Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
Ostatnio byłam w Palmiarni bo był "Poznań za pół ceny". Za wejściówkę zapłaciłam 2 złote:)
wczoraj znalazłam jakąś batmanową i czekoladoweserce na fotosiku czy jakoś tak wpisałam w google,ależ mi sie nudziło
e tam. jakoś wcale mi jej tu nie potrzeba. chociaż ciekawa jestem jak skomentuje ten link do fotki. ;p
a ja ostatnio natrafiłam i chyba sie wciągne ale tez na necie bo nie chce mi sie tydzień czekać na nasteony odcinek a kiedys książke czytałam plotkara ale podobno serial nie ejst na jej podstawie?
według mnie serial jest o wieele lepszy od książki. książka trochę przynudza i generalnie w każdym rozdziale jest o jednym i tym samym. :D i serial jest na jej podstawie, ale też sporo pozmieniali. chociaż Jenny w każdym wydaniu jest wnerwiająca.
Pewnie chodziło mu, że znalałaś na fotosiku tą batmanową itd...
A on dziwnym trafem, strasznie broni Made, i wszystkie rzeczy z nią związane.
a niech sobie broni ,ale jakie ma znaczenie mój wiek,jeśli ma coś konkretnego na myśli to musi napisać ja szyfrów nie rozumiem;)
Ale dawniej tak nie było. Każdy miał prawo się wypowiedzieć i nie był obrażany za to. A teraz masakra jakaś, trolle się dorwały do neta, i jadą równo.
własnie to męczące,
co z tego ,że lubie tą aktorkę a innej nie ,co ma do tego moja rodzina ,wiek.
Trole maja sie za grupe osób wszechwiedzących?
na innych forach tez tacy są ,zawsze trafiają się mądrale,jednak wciąż przeważają tacy z którymi można pogadać.
Idę spać ,pa.
Niestety, takie życie. Trzeba się przyzwyczaić do tego, że nie każdy jest tolerancyjny. Polska staje się coraz bardziej chamskim państwem. Nic na to nie poradzimy. Cieszmy się, że nas to nie dotyczy:)
Tej wiecie co? Może to głupio zabrzmi,ale dopiero teraz zauważyłam, że made przestała rzucać mięsem na profilu o Kristen:) Może się stąd też wyniesiemy? Fajnie by było nie czytać już więcej jej niektórych wypocin. Co wy na to?
No to musiałaś się naprawdę dawno zarejestrować, bo jak wchodzę na tę stronę od bodaj 2002, to zawsze ktoś w kogoś gnojem rzucał ;)
Ale chyba nie było takiego trolowania. A zreszta, co ja sie bede wypowiadac. Zaraz sie dowiem, że nie mam racji bo made spadla szklanka wczoraj.
Nie uważam cię za trolla. Po prostu chcę byś obiektywnie spojrzał na to wszystko. Byś wiedział dlaczego my tej dziewczyny nie lubimy. Ty akurat przeczytałeś jej delikatniejsze zagrywki. A ona od dłuższego czasu właściwie nas zamęcza jakimiś pustymi komentarzami bez żadnego pokrycia. Ponadto chce nas zmusić do zmiany zdania tylko i wyłącznie dlatego, bo ona myśli tak, ma takie i takie zdanie. A reszta która myśli inaczej jest głupia, mniej niż zerem, dziećmi neo i nie wiadomo kim jeszcze.
buu.nie ładnie mnie tak obgadywać. asiek,kocmołuszku,ja nic takiego nie mówiłam. nie dość,że z ciebie taki kocmołuszek,to jeszcze kłamczucha. bądź grzeczna,bo pójdziesz do diabełka do piekiełka. :) Nie pozdrawiam cię,bo po co ?
Jestem tutaj, od jakichś 3 lat, ale nigdy nie trafił się ktoś tak pusty jak Made. Owszem były kłótnie, ale nie aż tak.
ja palę? ciekawe od kiedy . nie,no. ta dyskusja sprawia,że mam łzy w oczach ze śmiechu.