Kamilla Baar nie urodziła się na Pomorzu lecz na Śląsku mianowicie Czułów znajduje się niedaleko Tychów
Ona urodziła się w Człuchowie a nie Czułowie! A Człuchów znajduje się na Pomorzu- niedaleko Chojnic, Szczecinka, Złotowa...
Dokładnie
Człuchów jest w województwie pomorskim, jakieś 25KM od mojej rodzinnej miejscowości:-) Swoją drogą- również MArta Żmuda-Trzebiatowska jest z Człuchowa
nie pisz bzdur. Kamilla urodziła się w Tychach! na śląsku. podejrzewam, że w dzielnicy Czułów, ktora w tamtejszych czasach nie była dołączona do tychów. nie wiem. jedno jest pewne - Kamilla to Ślązaczka
Jak słucham takiego idioty, to mi się robi niedobrze. Człowieku!!! JA mieszkam w Człuchowie a nie w Czułowie i na pomorzu a nie na śląsku. jak się nie znasz to się nie odzywaj.Co za koleś
LUDZIE! Kamila urodziła się w TYCHACH na ŚLĄSKU! i mogę się założyć o co chcecie. w Tychach jest taka dzielnica nie wiem nawet czy Czułów czy Człuchów. zresztą to nie ważne. mój brat chodził z jej bratem, Błażejem, do jednej klasy, a mnie polskiego uczy jej najlepsza przyjaciółka, z którą niegdyś sama dzieliła szkolną ławę. babka od polskiego jest, tak samo jak ja, kinomaniaczką. razem chodzimy na DKF-y. jak chcecie w ramach dowodu to wam przeskanuje zdjęcia Kamili z podstawówki. ehh, co za ludzie
Znalazłam krótki artykuł o Kamili.Napisane jest tam,że urodziła się w Człuchowie,ale do podstawówki i LO chodziła w Tychach.
Więc już wszystko jasne ;)
A tu link do artykułu---> http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/51222.html
Znalazłam krótki artykuł o Kamili.Napisane jest tam,że urodziła się w Człuchowie,ale do podstawówki i LO chodziła w Tychach.
Więc już wszystko jasne ;)
A tu link do artykułu---> http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/51222.html
Cześć,
mnie też uczy polskiego babka, z którą Kamilla chodziła do jednej klasy liceum, ma na imię Sylwia i jest blondynką z długimi włosami. Niestety nie znam jej nazwiska panieńskiego.Może mogłabyś się dowiedzieć czegoś na jej temat? Byłabym bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam.
Na Pomorzu, na Pomorzu. Znam Kamillę i jej rodzinę. Urodziła się w Człuchowie, ale wychowała się w Tychach.
Jej ojciec był zawodowym żołnierzem i w tym czasie jego rodzice kilka razy zmieniali miejsce zamieszkania.