Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!

ja muszę przyznać że głosowałam na Jarka:)

gabi123

To widzę, że jestem w mniejszości ;p

użytkownik usunięty
gabi123

;) gdybym miała skończone 18 lat to bym głosowała na Kaczyńskiego :p.

weramg

Po prostu się przyznaje, ze głosy Napieralskiego się dla niego liczą. z resztą mu się nie dziwię, sama bym tak powiedziała...;p
Poza tym Oleksy, stary SLD-owiec powiedział, że blizej im do Platformy niż do PiS-u
A Kaczyński też mu gratulował, tylko krócej. I chciałam Was jeszcze zapytać...Nie zauważyłyście jak Jaro sie zachowuje w stosunku do ludzi? Nie wychodzi, zeby porozmawiać z dziennikarzami, powie swoje trzy zdanie i robi to z wielką łaską a później ucieka...Funkcja prezydenta, to funkcja przede wszystkim reprezentatywna i wymaga kontaktu ze społeczeństwem, a w tym przypadku to on wychodzi na wielkiego bufona, ma gdzieś ludzi i nie chce z nimi rozmawiać.
Moze bronek miał wpadki, ale przynajmniej wychodził do ludzi, a to sie liczy ;]

użytkownik usunięty
keshia21

ee tam :p. Podobno był zmęczony,ma facet swoje lata. Ale dlaczego taki smutny był jakiś? Choć bardzo mądrze Kaczyński mówił :P.

użytkownik usunięty

lecę. będę o 24. :P może. :D

Jest inteligentny, tego mu nie ujmuję ale do mnie nie przemawia i koniec ;] A zmęczeni kampanią byli wszyscy, bo krótka i intensywna...
No cóż, poglądy polityczne się zmieniają i moje pewnie też z wiekiem się zmienią, bo teraz podoba mi się Korwin-Mikke z legalizacją tego i owego;] a pewnie za dzieści lat będzie inaczej...

użytkownik usunięty
keshia21

Może nie chciał,żeby jeszcze bardziej po nim jechali. Jak teraz po nim jadą.
Tak w ogóle.... co miał się śmiać jak głupi do sera? Komorowski to dobry opowiadacz bajek. Tak gadał jakby opowiadaj bajkę: za górami,za lasami :P.

użytkownik usunięty

*opowiadał

użytkownik usunięty

Prezydent powinien być konkretny,poważny,stanowczy. Taki jest Jarek . :)

I tu się zgodzę. Też mam takie wrażenie.

keshia21

za to Bronek też się zmienił, teraz taki milusi i już nie szczeka jak wcześniej ja od początku jestem za PiS

gabi123

Tzn jak szczekał? Bo mi umknęło...

keshia21

mam chomika , który nazywa się królik i ma 1 miesiąc i jest słodki i biały .

Katie_Cassidy_2

Fajnie. Ja miałam kiedyś 5 ale zdechły ( nie naraz).
Wiem, wiem. Aluzja do tego, że piszemy nie na temat, ale cóż zrobić, że tak mamy ;] Offtopic też ma swoje zalety ;p

keshia21

hahaha;) w prawie każdym temacie tak jest;P
a to miał być temat o Kristen i filmie, w którym nie gra z otwartą buzią :P

weramg

Oj tam, ale nie da się ciągle pisać o jednym i tym samym. Zawsze temat schodzi na coś innego :)

Camilla3

no wiadomo :)

gabi123

a Bronek i niektórzy jego koledzy z partii przyczynili się do upadku rządu Olszewskiego (jedynego normalnego i sprawiedliwego rządu jaki tylko mógł być), potem do władzy doszli komuniści i przez 10 lat okradali nasz kraj i właśnie dzięki takim typom jak Wałęsa, Tusk , Bronek czy Pawlak nasz kraj jest taki a nie inny, dziś historia się powtarza ,więc ja nigdy nie będę głosować na PO i im podobnym!

