za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!
Marysia była sympatyczna, taka ciepła, dobra osoba :) Chociaż może żona Bronka przy bliższym poznaniu też by okazała się całkiem fajną babką, nie znamy jej póki co.
co do Bronisława to też się z niego śmieją za granicą już.
ma tyle wpadek , że hoho. zresztą jak był u mnie na konferencji, czy coś, to co chwilę gubił wątek, nie potrafił się wypowiedzieć bez kartki lub odmawiał odpowiadania na pytania. i do tego niezły gbur. aha, no i popiera aborcję i eutanazję. to wszystko i jeszcze wiele innych sprawia,że go nie cierpię. :)
co do jego żony to taka nadęta kwoka. :p utarłabym jej nos, bo jest za bardzo pewna siebie.
e, no to tyle. musiałam wtrącić swoje 3 grosze. :D
ja w ogóle nie mogę przewijać na inne strony forum, bo wchodzi mi forum majki lub właśnie avatara. ;] dziwne.
a avek załadował mi się po 16 godzinach. co za zapłon.
tak. i mam nadzieję, że nic nie zmieniają.
i tzn.jak narazie to tylko na miniaturce mi się zmienił. jak wejdę w mój profil to mam dalej stary.
To samo miałam wczoraj, kilka godzin musialam czekać, zanim zmienił mi się w profilu...
Kurde przydałoby iść się trochę ogarnąć, ale tak mi się nie chce. Rozleniwiona jestem strasznie jakaś :D
o, mam to samo. zresztą jestem uwięziona bo muszę czekać na listonosza. :] przychodzi zawsze między 11 a 12 , więc niedługo powinien być. wreszcie będę miała moje buty! :D
i e tam. to trudno. poczekam sobie, jakoś tak bardzo mi nie zależy.
takie baletko - baleriny z atmosphere. mam nadzieję, ze wiesz, o jakie mi chodzi. ; ) i gladiatorki.
czekam już na nie chyba z miesiąc.
Widzę, że było już o poprawnym słownictwie, wyborach, a teraz o butach ;P - ja jednak odniosę się do pierwszego wpisu i podam tytuł filmu - "The Runaways" (polecam gorąco, jeśli ktoś jeszcze nie oglądał!)
o widze że sie przeniosłyscie się:-) no własnie gdzie widziałas the runways chyba nie doczekamsie w kinie
na stronie "The Runaways" czytałam ze krąży po necie ale nie ma napisów wiec niektórzy juz pewnie oglądali po prostu po angielsku
czy mógłby ktoś wkleić link do The Runaways online ? wiele razy szukałam, ale mi się cały czas nie udawało znaleźć wersję dostępną w Polsce - zawsze było napisane, że to tylko wersja dla USA czy jakoś tak...
po dwoch dniach zmienili mi w koncu avatara:-) moze ktos dac namiary gdzie mozna sciagnac lub obejrzec???no tak zespół jest świetnny szkoda ze sie rozpadł...
Nie wiem czy taka szkoda. Dzięki rozpadowi zespołu powstał zespół The Blackhearts, a Cherie i Lita rozpoczęły kariery solowe. Gorąco polecam płytę "Messin' With the Boys", którą Cherie nagrała ze swoją bliźniaczką Marie - twórczość The Runaways nie dorasta temu do pięt (chociaż także jest wspaniała). ;)
Auley racja ale i Joan nagrała fajne piosenki:-)weramg dzieki
za link szkoda że nie ma napisów juz sie nie moge doczekać kiedy obejze eh
proszę;]
ja jestem pod wielkim wrażeniem jeśli chodzi o cały film, ale też pod względem gry aktorskiej Kristen!!! Dakota też świetnie;]
jak narazie fragmenty przegladnełam mam nedzieje że znajde pozniej wiecej czasu na całosć:-) ale zapowiada sie sietnie co było juz po trailerze widać , fajny głos ma Kristen...no nic wypowiem sie jak bede po seansie heh
Oczywiście, dlatego wspomniałem O The Blackhearts, który do dziś robi świetną robotę na koncertach. :P
WRESZCIE!!!!!!! Dziękuję, nareszcie otrzymałam normalną, kulturalna odpowiedź na moje pytanie.
Jestem niezmiernie wdzięczna. Szkoda tylko, że pojawia się ona po dziewięciu stronach lania wody o niczym, lecz mimo wszystko: lepiej późno niż wcale, czyż nie?
Jeszcze raz dziękuję. Chętnie zobaczę.
własnie obejzałam the runaways i jestem pod ogromnym wrazeniem...Kristen wypadła świetnie, jest przekonujaca i pokazuje że potrafi grać kolejna udana rola, Dakota rowniez dała rade...oby wiecej takiej gry, a ta muzyka eh
to jest moje ulubione zdjęcie Kristen i Roba z premiery Eclipse :D
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2010/06/24/robert_pattinson_the_twilig ht_saga_eclipse_premiere.php?img=38&gfmt=e
sukienka nie taka zła.
tu ślicznie wyglądała. ( nie wiem czy ktoś wklejał.. )
http://www.imagebam.com/image/af068685685000 http://www.imagebam.com/image/feea3d85684978 http://www.imagebam.com/image/0fa10185684984
boskie szpile. :D
hihi :P. Ja prawdopodobnie też bym się zabiła.
Kristen nie ma uszu przebitych :p. dopiero zauważyłam.
cieszy mnie to,że Kristen na premierze Zaćmienia w LA była wreszcie uśmiechnięta. :P. aż miło popatrzeć.
fajnie ale tez ta sukienka nie bardzo mi isę podoba na after party tez ok. w wygodnym wydaniu:-)http://kristenstewartfan.us/photos/displayimage.php?album=890&pos=11
przeważnie w the runaways Kristen miałam zamkniete usta:-) w zmierzchu widocznie tak powinna miec, odkrywała swiat wampirów tak wiec byla zadziwiona wiec i usta otwarte miała czesto heh
No nie ma przebitych, ja już od dawna wiedziałam ;) chociaż mogła by przebić sobie, kolczyki też dodały by jej uroku.