej swirować to tak jakos nie jak, ale ja to lubię xDDD
OMG ale sie rozpisałam xDDDD
em Barrie nie wiem czy dobrze napisałam :P ja to jakos boje sie wysłac ten list z tym autografem nie zebym mówiła, że nie chce bo bardzo chce, juz nawet połowe rzeczy mam przygotowane, ale do konca nie wiem jaki adres itp. Pomijajac najgorsze to właśnie to "Reakcja Moich Starszych" onie to kompletne swiry xDDD no sorry jak cos jest zwiazane z Johnnym to juz milion pytan: "Po co ci to", "Dlaczego to wysłałaś", "Powiedz mi dlaczego go tak lubisz" itp. Mnie to szlak trawi i takie głupie spojrzenie na mnie jakbym była niedorozwinieta o boziu tragedia :| Ja to wysztko musze w tajemnicy robić przed rodzicami, zeby mnie tylko nie przyłapali przekichane mówie wam tak samo jak z ta ksiażka no wiecie ta biografia kurde ile krzyku w domu o jedna ksiazke. Przychodzi listonosz ja miałam akórat isc do niego, ale oczywiscie juz mnie wyprzedzili zabrali paczke otworzyli ja to z radosci nie spadłam z krzesła, a oni mnie tu juz nazucaja co to jest itp... Ja to mam dopiero kiche, no, ale cóż i tak dalej bede fanką chocby nie wiem co mam ich gdzieś :PPP
O_O O BOŻE NAPEWNO TEGO NIE PRZECZYTACIE BO ZA DUŻO SIE NAPISAŁAM PRAWDA?
Czytałam całe:) O mam to samo w domu. Filmy sciagam z netu bo jak poproszę o kupno to bedzie po co na co i dlaczego. A jak się odezwałam na temat Sweeneya to tata powiedział żebym poczekała aż w telewizji będzie. No cóż ciężko idzie.
A ja tu siedze krócej niz 2 tygodnie więc nie pamiętam twej osoby:P:D
No no dokładnie :) wiesz ja tu siedze praktycznie od tego ja był pierwszy temat pozniej wycieczka i mnie nie było dwa tygodnie, ale mam nadzeje, ze mnie tu jeszcze te dawniejsze osoby pamietaja, pomijajac miło poznac nowa osobe ;)
Ale u mnie w domu to taki sajgon tez jest nic nie moge kupic na dvd tylko sciagam albo gazety pójde se do kiosku po gazete, bo jest reportaż z Johnnym, tu juz najerzdzają "Znowu czytasz o tym cymbale" boze az mie serce boli jak ja słysze cymbał, cwel itp to bardzej od strony mojego starszego, az sie chce podejsc do niego i mu rabnac w twarz, ale wtedy to bym miała kare wrrr tragedia
Ja siedze od 2 dni w domu sama po kilka godzin bo jestem chora a rodzice w pracy. To ściągam filmy: Narazie udałao mi się Sweeneya i Czekolade teraz ściągam rozpustnika. I mam jak oglądac bo sama jestem ale jak przestane być chora? Ale jakos pójdzie.
Moja mama zaliczyła zdziwko jak zobaczyła że kupiłam życie kobiety czy coś takiego. No al edla artykułu z Johnnym czego się nie robi:D
W sumie moi nie są jacyś anty Depp. Teoretycznie nic do niego chyba nie maja ale nie rozumieją co w nim niby szczególnego. I nie che mi się wtajemniczac ich.
Sama sobie dam rade;)
No wiesz u mnie np moja mama to nic nie ma wiesz jak sie ma rodziców 30latków to wiesz u mnie to gorzej z moim starszym no bo on jest jakis nie mozliwy no sorry widzi przeciez, ze dziewczyna, czyli ja ma bzika na jego punkcie i chce miec wszystkie filmy, plakaty itp. w pokoju, ale nie przychodzi taki maniak akcji, fantasty, i sci fi czyli mój tata i gada mi przestan juz z tym co ty w tym cieniasie widzisz przeciez to cienias nad cieniasami nie lubie go w tylu kiepskich filmach gra no dobra zagrał zaje... tylko w piratach bo ta rola do nie go pasowała jak ulał, ale reszta to gówno w jednym filmie zagrał zaje... a cała reszta to nic!!! dziewczyno wes juz z tym przestani to cienias!!! Co ty w nim widzisz?!! Kurde jak mnie takie cos wkurza, ze az sie chce zabic własnego tatuska no tragedia!! Ale ja i tak nie zwracam na niego uwagi <na starszego> mam go gdzies i jego beznadziejne wypowieszi, a tak w ogóle to zmienmy temat bo mi sie słabo robi jak to piszę :P
Te cwoki z gazet nie napisali mi do dzis kur.... co za cwelem, a tak chciałam ten plakat Sweeneyego no nie dam im poprostu zyc !! wkurzają mnie, ale jak i tak nie dadza to i tak juz mam wycinki z gazet poprzyklejane na sciane malutka połowa sciany zaklejona Sweeneym :PP faza odbija mi... xDDD
Też właśnie nie mogłam o Sweeneyu zbyt dużo w gazetach znaleźć. A plakatów wógóle nie moge z Johnnym znaleźć. Mam z piratów kilka ale to zazwyczajn w 3 jak sa. Mam jeden Sparrowa i jeden Deppa. Tak to nic nie dają. A ten Deppa już stary jest. A żeby nie wodzić rodziców na pokusznie wszelkie artykuły z gazet, odnośnie johneego mam w teczuszce:D
I nikt nie wie gdzie ona jest:P
Molly-Rose, jak miło znów Ciebie tutaj widzieć:)
