Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
Noo Angie jest super, w najnowszym Salt wygląda kusząco z tą czarną czuprynka choć film jest do bani. I zabija tam dwóch Polaków nawet - Krupę i Olbrychskiego, świntuszyca jedna.
Dzięki ;)
Nie no co Ty :-)
Jak miała bym się przejmować takimi uwagami.Te dziewczyny chcą zaistnieć w sieci i myślą , że dzięki temu , że będą się kłócić to coś zdziałają...
Tylko nie chcą przyjąć do wiadomości , że to do niczego.Pozdrawiam :)
Jak się nie umiesz wypowiadać to się nie wypowiadaj. Proste. Na totalny brak taktu z Twojej strony już nic nie poradzę
Co Ty tam o Niej wiesz ...haha
Nie podoba Tobie sie ona to jaki problem....przestan sie interesowac tym co mowi, w jakich filmach gra, jakiego ma chlopaka itp
Widze, ze to juz Twoj kolejny temat dotyczacy "Zmierzchu"... jesli tak nie lubisz aktorow czy samego filmu..to nie zakladaj co jakis czas nowych tematow...bo robisz sie nudna;/
Znajdz sobie moze jakis inny "obiekt zainteresowan" a mianowicie aktorow ktorzy faktycznie nie potrafia grac i sa beznadziejni ... ja Ci podpowiem : Miley Cyrus, Vannesa Hudgens, Zac Efron !!!!
Dziecko drogie. Widzialas Efrona w Lakierze do wlosow albo w 17 Again ? Nie,widzialas go tylko w tym gnoju Haj skulu. I oceniasz.
Kristen Stewart,Parkinson i ten caly szajs sa na rowni z Hudgens,Cyrus ,Lovato i Gomez.
Ale Efron jednak cos potrafi.
Zmierzch-film to kicha. dzieFczynka wampira {Stewart} jest uposledzonym biczfejsem,ktora nie nadaje sie na Belle,a Rob ma wciaz tluste wlosy i opowiada historie ze sie nie myje,ma wszy. :) Po prostu zenada.
Taaaa... 17 Again, Lakier do Wlosow itp z Efron'em sa tak samo nudne jak Step Up !!!!
Ja lubie Pattinsona i Steward Ty lubisz Efrona ... koniec dyskusji z Toba, bo nie mam zamiaru klocic sie z kims kto sie nie zna na dobrych aktorach:P
buehehe. Mockingflams boj sie. :D
a tak powaznie... obejrzalas tylko poczatek Step Upu 1. Czesci 2 nie obejrzalas a postawilas 1. :) .
Co jeszcze mi powiesz? Moze to ze K.Stewart przewyzsza gra aktorska Drew Barrymore,Rachel Weisz,Audrey Hepburn i Kate Winslet? ;>
Wiecie moje drogie Panie. :D kiedys przeczytalam komentarz na zeberce jednej z internautek .Napisala: Kristen Stewart jest najwieksza gwiazda w Hollywood! Uwielbiam ja!
hahaha. Dobre nie? To juz obsesja.
Na pewno przewyższa rozumem Ciebie. Po kiego wymieniasz aktorki, które SĄ aktorkami i porównujesz je do dzieciaków bawiących się w aktorstwo jak Cyrus, Gomez, czy innych gwiazdek hajskulu czy innego shitu.
Poza tym zawsze piszesz, że to fanki naskakują na anty...a zwróć uwagę na to, że kenga wyraziła swoją opinię, a kilka minut później została zjechana, bo innym się to nie podoba. Ludzie dajcie se dupie siana, co?
Widzę, że tu nie ma z kim pogadać. Jutro wolne, więc idę buchać...;]
Chyba nie znasz definicji : aktor. Gwiazdki Disneya tez sa aktorami/aktorkami.
Teraz role sie odwrocily. Jessica wyrazila swoja opinie,zostala zjechana. Cos za cos. :)
A tak poza tym...Szkoda,ze wakacje sie koncza. :( jutro jade do kina na film: tak to sie teraz robi.