gabi123

Dzięki takim typom jak Tusk, Bronek, WAŁĘSA (którego nie lubie, ale cenię) czy Pawlak żyjemy w wolnej Polsce, bez Gierka, kolejek i komuny...
Kaczyńscy też w jakim stopniu się do tego przyczynili, ale...
A nie odpowiedziałaś mi na pytanie ;p

keshia21

no tak jak pies szczeka:), oj za dużo by tu gadać, Wałęsa no fakt wszystko się od niego zaczęło ale troszkę się pogubił, nie słuchał tych co trzeba, miał złych doradców , no ja myśle ze Kaczyńscy w większym stopniu jednak przyczynili się do upadku komunizmu oni wszystko robili za tego durnego Wałęse i od początku do konca byli po jednej stronie nie tak jak Tusk

gabi123

Heh Myślałam, że będziesz miała jakieś teksty, które wyszczekał ;]
Wałęsa był egocentrykiem, który myślał, że po Noblu ma cały świat z ręku, a zniszczyły go wybory 95 (chyba) i jego wstrętne teksty do Kwaśniewskiego.
Czy bardziej przyczynili się do tego Kaczyńscy czy Tusk, nie wiem. Nie śledziłam historii tak zaciekle jak powinnam, ale kiedyś zaległości nadrobię:)
Nie mniej jednak jak juz wcześniej wspomniałam, bliższe są mi poglądy PO niż PiS-u.

użytkownik usunięty
keshia21

ja tam Bronkowi nie ufam :P. Fałszywość i obłudę czuję. A jego żona to śliczna kruszynka :D. haha.

mam to samo zdanie...
nie ufam mu...coś jest w nim fałszywego...

teraz to możemy pośmiać się z Bronka rodziny tak jak kiedyś inny śmiali się z śp Prezydenta i Prezydentowej

gabi123

ale nie ma co się sprzeczać każdy ma swoje poglądy i trzeba to uszanować

użytkownik usunięty
gabi123

jasne,że tak . ;)

gabi123

Otóż właśnie to. Możecie być pewne, że Bronek w drugiej turze mojego głosu nie dostanie, bo niestety wyjeżdżam do UK i nie będę miała możliwości zagłosować...
Tak czy inaczej, niech wygra lepszy. I niech ta Polska nasza ukochana w końcu będzie krajem mlekiem i miodem płynącym;] Żeby młodzi ludzie z wyższym wykształceniem nie musieli wyjeżdżać za granicę, żeby skubnąć lepszą kasę i żyć na poziomie ;]
Idę oglądać Sok z żuka (deliszys)
Piszcie cos ciekawego, bo lapka mam obok;p

gabi123

No niestety... A ja tam do jego żony nic nie ma, wydaje się miła :)

Camilla3

Mam*

Bronek nie ma jeszcze przygotowania...Mimo, że był w pierwszym rzędzie sceny politycznej, mało go było w mediach. Dopiero po Smoleńsku zaczął sie pokazywać, bo nie miał wyjścia.
Sposób jego wypowiedzi też mnie trochę drażni, ale myslę, że się to zmieni z czasem. Leszek też fuczał, charkał i chrząkał, a później jakoś mu szło.
Co do żony...śp. Marysia urodą też nie grzeszyła, a była lubiana bardziej od męża. No niestety do Joli Kwaśniewskiej raczej im daleko, ale ww też mnie zaczęła drażnic z czasem ;]

keshia21

nie zamierzam tego czytac 6 stron w 11 godzin. wycofuje sie.

keshia21

znowu coś się zacina filmweb juz mnie to wkurza, a prezydentowa za piękna nie była no ale co miała zrobić, ważne że była sympatyczna, a Bronio jeszcze się wyrobi nie przepadam za nim ale jak się śmiali u Szymona z niego to tez robiło mi się go szkoda

użytkownik usunięty
gabi123

Śmiali się ? serio? no i dobrze. Niestety,facet nie nadaje się na prezydenta.

użytkownik usunięty

a mi często pojawia się forum np. Pierwszej miłości . :P Filmweb szwankuje.

a mi przedtem weszło nagle na forum Egzorcyzmów Emily Rose i jakaś tam dziewczyna powiedziała, że jak jej koleżanki obejrzały ten film, to później codziennie się budziny o 3 rano....i czy ma obejrzeć...;P
tak jak powiedziałaś, filmweb szwankuje ;)

weramg

Mi wlazło na forum avatara. Spadam, bo nie mogę sie skupić na filmie, a ten FW mnie momentami do szału doprowadza;/

keshia21

ja też już idę...padam. tylko jeszcze napiszę, że właśnie przeczytałam, że Melissa nie ominie scen seksu, pierza, krwi i ciąży... obiecała, że te wszystkie sceny znajdą się w Breaking Dawn ^^
http://www.breakingdawnmovie.org/breaking-dawn-screenwriter-melissa-rosenberg-pr omises-sex-scenes-feathers-blood-and-pregnancy/

