KajolI

Kajol Mukherjee

8,5
4 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kajol

Gratulacje!!!

użytkownik usunięty

Kajol znów jest w ciąży!!! :D

http://www.gala.pl/gwiazdy/bollywood/newsy/zobacz/artykul/kajol-jest-znowu-w-cia zy-zyczymy-wszystkiego-najlepszego.html

MEGHA 96

oj MEGHA ty dziecinko...
- jak mam was traktować skoro nie znam waszego wieku oczywiście że jak ludzi od wieku podstawówki do ludzi któży są na emeryturze...
ja czytam wasze wypowiedzi tylko raz dlatego że arz mnie zatyka z waszej...( cudownej wiedzy).miło wiedzieć że macie w sercu cel który ma za zadanie obrzucić mnie błotem...jednak was jest tyle i co... gdy napiszę jakiś komentarz to od razu wiem co mi odpiszecie
1) jaka ja jestem niemiła i niemądra.
2) że nie umiem pisać
3) niedowierzanie że np;jestem studętką - nie wierzycie wy to ...wasza sprawa...ja i tak nią jestem i tego nie zmienicie..
co za ludzie... same trolee..!
papierośnica punk00 płuca ci wylęcą od palenia lepiej żuć palenie...bo palenie szkodzi zdrowiu...
MEGHA96 z marsa się chyba urwałaś ...

rani_167

A ty jesteś idi#t#ą w prawdziwym życiu, nawet w internecie nie umiesz zabłysnąć inteligencją...

Lebron_Rezza

za to ty błyszczysz....

złą inteligencią i sławą ty amerykańska kaszanko

- homo habilis lub homo erectus ucisz się lepiej ...
czego tu się spodziewadz od pana który jest tylko 0
chyba tylko właśnie tego co piszesz bo na lepsze cię nie stać!!!!!!!!!!

rani_167

Ja na przykład nie wiem, co to jest w ogóle ta STUDĘTKA....
Nie będę wierzyć w coś, co nie istnieje.
A wiek nie ma za wiele wspólnego z rozumowaniem. Można tutaj twój przykład podać.

Madleen

no cuż ...mi nie przeszkadza że nie wierzysz w to że jestem studentką ...z studiów przez to że mi nie wierzysz madleen mnie nie wywalą...
-wiek ma znaczenie ...4-latek nigdy nie pomyśli jak np; dorasły człowiek...widać to po was ...można tutaj wasze przykłady podać.

rani_167

Oj, kochana kochana. Nie czytasz ze zrozumieniem? Nie palę, nie piję alkoholu i nic z tych rzeczy. Zauważyłam, że chwytasz moje zdania i przekręcasz je na swój sposób (np. wytyknęłam ci to, co masz w sercu, jak napisałaś, a ty wytyknęłaś nam to, co my rzekomo tam mamy - a nikt z nas nie zasłaniał się płynącą z serca szczerością... ;] ) wymyśliłabyś przynajmniej coś oryginalnego, zamiast tworzyć plagiaty.

oldschool_punk00

Ona od początku przekręca nasze zdania, a potem gada dokładnie o tym samym co my. Ja nie powiedziałam, że nie wierzę, iż jesteś studentką. Tylko stwierdziłam, że nie wiem, co to jest STUDĘTKA. Bo takie coś na pewno nie istnieje. Zacznij w końcu używać swojego malutkiego mózgu i czytać ze zrozumieniem, bo nic oprócz przekręcania zdań i poniżania się ci nie wychodzi.

Madleen

rani, przyjmę twój język obrażania:

rani, pewnie właśnie jesz okrutnie wielkiego ociekającego tłuszczem cheesburgera, obżerając się frytkami i popijając to colą i miodem!!! Pewni masz taki brzuch, że się nie mieścisz w krześle komputerowym, a jak chodzisz, to wywołujesz trzęsienie ziemi. Zapewne jesteś starą emerytką w domu starców, pijesz wódkę, palisz koksy i papierosy, sto paczek papierosów na godzinę!!! Ty bezzębna istoto, zacznij wreszcie używać swego rozumu, jeżeli go posiadasz!!!

To twa parodia

Lebron_Rezza

ps; lebron dziecinko nie wyszło ci trochę ( a nawet bardzo) z twojm ostatnim komentarzem...ale nie musiałeś się tak wyśilać rączka cię pewnie rozbolała.!!!

wiecie... ja was nie obrarzam może wy to traktujęcie jako obrarzanie ale ja tak naprawdę śmieję się z was
- biedne dzieci ...wyśpijcie się lepiej ...bo jutro do przedszkola...!

