Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

za podanie tytułu chociaż jednego filmu, w którym to dziewczę gra z zamkniętą paszczęką. Byłby to, zaiste, ewenement. Rozumiem, że to niezbyt ładnie z mojej strony, że jawnie kpię sobie z osoby o szwankującym trzecim migdałku (bo to jest, doprawdy, jedyny logiczny powód, dla jakiego mogłaby mieć takie trudności z zamknięciem ust), zwłaszcza, że sama miałam ongiś ten sam problem... ale jak się coś takiego ma to trzeba tot wyciąć!

,,czemu Kristen ubiera wciąż czarne kiecki ?chciałabym ją zobaczyć w jakimś żywszym kolorze "

Ostatnio widziałam jej zdjęcie w różowej sukience , moim zdaniem wyglądała całkiem w porządku , tylko fryzura mi się nie podobała .

użytkownik usunięty
Dreaming_girl

Miała ją na premierze The Runaways.

A nosi czarne bo może lubi czarny, co za głupie pytanie;d

Ale ładnie wygląda w tym wywiadzie. I dużo się śmieje :) Wygląda na szczęśliwą.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=24090

użytkownik usunięty
Camilla3

oglądałam to właśnie. ślicznie wygląda.

ps. moja koleżanka była na eclipse i mówiła, że film jest boski. :P

Nie mogę Cię poznać z tym nowym avkiem :p
Noo, ja się już doczekać nie mogę!

użytkownik usunięty
Camilla3

O której idziesz na Zaćmienie Camilla? Ja idę dopiero jutro . ;p
są różne opinie na temat Zaćmienia. Nawet niektórzy fani sagi są zwiedzeni.

No zobaczymy... ; )

użytkownik usunięty

*zawiedzeni.

Idę dzisiaj, o 16.00 :) W sumie to planowałam poczekać, aż ten tłum minie, i te rozwrzeszczane fanki, ale jednak wybrałałam, że dzisiaj pójdę :)
A no zobaczymy, każdy ma inne oczekiwania, ale oby było fajne.

użytkownik usunięty
Camilla3

ha, moje radiohead. < 3 musiałam zmienić, bo przedtem nie wiem co się stało, ale miałam całego czarnego avka.

i co do eclipse to ja idę jednak dzisiaj na 19. także napiszę Wam relację. ; ))

Wiem, wiem. Widziałam tego czarnego avka, nie wiem czemu tak Ci się zrobiło.
No to fajnie, że idziesz dzisiaj, będziemy mogły się wymienić opiniami :)

użytkownik usunięty
Camilla3

tak w ogóle to wiesz może ile trwa ten film?

Dwie godzinki trwa :) 124 minuty dokładnie...

Camilla3

Sry. że się wtrącam. Wiecie dlaczego ciągle dostaję powiadomienia na email z tego wątku, pomimo że już dawno usunąłem go z obserwowanych ?
Pomóżcie ! Może też mieliście takie problemy z powiadomieniami ?

alpagaSatana

Nie, nie miałam takiego problemu. Miałam odwrotny chciałam obserwować temat, zaznaczyłam "obserwuj", a i tak mi nic nie dochodziło...

Camilla3

a u mnie dopiero jet plakat i pomimo ze na nim pisze 30 czerwca u mnie bedzie w lipcu ale niewiadomo kiedy:-(tak wiec zapewne nie bede wchodzic na filmweb skoro bedziecie wszystkie rozmwaiac o eclipse chyba ze niewytrzymam heh

użytkownik usunięty
sonnenEW

A ja chyba poczekam, na NM ciągle słyszałam wzdychanie fanek.. -_-

użytkownik usunięty

ja na Eclipse ciągle słyszałam,jak chrupały popcornem i się cieszyły jak zobaczyły Jacoba z gołą klatą. :P

użytkownik usunięty

Dobra dziewczyny zdaje dzisiaj prawko o 12 trzymajcie kciuki...

trzymamy :)

No to będziemy trzymać mocno kciuki! Na pewno będzie dobrze :D

użytkownik usunięty
Camilla3

dołaczam się. ;)

użytkownik usunięty

dupa, nie zdalam:( ide topic smutki

Właśnie, następnym razem na pewno zdasz... Często się za pierwszym razem oblewa... :(

użytkownik usunięty
Camilla3

dzieki... zzarly mnie nerwy a myslalam ze jestem spokojna.