gabi123

ale wiecie najbardziej wkurzało mnie to jak pytałam znajomych dlaczego nie byli za Kaczyńskim to zazwyczaj słyszałam takie odpowiedzi: że to kaczor, że ma brzydką żonę, że kurdupel, kartofel a jakie to on ma wykształcenie ( nawet nie wiedzieli że miał doktorat prawa) itp. to aż mnie szlag trafiał. jeszcze zrozumiałabym to jakby podawali jakieś konkretne argumeny, że są za Tuskiem czy PO bo to i to w ich programie im się podoba, a nie są za Kaczynskim bo to i to robi źle , ale żeby sugerować się tym czy kandydat na prezydenta jest wysoki i piękny to strasznie płytkie

gabi123

Po części masz rację, ale z drugiej strony, to Europa zaczęła z nich szydzić, a prezydent ma reprezentować kraj i politycznie i hmmm personalnie, więc w jakimś stopniu to, jak wygląda też się liczy.
Bronek z Anią (tak sie chyba żona nazywa nie?) też nie są urodziwi, albo inaczej, aż nadto urodziwi, a na tym miejscu wolałabym, jak już wspomniałam Donia, ale jak PO to Bronek i już ;]

keshia21

no tak wygląd też się liczy, nasz prezydent był troszkę takim ciapciakiem ale dla mnie był sympatyczny no i był mądrym człowiekiem, a Tusk też za piękny nie jest, ma takie wredne oczy, ale jest bardziej postawny ,i jednak lepiej by sie reprezentował niż Komorowski ,chociaż z wzrostu Kaczyńskiego się śmiali a Wałęsa czy Kwaśniewski byli tylko cm lub 2 wyżsi od niego więc nie wiem co w tym takiego śmiesznego. No a Szymon jest super, chociaż na początku bardziej chyba na PiS najeżdżali (dlatego pewnie że byli u władzy) , teraz już jest po równo, a z tym spotem nie widziałam, w necie poszukam a dziś ostatni odcinek :)

gabi123

No, ale tak najczęściej mówią właśnie. A co do Tuska, ja pomimo, że nie lubię ludzi z PO, to jakoś Tusk jako człowiek mi nie przeszkadza, w miarę fajny jest. Wałęsy nie lubię, zachował się beznadziejnie, nie pojawiając się na pogrzebie Prezydenta i Marii... Pewnie, to była zazdrość o pochówek na Wawelu, ale cóż.
Aa, z Majewskiego to ja się zawsze bardzo uśmieję, oni mają te teksty jedyne. Chociaż nie ukrywam, że czasem przeginają trochę, ale co tam :)

Camilla3

Hej.
O pochówku na Wawelu może nie wspominajmy, dla mnie to była żenada, ale było, minęło...
Proponuję skończyć temat polityki, przynajmniej do 4lipca, bo zrobi nam się forum polityczne i na usuną;]
Czytałyście drugie życie Bree?

keshia21

ja jeszcze nie czytałam, ale bardzo bym chciała ;]

keshia21

Heh, masz rację :)
Nie, ja jeszcze nie czytałam. Ale jakoś mnie do tej książki nie ciągnie, sama nie wiem czemu... a Ty miałaś okazję już przeczytać? :)

Camilla3

Nie miałam okazji, ale tez mnie jakoś nie ciągnie. dziewczyny z forum NM stwierdziły, że całkiem inna niż Saga, więc może warto...
Na razie czekam na Zmrok ;]

keshia21

Ja ostatnio jak byłam w Empiku to ją przeglądałam, ale nie kupiłam jednak...
Oo, Zmrok muszę przeczytać, to będzie niezłe chyba :)
A ja to się w ogóle ostatnio przerzuciłam na inny typ książek, więcej czytam thrillerów, sensacji...

keshia21

mnie też interesuje ta książka ale boję się że będzie mi tam brakować Edwarda i Belli, bo podobna tematyka:), a ostatno interesuja mnie fantastyczne ksiazki , niedawno czytałam wilkołaka książka nawet fajna, film też moze być...

gabi123

U szymona śmieją sie z wszystkich polityków i to jest fajne w tym programie, ze jest ponadpartyjny i apolityczny.
Fajnie zrobili spot wyborczy Bronka, tez się uśmiałam;]

użytkownik usunięty
keshia21

śp.Marysia była lepsza od tego pieca,co zostanie prezydentową. :P

dobra,do jutra Panie. Idę spać,mam dosyć na dzisiaj . :P