Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.

platyna_2

nie próbuję ci dopiec .. nie jestem tobą .. ja nie obrażam tylko dlatego że nie mam racji

maciejek93

No właśnie, nie obrażasz. Po prostu mimo tego, że nie masz racji ciągle nie mogłeś się do tego przyznać. Aż do teraz. W końcu przyznałeś, że nie masz racji. Może jeszcze będą z ciebie ludzie.

platyna_2

mam rację

maciejek93

Świnie ci tylko przyznają rację kiedy im grzebiesz w korytku.

platyna_2

nie muszę bo nie mam świń w do mu ....

maciejek93

Masz, śpisz z nimi

platyna_2

nie mam ...

maciejek93

masz, liżą cię po ryju w nocy

platyna_2

mnie nie

maciejek93

o jasny gwint, dostajesz nagrode najwiekszego ignoranta filmwebu, gratuluje :_DDDDDDDDD

Jam_Jest_Masakrejszyn

przynajmniej mam rację ....

maciejek93

jesteś ignorantem i masz rację, może, ale w swoim różowym, wyimaginowanym świecie.

Jam_Jest_Masakrejszyn

przynajmniej mam rację a ty nie masz jej w ogóle

maciejek93

Nie masz racji i tego nie dostrzegasz nawet. Tak daleko zabrnąłeś, że przekonałeś samego siebie.

platyna_2

mam rację

maciejek93

Nie masz racji i nigdy mieć nie będziesz, bo jesteś ograniczony i zamknięty. Nie dążysz do kształcenia się, ponieważ ty stworzyłeś swoją własną naukę w swojej łepetynie i nawet jak miliardy ludzi mówili ci, że jest inaczej to do ciebie nie dotrze. Tyle.Dla ciebie 2+2=5. I taaaaa, masz rację, ale tylko w swoim mniemaniu.

platyna_2

dla mnie to 4 według ciebie może 5.... ale mi też miliard osób ... wymień mi wszystkich

maciejek93

Nie, bo nie zajmuję się pierdołami tak jak ty.
Jakim ty jesteś debilem... Matko święta. No dobra, jest cztery dla ciebie. Szkoda tylko, że zrozumiałeś tylko ostatnie zdanie i odebrałeś je w ten sposób a nie inny... Zacznij myśleć. Naucz się interpretować.
Dyskusja z tobą nie ma sensu w ogóle, ponieważ ty nie potrafisz interpretować tekstu jako całość. Ty nie wiesz co to jest metafora. Ty nie wiesz co to jest sarkazm. Ty nie wiesz co to jest przenośnia. I na koniec. Ty nie wiesz o co mi chodzi i nigdy nie bedziesz wiedzial, bo jestes debilem. Nara. Ku urwa, jak ja nie cierpie gadac z idiotami!

platyna_2

no właśnie ja tu widzę tylko 3 lub 4 osoby a to nie miliard .... chyba że nie umiesz liczyć... to po co sama siebie tolerujesz jak nie lubisz idiotów

maciejek93

Idź na naszej klasie siedź chłopczyku, bo filmweb to nie miejsce dla ciebie. Nie poznałbyś się na dobrej muzyce nawet jakby ci weszła w dupę.

platyna_2

nie muszę bo znam się na dobrej muzyce.... nie potrzebuję twoich bezsensownych rad ... ty się znasz na muzyce ? nie żartuj

maciejek93

Znam się dlatego wiem, że LP produkuje teraz szmirę, a ty jesteś tak zajęty wchodzeniem im w dupę i ssaniem fiutów, że tego nie dostrzegasz.

platyna_2

znasz się chyba tylko o Biberze... o metalu na pewno nie

maciejek93

Siusiu, paciorek i spać, dobranocka się skończyła pół godziny temu.

maciejek93

Ty wiesz o metalu tyle co ci mamusia do snu nuciła.

platyna_2

a ty nic nie wiesz ..

maciejek93

Idź spać dziecko, tabliczki mnożenia się naucz.

platyna_2

umiem ... twoje teksty są nuudne

maciejek93

Kłamca. Nie wiesz nawet ile to 2*3.
Nudny to ty jesteś w łóżku. Mike ostatnio mówił w wywiadzie.

platyna_2

3*2 = 6

nie mogłaś wiedzieć co MIke mówił w wywiedzie bo nie znasz angielskiego

maciejek93

Znałam angielski na zaawansowanym poziomie kiedy ty na kupę mówiłeś papu.
Z kalkulatora korzystałeś, nie doszedłeś do tego sam nieuku.

platyna_2

kujon

maciejek93

Lubię angielski, za granicą nawet pracowałam, poznałam LP osobiście:P

platyna_2

taaaa ja poznałem Michaela Jacksona wczoraj

maciejek93

serio, serio, wynajmowali pokój w hotelu w którym robiłam:)

platyna_2

ja nawet byłem na koncercie z MJ

maciejek93

taaaaa, po jego śmierci.

platyna_2

żebyś wiedziała ... MJ żyje widziałem go na własne oczy

maciejek93

AHAHAHAHAHAHAH:))))

platyna_2

serio .. mówię

maciejek93

Led Zeppelin to METAL? Biedne dziecko <głaszcze>

doorshlaq

peja to nie hiphop bo nie tańczy <tańczy>

indy90

Czesław Mozil nie lubi Linkin Park, poza tym wy fani macie kiepściutki wokal:)
Maszynka do ćwierkania rządzi. I lion king-in the jungle.

platyna_2

czesław sra to podobny gniot co lp, tylko skierowany do pseudo-alternatywnej mlodziezy.

Jam_Jest_Masakrejszyn

Każdy słucha to co lubi;) Ja Czesia lubie, bo ma porąbane teksty:D Ty lubić nie musisz:))

platyna_2

każdy słucha TEGO, co lubi, nie TO, co lubi. Ale to nie ma znaczenia - wiadomo, że jedni lubią dobrą muzykę, inni komercyjne popłuczyny. Rzecz gustu, a o tych, jak wiadomo, się nie dyskutuje, każdy ma prawo lubić Linkin Park, Feela i podobne.

doorshlaq

LP nie jest komercyjny... komercyjna jest Doda i Bieber nie LP ...

maciejek93

Taaaaaak, bo Linkin Park śpiewają charytatywnie i te wszystkie chaty i auta pokupowali sobie dzięki ciężkiej pracy na budowie bądź kelnerując w knajpie.

platyna_2

SARKAZM! Tobie trzeba zaznaczać, boś debil.