Zielony Balonik

Podpisze się pod tym. Nie chodzi o to, żeby krytykować, tak sobie po prostu ktoś się wypowiadać. Rzeczywiście cały czas ma otwarty ryjek, to troche dziwne. Jest dobrą aktorką, lepiej napisze bo zaraz pseudofani mnie dopełnią.

bromc

ja tez trzymam :-)

sonnenEW

asiek890 nastepnym razem bedzie lepiej:-) za pierwszycm rzadko sie zdaje

Zielony Balonik

Co ty pierdolisz człowieku

Zielony Balonik

Sorry,że wam przeszkodzę, ale czy wy w ogóle wiecie już o czym rozmawiacie...? Z całym szacunkiem mile panie i panowie, ale ja bym się dawno pogubiła...:) A tak między nami to jestem za ZielonymBalonikiem! I całkowicie nietaktowne, drogi aśku, jest pytanie kogoś o stan cywilny, szczególnie jeśli nie skończył 18 lat...Ale wiecie, co jeśli nawet to nie jej mąż, ale ona nadawałaby się bardziej na prezydenta :)( sorry ZB, za szczerość:))I nawet bym na nią zagłosowała!!!:)No to tyle... Teraz możecie zacząć mnie besztać.

Zielony Balonik

Nie może mieć zamkniętej paszczęki bo to nie będzie współgrało z wiecznym wizerunkiem "jestem na narkotykach i mam twarz jakbym odleciała w kosmos więc nie wiem co sie dzieje"

spectralheaven

ona nie ma wieczniej otwartych ust! co sie tak dowaliliscie do jej wyrazu twarzy,

sonnenEW

Ma wiecznie otwarte usta!~

AniaShirley

np.1. http://lh6.ggpht.com/_Y6sY6r0TonA/SaMNIhOkMYI/AAAAAAAAAv8/hfmeLYw0YGc/2664_i4_Kr istenStewart4.jpg 2.http://lh5.ggpht.com/_Y6sY6r0TonA/ScQGYxhNRxI/AAAAAAAABjM/vf8wkUHeffk/1~5.jpg 3. http://gossipteen.com/wp-content/uploads/2010/02/kristen-stewart-2010-baftas-pho tos.jpg a tu np. scena z adventureland http://www.nostarsjusttalent.com/userimages/adventureland_filmstill1.jpg zmierzch http://hogsmeade.pl/images/photoalbum/album_26/twilight-410-large.jpg the runaways http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/screen-style-the-runa ways/00a-intro-the-runaways-run-dsc-1973-rgb/4539692-1-eng-US/00a-Intro-the-runa ways-Run-DSC-1973-rgb.jpg czyli jednak nie ma wiecznie otwartych!

użytkownik usunięty
sonnenEW

O,kazali jej zamknac. :D

Prawda jest taka,ze w filmach ma przez 95%filmu otwarte usta. Sa wyjatki :D

Zielony Balonik

ZielonyBalonik hahaha dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!

a na avatarku piegowaty pokemona ...

