Tutaj proponuję pisać dalsze losy Aniołków Johnny'ego (chodzi o historyjkę pisaną wierszem)
w kwestii tworczości poetyckiej to pierwszych skrzypiec grać nie będę. tworzyć nie potrafię - krytykować uwielbiam;P ale Aniołki, proszę do dziełe!
hejka! O już 17 stronka:) a ja dzisiaj jakiś zły humorek mam. Wczoraj przegrałam licytacje plakatów z moim Johnnym, więc może dlatego. Dałam za niego na początku 12zł i tak licytowałam, że aż doszło do 67zł, ale niestety jakiś koleś mnie przebił kilka sekund przed zakończeniem:( ale za to za chwile zamówie sobie inny plakacik za 20zł:)
A można wiedzieć jakie plakaty? Jak możesz (i chcesz) to daj link.
p.s. http://www.kozaczek.pl/img_users/1203951628.jpg (razem z mamą zastanawiałyśmy się co ona wogule tam robi? A po drugie to czemu tak marszczy nos... Może się "uśmiecha" ?)
To jest ten co już zamówiłam:)
http://allegro.pl/item314209485_piraci_z_karaibow_johnny_depp_plakat_61x91_5_cm. html
A na tym licytowałam (kurcze przebito mnie o 1zł)
http://allegro.pl/item318905628_johny_depp_piraci_z_karaibow_kolekcja.html
łał! To drugie jest świetne :D Moze sama czegoś poszukam, ale teraz spadam. Papa
ps. Współczuję Aldonka... Aż tyle tego było :( Jeżeli masz niedaleko empik, to tam są plakaty duże Depp'a a raczej Sparrowa (ja mam jeden :)) za 20 zł.
hehe ale oczywiście kożystałam z czyjegoś konta, bo ja jeszcze nie mam:) , dlatego są w kupujących sami faceci:)
hej ale sie rozpisałyscie widze, ze mieliscie ciekawe rozmowy wiec pokolei ;)
Ksiażke jestem w trakcie czytania, ale mi sie bardzo podoba ;)
Wdze, ze jest jakaś gatka o plakatach boże błagam was nie piszcie tu o plakatach bo ja wyje przez tydzien, ze nigdzie nie moge zdobyc plakatu sweeneyego :/ Aldonka plakaty swietne sa, moze równiez jakis poszukam, ale problem taki, ze to Allegro, a ja nie lubie jakos tego Allegro o boze :|
Kate pytała, gdzie można kupić biografię. Ja zamawiałam z Merlina
http://merlin.pl/frontend/browse/search.html?phrase=Johnny+Depp-+wsp%F3%B3czesny +buntownik§ion=&x=39&y=10&place=0+simple&offer=O&sort=rank
cacathi jesli chodzi o szkole to ja jestem na humanistycznym ;))w pierwszej klasie. Szara umiesz hiszpański? w takim razie, na południu francji (blisko do hiszpanii ;p) napewno sie z twoja pomoca damy rade dogadać;))
A mnie cały czas wkurza ten syf w tym temacie. jakos kiedys nie było tu rozmów w stylu :"Co u ciebie" "a nic, a co u ciebie" "tez nic". takie rozmowy to moze załatwiajcie przez gg...mowie najbardziej do Ulci i Madzi, bo ich gadanie o niczym strasznie rzuca mi się w oczy. no tak...swieża krew i od razu rozpiździel, brak przystosowania.
sory za to naskoczenie, ale nie moge już czytać tych wypocin. jakos dawniej bardzo miło mi sie nadrabiało opuszczone strony, ale teraz...ble. rozmowy typu w/w doprowadzaja mnie do wymiotów.
pozdrawiam.
no to jednak odnalazłam pokrewną duszę;)
a co do balaganu tutaj - zgadzam się. Nawet nei wiesz jak w*** mnie rozmowy typu "co u ciebie...". prawie tak bardzo jak wklejanie tu zdjęć Zaca i komentowanie ich w stylu "ale tu brzydko wygląda" itp.
no dziewczyny nielzle sie rozpisalyscie:) jak zwykle mialam duzo do przeczytania:D
no to tak biografii Johnny'ego jeszcze nie czytalam ale zamierzam to zrobic w najblizszej przyszlosci;)
co do wierszy to nie mam ostatnio weny tworczej i nic nie moge napisac:))
pzdr.:*
Kurcia napisz jak możesz co oznacza ten test, który dałaś wcześniej i jaka powinna być odp, bo interesuje mnie to :) jak chcesz to mozesz odpowiedzieć na moim blogu :)
A co do bałaganu to-
jeśli zdjęcia to tylko Deppa ;)
jeśli gadka to przede wszystkim o nim ;))
Bo czasami trudno się połapać kto do kogo i o czym ;)
*Winona* ma racje, a z resztą prosze zwolnijcie troche tempo bo nie nadąrzam czytać... Jeny... Już 17 str. :D
Pozdro Aniołki!
