Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

Co Ty nie powiesz, a Ty nas znasz tak dobrze, żeby mówić o nas? Żeby pisać, jakie to my niedowartościowane, i brzydkie? Albo co robi mąż i synek jednej z forumowiczek? Zastanów się .

kones3r

Ale ona nie wygłosiła swojego zdania. Gdyby tak było, od dawien dawna, nie było by tych wszystkich kłótni. Powiedziała raz co myśli, po co powtarzała jeszcze 100 razy to samo? Po to, żeby się kłócić, prowokować i obrażać.
Właśnie sama pali, więc akurat to jest zbdura co pisze. Toleruje i popiera też puszczalstwo, ale Ty oczywiście uważasz, to za plus, więc o czym tu mowa.

użytkownik usunięty
Camilla3

dziewczyno,pomieszało Ci się we łbie. Nikogo nie obrażam,stwierdziłam tylko kilka faktów na temat p.Stewart. nie palę,ani jednej fajki do ust nie wzięłam. puszczalstwo? kobieta musi być kokieteryjna.
sądzę,że jak dopiero prawdziwie się zakocha,może wybrać tego jedynego.

Tobie się chyba pomieszało, nikogo nie obrażasz? A mówiąc, non stop do nas teksty typu "szaraki", "pewnie jesteś brzydka", "idź obciągnij mężowi", i można wymieniać i wymieniać, to komplementy, może? Więc nie pieprz, że nikogo nie obrażasz. A kokieteryjność, a puszczalstwo to dwie różne rzeczy, nie wiem czy wiesz.

użytkownik usunięty
Camilla3

ja tam nic nie mam do kobiet,które zmieniają facetów jak rękawiczki.
tak,mówiłam to,po tym jak obrażano mnie od dzieciaka. getup sama zaczęła mnie wyzywać,a ja jej odpowiedziałam tym samym. :)

No to będziesz sobie stała w przyszłości pod latarnią i powodzenia :)Od początku, Twoje pisanie tutaj polega tylko na chamstwie, prowokacji nas, i pisaniu jednego i tego samego, nic więcej nie pokazujesz. A nikt pierwszy Ciebie nie obrażał, bo żadna z nas, nie najeżdża na kogoś, tylko dlatego, że nie lubi Kristen, albo lubi Megan. Masz zaburzenia pamięci w takim razie, jeżeli uważasz, że jest inaczej. I dzieciaka? Człowieku, Ty ten tekst kierujesz do każdego, nie ważne, czy to dorosły facet, czy Bóg wie kto jeszcze.

Camilla3

To już wolę puszczalstwo od sytuacji, w której panna się mizdrzy, prowokuje strojem, a nic z tego dalej nie wynika.

kones3r

Cudownie...

użytkownik usunięty
kones3r

A ja tam wolę mizdrzyć się do swojego faceta aniżeli do każdego co popadnie. Nie żebym miała coś przeciwko nimfomanii... ale wole palić niż być nimfomanką.

Rudolfik

Odnośnie tego, że musiało ci się nudzić ;)
Ale spokojnie, ja też jestem trochę dziadem (choć nie tak starym jak ty :P), a wchodzę w profile aktorek grających w filmach dla młodzieży i się mieszam do kłótni nastolatek ;)
Grunt to być młodym w duszy.

kones3r

"Ale spokojnie, ja też jestem trochę dziadem (choć nie tak starym jak ty :P)"- nie ma to jak delikatność... Przecież osoba w wieku Rudolfika jest jeszcze młoda, moim zdaniem.
A aż jestem ciekawa, ile Ty masz tak naprawdę lat.

Camilla3

Nie, poprawka. Nie moim zdaniem, ona jest po prostu młoda. Chyba każdy powinien tak uważać.

Camilla3

GETup_
książkę a raczek książki bo jest dużo części czytałam już z pare lat temu jeszce serialu nie było...oglądnęłam jka na razie tylko kilka odcinków więc nie będe się wypowiadać czy jest podobna czy niie:-) ale podobno w następnym sezonie już nie ma Jenny

sonnenEW

a co do wieku Rudolfika o ile się nie myle ok. 30 lat to jest młoda osoba to niby jak nazwiesz osobę w wiku 40 lat staruszką eh

użytkownik usunięty
sonnenEW

30-tka jest ok.

użytkownik usunięty

"Słońce, świeci nad nami ogrzewa nasze nagie ciała promieniami...":D Idę się glebnąć plackiem na działce:)))))

Hmm... kolejne konto na fotce: http://www.fotka.pl/profil/natalia092

użytkownik usunięty
Camilla3

łi tam. mi juz to wisi. niech ma nawet 8 kont. ma dzis dobry humor przez sloneczko:)

A ja całe dopołudnia się opalałam na balkonie, i już mam dość słońca na dzisiaj :D

użytkownik usunięty
Camilla3

heh ja sobie wlasnie przerwe zrobilam od opalania, bo sie zaczelam dusic. ale zaraz wracam dalej sie smazyc:)

Aa straszna duchota jest, aż nieprzyjemnie momentami.