no cóż... ja całe szczęście nigdy nie miałam problemów z rodzicami. Wychodzili z założenia że jeśli mam jakieś pieniądze to mogę je wydać na co tylko chcę:) no, a teraz to dzieli mnie od nich ... jakieś 160 km. ;P
Swojer pieniądze tez mogę wydawać jak chce i o to sie nie czepiaja. Szkoda tylko że nie mam kasy zbyt dużo:D Zawsze sama znika szybko:D;P
No tak swoja kase to wydaje na co chce to fakt ale i tak po jakims czasue juz jej nie ma xD, ale z moim starszymi i tak sie nie da wytrzymac ostatnio zamykam swoje dzwi od pokoju na klucz, zeby mi zadnych plakatów nie pozrywali, albo gorzej wszystkie filmy z Johnnym w smieciach wyladowały raz tak miałam wrr szlak człowieka moze trafić oni chyba chca, zebym z tym skonczyła, ale nie dadza rady mnie przebic o nie!!! :P:P
Hoho to ja mam spokojniej. Niezbyt się orientują w mojej Deppomani po 1, a po 2 nawet jakby sie kapneli to i tak nic nie zrobia bo to moje rzeczy. Zresztą co im do tego? Nie sa tacy tragiczni;) Wprost przeciwnie. Choć na Deppie sie nie do końca znaja;)
Moja mama jest większą fanką Deppa niz ja, więc u mnie w domu wszystko jest ok. Dzięki niej mamy praktycznie wszystkie filmy z jego udziałem w domu:)
E no to masz farta. W sumie to się nigdy mojej nie pytałam o jej stosunek do Deppa. I chwilowo nie zamierzam;)
moja mama na kinie się nie zna i nigdy się nie znała, ale kojarzy już nawet Deppa i kilku innych moich ulubionych aktorów, a tata... no dzięki niemu zaczęłam się interesować filmem:) teraz zawsze jak jadę do domu to przywożę moje najnowsze zdobycze i oglądamy coś razem:) no ale on, jak to facet, woli sensacje więc idę zazwyczaj na kompromis. Choć nigdy jeszcze nie odmówił obejrzenia filmu z Hopkinsem czy Pacino :)
No to macie fajnie u mnie to koszmar dobrze, ze to tylko rodzice, a nie cała rodzina bo z rodzina to wporzo rozumieja mnie z tym ze swiruje na jego punkcie uff tylko czemu rodzice sa przeciwoko mnie no moze mama nie, ale mój starszy!!! co za fack xD tak juz bywa ;PPP musi byc jedna czarna owca w rodzinie która jest przeciwko mojej fantazji <mmm zjadłabym serek fantazja xDDDD> no juz tak bywa nie moze byc przeciez idealnie, ale niektóre kumpele tez nie sa miłymi owieczkami :P
Cathi no z moim tata to jak z piekłem facet zachowuje sie jak dzieciak jest fanem filmów typu Star Trek Sci Fi, Fantasty, Akcja, a na aktorów to raczej nie patrzy moze bardzo lubi tych co sie napierniczaja, albo coś w tym stylu jak np z tego filmu Wejscie Smoka z Bruce Lee go to bardzo lubi bo sie zarabiscie napiernicza no i taki jest mój starszy dla niego ten Lee to nie cienias wrecz mistrz jego gutu jak to mowi tak samo jak spider man i vorvelin nie wiem jak sie to pisze no to nie sa dla nie go cieniasy wrecz mistrzowie. A Johnny jak to mówi to najgorszy cienias na swiecie który gra w banalnych filmach i jak to utrwalił Oprócz Piratów.. no to mój całt srarszy no, ale cóż poradzić. Na Sweeneyego do kina by nie poszedł bo to głupota woli Indiana Jones... Jego to guru jest och, az brak mi słów jak to teraz pisze szkoda gadać... :P
Moim rodzicom ta obsesja raczej nie przeszkadza.W zasadzie jest to obojętne.Ale zauważyłam,że pod tym względem biorą mnie za osobę trochę nienormalną :/ :P chociaż przekonałam mamę do paru filmów z Johnnym :P
mam dobre nowiny :) w Poradniku domowym kwietniowym jest Don Juan za 6,99
dołączony jest albo Don Juan albo Doktor Żywago. JUŻ W KIOSKACH !!! :)
Kurcze, za dużo tego jak dla mnie ;)) się rozpisałyście. Cóż, spróbuję nadrobić- ja wręcz NIE CIERPIĘ spać, to chyba najgorsze co może być. Tzn. rano to jeszcze, ale nie wieczorem :( zawsze nie śpię przynajmniej pół nocy, nawet jak się już położę. Wieczorem mam tyle rzeczy do zrobienia- szkoda czasu na spanie ;). Czyałam gdzieś na górze, że Don Juan będzie w gazecie i Doktor żywago? Oba filmy widziałam, Din Juana mam ale na Doktora Żywago chyba się skusze ;) o ile to ten z Keirą.
Moly- triumfalny powrót :)). Witaj z powrotem wśród naszej anielskiej społeczności ;))
Czytałam jeszcze na górze, ze któraś myślała o tym jak przekonać rodziców do autografu. Moi nic nie wiedzą...ale ciiicho na razie ;) powiem im w Wielkanoc XD
gdybym była na Twoim miejscu to powiedziałabym po świętach lub przed,żeby nie psuć atmosfery jakby co(chociaż to zależy od rodziców) :D ja też chyba wyślę tego maila (ogrooomna pokusa ^^)...
Mam do was prośbę! Mogłybyście wejśc na mojego bloga i pomóc wybrac mi avatar? :):):)