za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!
Hej. Witam i pozdrawiam wszystkich dziobaków . Powiedzcie mi, bo ja już nic nie rozumiem z tego, MŚ w piłce już na półmetku, a ja nie obejrzałem jeszcze żadnego meczu. Czy takie zachowanie jest normalne, czy powinienem udać się do lekarza. Bardzo proszę pomóżcie mi w tej kwestii, bo sam już nie wiem, co sądzić o tym:((
Poza tym na fali politycznych dyskusji przed wyborami prezydenckimi, postanowiłem zapisać się do jakiejś partii, ale nie wiem którą wybrać, wszystkie mają jakieś takie kiepskie nazwy i w ogóle :(( Bardzo podoba mi się Bronisław i wydaje mi się, że zapisałbym się właśnie do PO, tylko nie wiem czy mnie będą chcieli :(( Program PO bardzo mi pasuje i szczerze mówiąc w wielu kwestiach mam bardzo zbliżone zdanie do nich :)) PIS pewnikiem w ogóle nie chciałby ze mną gadać, ale oni mają Poncyliusza, który robi na mnie wielkie wrażenie i szkoda tylko, że on nie startuje w wyborach zamiast tego starego pryka Jarka:(
Tak więc może spróbuję jednak w PO, tam podobno, przynajmniej tak słyszałem, geje nie mają problemu z zapisaniem się. Dodatkowo program PO wspiera takich jak ja i promuje gejowską orientację :)), zastanawiam się tylko czy znajdę tam pokrewne mi dusze? Kiedyś widziałem posła Palikota w koszulce z napisem "jestem gejem", ach ... to byłoby super gdyby chciał się ze mną "zaprzyjaźnić" :)). Gdyby wszystko poszło PO mojej myśli :)), mógłbym stworzyć w PO pierwszą w Polsce frakcję polityczną dla gejów :)) Donald jest taki słodziutki, kiedy robi te swoje duże oczy, mógłby zostać nawet moim partnerem w działaniach na rzecz promocji homoseksualizmu, ale na początek wystarczy mi poseł Nitras, nie zła dupa z niego, co nie :)) Geje górą ! PO pierwszą partią gejowską III RP !! Jak wam się podobają moje hasła, fajne co nie? Gorąco proszę was o komentarze, bo ostatnio nie mam partnera i mi się nudzi :(( No to hejka wszystkim homosiom i nie tylko:))) Lodzik i całuski dla seksi "Ciacha" :)) Ach ten Nitras, ciekawe czy też lubi w kakałko :)) Ajajaj .. i znowu się zagalopowałem z tymi chłopakami ... och, teraz w nocy spać nie będę mógł ... ujj :))
Ja przeczytałam tak pobieżnie. I dowiedziałam się, że Tusk jest słodziutki i ma duże oczy . A Jarek jest starym prykiem.
Słit.
a, mówili ogólnie o światowej premierze zaćmienia.
aha, i nikki coś tam mówiła, że kocha Polskę i ma duuużo listów od naszych fanów. :D
ciekawe , czy na serio, czy tylko, żeby się przypodobać. ; )
Ooo, właśnie oglądałam, bo znalazłam na stronie ddtvn :) Hehe, coś czuję, żeby się przypodobać... Chociaż kto wie ;) Ale zazdroszczę tej Wendzikowskiej, kurczę tyle gwiazd widzi, i ma okazję rozmowy!
To samo pomyślałam właśnie :D A mogli by przyjechać wszyscy kiedyś do Polski. Ło ja, nie chcę widzieć co by się działo. Pamiętam jak serialowa Esmeralda przyjechała do Polski kilka lat temu, to taki tłum był, że wysiąść nie mogła :P
Ooo, coś czuję, że teraz temat zejdzie na brazylijskie seriale, haha.
Mi tam by Robert wystarczył. :P trzeba go koniecznie tu sprowadzić chociaż na premierę ' water of elepanths ' ..
Chociaż nie no, najlepsza oczywiście byłaby cała ekipa. Może na BD?
i brazylijskie seriale, rlz. szczególnie te ich zawiłe intrygi, podstępy, kochanki itp. :D
Racja :DHahah, och tak, i te ich teksty typu : "Jesteś moim bratem??? Jak to możliwe... przecież zawsze sądziłam, że jesteś ojcem mojej matki. Nie! Jestem jej stryjem, i kuzynem Twojej przybranej siostry." Hahaha, nigdy nie wiadomo kto kim jest dla kogo. Oj, ale takie filmy miały coś w sobie, pomimo tych głupot.
