Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
a jaka musi być z siebie dumna. :) w końcu na forum o megan króluje ona i głównie sprawa jej tożsamości. wreszcie osiągnęła to co chciała.
Noo słuchaj, ale ona mówiła kiedyś, że w towarzystwie swoim jest dla nich jak królowa. Haha, nie dziw się :D
hahahah, a, pamiętam to. '' dla moich koleżanek jestem królową ' . nie no luz. chyba sodówa uderzyła do główki i ma zbyt wybujałą wyobraźnie. ;]
ja dla moich kolezanek jestem czyms w stylu... pocieszycielką. i niezla agentką:) niektore mnie traktuja jak guru ale to juz raczej znajome są... nie lubie rządzić
mi się ta dziewczyna nie podoba. i gwarantuję,że to nie jestem ja. mam niebieskie oczy,a nie ciemne. a wy dalej,dalej w to brniecie. ;) po prostu żenada.
Dobra laski ja się z wami żegnam, bo mój rycerz już jedzie do mnie na swoim wiśniowym rumaku. Więc będę dopiero w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek. Miłej zabawy papa
Heh laski ogólnie rzecz biorąc znalazłam filmik, który w pełni ukazuje nasze dyskusje z madeinjapan:) zeby nie bylo niedomowien w przypadku tego filmiku made to ta plująca http://www.youtube.com/watch?v=BWkdJ2yhu3E&feature=player_embedded
hahahaha. kurde. uwielbiam Cię za ten filmik. :D
haha. w ogóle mina tego koziorożca w 0:22 jest najlepsza.
no i muszę się zgodzić. dyskusje oddaje idealnie. ;)
asiek,kocmołuszku. postaraj się bardziej. tym koziorożcem jesteś ty.widzę bardzo duże podobieństwo.
kurcze rozpisałiscie się...zaledwie dzień mnie nie było:-) a co do ciebie madeinjapan to pisałaś kiedyś że masz czekoladowe oczy, a teraz twierdzisz że niebieskie ty naprawde masz rozdwojenie jażni albo każde oko innego koloru zdarza się
porąbało cię? jesteś jakaś pomylona. haha. chrzanię,co sobie piszecie na mój temat.aż dziw bierze,że dniami i nocami tutaj jesteście. :< Dziewczynki,nie bądźcie pijawkami życia mego.
prawda w oczy kole , no tak kłasmstwo zawsze wyjdzie , i kto tu siedzi całymi dniami i nocami eh dziecko zastanów sie co piszesz
tylko nie wiadomo jakie oczy. niebieskie, brązowe a może topazowe i nasza madeinjapan jest wampirzycą?:o
ja na pewno nie siedzę tak dużo jak wy.
i aśku kochany,ja akurat wolę wilkołaki od wampirów. :)
już się nagadałyście? no to gra skończona,smarkatki duuzie...trzeba oddzielić ziarna od plew.
bierzcie cholewki i szyjcie. :)
Niektórzy. Ale przynajmniej wiele wiele osób je widziało, natomiast wampira czy wilkołaka - nie. No może garstka chorych psychicznie ludzi twierdzi (tylko w sieci), że należą do tego gatunku.
A zabronisz nam siedzieć? Siedzimy tyle ile możemy później wracamy do swojego życia i jest o niebo lepiej nie widząc twoich klapek.
bo to są postaci fantastyczne. :) mam na myśli wilkołaki.
siedzicie codziennie,od rana do nocy. nie męczycie się? widzę,że bardzo wam przeszkadzam. w takim razie powinniście stąd iść. :)
A wcale nie. Po prostu kikam od czasu do czasu czy są jakieś nowe tematy czy posty. Ostatnio byłam tu w piątek, potem już facet przyjechał i nie miałam czasu na głupoty.
makijaż ala megan fox ? oo, ciekawe. sztuczne rzęsy i pół kilo pudru? :D nie no. a tak na serio to czasami fajnie jest pomalowana. choć zdecydowanie wolę makijaże kristen stewart. :p
nie siedzę od rana do nocy - to po pierwsze . po drugie - mogę tu przychodzić kiedy mam ochotę.
Zmyliłam ją i byłam miła przez kilka postów:)) Makijaży Megan Fox się nie czepiam, bo są ładnie i starannie wykonane przez bardzo uzdolnionych wizażystów. Podobnie makijaże Kristen Stewart. Jeśli ktoś się czepia makijażu Kristen obraża wizażystów i charakteryzatorów którzy nad nią pracowali;p
hahahaha. myślałaś,że dałam się nabrać? no to źle myślałaś. :) Zabawa też dobra rzecz - zwłaszcza ludźmi nie do końca inteligentnymi .
Okrutne?
Nie, prawdziwe !
może i wizażyści uzdolnieni, ale i tak walą jej za dużo pudru. choć fajnie jej podkreślają oczy eyelinerem ( mam na tym punkcie obsesję . :D ) . co do Kristen to na jej makijażu jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
GETup_ mówię poważnie,bierz cholewki i szyj. tylko do tego się nadajesz,smarkatko. :)
:).
a jak tam twoje wakacje? miałaś nas opuścić ? już mówiłaś,że wolisz przyćpany wzrok. Okej.Nie powtarzaj się. :) już to wszyscy słyszeliśmy.
oh. ale mi pojechałaś. gratulacje. :)
i o moje wakacje się nie martw. zapowiadają się bardzo dobrze. ;) i niestety nie. nie wolę przyćpanego wzroku, bo generalnie nie lubię ćpunów.
ojejku. jaka zdziwiona. :)
tak, nie lubię ćpunów odkąd trochę bliżej poznałam się z tym zjawiskiem, przeczytałam mnóstwo ksiązek na ten temat itp. szczerze nie rozumiem takich ludzi, tak samo jak nie rozumiem ludzi puszczających się. ;) chociaż i tak przeważnie ćpanie łączy się z tym drugim.
czytałam już dawno i w sumie tak średnio pamiętam. :D
ale chyba najbardziej spodobały mi się ' my dzieci z dworca zoo ' i ' hera moja miłość ' :D ' idź zapytaj alice ' też było spoko.
Ja właśnie mam zamiar przeczytać "Pamiętnik narkomanki", tylko, że nigdzie nie mogę zdobyć tej książki. Oprócz "Dzieci z dworca zoo", to reszty tytułów nie kojarzę jakoś.
moze sie tak wydaje że duzo się siedzi na filmwebie:-)ale tak naprawde popatrz w jakich odstepach czasu zazwyczaj się pisze dzis po egzaminie nie ma co oblewać więc zagladam pzreszkadza ci to nie muszisz odwiedzac akurat tych tematów
no tak chociaz czasem im się zdarza popełniać błedy. ostatnio jakąs aktorkę nie pamietam jaką tak wymalowali że miała białe plamy pod oczami jak obsypana mąka:-D
"Na temat" ci odpowiedziałem w temacie, który tutaj założyłaś, ale ta wypowiedź zniknęła na jednej ze starych stron ;)
Kogo masz w avatarze?