Kamilla Baar

Kamilla Krystyna Baar

6,8
8 876 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kamilla Baar

Kamilla Baar nie urodziła się na Pomorzu lecz na Śląsku mianowicie Czułów znajduje się niedaleko Tychów

eve150

Czułów należy do tychów! ja jestem z tychów.

ierostyn

Ona urodziła się w Człuchowie a nie Czułowie! A Człuchów znajduje się na Pomorzu- niedaleko Chojnic, Szczecinka, Złotowa...

Mercia

Dokładnie
Człuchów jest w województwie pomorskim, jakieś 25KM od mojej rodzinnej miejscowości:-) Swoją drogą- również MArta Żmuda-Trzebiatowska jest z Człuchowa

Mercia

nie pisz bzdur. Kamilla urodziła się w Tychach! na śląsku. podejrzewam, że w dzielnicy Czułów, ktora w tamtejszych czasach nie była dołączona do tychów. nie wiem. jedno jest pewne - Kamilla to Ślązaczka

ierostyn

Witam :) Ja również z Tychów :)

eve150

Jak słucham takiego idioty, to mi się robi niedobrze. Człowieku!!! JA mieszkam w Człuchowie a nie w Czułowie i na pomorzu a nie na śląsku. jak się nie znasz to się nie odzywaj.Co za koleś

Joey_J

ale z ciebie smutny Perez buhahaha. Mieszkasz na wsi to się nie wychylaj, kogo to obchodzi...

eve150

LUDZIE! Kamila urodziła się w TYCHACH na ŚLĄSKU! i mogę się założyć o co chcecie. w Tychach jest taka dzielnica nie wiem nawet czy Czułów czy Człuchów. zresztą to nie ważne. mój brat chodził z jej bratem, Błażejem, do jednej klasy, a mnie polskiego uczy jej najlepsza przyjaciółka, z którą niegdyś sama dzieliła szkolną ławę. babka od polskiego jest, tak samo jak ja, kinomaniaczką. razem chodzimy na DKF-y. jak chcecie w ramach dowodu to wam przeskanuje zdjęcia Kamili z podstawówki. ehh, co za ludzie

Jo_anna

Znalazłam krótki artykuł o Kamili.Napisane jest tam,że urodziła się w Człuchowie,ale do podstawówki i LO chodziła w Tychach.

Więc już wszystko jasne ;)

A tu link do artykułu---> http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/51222.html

Jo_anna

Znalazłam krótki artykuł o Kamili.Napisane jest tam,że urodziła się w Człuchowie,ale do podstawówki i LO chodziła w Tychach.

Więc już wszystko jasne ;)

A tu link do artykułu---> http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/51222.html

Jo_anna

Cześć,
mnie też uczy polskiego babka, z którą Kamilla chodziła do jednej klasy liceum, ma na imię Sylwia i jest blondynką z długimi włosami. Niestety nie znam jej nazwiska panieńskiego.Może mogłabyś się dowiedzieć czegoś na jej temat? Byłabym bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam.

eve150

Na Pomorzu, na Pomorzu. Znam Kamillę i jej rodzinę. Urodziła się w Człuchowie, ale wychowała się w Tychach.

Jej ojciec był zawodowym żołnierzem i w tym czasie jego rodzice kilka razy zmieniali miejsce zamieszkania.

brzeczyk

No co wy, ona jest z Mazowsza a konkretnie z Garwolina. Znam ją bardzo dobrze, chodziła ze mną do jednej klasy, do LO nr 1. Do tej pory utrzymujemy kontakt. I ona wcale się nie rozwodzi, w tamtym tygodniu była u mnie na grillu wraz z mężem i się chwaliła, że jest w ciąży, więc to tylko ploty.