Też to oglądałam. Peter zastanawiał się jak będzie brzmieć po polsku. Wendzikowska odpowiedziała,że my nie dubbingujemy. A filmowa Rosalie oczywiście chciała się przypodobać. Nie mam wątpliwości.
kolega ma trochę racje to jest forum o filmach a my schodzimy na tematy o mundialu i polityce, no ale co tam jak fajnie się rozmawia to kto nam zabroni:)
Oj można, antyfani są wytrwali:P
Ja też się cieszę, że Kristen była uśmiechnięta na premierze. Bardzo mi jej żal kiedy widzę jak jest zestresowana kiedy ma iść odebrać nagrodę. A juz czasami mam wrażenie, że chce się rozpłakać. Ale do tego przyczyniają się takie Zielone Baloniki które wiecznie ją krytykują, a ona to czyta i jej się robi przykro. Ale też zauważcie, że jak jest z Robem czy Taylorem czy z kimkolwiek z ekipy z innych filmów to jest jej raźniej, częściej się uśmiecha. W grupie zawsze raźniej;]
A co do sukienki to przecież kwestia gustu, mi też nie za bardzo się podoba, ale to chyba jedyna sukienka Kristen która mi się nie podoba, kocham jej styl ;]
A co myślisz że gwiazdy nie korzystają z internetu, ani nie czytają gazet?
Chodziło mi o zagraniczne portale i dobrze o tym wiesz.
ona ma twittera? chyba raczej nie. ;) . może i wchodzi,ale najwyraźniej rzadko bo ciągle jest zajeta.
No nie sądzę,żeby Kristen czytała opinie na jej temat w internecie. Wygląda jakby chciała się rozpłakać,ale to nie przez fanów. Coś czuję,że ona udaje taką przewrażliwioną,by był większy rozgłos. Może tak jej kazali. By wciąż narzekała na swoją sławę. Bo na pewno osobą nieśmiałą nie jest. Dodam jeszcze to,że wiele razy było pokazane,jak panna Stewart traktuje swoich fanów,przeklina... Inne gwiazdy tak się nie zachowują...
co do tematu "the runaways" jest filmem w którym Kristen ma często zamkniętą buzię , dała czadu nie ma co, fajnie że można ją zobaczyć w całkiem innej roli niż dotychczas. A co do sukienki na premierę to okropna, ale aktorki często maja takie wymyślne i beznadziejne sukienki, za to ładnie się śmiała no i żeby się trochę opaliła to byłoby ok , na razie musi być blada
premiera Welcome to the Rileys piekna sukienka http://www.kstewartfan.org/gallery/displayimage.php?album=789&pos=22
lepiej wyglądała w przedłużonych.... czy ja wiem? sukienka zwyczajna,Kristen miała lepsze kreacje.
sukienka brzydka,a Kristen lepiej w długich włosach. To była jej ozdoba... w krótkich na chłopczycę wygląda okropnie.
Sukienka nie jest brzydka, tylko po prostu tobie się nie podoba.
Długich włosów żal bo wygladała w nich ślicznie, ale na tym zdjęciu wcale nie wygląda jak chłopczyca, przecież nie są aż tak krótkie, bez przesady.
trochę wygląda jak chłopczyca. lepiej jej w koczku już. ;) jak na premierze Zaćmienia.
no..już nie ma takich krótkich, jak wcześniej. Zresztą bardzo szybko jej rosną... :)
mi się jakoś bardzo podoba ta sukienka... ładnie Kristen w czarnym kolorze...
i nie uważam, że wygląda jak chłopczyca...
ładnie jej w czarnych sukienkach,ale na pewno lepiej wyglądała w brązowych włosach.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=24077
Śliczna! Idealny makijaż, no bardzo mi się tutaj podoba :)))
masz racje tutaj bardzo ładnie wygląda jak modelka, tylko te białe nogi... jak już będzie mogła to może kiedyś się choć trochę opali
http://www.kstewartfan.org/gallery/displayimage.php?album=790&pos=5 tu też fajnie ale czyzby zmienila kolor wlosow...nie moge jes filmik jka przyjechala do tego programu ile fotoreporterow OMG!
bosko wygląda . :O
i mi tam nie przeszkadza jej biała skóra. nie musi być jak każda gwiazda w hollywood opalona na brąz, wyróżnia się.
czemu Kristen ubiera wciąż czarne kiecki ?chciałabym ją zobaczyć w jakimś żywszym kolorze ; ppp