Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

De Niro ma lepszą filmografie niż Deep.Kto się zgodzi ?

tomasz_user

nie wiem, kto to jest Deep.

Pozdrawiam wszystkie koleżanki z tego jakże uporządkowanego i ciekawego forum.

From_Manga_World

Deep-głeboki. Nie uczyło sie kolego angielskiego,co.

tomasz_user

Ale jesteś pojętyny gościu haha. ^^

Nielegalna_

a ponoć Depp w niemieckim oznacza idiota :-D Sam Johnny to powiedział w jakimś programie xD Pzdr.

loony

Ohhh tak dEEp ma najlepszą filmografie... oczywiście zaraz po Zaku Efronie! Kto się zgodzi?

DEPPort_to_BURTONland

Of course, że to prawda!
Przecież taki `Deep` nie dorasta Zackusiowi do pięt! ^^

Nielegalna_

Hohoho, ciekawe ile jeszcze osób postanowi się popisać swoją, wrodzoną "inteligencją" i będzie pisać Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep, bo tak napisał założyciel tematu, który- nie przyszło wam to do zamrożonych główek- robi sobie z was większe jaja niż wy z niego?

Lady_From_Burton_World

właśnie. Powiem tyle - Filmweb.pl - największy serwis w polsce gdzie z można pośmiać sie z kretynów lepiej niż gdziekolwiek indziej :)

tomasz_user

Lady, popsułaś zabawę, już tak fajnie było :P:P

Yoko_ono

Wybacz Yoko, ale dziś miałam już przesyt głupoty ;P.

Cóż, zawsze mogą wrócić i zacząć się burzyć...

Lady_From_Burton_World

Wrócą wrócą.

Zawsze wracają.

Yoko_ono

zaraaaz skąd ten cytat... ?? ja go gdzieś słyszałam... ;>

From_Manga_World

Dokładnie! Mnie też to męczy :P

paciek

przez was nie będę teraz myśleć o niczym innym. ale to dobrze. przynajmniej nie będę ciągle miała przed sobą twarzy Szerloka :**

i dojdę skąd to ;P

gosia2326

Dobra, najdziwniejsze, że i mnie to męczy -.-

Yoko_ono

Oj, biedactwa moje, zbiorowa skleroza was dopadła...;PP

Za dużo masła!!!

Lady_From_Burton_World

Co gryzie Gilberta Grape'a?

Yoko_ono

nieee.. chyba... :( ja już nie wiem. Lady, Ty wiesz???

gosia2326

jak wiesz to nie mów. będzie fajna satysfakcja jak już dojdziemy skąd to ;P

gosia2326

Ja sobie nie przypomnę. Nie ma szans :P

paciek

aaaa zaraz coś rozwalę. muszę sobie przypomnieć ;P muszę!!!

gosia2326

Lejdiiiii :) czy ty wieeesz??? :)) jak tak to nie mów. jeszcze :P

gosia2326

Ja niczego nie wiem ;PP.

Lady_From_Burton_World

ja zaraz oszaleję ://// ;D

mam pewne podejrzenia. czy możesz mnie naprowadzic??? bo wiem, że wiesz ;PP

gosia2326

Lady ściemnia :P

paciek

nie! ona chce żebyśmy myśleli, że ściemnia dlatego mówi, że nie wie a tak napradę wie. :)

gosia2326

Nie. Ja mówię, że wiem, bo wtedy wy pomyślicie, że piszę, że wiem, żebyście pomyśleli, że nie wiem, a wtedy wy pomyślicie, że wiem, więc piszę wam, że nie wiem, bo wtedy wy pomyślicie, że wiem, ale piszę, że nie wiem...

A więc, nie, nie wiem ;D.

Lady_From_Burton_World

O ja piernicze..xD chyba sobie to wydrukuje i przykleje na ścianę :P

paciek

Szkoda ściany, ja bym to sobie wytatuowała ;PP.

Lady_From_Burton_World

Nie no :P jak kiedyś będę sobie robił tatuaż to tylko jeden szczególny. I nawet wiem gdzie ;)

paciek

O.O

gosia2326

Ale bez żadnych perwersji :P To tylko znak zapytania z mojego avatara :P

paciek

ufff... ;D ale fajnie. a gdzie go sobie walniesz? na czole?? ;PP

gosia2326

Na przedramieniu :P dokładnie jak w teledysku jedna babka ma :D

paciek

Ja sobie nigdy nie zrobię tatuażu, jestem tego pewna. Przecież to jest nieusuwalne i nie mogę być pewna, że za 20 lat tatuaż nadal będzie mi się podobał, będzie mi pasował, etc... Poza tym to jednak ból, igły, brr...

