Mariusz Pujszo

5,7
3 105 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pujszo
konrad_alichniewicz

Widziałam w piątek film na testowym pokazie. Niesamowita komedia. Włodarczyk. Pujszo. Zelt. Frykowska bardzo naturalni i smieszni. Zalogowalam się na filmweb specjalnie żeby pochwalić to co zrobili

anetka1234567

Komedia na wysokim poziomie. Bardzo podobała mi się gra Włodarczyk i Frytkowskiej ;) Mistrzostwo. Polecam wybrać na się na Ostatni Klaps.

konrad_alichniewicz

Świetna gra aktorska :) Ten aktor ma coś w sobie i dobrze odnajduje się w tego typu filmach ;)

konrad_alichniewicz

Jedna z ciekawszych ról jaką Pan zagrał. Bardzo mi się podobał ten film. Posiada sporo śmiesznych scen.

konrad_alichniewicz

Też polecam się wybrać na Ostatni Klaps. Mało jest teraz komedii, które rzeczywiście bawią. A "Klaps" bawi w dużej mierze dzięki świetnej grze Pana Mariusza :).

konrad_alichniewicz

Boski film a rola Pana Pujszo to jedna z najlepszych. Film Ostatni Klaps odniesie swój sukces

konrad_alichniewicz

Jedna z najlepszych komedii ostatnich lat. Warto obejrzeć dla Mariusza Pujszo, zrobił ogromny postęp od ostatniego filmu. Ostatni klaps, to jest to.

sowa32

Po prostu k...a nie wierzę! Koleś wynajmuje klakierów do chwaleni jego i jego filmów. Edek Łuud może się schować przy Pujszy.

Kiedy Pujszo przystąpi do kręcenia następnego bzdetu filmowego? Nie mogę się doczekać.

konrad_alichniewicz

Cieszy , że znajduje sie ludzi, którzy doceniają wkład pracy reżysera, aktora i producenta w jednym. Panie Pujszo, komedia Ostatni Klaps to jedna z tych, na której się można naprawdę uśmiać :)

WiolaMilen

Ostatni Klaps, rzeczywiście dobra komedia - ale dla tych co oczekują pewnego rodzaju specyficznego rodzaju zabawy. Ogólnie uważam ten film za całkiem dobry. Jeśli chodzi o samą osobę Pana M.Pujszo - gośc robi naprawdę dużo i nie siada na laurach. Umie wprowadzać optymistyczną atmosferę i doskonale to robi w swoim otoczeniu. Robi najlepsze Gale - Osobowości i Sukcesy Roku, Marka Roku. Dobrze, że są ludzie, którzy coś robią dla innych, którzy sa mniej doceniani, widoczni, a powinni! Za to szacun!