Podobno fajny jest.
"Masz w 100% rację rumianeslowa :) Nareszcie ktoś mnie rozumie:] A już myślałam , że na tym świecie są same debile takie ja np.asiek890 , ale na szczęście pojawiłaś się Ty:)Pozdrawiam :)" To są słowa Twojej koleżanki, która wyraża swoją opinię. Asiek nie wypowiedziała się wcześniej pod tym tematem, tylko właśnie Twoja koleżanka zaczęła po niej jechać. Czytaj ze zrozumieniem złotko.
Po drugie Gwiazdki Disneya to nie aktorzy, to pseudoaktorzyny, na którym mamusia czy tatuś może zarobić. Tyle w tym temacie, to forum o Kristen.
Po trzecie " Na pewno przewyższa rozumem Ciebie" pisałam w odpowiedzi na Twoje "Moze to ze K.Stewart przewyzsza gra aktorska Drew Barrymore..." więc pisałam to o Stewart a nie o kimkolwiek innym, więc jeszcze raz...czyta ze zrozumieniem, złotko.
nie czytalas wczesniejszych komentarzy? Np. Asiek890 o wielkiej pupie? i innych rzeczach?
No,moze Ty,keshio mowisz o nich pseudoaktorzyny . ale inni mowia: aktorka.
zacytuje wikipedie: Aktor – osoba odgrywająca rolę w teatrze lub w filmie.
Selena Gomez odgrywa role Alex w serialu o czarodziejach. jest to program dla dzieci. czasem z kuzynka ogladam. ;)
A skad mozesz wiedziec,ze Stewart przewyzsza rozumem mnie? gadalas z nia kiedys?
Coz. Szczerze w to watpie. Bo porownuje swoja kariere do ofiar gwaltu. ;> .
heheh...myślałam, że jesteś jednak inteligentniejsza...
Miło mi się z tobą gawędziło, ale wieczór czeka...Adieu!
Misiek, Jassica sama pisała, że ma niektórych w dupie (m.in. mnie czy Camilę). W formie żartu napisałam, że tą dupę w takim razie musi mieć wielką. Czy to w ogóle znasz pojęcie sarkazmu?
Bronić się można ARGUMENTAMI. Tak samo jak się obraża jakiś film, osobę to posługuje się ARGUMENTAMI. Jeśli dziewczyna nie potrafi w sposób normalny wyrazić swojego zdania to już jest jej problem. A ty nie masz się co w to wtrącać.
rumianeslowa się wcale nie wtrąca tylko tak jak wszyscy tutaj pisze co ma do powiedzenia.To Ty na wszystkich naskakujesz więc teraz nie udawaj , że jesteś niewinna i pokrzywdzona :P Bo to jest po prostu dziecinne :P
Hej..nie podniecaj sie tak....i nie wypominaj mi tego ktora czesc i jak dlugo ogladalam ( Step Up) ...
Nie dociera do ciebie to, ze lubie K.Stewart i Pattinsona !!!! Pogodz sie z tym !!! takie ofiary losu jak ty ogladaja bajki Disney'a ..jesli kochasz Efrona..prosze bardzo !! mam to gdzies...
Hej,skoncz z tekstami ala podstawowka. :>
Hej, sama to napisalas na forum Step Up 3D .
A lub sobie. Nie zabraniam Ci przeciez . ;> Takie szumowiny jak Ty ogladaja Twilight i szczaja za Edkiem.
Nie kocham go. Napisalam,ze nie jest totalnym zerem. :D .
Ach,masz to gdzies....chyba jednak nie. Skoro wciaz odpisujesz na moje posty. przeczysz sama sobie.
:>
Ale nie zapomnij !!! Po kapaniu...obowiazkowo wieczorynka....napewno jakas bajeczka Disney'a hahaha
zapewne bedziesz wniebowzieta gdy pojawi sie Efron !! hahahaha
haha. Probujesz byc smieszna. A wychodzisz na dziecinna.Ucinam dyskusje z toba. :) .
