ktory wie, ze w tym kraju mozna robic filmy dla ludzi, a nie tylko Epopeje historyczne, ktore maja racje bytu puki w naszym kraju istnieje szkoly i wysylaja obowiazkowo tam tlumy uczniow. Legenda - jak sam resyzer powiedzial nie ma aspiracji kinowych, jest to film z pominieciem Kina i wychodzi tylko na DVD. Jest jak najbardziej zdrowe podejscie do tematu. Takich ludzi polskiej kinematografii trzeba.
Pujszo to chłam. Wolę chodzić na epopeje historyczne (np. Krzyżacy. To film o wiele ciekawszy od wszystkich produkcji Pujsza razem wziętych.), niż na takie filmy jak Polisz kicz.
Pfff , chlam ? To chyba ty jestes ...
Takich ludzi jak pujszo trzeba i koniec kropka ... co to za polska bez takich filmow jak on robi !
Postaram się odpowiedzieć: Polska ze smakiem, gustem i odrobina zdrowego rozsądku... Wszystkim czego w filach pana Pujszo nie ma, i już pewnie nie będzie. Dorzućmy jeszcze ODROBINĘ artyzmu i podstaw sztuki filmowej, bo takie filmy, jakie pan Pujszo kręci to gimnazjaliści na koloniach tworzą... Po co tu w ogóle język strzępić bądź dla bardziej dosłownych opuszki palców zdzierać??? KTO MU NA TO POZWOLIŁ??? Hańba kina polskiego....
Hej hej nie badz taki madry , okey ?
Pujszo to dobry czlowiek i dobre filmy kreci wiec teraz przestan o nim zle gledzic !
Po pierwsze: Wcale nie twierdzę, że jestem "taki" mądry, po prostu kieruję się dobrym smakiem i staram się mieć własne zdanie, i to jednoznacznie uwidacznia się odnośnie moich wpisów dotyczących twórczości pana Pujszo. Jeśli to zrozumiesz to będzie OKEY...
Nie twierdzę, że Pujszo to zły człowiek i nigdy tego nie powiedziałem. Nie znam go i w tych kategoriach go oceniać nie będę. Na swój sposób mnie to "ryra".
Źle "ględzić" na temat jego filmów nie przestanę ponieważ mam na uwadze dobro polskiej kinematografii, która nie jest w najlepszej kondycji, a pan Pujszo niestety ściąga ją w dół po równi pochyłej...
Jeśli jesteś panem Pujszo, kimś z rodziny, kolegą albo jego chłopakiem to go pozdrów ;)
Póki co pozdrawiam Ciebie ;)
Nie jestem chlopakiem ! xD
Nie jestem nikim z rodzinny . Chlopakiem Mariusza ? Znaczy ? Ha ha pan Pujszo nie ma syna ale ma Zone , nie jest pedalem .
Polskie kino jest beznadziejne niestety z poruwnamiem do Francji naprzyklad !
Tu sie zgodzę.
Francja wypuściła wiele znamienitych tytułów. Ale to był rozumiem tylko przytyk, którego nie rozumiem. (pianistka - z ostatnich jakie obejrzalem, Dobre i polecam!)
Czy ja nazwałem (bardzo nietolerancyjnie) pana Pujszo pedałem??? Cieszę się że tego określenia użył jego fan!
Ja mam czyste ręce względem mniejszości!
I chlubię się tym bo tę mniejszość szanuję.
No cóż, zazdroszczę słownictwa....
I pozdrawiam
AAA... No i jeszcze jedna rzecz...
Odnośnie mojego posta, który jest na stronie pana Pujszo: Dlaczego jesteś kolejnym bezimiennym, beztwarzowym KIMŚ?? To już się nieco nudne robi, panie Mariuszu....
O jezu ! NIE JESTEM PAN PUJSZO !!! Okey ?!
To ze nie mama twarzy nie oznacza ze jestem kims z bisnessu , ale jestem normalna osoba , ktore usiluje byc zrozumiana !
Hej konczmy bo ty sobie cos wymyslac !
No może kiedyś skończymy, ale jeszcze nie teraz.
Nie wiem czy jesteś panem Pujszo czy nie, ale myślę, że jednak tak. Sposób Twojej wypowiedzi i to jak on robi filmy nieco by pasował, do schematu.
Nie chcę Cię obrażać! Staram się stawiać sprawy jasno, tak jak je aktualnie widzę! Wrażenie mam tylko takie.
Poza tym ta nietolerancja wobec mniejszości... To mnie akurat przygnębiło...
Pozdrawiam
Nati pewnie opier*ala gałę Pujszo regularnie, dlatego tak ją boli, że ktoś źle piszę o tym beztalenciu. Jakaś jego kolejna zidiociała dziwka ze wsi, co myśli, że tak zrobi karierę. Nie ma sensu dyskusja z kimś takim.