Madleen

madleen i pani popielniczko punk00 ...no cuż popełniłam mały błąd ortograficzny powinno być studentka ale po twojej wypowiedzi madleen na pierwszy żut oka pomyśleć można że niewiesz co te słowo wogule znaczy...
- nie przesadzaj madleen,i pani popielniczko punk00 nie jest to aż tak wielki błąd ( zwłaszcza w internecie ,przynajmniej dla mnie) żeby nie można było wiedzieć co te słowo znaczy...
- wiecie dobrze o co mi chodziło nawet gdy napisałam z małym błędem ortograficznym...ja to wiem ,wy to wiecie,wszyscy to wiedzą więc po co to piszecie....( karzdy wie o co mi chodziło tylko napisałaś to madleen i pani popielniczko punk00 chyba dla własnej uciechy ...żeby udowodnić jakie jesteście mądre)
- no tak przecierz tak wam zalerzy by mnie obrzucić błotem...nie przekręcam waszych wypowiedzi ,pokazuję wam ( i wszystkim ) waszą brudną prawdziwą twarz....

bo kim możecie być ...dziećmi kłucącymi się o cukierka...

rani_167

A Wy ciągle prowadzicie tę beznadziejną kłótnie. ...

rani_167

OMG. Jesteś żałosna... Przed chwilą powiedziałaś o tym samym dokładnie 3 razy. Na pierwszy RZut (no chyba, że chodziło ci o żuka) oka można stwierdzić, że jesteś bezrozumnym dzieckiem, wiesz? My udowadniamy, że jesteśmy mądre? Haha! Tego nie trzeba udowadniać, to po prostu widać.
Mi się wydaje, że ty po prostu masz z psychiką coś nie tak. Chyba lubisz przezywać innych, gadać głupoty, mieć innych w 4 literach etc. A to nie jest normalne.
No ale cóż, nic ci już nie pomoże. Musisz sama się kontrolować. Wkrótce nie odróżnisz aparatu fotograficznego od kamery.
To o czym powiedział wyżej Lebron chyba w pełni oddaje twoje prawdziwe "ja".

Madleen

jesli ktoś piszę że jest mądry to jest tak naprawdę głupi ...wychodzenie z problemów które w życiu bywają jest warzne bo właśnie jak sobie poradzimy w życiu kim zostaniemy to okazuję czy jesteśmy mądrzy jest i coś jeszcze oprucz tego trzeba być jeszcze katolikiem wierzyć...jak już mówiłam kiedyś przypuszczam że wy mocno wierzącymi ludzmi nie jesteście...
-madleen nic ci już nie pomoże w końcu nie odrurzniasz ławki od kanapki co ja będe ci pisać wybierz się do doktora
- mogę ci podać adres jakiegoś szpitala w warszawie ...
jeśli poprosisz jak na 4-latkę przystało to napiszę ci w nagrodę adres szpitala psychiatrycznego ...to ci pmorze bo wiesz pewnie to okres dla ciebie cięrzki ...w końcu urodziłaś dziecko...taka młoda z ciebie matka ...

rani_167

dziewczyny .a nie lepiej porozmawiać spokojnie ...madleen i inni zawiodłam się na was atakujecie się na wzajem żadna z was nie jest aniołem.madleen ,lebron inne dziewczyny wyluzujcie jesteśmy dziewczynami może trochę szalonymi ale myslę że gdy byście pisały w inny sposób to znależlibyście wspólny język.po co się kłucić .przezywać.bez sensu.!

MEGHA 96

Przezywała to tutaj tylko jedna osoba. Jej też się teraz należy to samo. Przeprosiny to się należą, ale od niej, bo robi wielkie hallo z niczego.
Rani, co tu ma wiara ze wszystkim wspólnego? A w co mam wierzyć? W Chrystusa czy boga Shivę, a może Buddę, hmm? Już całkiem rozumy postradałaś.
"jeśli poprosisz jak na 4-latkę przystało to napiszę ci w nagrodę adres szpitala psychiatrycznego ...to ci pmorze bo wiesz pewnie to okres dla ciebie cięrzki ...w końcu urodziłaś dziecko...taka młoda z ciebie matka ..." - to w końcu mam 4 lata, czy ponad 24? W wieku 4 lat dzieci się nie rodzi, no nie? Chyba, że już nową biologię zaczęłaś tworzyć.
JA już kończę tą "rozmowę". Nie warto tracić więcej czasu na ciebie. Niczego mądrego nikt od ciebie się nie nauczy.
Ale wiesz, podam twoje pisane "poprawną polszczyzną" wypociny w mojej pracy maturalnej o języku czatu. Komisja będzie mieć niezły ubaw.
Thank You so much :D Krzyżyk na drogę.
Do pozostałych - dajcie też sobie spokój, po co być dalej obrażanym przez taką istotę ;)

Madleen

Po prostu nie odpisujcie rani - to dziecko i spamer, coś w stylu czulego wojtka. Przestaniecie jej odpisywać, to się uspokoi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
rani_167

ooooooo to Pani Rani 167 jest od nas o wiele mądrzejsza :) Mój poziom inteligencji jest na tyle wysoki, że mogę jedynie czyścić toalety, no cóż chociaż będę mieć bardzo czystą toaletę.

Karolina_24

haha, wierzyć się nie chce!:D albo rani zabrakło prądu, albo skończyły jej sie pomysły na wyzwiska;)

użytkownik usunięty
oldschool_punk00

możecie się nie kłócić na moim poście ??? :/

chyba już przestali się kłucić ( wkońcu)!.

użytkownik usunięty

13.09.2010 Yuga Devgan :)