Mam to samo odczucie ! niechluja, garbi się bez przerwy, mogłaby chociaż otworzyć oczy i zamknąć usta...niby grała w tych filmach już od kilku ładnych lat, a świat usłyszał niej dopiero po roli w Zmierzchu.
Ma paskudne,sine nogi,jakby w Atlantyku 10 dni przesiedziała.
I NIE MÓWIĆ,że to zazdrość. Bo dlaczego niby nie zazdroszczę Nicole Kidman,tylko tej wywłoce? No właśnie.
Gówno to jest dzisiejszy Disney.
To już nigdy nie będzie to co dawniej.
Walt się w grobie przewraca. :)
I gorszy nastolatki to najwyżej Twoja wspaniała Megan Fox. Lansuje operacje plastyczne i głupotę ludzką ;<
bo jej wypowiedzi nie grzeszą inteligencją.
a według mnie wychodzi. może nie zawsze, ale często.
obejrzyj sobie na youtube filmik z rozdania nagród MTV za najlepszy pocałunek dany dla Roberta i Kristen za Zmierzch, jak się tam Kristen zachowała... wiedziała jak rozśmieszyć widownię. ;) mnie zawsze rozśmiesza ten moment. ;D
jejku, sory, za brzydkie wyrażenie, ale ty na prawdę jesteś pustą, zapatrzoną w siebie ździrą... oceniasz, kogoś choćgo nie znasz, skąd możesz do jasnej ciasnej wiedzieć ile ma dana osoba wzrostu... Boże..
wiesz co, bardzie ta gówniana hanna gorszy nastolatki... o a tak poza tym, Roberta Pattinsona lubisz ?
Nie podoba mi się,jak ktoś zgarnia nagrody za nic. :)
I mówię to co myślę.
Ależ nie.Dzieci sobie pośpiewają.
A nie będą marzyć o nierealnej miłości i pięknym Edwardzie Cullenie,który jest zwykłą fikcją.:)
Robert... nawet go lubię.Gra bardziej przekonująco,stara się chłopak.
i właśnie o to chodzi w fikcji.. żeby pomarzyć, żeby znaleźć się w innym świecie.. żeby oderwać się od rzeczywistości.
;< Dla mnie to mydlenie nastolatkom oczu.
Kiedyś lubiłam Zmierzch,ale po tym,co się z niego zrobiło...
ach, tak! Prezerwatywa Twilight! :D Czyż to nie cudowne?
A Hannach Srana to nie fikcja?
I hm.. dziwne. ;>
Myślałam, ze wolałabyś jakieś hm.. Zaca Efrona?
Chyba Twój typ. ;)
Nie,to normalne życie Miley.
Zac Efron...
:) Niezły jest.
A Pattinson dobrze gra,nie podoba mi się tylko . :)
Ty wiesz jak wygląda pedał?
On przynajmniej nie depiluje sobie pach, czy tam innych miejsc. ;o
wygląda jak facet i nie spędza całych dni przed lustrem.
Ale nie taki obrzydliwy. :)
kiedyś widziałam jego zdjęcie na necie jak był cały zarośnięty. fuj.
On nawet sobie podobno włosów nie myje :<.
Poza tym- wygląd Kena. :)
Mniam. < 3
hahahahaha.
i wierzysz w plotki? ( Twoje słowa. )
i ojej. ;o od dzisiaj kocham kenów!
To prawda :). Na zdjęciu widziałam.
Tłuste włosy. O!
Na poprzednim zdjęciu głównym Kristen na filmweb Stewart też miała tłuszcz na łbie :).Idealna para,haha.
jeżeli Robert to pedał, to Zac przy nim to kobieta... z przylizanymi włoskami... jeszcze sie bym nie zdziwiła gdyby je prostownicą prostował...
hahha, ej, dokładnie.
pewnie je sobie jeszcze nakłada na piankę, a przed snem nakłada sobie krem przecizmarszczkowy na policzki. *.*
tak ? w normalnym życiu udaje sie drugą osobę. w normalnym życiu jest sie jedną osobą a nie Miley i Hannah.
Ta. Cwana tylko w necie. ;)
Niektórzy nie mają czym szpanować w realu, to muszą się dowartościować w sieci.
Gdyby faktycznie była taka wspaniała, to nie miałaby potrzeby oznajmiać tego obcym osobom na forum poświęconym filmom i aktorom. ;)