W stanach jest uwazana za piękną i zdolną laske więc daruj sobie baloniku bo pękniesz z zazdrosci :)

użytkownik usunięty
YourFavouriteDrug

Psychofanka w natarciu. =.= ZielonyBalonik? hm,ladna dziewczyna. Naprawde zaluje,ze ja nie mam piegow. one tylko dodaja uroku.

taka prawda jednak zamyka wiec moze czas odtrzepić się tej jej 'otwartej buzi' Kristen jest uwazana za łafna dziewczyne wiec najwyzszy czas sie z tym pogodzic że sie podoba

użytkownik usunięty
sonnenEW

Nie kazdemu. :) ale osobiscie sadze,ze jest bardzo ladna. I w rudym jej do twarzy,tak samo jak w kasztanowych. :))

no nie kazdemu sa różne gusta i gusciki:-) jka dla mnnie jest idealna owszem ma odstajace uszy ale co z tego nie jest typowa pieknoscia a jednak cos w sobie ma

użytkownik usunięty
sonnenEW

Tak.

sonnenEW

Własnie :)

YourFavouriteDrug

i wszystko jasne:-)

sonnenEW

W sumie coś w sobie ma a raczej za sobą (pape dobrego duszka który córce marnować "talentu" niepozwoli) o Gustach sie nie rozmawia jednym sie podoba innym nie, ale nie idealizujmy jej gdyż do miss to jej ho ho. Co do jej grania młoda 20 letnia panna zupełnie "Zielona" nie wiem nie czytałem jej życiorysu ale szkoły aktorskiej za sobą racze nie ma. Daleko jej do talentu miejmy nadzieje że jedna sie wyrobi, a do wiekszości fanow jej to sądze jedynie że jesteście pod wpływem całej Sagi, np ja jestem mega fanem Star Wars i nie powiem słowa krytyki na żadnego z aktorów, choć zdaje sobie sprawe że zapewne inny aktor/ aktora w tym filmie mogłby zagrać o niebo lepiej. Pozdrawiam

sisal

a antyfani piszą same negatywne opinie na temat Kristen tylko dlatego ze nie lubia sagi i koło się zamyka, ja osobiscie lubie ja nie tylko ze wzgledu na sage...ma wiele świetnych ról jeszce przed saga widziałam ja w azylu i po przeczytaniu ksiązki speak ogladnełam ekranizacje tej ksiażki, a że ma ojca producenta i matke scenarzystkę to wiadomo ze jje było troche łatwiej bo sami ja wysyłali na castingi a nie kazdy rodzic tak robi, ale zapewne cięzko pracowała na swój sukces...

sonnenEW

a Angelina Jolie zdobywczyni oscara tez ma ojca aktora ale nie znaczy to ze tylko dzieki nie mu zdobyła sławe i uznanie

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ech. Naiwna.

użytkownik usunięty

Jolie potrafi grać. Ja sienieśmienie nie zgadzasz no to hmmm poor little kid

użytkownik usunięty

Jolie potrafi grac. O TAK.! Ale co to Kristen to mam watpliwosci.

sonnenEW

zgadzam się :D

weramg

no nie porównuj Jolie z Kristen, ta pierwsza telent ma w krwi po ojcu(a uroda mmmm). A menager tatus jestem pewien że coś wiecej zrobił niż zaprowadział córeczke za rączke na casting bez szkoły i całkiem zielona, w dodatku przeciętnie ładną. Wychodząc na ulice spotkasz całą mase kristen, a do aktorstwa trzeba coś wiecej. Oceniając ja mizerna postawe, gre gestami, mimike twarzy, jej ciągłe bieganie oczami jakby czegoś sie bałą lub miała za chwile zwymiotować. Ta aktorka nie potrafi przedstawić uczucia, widać to w scenach romantycznych w Eclipse. (Naprawde męczyły mnie one) W kobiecie której nigdy na "żywo" nie widzmy na samym początku zwracam uwage na jej postawe, gracje (figure ;p) błysk oczu, jesli dziweczyna jest pewna siebie to widać u Kristien tej pewności niestety nie dostrzegłem. Najgorsze jest to że pomimo już 3 lat na wielkim ekrania nie zmieniła w sobie nic na lepsze.