Bo wiesz MIKOSO14 to mój brat i on licytował te plakaty dla mnie. Dziwne co? Nieźle się wkurzyłam jak przegrał.
Lol to nie mikoso tylko moze ten drugi. Aha to Twój brat taki. Ojojoj <nono> na końcu to już nawet mamusia mi pow ze moge dac 70 zł ale pisało, że licytacja zakończona:( (pzrd braciszka)
Odpowiedź:
Miała nadzieję, że ten chłopak znowu pojawi się na pogrzebie.
Jeżeli odpowiedziałeś prawidłowo znaczy to, że rozumujesz jak psychopata....!! Ten test został stworzony przez słynnego amerykańskiego psychologa i pozwala weryfikować potencjalnych zabójców. Wielu seryjnych morderców odpowiedziało prawidłowo na to pytanie. Jeżeli odpowiedziałeś/aś błędnie lepiej dla Ciebie. Jeżeli ktoś z Twoich przyjaciół 'odgadł odpowiedz' sugeruje trzymać się od niego z daleka.
to jest odp do tego psychotestu:))
jesli chodzi o balagan to zgadzam sie ze te pytania "co tam sychac.." to takie jakby nie na miejscu i ze to tylko zasmieca to fozru, tak samo jak gadki o Zcak, z ktorym osobiscie nie przepadam:))
szkoda tylko, że te info do końca nie były za 12zł:( Hm...cosik mi nie pasi...skoro mikoso to Twoj brat to gdzie 2 konto? Co? Przecież mówił mi, że ktoś dał więcej?? gubie się w tym... (oj te allegro zbyt skomplikowane dla mnie)
Ja też dlatego on załatwia to za mnie. Dał 66 zł, a tamten 67 zł, więc dał 72 zł, ale pisało, że aukcja jest zakończona.
Słuchajcie, ja naprawdę nie chcę się nikogo czepiać, ale rozmowy o Allegro nie są zbyt potrzebne w tym temacie, ok, dopóki rozmowa toczyła sie wokół Deppa, ale teraz pomyślcie- nie ma kogoś 1 dzień, przychodzi a tu- 5 stron do czytania i tyle "niepotrzebnych" rzeczy, nie obrażajcie się, ale to trochę niezbyt, jak masz 15 minut a trzeba przebrnąć przez tyle tekstu ;)
hm... to może wygrałam licytacje? Niee to na to wygląda, że Twój brat nas przebił:) Ale nie ważne, ważniejsze to, że bez licytacji i na 100% za ok 3 dni będę miałą nowiutki plakacik Johnnego:)
Madzia wróciła. A co robicie, bo trochę tego przybyło... Możecie streścić? I za co przepraszacie i kogo? Bo to mnie zainteresowało.
Aniołeczki ja już uciekam. Ide troszke tv pooglądać, a później bede szła spać i śnić o Johnnym, więc juz nie wpadne. Papa, buziole:*
W sumie nic, ale nasza rozmowa stawała się coraz bardziej rozbudowana. Póżniej ktoś musiałby to czytać, a to takie głupoty :)
Aha... Ja tam nie mam nic przeciwko.Jedyny taki temat,na którym możemy pisać co chcemy,a nikt go nie usuwa :) Trzeba to wykorzystać
http://bravo.pl/magazyn//magazyn/bravo_girl/ida,152307/ będzie wywiad z Johnnym ^^
ale sie rozpisałyszcie ;)
o gazedce wiem, ze wywiad jest miałam własnie dac link, ale mnie wyprzedziłaś, jutro kupuje gazetke.
A propo gazet, to ci dalej mnie nie odpisali co za cwoki puszcze na nich focha i nie bede kupywac gazet oprucz tej, co mam zamiar kupic jutro... Ja zwariuje nie odpisali mi, a ja dale próbuje skąś wiziasc plakat Sweeneyego, ale dupa nie ma skad nie liczas Allegro i te inne bajerki wrrr musze troche ochłonąć bo juz sie gotuje :| ;)
Ja jeszcze nie napisałam,to napisze ^^ http://pl.youtube.com/watch?v=I-fX5VMsjyg lol