Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.

persching16

Widzisz, problem jest taki, że o ile ja znam każdy z tych zespołów, mam prawo się na ich temat wypowiadać.
Ty zaś nie mając pojęcia o muzyce techno takiego prawa, rzecz jasna, nie masz.

persching16

Masz rację to debil...

indy90

Michael Jackson to kalka z Josepha Williamsa.
Znów mógłbym być uszczypliwy i to bardzo, ale znów się powstrzymam. Mylicie się. To wy łykacie wszystko jak leci. Owszem, Led Zeppelin to wybitny zespół, Black Sabbath to bardzo solidna kapela, Queen to porządni rzemieślnicy, przedstawiciele popu z górnej półki. Ale Metallica to wtórny do bólu thrash, Gunsi to obrzydliwe glamowe pamparara na festyny, a Aerosmith to zespół typu nagraliśmy-jedną-piosenkę-zróbmy-1000-identycznych-pod-innymi-tytułami.

BTW: indy, mój drogi, co ma wspólnego nowość z jakością?

PanJapko

No właśnie niewiele:]

PanJapko

Oj koleś kopiesz sobie dołek mówiąc że Aerosmith, Metallica i Gunsi to badziewie nie chciałbym być na twoim miejscu gdybyś powiedział to na ulicy przypadkowo spotkanemu metalowcowi miał byś taki wpier*al że ło ho!! A Michael Jackson był GENIUSZEM nikt go nie podrobi on nie kalkował żadnego Josepha Williamsa tylko wzorował się na Jamesi Brownie ... a Jackson był genialnym piosenkarzem i jest też najbardziej ceniony bo to on najwięcej do muzyki wniósł i przewrócił świat muzyczny do góry nogami ... jest niepowtarzalny a jego muzyka będzie żywa zawsze tak jak muzyka Metalliki ,AC/DC, Aerosmith , Gunsów , Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Queen ... oni są niezapomniani i nie do podrobienia bo są LEGENDAMI a legend się nie zapomina ich muzyka będzie żywa zawsze a gówniane techno pójdzie w odstawkę bo to tylko wieśniaki słuchają ... i ci co- nie znają się na prawdziwej muzyce i na klasykach...

indy90

Powtarzasz się jak katarynka, a nic nowego nie wnosisz do dyskusji. Tylko "dobre bo dobre". "Koledzy mówią". "Spotkałbyś metala".
Pomijam już fakt, że metalhead starszy niż 15 lat nazwę "Guns n Roses" zbyłby salwą śmiechu.

PanJapko

Chyba jesteś głupi Gunsi to świetny zespół a ty nazywając ich gównem dajesz obrazek jak znasz się na rocku i metalu ... mój wujek ma 40 lat i również lubi gunsów i nie zbyłby tej nazwy salwą śmiechu ... z tym śmiechem to masz na myśli tylko siebie bo prawdziwy metal i rockmen by tego nie zrobił bo klasykę się szanuje ... to świętość dla metalowca i rockmana ... LEGENDY I KLASYKA wiec nikt by mnie nie wyśmiał tylko tacy techno wielbiciele jak ty... i doorszlaq czy jak mu tam...

indy90

Ty chyba tworzysz posty przez kopiuj-wklej z poprzednich.

PanJapko

SHUT UP !!!

indy90

SHUT UP !!!

persching16

Owszem,dzieki temu masz duza wiedze,ale odrzucasz najlepszych;) SKINDZAJ BURAKU

MarchewaSoler

Co się wcinasz?;)

MarchewaSoler

Najlepszych to wy odrzucacie Debilu...

indy90

Ja jebe, w dodatku pisze jak jakiś połamaniec z 3 podstawówki. Serio masz 21 lat? Zajrzyj do dowodu, może wziąłeś dowód swojego ojca i ci się pomyliło, co?

persching16

piszac "imbecyle bez gustu" najwyrazniej mialem na mysli rowniez ciebie.

Jam_Jest_Masakrejszyn

Człowieku zastanów się nad swoim systemem wartości i nad tym,że drugiego człowieka trzeba szanować.Bez argumentów wyzywasz mnie i innych?Jesteś żałosnym śmieciem,który zna się na muzyce podobnie jak świnia na gwiazdach...

persching16

czemu mialbym cie szanowac? osobiscie nie znam cie, a z twoich postow zionie taka ignorancja polaczona z zadufaniem, ze noz sie w kieszeni otwiera.
sluchasz gowna, nie masz pojecia o muzyce. proste

Jam_Jest_Masakrejszyn

A niech Ci się ten nóż otwiera,co mnie to:) A ja powiem,że właśnie słuchałem gowna,to jest techno czy muzyki klubowej i przeszedłem do prawdziwej,dobrej muzyki.Nie ucz mnie co jest dobre,a co nie,skoro Ty sam nie masz o tym pojęcia;]

persching16

Urocze przedszkole:D

platyna_2

Co ja mogę powiedzieć,by oceniać innych,ocen siebie.Poczytaj swoje komentarze czasem;)

persching16

Moje komentarze to jedna wielka zwała, chociaż faktem jest, że zabawniejsze jest branie wszystkiego do siebie i bronienie dumy, której się nie posiada:)

platyna_2

Na chamstwo nie powinno się odpisywać...

