Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.
No właśnie, nie obrażasz. Po prostu mimo tego, że nie masz racji ciągle nie mogłeś się do tego przyznać. Aż do teraz. W końcu przyznałeś, że nie masz racji. Może jeszcze będą z ciebie ludzie.
Nie masz racji i nigdy mieć nie będziesz, bo jesteś ograniczony i zamknięty. Nie dążysz do kształcenia się, ponieważ ty stworzyłeś swoją własną naukę w swojej łepetynie i nawet jak miliardy ludzi mówili ci, że jest inaczej to do ciebie nie dotrze. Tyle.Dla ciebie 2+2=5. I taaaaa, masz rację, ale tylko w swoim mniemaniu.
Nie, bo nie zajmuję się pierdołami tak jak ty.
Jakim ty jesteś debilem... Matko święta. No dobra, jest cztery dla ciebie. Szkoda tylko, że zrozumiałeś tylko ostatnie zdanie i odebrałeś je w ten sposób a nie inny... Zacznij myśleć. Naucz się interpretować.
Dyskusja z tobą nie ma sensu w ogóle, ponieważ ty nie potrafisz interpretować tekstu jako całość. Ty nie wiesz co to jest metafora. Ty nie wiesz co to jest sarkazm. Ty nie wiesz co to jest przenośnia. I na koniec. Ty nie wiesz o co mi chodzi i nigdy nie bedziesz wiedzial, bo jestes debilem. Nara. Ku urwa, jak ja nie cierpie gadac z idiotami!
no właśnie ja tu widzę tylko 3 lub 4 osoby a to nie miliard .... chyba że nie umiesz liczyć... to po co sama siebie tolerujesz jak nie lubisz idiotów
Idź na naszej klasie siedź chłopczyku, bo filmweb to nie miejsce dla ciebie. Nie poznałbyś się na dobrej muzyce nawet jakby ci weszła w dupę.
nie muszę bo znam się na dobrej muzyce.... nie potrzebuję twoich bezsensownych rad ... ty się znasz na muzyce ? nie żartuj
Znam się dlatego wiem, że LP produkuje teraz szmirę, a ty jesteś tak zajęty wchodzeniem im w dupę i ssaniem fiutów, że tego nie dostrzegasz.
Znałam angielski na zaawansowanym poziomie kiedy ty na kupę mówiłeś papu.
Z kalkulatora korzystałeś, nie doszedłeś do tego sam nieuku.
Czesław Mozil nie lubi Linkin Park, poza tym wy fani macie kiepściutki wokal:)
Maszynka do ćwierkania rządzi. I lion king-in the jungle.
każdy słucha TEGO, co lubi, nie TO, co lubi. Ale to nie ma znaczenia - wiadomo, że jedni lubią dobrą muzykę, inni komercyjne popłuczyny. Rzecz gustu, a o tych, jak wiadomo, się nie dyskutuje, każdy ma prawo lubić Linkin Park, Feela i podobne.
Taaaaaak, bo Linkin Park śpiewają charytatywnie i te wszystkie chaty i auta pokupowali sobie dzięki ciężkiej pracy na budowie bądź kelnerując w knajpie.