Camilla3

Niezbyt dobrze upały znoszę. W tej chwili siedzę całkiem nago przed komputerem.

użytkownik usunięty
Camilla3

co do upałów to ja się dzisiaj nieźle spaliłam
i teraz wszystko mnie piecze.

Camilla3

Zobacz sobie oceny i komentarze. Raczej nikt nie wspomina nic o "przeciętności" ;)

kones3r

No, ale czy ja coś mówię. Powiedziałam tylko swoje zdanie, że według mnie jest przeciętna, a innym się może jak najbardziej podobać, dlaczego nie...

użytkownik usunięty
Camilla3

Weź z nią nie dyskutuj. Jej chodzi tylko i wyłącznie o to by nas podpuścić. Robi na mnie takie wrażenie jak mucha, która właśnie wleciała do mojego pokoju. Idę po klapakę.

Tak, chyba masz rację.

użytkownik usunięty
Camilla3

Miała 20 godzin na obmyślenie planu co napisać, żebyśmy zwątpiły że to ona. Jednak z tego co widze na tamtych profilach laska sciemnia jak nie wiem. Co by mi bardzo pasowalo do naszej delikwentki.

No dokładnie, dlatego co do tej sprawy, nie mam żadnych wątpliwości.

użytkownik usunięty
Camilla3

A co do jej palenia... Skoro żadnej fajki do ust nie wzięła to ciekawe co do tych ust bierze;p

Wolę tego nie wiedzieć lepiej...

użytkownik usunięty
Camilla3

Ok a teraz powtórze co wczoraj napisałam. Przenosimy się na tematu o Kristen. Ona sobie dała spokój i my sobie też dajmy. A nóż widelec odpuści.

No dobra :)

użytkownik usunięty
kones3r

na fotce każdy sobie słodzi. tak jak samo na nk.
te fałszywe '' ślicznie : * '', cudnie '' itp. są nic nie warte.

użytkownik usunięty

tya, dziesiec za dziesiec... http://www.fotka.pl/albumy/aga34/1,Ja/37055935,,1276109210#foto tej też słodzą i co w związku z tym?

Właśnie, każdy ledwo spojrzy, a napisze, bo liczy na rewanż. Bezsens.

użytkownik usunięty
Camilla3

Ale to swoją drogą jest zabawne:) Mniejsza o to. No ale muszę przyznać, że coś tam w sobie ma ta madeinjapan skoro to jej profil jest. Olać uprzedzenia. Aczkolwiek gdybym ją spotkała na ulicy to ani cień zazdrości nie przemknąłby na mojej twarzy to raz. Po drugie nie zwróciłabym na nią nawet uwagi. Co jednak nie wyklucza faktu, że jakąś tam urodę ma:)

No brzydka przecież nie jest, to wiadomo. Ale nie ma nic co przukuło by wyjątkowo moją uwagę, całkiem zwyczajna dziewczyna, ładna, ale nie jakaś wyjątkowa :)

użytkownik usunięty

Hahah, a daj spokój, nawet nie mów :D założyć strój i uwalić się na ziemi do foty, no ma to rozum? Na plaży to rozumiem, ale w domu...

użytkownik usunięty
Camilla3

hahah. nie chcę nic mówić, ale kojarzy mi się to z pokemonem.

i filmweb mi znowu szaleje, bo co chwilę znikają mi posty.-,-

użytkownik usunięty

bo fakt, raczej nie można powiedzieć, że jest pasztetem. ;)
nie lubię takiego typu urody, ale źle nie jest. chociaż sama nie wiem bo na tej fotce co podałaś wyglądała gorzej, a na tej co camilla3 ma ładniejsze fotki .

Mnie się wydaje, że tą fotkę co wysłała Asiek, to są jej stare zdjęcia, a te co ja dzisiaj, to aktualniejsze. Zresztą widać, po logowaniu się, że to konto jest używane bardziej. :)

użytkownik usunięty
Camilla3

no to zmieniła się na lepsze :D bo szczerze mówiąc zdjęcia z tej pierwszej fotki nie przypadły mi do gustu.

użytkownik usunięty
Camilla3

Tamte fotki są starsze. Widocznie to są te kiedy tak bardzo przypominała Taylor Swift... (ups, ze śmiechu wyplułam kawę na podłogę)

Hah, no tak, bo teraz przemieniła się w Megan :D, i wszystko jasne.

użytkownik usunięty

hahah. '' uroda porcelanowej laleczki jak taylor swift '' . - tak to dokładnie brzmiało. :D

Poracha ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

upss. chociaż nie. przecież to była jej koleżanka czekoladoweserce. rozmawiały ze sobą i made wszystkiego się dowiedziała. ;)

wybaczcie , mój błąd.

użytkownik usunięty
Camilla3

Hah nie no kwiczę ze śmiechu momentami:D Oj boziu boziu... Co to się narobiło. Żebyśmy musiały się doszukiwać jakichś pierdół na temat czekomadeiloveitbatmanowej