"na pewno pisze sie osobno dla twojej wiadomosci."
Oj Made, tfuu... rumiane... nie udawaj polonistki wielkiej, bo jak kilka dni temu Twoja psiapsióła Jessica robiła takie byki, że oczy bolały, to nic nie mówiłaś. Wredziaro mała :)
Napewno sprawdzila wczesniej w slowniku, bo sama nie wiedziala jak sie to pisze haha i zgrywa wielka cwaniare ...
jestem humanistka.
Ona popelnia bledy,ale przynajmniej nie zachowuje sie jak dzieciuch,oceniajac film na 1 nawet go nie ogladajac. :P.
a jakie made,co made? wreszcie przylaczylas sie do dyskusji? myslalam,ze spieprzylas gdzie pieprz rosnie. :) . Camillo.
Skoro jesteś humanistką powinien każdy Cię razić, kto nie umie pisać. Nie wybiórczo, słonko.
A jakie Made?... a takie dziecko z Japonii ;) eee, nie spieprzyłam. Nie miałam po prostu czasu siedzieć na filmwebie całymi dniami tak jak niektórzy. A teraz patrzę jakaż ciekawa dyskusja, to się przyłączę ;)
ja pisze tutaj ,kiedy mam na to ochote.
Jessica byla dla mnie mila,wiec nie bede jej sie czepiac. :)
I nadal nie rozumiem co masz na mysli piszac: made? made= wykonane. Ale co takiego?
Piszesz jak ona i lubisz te same aktorki. Piszesz jak madeinjapan czekoladoweserce iloveit i batmanowa. Za kazdym razem gdy jedna znika pojawia sie druga, ktora pisze dokladnie tak samo i na tych samych forach. Zbieg okoliczności? I don't think so
Nie mam zielonego pojecia o czym mowisz. Btw. Moze Jessica miala racje co do was. Potrzebujecie pomocy .
Chwilunia. Cos mi sie kojarzy. Mowilas ze Jess to madeinjapan. O,teraz mnie oskarzasz o drugie konto? Zmienilas zdanie?
Aaa, czyli to w ten sposób, hmm... no ok, więc idąc tokiem Twojego myślenia, powinnam się Ciebie ciągle czepiać, bo Cię nie lubię. Ale skoro tak, to mi na to jak na lato ;)
Nie wiesz co mam na myśli? To przykre... nie udawaj głupa większego niż jesteś...
a co do Efrona sadze tak jak mockingflams. Nie jest totalnym zerem. :> . Charlie St.Cloud zapowiada sie niezle. ;>
Pierwsza zaczelas ta dyskusje i wielkie gratulacje, ze pierwsza ja zakonczylas :)
Widac, ze inteligencja nie grzeszysz madroscia rowniez nie...ale milo, ze juz sie ode mnie odczepilas. Dobrze, ze zrozumialas iz byle jakie "prymitywy" nie powinny sie ze mna wdawac w dyskusje.
Powodzenia w ogladaniu i oczekiwaniu na kolejne czesci "Step up" jak i rowniez filmow z twym ulubiencem Efronem :) hahaha
A ty dalej ciagniesz to samo. Glupote nalezy tepic.
Powodzenia w oczekiwaniu na dalsze czesci Zmierzchu. Oby ci sie nie przejadly. :) .
och, i mamy przyklad braku czytania ze zrozumieniem. : ) gdzie ja napisalam,ze jest moim ulubiencem? :>
Prosze,powiedz mi. :)
Podobnie jak na forum o Step Up zaznaczylam iz nie mam juz zamiaru czytac twoich nudnych wypocin...rowniez zrobie to tutaj... a wiec bujaj sie mała :)
Nie wysilaj sie juz w odp :)
dlaczego mam sie nie wysilac?:) . Bawisz mnie.
O. I pytanie. Nie masz zamiaru ich czytac,to dlaczego je czytasz? :D