Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 097 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

nie chodzi mi o to że krytykuje się zawód jaki sie wykonuje tylko o to że nie graliście w żadnym filie i nie wiecie jakie trudne.

użytkownik usunięty
wielka_kama

Rozumiem, ale zdanie "bo nie rozumiem jak możecie ją krytykować" jest śmieszne. Nikt jej grać nie każe. Skoro jednak już to robi, musi przygotować się na krytykę.

zdaję sobię z tego sprawę. chyba doszliśmy do porozumienie :)

wielka_kama

zawsez sie ktoś znajdzie aby skrytykować czy ma racje czy jej nie ma... gra jest aktorka ale to nieznaczy że musi być w kazdej roli świetna, a co ma do rzeczy czy ktos jest krytykiem czy nie, jagby na to patrzyć to po co by były te wszystkie fora

sonnenEW

Nie jest taka zła. Każdy tylko widzi role Belli, a przecież "Zmierzch" to nie jeden film w którym grała.
(Co do Zmierzchu nie wyobrażam sobie innej aktorki w roli Belli...)

Lonely

Owszem,jest zla. Kazdy lepiej by zagral Belle. Ona nie nadaje sie do tej roli. Ona i Pattinson... na ekranie w ogole nie widac,ze cos do siebie czuja. Tylko jest wzdychanie,nieustanne wzdychanie. Az to sie staje obrzydliwe. Inaczej wyobrazalam sobie Belle . A zobaczymy co bd w Przed switem. Znowu ten jej tepy wyraz twarzy...

gluchytelefon

Alexis Bledel, Emily Browning,Ellen Page - moim zdaniem nadaja sie do roli Belli. Kazda,byle nie Kristen.

Jill_

Emily Browning... coś podobnego...

Camilla3

Emily Browning jest śliczna po prostu, a te jej usta są bardzo ładne. Kristen to brzydal, ale ma coś w sobie. Emily jest za dobra na ten gówniany komercyjny Zmierzch. No ok przeczytałam sage i obejrzałam filmy, ale nienawidzę komerchy.

monte13

Masz racje. Tylko by sie zmarnowala grajac w czyms takim. :) ciesze sie monte13,ze myslimy podobnie. :) Pozdrawiam.

Jill_

Emily Browning może byc

ale Alexis Bledel,Ellen Page - Nie

gluchytelefon

gluchytelefon

Zapomniałas dodac slepy telefon , a ty jestes glucha a nie głucha

Lonely

dziewczyno,Bella nie byla taka brzydka jak Kristen. I nie miala strasznych dolow pod oczami z niewyspania.

sonnenEW

prawda jest taka,ze ona w KAZDYM filmie daje plame.

gluchytelefon

nie prawda. może nie jest świetna ale gdyby nie umiała grac wywalili by ją z tego filmu, albo w ogóle by jej nie brali. jak wytłumaczysz to że grała w tak dużej ilości filmów?

wielka_kama

Wszystkie filmy przed Zmierzchem w ktorych zagrala drobne rolki zalatwione przez tatusia byly fatalne.
Czytalam gdzies,ze to uzytkownicy internetu wybrali ja do roli Belli. A nie rezyserzy,bo jest TAKA DOBRA.
Inna wersja jest taka,ze tata jest zalatwil ta role,bo pracowal przy Zmierzchu. Jak bylo... nie wiem i nie chce wiedziec. Poza tym,w Hollywood jest mnostwo gwiazdek ktore nie maja za grosz talentu. Ona jest jedna z nich.

gluchytelefon

tak samo teraz wybieraja dziewczynke do roli Renesmee . Fani po prostu.

gluchytelefon

Aaah. I jeszcze 1. Nieprawda pisze sie lacznie.

gluchytelefon

Jak patrze na szczerzaca sie Vanessie Hudgens,Megan Fox,Demi Lovato czy slodka Selene Gomez.... na wymioty mnie bierze.

gluchytelefon

"Jak patrze na szczerzaca sie Vanessie Hudgens,Megan Fox,Demi Lovato czy slodka Selene Gomez.... na wymioty mnie bierze. "
może mi sie wydaje ale ty je chyba oceniasz za filmy w jakich grały i postaci jakie grały.

wiem że nieprawda pisze się łącznie, każdy popełnia czasem błędy ;(

gluchytelefon

Czytałaś gdzieś? Powiedz, że... cóż to była za strona? Plotek, pudel, kozak, a może pomponik?

Camilla3

Nie,strona z informacjami o sadze Zmierzch. Ciekawostki. Tylko kurna nie moge jej teraz nigdzie znalezc. wrrrrrr.........................................

gluchytelefon

Taa... a te informacje ktoś zerżnął z portalu jakie podałam wyżej, a więc na jedno wychodzi :)

Camilla3

Nie chcesz,nie wierz. Wiadomo,ze nigdy nie przekonasz zagorzalej fanki Twilight. Ide stad.

gluchytelefon

Oj tam, wielkie słowa. Jaka tam zagorzała. Po prostu to lubie, ot tyle :)

wielka_kama

Zgadzam się z wielka_kama,a odpowiedź poniżej,po prostu szkoda się wypowiadać.Kristen ma właśnie świetnie dopasowaną mimikę!

awita

Niewydaje mi sie zeby była słabą aktorką. Zobaczcie chociaz 'The Runaways', tam jest zupełnie inna niż w Sadze:Zmierzch. Chociaz jej rola w 'Zaćmieniu' jest duzo lepsza od poprzednich (Zmierzch, Ksiezyc w Nowiu ). Mysle, ze Kristen sie powoli otwiera i teraz juz bedzie tylko lepiej. ;)

awita

o Jezu... ale macie problemy, wiźcie się schowajcie z tymi tematami, nie lubicie to nie lubicie, ale macie problem...

