za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!
Po prostu się przyznaje, ze głosy Napieralskiego się dla niego liczą. z resztą mu się nie dziwię, sama bym tak powiedziała...;p
Poza tym Oleksy, stary SLD-owiec powiedział, że blizej im do Platformy niż do PiS-u
A Kaczyński też mu gratulował, tylko krócej. I chciałam Was jeszcze zapytać...Nie zauważyłyście jak Jaro sie zachowuje w stosunku do ludzi? Nie wychodzi, zeby porozmawiać z dziennikarzami, powie swoje trzy zdanie i robi to z wielką łaską a później ucieka...Funkcja prezydenta, to funkcja przede wszystkim reprezentatywna i wymaga kontaktu ze społeczeństwem, a w tym przypadku to on wychodzi na wielkiego bufona, ma gdzieś ludzi i nie chce z nimi rozmawiać.
Moze bronek miał wpadki, ale przynajmniej wychodził do ludzi, a to sie liczy ;]
ee tam :p. Podobno był zmęczony,ma facet swoje lata. Ale dlaczego taki smutny był jakiś? Choć bardzo mądrze Kaczyński mówił :P.
Jest inteligentny, tego mu nie ujmuję ale do mnie nie przemawia i koniec ;] A zmęczeni kampanią byli wszyscy, bo krótka i intensywna...
No cóż, poglądy polityczne się zmieniają i moje pewnie też z wiekiem się zmienią, bo teraz podoba mi się Korwin-Mikke z legalizacją tego i owego;] a pewnie za dzieści lat będzie inaczej...
Może nie chciał,żeby jeszcze bardziej po nim jechali. Jak teraz po nim jadą.
Tak w ogóle.... co miał się śmiać jak głupi do sera? Komorowski to dobry opowiadacz bajek. Tak gadał jakby opowiadaj bajkę: za górami,za lasami :P.
za to Bronek też się zmienił, teraz taki milusi i już nie szczeka jak wcześniej ja od początku jestem za PiS
Fajnie. Ja miałam kiedyś 5 ale zdechły ( nie naraz).
Wiem, wiem. Aluzja do tego, że piszemy nie na temat, ale cóż zrobić, że tak mamy ;] Offtopic też ma swoje zalety ;p
hahaha;) w prawie każdym temacie tak jest;P
a to miał być temat o Kristen i filmie, w którym nie gra z otwartą buzią :P
a Bronek i niektórzy jego koledzy z partii przyczynili się do upadku rządu Olszewskiego (jedynego normalnego i sprawiedliwego rządu jaki tylko mógł być), potem do władzy doszli komuniści i przez 10 lat okradali nasz kraj i właśnie dzięki takim typom jak Wałęsa, Tusk , Bronek czy Pawlak nasz kraj jest taki a nie inny, dziś historia się powtarza ,więc ja nigdy nie będę głosować na PO i im podobnym!
Dzięki takim typom jak Tusk, Bronek, WAŁĘSA (którego nie lubie, ale cenię) czy Pawlak żyjemy w wolnej Polsce, bez Gierka, kolejek i komuny...
Kaczyńscy też w jakim stopniu się do tego przyczynili, ale...
A nie odpowiedziałaś mi na pytanie ;p
no tak jak pies szczeka:), oj za dużo by tu gadać, Wałęsa no fakt wszystko się od niego zaczęło ale troszkę się pogubił, nie słuchał tych co trzeba, miał złych doradców , no ja myśle ze Kaczyńscy w większym stopniu jednak przyczynili się do upadku komunizmu oni wszystko robili za tego durnego Wałęse i od początku do konca byli po jednej stronie nie tak jak Tusk
Heh Myślałam, że będziesz miała jakieś teksty, które wyszczekał ;]
Wałęsa był egocentrykiem, który myślał, że po Noblu ma cały świat z ręku, a zniszczyły go wybory 95 (chyba) i jego wstrętne teksty do Kwaśniewskiego.
Czy bardziej przyczynili się do tego Kaczyńscy czy Tusk, nie wiem. Nie śledziłam historii tak zaciekle jak powinnam, ale kiedyś zaległości nadrobię:)
Nie mniej jednak jak juz wcześniej wspomniałam, bliższe są mi poglądy PO niż PiS-u.
ja tam Bronkowi nie ufam :P. Fałszywość i obłudę czuję. A jego żona to śliczna kruszynka :D. haha.
teraz to możemy pośmiać się z Bronka rodziny tak jak kiedyś inny śmiali się z śp Prezydenta i Prezydentowej
Otóż właśnie to. Możecie być pewne, że Bronek w drugiej turze mojego głosu nie dostanie, bo niestety wyjeżdżam do UK i nie będę miała możliwości zagłosować...
Tak czy inaczej, niech wygra lepszy. I niech ta Polska nasza ukochana w końcu będzie krajem mlekiem i miodem płynącym;] Żeby młodzi ludzie z wyższym wykształceniem nie musieli wyjeżdżać za granicę, żeby skubnąć lepszą kasę i żyć na poziomie ;]
Idę oglądać Sok z żuka (deliszys)
Piszcie cos ciekawego, bo lapka mam obok;p
Bronek nie ma jeszcze przygotowania...Mimo, że był w pierwszym rzędzie sceny politycznej, mało go było w mediach. Dopiero po Smoleńsku zaczął sie pokazywać, bo nie miał wyjścia.
Sposób jego wypowiedzi też mnie trochę drażni, ale myslę, że się to zmieni z czasem. Leszek też fuczał, charkał i chrząkał, a później jakoś mu szło.