persching16

Zawsze lubiłam łamać reguły dlatego odpisuję:)

platyna_2

Tą rozmowa jest bez sensu;) Łamanie reguł też musi być inteligentne i przemyślane,a nie tak teoretycznie łamać by łamać jest w sumie żałosne:)

persching16

Ja lubię rozmawiać o dupie maryni:) To ma więcej sensu niż wykłócanie się o gust muzyczny.

platyna_2

Ja mam wyj...ne na ich gust muzyczny.Głównie chodzi mi o to by nie nazywać klasyki chala,szmira itp bo to ukazuje ignorancję i niewiedze muzyczna,a ich gust?Ich techno?To akurat ich żałosna sprawa;)

persching16

Ja wychodzę z założenia, że żeby coś krytykować trzeba to pierw poznać. Mało tego, nazywanie techno szmirą tylko dlatego, bo nie jest w twoim, moim (whatever) stylu to wg mnie czysta ignorancja. mówiąc w skrócie? każdy ma swoje zdanie i swój gust i niech się go trzyma, a tłumaczenie i wciskanie na siłę swoich idei mija się z celem. indy z bratem mają to do siebie, że zbyt personalnie traktują muzykę i to co sie o niej mowi czy pisze. na cholere tracic nerwy na dyskusję w której nikt nie wygra? w końcu każdy uważa, że pozjadał wszelkie rozumy i wie najlepiej...

platyna_2

Tyle,że ja wiem co to techno czy muzyka klubowa,dlatego myślę,że jestem odpowiednią osoba do porównania i wyciągania wniosków z tych dwóch gatunków muzycznych.

persching16

Nikt nie jest odpowiednią osobą do tego by na siłę wciskać swoje idee.

platyna_2

Nie nazywaj tego ideą,to zbyt blacha sprawa by tak to wynosić na piedestal.A poza tym nie można wciskac czegoś co jest ogółem wiadome i każdy ekspert,którego Oczywiście zbuntowani nie uznaja,powie Ci,że to jest muzyka a techno?Bez komentarza.

persching16

Nazywam to ideą, bo jak na błachą sprawę chcecie sobie robić kręcenie wora z nerwów.

platyna_2

Ja akurat jestem spokojny,bo co jak co ale tym razem WIEM,że mam rację;)

platyna_2

To weź przestan pisać...

persching16

Niech żyje polackie prostackie self-righteousness. Takie "lalalalala nie słyszę nie słyszę".

PanJapko

Niech żyje,niech żyje.Tylko powiem Ci,że ja nie nadużywam swojego przekonania o tym,że mam w czymś 100% rację,teraz owszem mam i chyba to powinno Ci wystarczyć;)

persching16

Oczywiście, że tak powiesz. Nie mam co do tego wątpliwości, nawet do tego, że naprawdę w to wierzysz.

PanJapko

Odbiegasz od tematu,co jest kolejnym dowodem,że mam rację.Cóż,tonacy brzytwy się chwyta;)

persching16

Więc co jest tematem twojego posta, jak nie przekonanie o swojej racji? Bo nic innego w słowach "Ja akurat jestem spokojny,bo co jak co ale tym razem WIEM,że mam rację;)" nie mogę znaleźć. Jeśli coś tam jest, to proszę, nakieruj mnie.

PanJapko

A było to do Ciebie biedaku?;)

persching16

Mój oryginalny post też nie był adresowany do ciebie. A jakoś się tu wypowiadasz.

persching16

Blacha to taki cienki kawałek metalu (coś jak Metallica HO HO HO HO)

persching16

Dopiero co mówiłeś, że nie zniżysz się do poziomu posłuchania tego.
Może jednak rzucisz linkiem z youtube z jakimś rzekomym wykonawcą techno. To nie powinno boleć aż tak bardzo.

PanJapko

Mówiłem ci głąbie już,że kiedyś słuchałem tych popluczyn.Ponadto to bez różnicy co był wrzucił,i tak byś odwrócił kota ogonem.Jesteś typem członka PiS'u z nikim nigdy się nie zgadzasz i nigdy z przeciwnikiem się nie zgadzasz,więc po co bez przerwy rzucać grochem o ścianę i powtarzać to samo w te i na zad?:)

persching16

Nie dorabiaj błędnej ideologii. Proszę cię o wrzucenie tu jakiegoś techno, tylko tyle. Naprawdę.

PanJapko

Detroit Techno choćby...

persching16

Tak, uważam, że heavy metal to świetny wykonawca. A jego utwór "British heavy metal" to magnum opus.

czaisz aluzję?

PanJapko

Ja pieprze co ja tu napisałem-.- Pomyslalem o jakimś wykonawczy i o podgatunku i wpisalem podgatunek techno.Sorry...

persching16

no to podasz jakiegoś wykonawcę techno czy nie? widać, jaki z ciebie znawca

persching16

Nie wiesz.