Ja ją lubie z jej wadami i nie przeszkadza mi to, że ma dwie miny i ciągle otwartą buzię. Lubie ją i tyle, autor tego tematu nie lubi i dodatkawoo zawraca głowę innym, którzy lubią i nie lubią jej, czy jej stylu grania.

PROSZĘ WSZYSTKICH O NIE DODAWANIE BEZNADZIEJNYCH TEMATÓW, NIE MAJĄCYCH NA CELU NIC DO WYJASNIENIA, TYLKO UTWIERDZENIE AUTOR, ŻE SĄ OSOBY UWAŻAJĄCE TAK JAK ON ALBO ODWRONIE, W OSTATECZNOSCI OSOBY NIE MAJĄCE ZDANIA.

TO JEST NA PRAWDĘ ŻENUJĄCE I GŁUPIE!!!

-.-
-.-
-.-

użytkownik usunięty
bella3

Mi jedynie przeszkadzalo to w Zacmieniu,ze Bella nie bala sie Victorii,tylko stala jak slup soli. W ksiazce bylo inaczej....

awita

Mnie jakoś Kristen w roli Belli nie przekonała :/ Jedna i ta sama mina. Ciężko było jej ukazać emocję (nie znam się, ale takie są moje odczucia ;)) Z wyglądu jest śliczna, ale powinna trochę popracować i się może wyrobi. Jako osobę uważam ją za naprawdę uroczą, świetna była jak upuściła tą nagrodę w gali mtv :)

użytkownik usunięty
wiwior591

Przyzwyczailam sie juz do niej,ale i tak uwazam,ze najlepsza Bella bylaby Emily Browning. I nie chce sie klocic. Tylko mowie.

awita

Moim zdaniem zarówno ona jak i cała saga Zmierzch jest kiepska (oczywiście w filmowym wykonaniu, książki nie czytałem więc nie oceniam). Już nie chodzi o to, że gra głównych aktorów jest słaba, tylko o brak pewnej wyrazistości. Robert Pattinson przez cały czas prezentuje minę cierpiącego za miliony mesjasza a'la Nicolas Cage (aczkolwiek Cage'a bardzo lubię pomimo tych min :), z kolei Kristen Stewart wczuwa się w swoją rolę niczym bohaterka telenoweli wyprodukowanej w Ameryce Płd. Emanuje z niej sztuczność jakby chciała odklepać swoje i iść do domu. W dodatku Bella to ona nie jest ale to już kwestia gustu więc można pominąć ten argument.

Azakal

Nie byla nigdy Bella. Nie jest i nie bedzie.

użytkownik usunięty
Jill_

Jest i będzie:-) Ty nigdy nie byłaś kobietą i nigdy nie będziesz:P

Nie :) . Ja jestem prawdziwa kobieta,a Ty skoncz to swoje durne przekomarzanie. Nie robi to na mnie wrazenia.
Ave!

użytkownik usunięty
Jill_

Oj bo pierdolisz jak mała Andzia w parku:P Kogo byś niby widziała w roli Belli? Siebie? Przecież to nie jest jakaś niewiadoma produkcja do której potrzebny by był Al Pacino

Tak,siebie. Bardziej bym sie nadala .

Raczej kogoś kto umiałby to zagrać :) Dziewczyna lata z jedną miną, gra bez przekonania.

użytkownik usunięty
wiwior591

A mi to lotto jak gra, świat się mój nie zawalił, że to Kristen zagrała Bellę. Poza tym jakoś nie potrafię sobie wyobrazić innej aktorki zamiast niej. A na pewno nie Jill:DDD Wtedy Zmierzch przypominałby W11

Tak,siebie. Bardziej bym sie nadala .

Buhaha rozśmieszyłaś mnie;D Niby ty byś się nadała?? Twoja samoocena chyba jest ciut za wysoka.
A Kristen jest właśnie odzwierciedleniem Belli z książki i nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli, tym bardziej ciebie, A same filmy są nawet nawet, nie że świetne ale mogą być. Wolę książkę;)

Lola140392

Nie,najlepiej byc zakompleksiona malolata,jak wy. :(
Czy Bella w ksiazce miala chuda szczene? czy jakala sie i byla nienormalna? czy biala proste wlosy? NIE.
Nie gadaj bzdur zagorzala przeciwniczko Miley Cyrus. Cale zycie poswiecilas na obrazaniu Miley. :)

Jill_

Kristen jest nienormalna? Nie przypominam sobie...

Camilla3

zachowuje sie jakby miala ADHD. W filmach.

Jill_

A powiedz mi jakie znaczenie ma ta "chuda szczena" i proste włosy? Tak bardzo działa to na niekorzyść postaci?

nienawidzefilmwebu

Tak,dla mnie tak.

Jill_

gdyby umiala grac nie przeszkadzaloby mi to. gdyby wygladala na mila osobe,nawet te jej narzekania by mi nie przeszkadzaly. Ach i jeszcze jedno. Skoro nienawidzisz filmwebuto po co tutaj jestes? :o

Jill_

Ironia.

Jill_

Ale ADHD, to nadpobudliwość, a przecież Kristen jest ogólnie spokojna. Więc nie pieprz.

Camilla3

wykreowali jej to,ze jest taka niesmiala. a wy naiwne w to wierzycie. :P

Jill_

Ale ja nie mówię dziecko drogie, o Kristen prywatnie, bo mało mnie to obchodzi. Mówię o niej, jako Belli, a tam jest jak najbardziej spokojna, więc o co kaman?