Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

Ktoś jeszcze słucha tych popowych wymiocin? Pamiętajcie - nic tak nie świadczy o człowieku, jak jego gust muzyczny.

platyna_2

to czemu nagrywają piosenki dla Japonii i Haiti .. i przeznaczają na akcję charytatywne .... co?

maciejek93

WSZYSCY wykonawcy jak mają dużo hajsu to przeznaczają jakąś część na cele charytatywne. LP to komercha, wszyscy artyści to prostytutki.

platyna_2

prostytutka to ty .... LP chodzi bardziej o fanów a nie o kasę

maciejek93

Gówno prawda. LP to komercha gejowski pomiocie.

platyna_2

nie są komercyjni .... wiesz co to komercja jest to Doda, Lady Gaga i inne plastikowe gówna

maciejek93

Nie na tym polega komercja. LP są komercyjni. WSZYSCY ARTYŚCI TO PROSTYTUTKI!!! Naucz się naiwne dziecko, naucz się tego!

platyna_2

wiem na czym polega komercja.. a LP nie jest Takie

maciejek93

LP to komercja. Po co im teledyski? Po co im koncerty? Za pieniądze? Po co? Skoro nie produkują komercji? Zmienili swój styl na Scootera a ty nadal trzymasz sie wersji ze to nu metal i nie sa komercyjni. KOMERCHA!!!!

platyna_2

ale kasy nie przeznaczają na głupoty .... jaki zespół , lub wokalista nie robi teledysków czy koncertów?

maciejek93

tyaaaa... Chester ma w domu bidet, ale go nie używa bo się go boi... tyaaaa, też masz w domu bidet? i co, nie przeznaczasz siana na pierdoły? Mike przeznacza siano na farby do włosów

platyna_2

a ty na co przeznaczasz kasę na waciki ... zapomniałem że cie nawet nie stać na brud pod siedzeniami .. bo ich nie masz

maciejek93

na waciki między innymi. taki zawód. a co? zazdrościsz?

platyna_2

nie zazdroszczę ...

maciejek93

zazdrościsz, bo ty jeszcze gimnazjum nie skonczyles...

platyna_2

skończyłem i to lepiej niż ty

maciejek93

skończyłeś? na gazete? takie rzeczy cie podniecają? dżizas, na serio jesteś dziwny... i na dodatek masz sklonnosci do sado maso

maciejek93

Ogłaszam ten tekst najśmieszniejszym z dotychczasowych.

PanJapko

najśmieszniejszy to ty jesteś

maciejek93

Szczekaj więcej, hau hau.

PanJapko

nie jestem psem

maciejek93

jestes pso-koto-kucykiem

platyna_2

hybryda taka:D:D:D::D

platyna_2

kucyk to panJapko

maciejek93

jesteś little pony

maciejek93

<rzuca chrupka>

PanJapko

i ją łapiesz ... bo aportujesz koniku

maciejek93

łapię ją chrupka?
Po jakim to język?
Koniki nie aportują, reksiu. Wróć do przedszkola.

PanJapko

ale kucyk Pony umiał .. nie oglądałeś bajki ...

maciejek93

http://lh5.ggpht.com/_aNq-TVaST0s/S1nGVSaKZEI/AAAAAAAABpg/sWZWZ4DDDSs/My%20littl e%20pony%20-%201%20kucyk.JPG

To ty:D

platyna_2

ale tam jest napis to jest Platyna_2

maciejek93

Nie ma. Widzisz? Nie potrafisz jednak czytać.

maciejek93

Jeszcze raz Dorin, jak ty zdania budujesz!

maciejek93

chory koń z ciebie, szczepić cię trzeba, cukru w kostce ci trza dac do ryja to skonczysz pieprzyc farmazony

platyna_2

a z ciebie śmierdząca świnia która charakteryzuję się egoizmem

maciejek93

charakteryzujesz się egoizmem, powiadasz? oj, to ty się zmień!

platyna_2

nie to ty jesteś egoistą... ty wszystkich prowokujesz do tego ... weź załóż swoje forum i tam obrażaj LP

maciejek93

napisałeś, że się charakteryzujesz egoizmem.
a co, to forum jest twoje? FILMWEB to forum o LINKIN PARK
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
to żeś teraz doyeahbał:D

platyna_2

egoistą ty jesteś .... ani nie jest twoje .. a ja nie życzę byś mnie tu obrażała

maciejek93

będę

platyna_2

ciekawe jak długo

Jam_Jest_Masakrejszyn

każdy ma prawo słuchać to co lubi nie narzucaj innym swoich poglądów ... i mówię ostatni raz LP to Hybryda( Rock pomieszany z rapcorem i elektroniką)

maciejek93

jeśli już, to crossover, nie jakaś "hybryda", a poza tym rock też może być popem

doorshlaq

HYBRYDA !!!!!!!!!!!! po co niby pierwszy album nazwano Hybrid Theory .. bo LP gra Hybryde

maciejek93

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hybryda

Pokaż mi chłopie,w którym miejscu jest napisane, że hybryda to gatunek muzyczny;]
Jedna płyta tak się nazywała, później ten gatunek im się zmieniał cały czas. Przestań wpieprzać wszystko do jednego worka, bo prawdę mówiąc już sam nie wiesz co oni grają. Tego nie da się opisać, bo oni wsuneli kilka gatunkow muzycznych, przesadzili z tym. Przesada nie jest dobra.

platyna_2

http://pl.wikipedia.org/wiki/Linkin_Park

proszę bardzo : ........ Kalifornijczycy grają muzykę nietypową – hybrydę metalu, elektroniki, rapu, itd. Nazwa okazała się jednak zastrzeżona przez inny zespół, chciano uniknąć problemów prawnych, w związku z czym zrezygnowano z niej (choć nie do końca, biorąc pod uwagę, że tak nazwali pierwszy album).

nie mówiłem że to gatunek muzyczny tylko że to mieszanka stylów .... Jak się odwołujemy do wikipedi to LP gra :nu metal, metal alternatywny, rock alternatywny

maciejek93

hybrydę metalu, czyli MIESZANKĘ. Mieszanka nie jest gatunkiem muzycznym tylko połączeniem wielu gatunków muzycznych.

Alternatywny... Alternatywna muzyka, już ci pokazuję chłopcze.http://www.youtube.com/watch?v=ifS1U-g4BV0

platyna_2

odwołałaś się do wikipedi więc ja też ..

maciejek93

mówisz że to prawda ... wikipedia nie kłamie ... nie?

maciejek93

Wikipedia na pewno wie więcej niż ty. Ciebie jest w stanie poprzeć tylko Twój brat, bo z jednej książki wujka się uczyliście. Cała reszta Cię uświadamia a i tak jesteś ślepy. Z ślepcami i durniami nie ma co dyskutować, bo i tak będą się mylić całe życie.

platyna_2

nie mylę się ... wikipedia wie więcej więc LP to nu metal, metal alternatywny, rock alternatywny(tak pisze wikipedia)