Tak samo ma się sprawa kolczyków. Tylko w uszach. Na razie mam standardowo, a chciałabym mieć jeszcze parę kolczyków, ale tylko w uszach! Brwi, usta i nos odpadają, a kolczyk w pępku mnie przeraża...

Tatuaże i kolczyki u innych też w minimalnych ilościach. Może mam staroświecki gust, ale trudno, trzeba z tym jakoś żyć ;PP.

Lady_From_Burton_World

Ja też tego wszystkiego nie lubię. Zwłaszcza kolczyków na każdej części ciała u dziewczyn ale ten jeden tatuaż mógłbym sobie zrobić, chociaż pewnie to nigdy nie nastąpi i w sumie nie jest mi to do szczęścia potrzebne :P

paciek

Mi się w sumie podobaja tatuaże, ale nieduże i zależy gdzie. Osobiście nie chcę mieć tatuażu, bo zgadzam się z Lejdi.. Nie mam pewności, że ten tatuaż będzie mi sie podobał za 20 lat, a poza tym jak zacznę sie starzeć, to moja skóra się zmarszczy, a tatuaż razem z nią i to pewnie nie będzie wyglądać ładnie. Kolczyki mam tylko w uszach i jakoś mnie nie ciągnie do przekłucia sobie innych części ciała, ale nie mam nic przeciwko u kogoś.. :)

A tak poza tym to ktoś gdzieś napisał, że miał bal gimnazjalny na wzór studniówki i musze się Wam wyżalić, że JA TAKIEGO CZEGOŚ NIE MIAŁAM !!! Why ?

Coco_Choco

no i widzicie, przez dEEpa niezła dyskusja się ukulała.czasem prowokacje nawet te malutkie są przydatne :)

tomasz_user

Ja uwielbiam Deppa. Jest cudownym człowiekiem ale przedewszystkiem wspaniałym i niezwykle utalentowanym aktorem. Jestem wielką fanką ;]

chocoFil

fajnie

a ja ciągle nie wiem z czego to cytat :// zaczyna mi się kończyć cierpliwosć ... ku*wa! ;P

gosia2326

o jaki cytat chodzi?
może bede wiedziała

chocoFil

O ten co Yoko wcześniej napisała.
Ej. Mnie też to wkurza, że znam ale nie wiem skąd, kuźwa.
A ja sobie zrobię tatuaż. Jeszcze nie wiem gdzie, kiedy i jaki, ale na
pewno zrobię :DDD.

Mada_gringo

Kurde nie czuję, że cytuję :D:D

Mówię Wam, że to jest Gilbert - tak mi się kojarzy.

Yoko_ono

Przypływ głupoty "forumowiczek" jest straszny. Toż to przecież normalne powiedzenie. Widziałam już je w tylu filmach, że sama nie pamiętam już jakich.
Żeby jednak nie męczyć tej na górze napisze że nic takiego w Gilbercie nie ma.. Dla jasności: sprawdziłam.
Może to trochę uszczęśliwi was:
http://fraglesi.wordpress.com/2006/11/27/wroci-zawsze-wracaja/
jednak pewnie stąd nie znacie bo gdzie wam polityka jest w głowie jak można rozmyślać: "kto to powiedział"..

zabcia_5

eee tam. ja to znam z jakiegoś jednego, konkretnego filmu. i denerwujące jest to, że za nic nie mogę sobie przypomnieć z jakiego. no i człowieku nie irytuj się tak.

zabcia_5

Och ja głupia... jak mogłam zaprzątać sobie głowę jakimś powiedzeniem, które brzmi znajomo, cóż za straszny przypływ głupoty.

Dziękuję Ci zabciu_5 za rozwiązanie mojego problemu, jestem Ci dozgonnie wdzięczna.

Yoko_ono

Ok trochę się podirytowałam, ale nie z powodu tego, że sobie zaprzątasz czymś głowę tylko, że po prostu to jest zaśmiecanie forum. Jak chcecie sobie pogadać to proponuje zamianę nr. gg i zrobienie sobie prywatnej, grupowej rozmowy, bo po prostu nie wypada wypisywać swoich wypocin na publicznym forum.
A i radze osobom, których tak to męczy: w notatniku gdzie zwykle są kodowane napisy do różnych filmów można to w łatwy i przystępny sposób sprawdzić klikając na pasku zadań w edycja/znajdź i wpisujesz.. Ja wpisałam do Gilberta "zawsze". O dziwo było tego tylko z kilka - żadne nie odpowiadało cytatowi.

zabcia_5

Weź dziewczyno, już się nie masz o co czepić. Zaśmiecanie forum...HA HA HA! Jak można zaśmiecić taki śmietnik, przecież tu już gorzej nie będzie... Nasza rozmowa i tak jest jedną z normalniejszych...

Lady_From_Burton_World

no właśnie ;P