Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!

Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.

Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.

Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.

Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.

użytkownik usunięty
weramg

ale sypiesz jadem,ale sypiesz jadem... :)

zacięłaś się, zacięłaś się?? :)

iloveit

Jeśli chodzi o książki to były w miarę, ale film to kompletna klapa

użytkownik usunięty
nika4242

nika4242- tak,a to wszystko dzięki źle dobrali postaci głównych.
weramg nie bądź taka mądra. Bo Megan ma zaaokrąglony tyłek. Poza tym,może ostatnio przez pracę tak schudła.
Masz rację. Niech lepiej ona nie tyje. Bo w sukience od Chanel trochę przytyła i wyglądała jak mała świnka. :)

użytkownik usunięty

ku***. wszyscy się przyczepili do tej sukienki Chanel. jak dla mnie to wyglądała w niej całkiem dobrze. fryzura faktycznie jej nie pasowała mimo że typowa dla Chanel ale widziałam gorzej uczesane osoby. naprawdę!

użytkownik usunięty

Kristen też jest zapracowana.
I nie powiem kto tu wygląda jak mała świnka. ; )

użytkownik usunięty

nie chodziło mi o uczesanie. :) tylko o twarz.
o,z pewnością nie ja.

użytkownik usunięty

ona zawsze wygląda tak samo. Nawet jak nie pracuje.

użytkownik usunięty

może ma po prostu szybki metabolizm? ja np. nawet gdybym chciała bardziej przytyć, to nie mogę, bo.. no właśnie. :D

tiaa....a kto tu się niby wymądrza, madeinjapa...bo raczej nie ja...
niektórym się podobała w tej sukience, niektórym nie ( mi np nie specjalnie-choć miała ładny makijaż). Ale to nie jej wina...głównym powodem tego, że nie wyglądała świetni to jej fryzura - niedobrana do kształtu twarzy. A co mnie to obchodzi, że Megan ma zaokrąglony tyłek...?! no tak rozumiem..Ciebie tego typu sprawy interesują... ale i tak jest ohydna:/

weramg

zaokraglony tyłek eh siedzisz przed kompem i gapisz się jej na tyłek, zdrowo porabana jesteś, a Kristen pare kilo przytyła i teraz jest w sam raz, nie które osoby np. maja tyle samo wzrostu i mniej wiecej taka sama wage a jednak jedna wydaje się być grubsza od innej to zależy od grubosci kosci itd, a Stewart anorektyczka nie jest i wątpie by kiedykolwiek sie odchudzała

sonnenEW

Kristen ma normalną figurę: ani nie jest za gruba ani za chuda... no a na dodatek ma boskie nogi;]
http://www.imagebam.com/image/e1221383098047
http://www.imagebam.com/image/ab815183076003

weramg

Śliczny avek ;)
Mnie się ona podoba, i nogi faktycznie ma świetne... ładna dziewczyna :)

użytkownik usunięty
Camilla3

tak, zgadzam się. i mówcie sobie co chcecie, ale dla mnie ona jest jedną z ładniejszych młodych aktorek. ; ))

zdjęcia świetne ,Kirsten bardzo dobrze się prezentuje,naprawde nie ma się do czego przyczepić .

Rudolfik

Wypowiem się krótko na temat jej gry aktorskiej. Albowiem oceniamy tutaj AKTORA, a nie osobę prywatnie.

Zapamiętałam ją przy boku J. Foster, w "Azylu", nie ze "Zmierzchu" (jej postać z poczatku nawet nie przykuła mojej uwagi, bardziej Robert (Edward) ) W "Azylu" spisała się świetnie. I nie mam się nawet do czego przyczepić.
Kolejny film z jej udziałem, "Speak" aka "Ucieczka w milczenie". Zastanawiam się tylko czy to zasługa Kristen czy tez scenariusza, który wyzwolił we mnie wiele emocji;wzruszeń. Odnalazłam w nim siebie, dlatego trudno mi się go oglądało, lecz nie potrafiłam oderwać wzroku od ekranu telewizora. Piękny film. Jej bohaterka moje alter ego.

"Into The Wild" i kilka scen z Kristen... film powalający i piękna muzyka... ale nie mogę powiedzieć że jakoś szczególnie spodobała mi się w tym filmie, "pojawiła się" i jak przez mgłę ją pamiętam...

W "The Runaways" nie wiem jeszcze jak wypadła, ale charakteryzacja Kristen na Joan wypadała na szóstkę. Ah, no mogę chlapnąć że całkiem całkiem śpiewa:) widziałam urywek z filmu gdzieś na YouTube.

Smuci mnie jedno, co zauważyłam po jej grze aktorskiej po filmach "Cake Eaters", "Zathura" itd.. że gdyby tak posklejać te filmy w całość, wyszedł by jeden, ta sama mimika twarzy,ton głosu, gesty. Dziwne że w swojej pierwszej poważnej roli w "Azylu", zagrała doskonale, a teraz jakby nie chciała dać z siebie więcej.

Teraz jest tak, że widzę na ekranie telewizora nazwisko 'Stewart' Kristen, i niestety nie spodziewam się zbyt wiele od tej aktorki.

A co do "Księżyca w Nowiu", według mnie, jej postać była ciekawsza niż w "Zmierzchu". Ale być może Bella stała się po prostu pewniejsza siebie. Akurat tej serii filmow z K i R nie chce tu oceniac.

pozdrawiam,fanów i tych mniejszych fanów