Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty
Rudolfik

Ostatnio byłam w Palmiarni bo był "Poznań za pół ceny". Za wejściówkę zapłaciłam 2 złote:)

użytkownik usunięty
Camilla3

No, pa. ; )
Ja też niedługo spadam w sumie. :D

wczoraj znalazłam jakąś batmanową i czekoladoweserce na fotosiku czy jakoś tak wpisałam w google,ależ mi sie nudziło

Rudolfik

o kurcze jak ja sie wyrobiłam by wpaść na filmweb to sie wszyscy zmyli...

użytkownik usunięty
sonnenEW

ja jestem..

fajnie:-) nie zauwazyłam

sonnenEW

no i coś nie widać madeinjapan chyba dziewczyna się obraziła smutno

sonnenEW

Megan przed i po ...operacji pieknie http://e4.pudelek.pl/p2593/00aa5fc50027dd134a474b17

użytkownik usunięty
sonnenEW

i pudelek niestety mi nie działa..

użytkownik usunięty
sonnenEW

e tam. jakoś wcale mi jej tu nie potrzeba. chociaż ciekawa jestem jak skomentuje ten link do fotki. ;p

użytkownik usunięty

ja też jestem..
chociaż zaraz spadam oglądać ' plotkarę ' .

Rudolfik

Zwłaszcza, że jesteś bodajże 2 razy starsza? ;)

kones3r

kto niby ja?

sonnenEW

a na jakim programie?czy na necie?

sonnenEW

bo na tvn 7 jest chyba tylko w niedziele

sonnenEW

też jestem ciekawa a mi nk juz 2 dzień szwankuje

użytkownik usunięty
sonnenEW

na necie. uwielbiam to :D

a ja ostatnio natrafiłam i chyba sie wciągne ale tez na necie bo nie chce mi sie tydzień czekać na nasteony odcinek a kiedys książke czytałam plotkara ale podobno serial nie ejst na jej podstawie?

sonnenEW

no nic to aj lece bo nikt nie odp. do nastepnego

użytkownik usunięty
sonnenEW

no, pa ; )) też spadam.

użytkownik usunięty

heja banana...

użytkownik usunięty
sonnenEW

według mnie serial jest o wieele lepszy od książki. książka trochę przynudza i generalnie w każdym rozdziale jest o jednym i tym samym. :D i serial jest na jej podstawie, ale też sporo pozmieniali. chociaż Jenny w każdym wydaniu jest wnerwiająca.

kones3r

jestem starsza ,ale do czego to był koment?

Rudolfik

Pewnie chodziło mu, że znalałaś na fotosiku tą batmanową itd...
A on dziwnym trafem, strasznie broni Made, i wszystkie rzeczy z nią związane.

Camilla3

a niech sobie broni ,ale jakie ma znaczenie mój wiek,jeśli ma coś konkretnego na myśli to musi napisać ja szyfrów nie rozumiem;)

Rudolfik

dziwne rzeczy dzieją sie z fw ,co chwile coś nie działa

Rudolfik

Tego to ja też nie wiem...
Aaa, filmweb schodzi na psy i tyle.

Camilla3

Wiem, też tak mam... :(

Camilla3

tak bardzo duzo czepialskich,muszę się nauczyć aby nie podawać za wiele szczególów o sobie.

Rudolfik

Ale dawniej tak nie było. Każdy miał prawo się wypowiedzieć i nie był obrażany za to. A teraz masakra jakaś, trolle się dorwały do neta, i jadą równo.

Camilla3

własnie to męczące,
co z tego ,że lubie tą aktorkę a innej nie ,co ma do tego moja rodzina ,wiek.
Trole maja sie za grupe osób wszechwiedzących?

Rudolfik

na innych forach tez tacy są ,zawsze trafiają się mądrale,jednak wciąż przeważają tacy z którymi można pogadać.
Idę spać ,pa.

użytkownik usunięty
Rudolfik

dobranoc, kolorowych...

Rudolfik

Dobranoc ;)

użytkownik usunięty
Rudolfik

Niestety, takie życie. Trzeba się przyzwyczaić do tego, że nie każdy jest tolerancyjny. Polska staje się coraz bardziej chamskim państwem. Nic na to nie poradzimy. Cieszmy się, że nas to nie dotyczy:)

użytkownik usunięty

Tej wiecie co? Może to głupio zabrzmi,ale dopiero teraz zauważyłam, że made przestała rzucać mięsem na profilu o Kristen:) Może się stąd też wyniesiemy? Fajnie by było nie czytać już więcej jej niektórych wypocin. Co wy na to?

Camilla3

No to musiałaś się naprawdę dawno zarejestrować, bo jak wchodzę na tę stronę od bodaj 2002, to zawsze ktoś w kogoś gnojem rzucał ;)

użytkownik usunięty
kones3r

Ale chyba nie było takiego trolowania. A zreszta, co ja sie bede wypowiadac. Zaraz sie dowiem, że nie mam racji bo made spadla szklanka wczoraj.

Było mniej ludzi po prostu. Ale nie sądzę, żeby % trolli był mniejszy.
Uważasz mnie za trolla?

użytkownik usunięty
kones3r

Nie uważam cię za trolla. Po prostu chcę byś obiektywnie spojrzał na to wszystko. Byś wiedział dlaczego my tej dziewczyny nie lubimy. Ty akurat przeczytałeś jej delikatniejsze zagrywki. A ona od dłuższego czasu właściwie nas zamęcza jakimiś pustymi komentarzami bez żadnego pokrycia. Ponadto chce nas zmusić do zmiany zdania tylko i wyłącznie dlatego, bo ona myśli tak, ma takie i takie zdanie. A reszta która myśli inaczej jest głupia, mniej niż zerem, dziećmi neo i nie wiadomo kim jeszcze.

użytkownik usunięty

buu.nie ładnie mnie tak obgadywać. asiek,kocmołuszku,ja nic takiego nie mówiłam. nie dość,że z ciebie taki kocmołuszek,to jeszcze kłamczucha. bądź grzeczna,bo pójdziesz do diabełka do piekiełka. :) Nie pozdrawiam cię,bo po co ?

kones3r

Jestem tutaj, od jakichś 3 lat, ale nigdy nie trafił się ktoś tak pusty jak Made. Owszem były kłótnie, ale nie aż tak.

użytkownik usunięty
Camilla3

jesteś... żenująca.

Bo piszę prawdę, tak? Sama w głębi serca, wiesz, że mamy rację.

użytkownik usunięty
Camilla3

prawdę? o,dziękuję za taką prawdę. :)

Camilla3

Tak, lubię madeinjapan, bo ma własne zdanie i się nie boi go wygłaszać. No i szlugów nienawidzi.

użytkownik usunięty
kones3r

Sama pali. Co innego wygłaszać swoje zdanie a co innego je komuś narzucać.

użytkownik usunięty

ja palę? ciekawe od kiedy . nie,no. ta dyskusja sprawia,że mam łzy w oczach ze śmiechu.

No to w takim razie, wkładasz sobie fajkę w łapkę dla szpanu :)

użytkownik usunięty
Camilla3

nie. an to,ani to. za mało mnie znacie,by wypowiadać się na mój temat,girls. :)