Co do żony...śp. Marysia urodą też nie grzeszyła, a była lubiana bardziej od męża. No niestety do Joli Kwaśniewskiej raczej im daleko, ale ww też mnie zaczęła drażnic z czasem ;]
znowu coś się zacina filmweb juz mnie to wkurza, a prezydentowa za piękna nie była no ale co miała zrobić, ważne że była sympatyczna, a Bronio jeszcze się wyrobi nie przepadam za nim ale jak się śmiali u Szymona z niego to tez robiło mi się go szkoda
a mi przedtem weszło nagle na forum Egzorcyzmów Emily Rose i jakaś tam dziewczyna powiedziała, że jak jej koleżanki obejrzały ten film, to później codziennie się budziny o 3 rano....i czy ma obejrzeć...;P
tak jak powiedziałaś, filmweb szwankuje ;)
Mi wlazło na forum avatara. Spadam, bo nie mogę sie skupić na filmie, a ten FW mnie momentami do szału doprowadza;/
ja też już idę...padam. tylko jeszcze napiszę, że właśnie przeczytałam, że Melissa nie ominie scen seksu, pierza, krwi i ciąży... obiecała, że te wszystkie sceny znajdą się w Breaking Dawn ^^
http://www.breakingdawnmovie.org/breaking-dawn-screenwriter-melissa-rosenberg-pr omises-sex-scenes-feathers-blood-and-pregnancy/
ale wiecie najbardziej wkurzało mnie to jak pytałam znajomych dlaczego nie byli za Kaczyńskim to zazwyczaj słyszałam takie odpowiedzi: że to kaczor, że ma brzydką żonę, że kurdupel, kartofel a jakie to on ma wykształcenie ( nawet nie wiedzieli że miał doktorat prawa) itp. to aż mnie szlag trafiał. jeszcze zrozumiałabym to jakby podawali jakieś konkretne argumeny, że są za Tuskiem czy PO bo to i to w ich programie im się podoba, a nie są za Kaczynskim bo to i to robi źle , ale żeby sugerować się tym czy kandydat na prezydenta jest wysoki i piękny to strasznie płytkie
Po części masz rację, ale z drugiej strony, to Europa zaczęła z nich szydzić, a prezydent ma reprezentować kraj i politycznie i hmmm personalnie, więc w jakimś stopniu to, jak wygląda też się liczy.
Bronek z Anią (tak sie chyba żona nazywa nie?) też nie są urodziwi, albo inaczej, aż nadto urodziwi, a na tym miejscu wolałabym, jak już wspomniałam Donia, ale jak PO to Bronek i już ;]
no tak wygląd też się liczy, nasz prezydent był troszkę takim ciapciakiem ale dla mnie był sympatyczny no i był mądrym człowiekiem, a Tusk też za piękny nie jest, ma takie wredne oczy, ale jest bardziej postawny ,i jednak lepiej by sie reprezentował niż Komorowski ,chociaż z wzrostu Kaczyńskiego się śmiali a Wałęsa czy Kwaśniewski byli tylko cm lub 2 wyżsi od niego więc nie wiem co w tym takiego śmiesznego. No a Szymon jest super, chociaż na początku bardziej chyba na PiS najeżdżali (dlatego pewnie że byli u władzy) , teraz już jest po równo, a z tym spotem nie widziałam, w necie poszukam a dziś ostatni odcinek :)
No, ale tak najczęściej mówią właśnie. A co do Tuska, ja pomimo, że nie lubię ludzi z PO, to jakoś Tusk jako człowiek mi nie przeszkadza, w miarę fajny jest. Wałęsy nie lubię, zachował się beznadziejnie, nie pojawiając się na pogrzebie Prezydenta i Marii... Pewnie, to była zazdrość o pochówek na Wawelu, ale cóż.
Aa, z Majewskiego to ja się zawsze bardzo uśmieję, oni mają te teksty jedyne. Chociaż nie ukrywam, że czasem przeginają trochę, ale co tam :)
Hej.
O pochówku na Wawelu może nie wspominajmy, dla mnie to była żenada, ale było, minęło...
Proponuję skończyć temat polityki, przynajmniej do 4lipca, bo zrobi nam się forum polityczne i na usuną;]
Czytałyście drugie życie Bree?
Heh, masz rację :)
Nie, ja jeszcze nie czytałam. Ale jakoś mnie do tej książki nie ciągnie, sama nie wiem czemu... a Ty miałaś okazję już przeczytać? :)
Nie miałam okazji, ale tez mnie jakoś nie ciągnie. dziewczyny z forum NM stwierdziły, że całkiem inna niż Saga, więc może warto...
Na razie czekam na Zmrok ;]
Ja ostatnio jak byłam w Empiku to ją przeglądałam, ale nie kupiłam jednak...
Oo, Zmrok muszę przeczytać, to będzie niezłe chyba :)
A ja to się w ogóle ostatnio przerzuciłam na inny typ książek, więcej czytam thrillerów, sensacji...
mnie też interesuje ta książka ale boję się że będzie mi tam brakować Edwarda i Belli, bo podobna tematyka:), a ostatno interesuja mnie fantastyczne ksiazki , niedawno czytałam wilkołaka książka nawet fajna, film też moze być...
U szymona śmieją sie z wszystkich polityków i to jest fajne w tym programie, ze jest ponadpartyjny i apolityczny.
Fajnie zrobili spot wyborczy Bronka, tez się uśmiałam;]