Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox
użytkownik usunięty
exchange

zalosne. :) Ona jej nie kopiuje. Nie chce byc porownywana do Angie.

nie chce byc a jednak jest porównywana, i jest podobna, moze niepotrzebnie robiła operacje hah

sonnenEW

nie jest podobna...
Kopia, a raczej falsyfikat to nie to samo...do pięt jej nie dorasta ;]

keshia21

troche jest, nawet tatuaże ma mniej wiecej w tych samych miejscach, włosy też podobne

użytkownik usunięty
sonnenEW

ojej. Ile to kobiet ma ciemne wlosy ;) . sa inne. Angie jest chuda jak szkapa.

użytkownik usunięty

Angie to prawdziwa aktorka, która ma autorytet. sorry. :] podróba megan się chowa.

Nie przemówisz...

użytkownik usunięty

ta. Gra tylko w marnym thrillerkach typu: Salt. ;).

użytkownik usunięty

nie kompromituj się.

użytkownik usunięty

Och,to Ty sie kompromitujesz na forum o Kristen. :)

użytkownik usunięty

w pan i pani smith była świetna. a lara croft?

użytkownik usunięty

Oglądałaś "Salt"? I co, wojownicze żółwie ninja są lepsze, co nie? Megan podrabia Jolie, TATUAŻE to co innego niż kolor WŁOSÓW, prawda? Poza tym nie dziwie się, że stara się upodobnić do Jolie. Każdy powinien. Bardzo ją lubię.

użytkownik usunięty

Angelina jest kimś. Megan gra tylko dupą.

Może i Megan gra "dupą" ale wygląda zdrowo a nie jak Jolie która odchudziła się na maxa. Megan jest początkującą aktorką i jeszcze zobaczysz że wszystkim tym którzy się z niej wyśmiewają że jest godna miana aktorki:)
;p

użytkownik usunięty
chinka92

Zobaczymy jak Megan się wychodzi jak będzie w wieku Angeliny;-)

Nie wychudzi się bo już jest wystarczająco szczupła:)

użytkownik usunięty
chinka92

popieram. ;) fajnie by bylo jakby Megan troszke przytyla,ale jest okej. Natomiast Jolie to kosciotrup. Nie lubie jej.

no tak Angelina przesadza z ta chudościa, ale talentu nie możan jej odmówić, a Megan jak na razie nie ma zbyt udanych ról

sonnenEW

obie brzydkie, obie nie maja talentu i obie przez cala swoja ' karkiere' bazuja na domniemanej urodzie. nic wiecej.

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Powiedziała brzydka bez talentu, która może sobie pomarzyć o "karkiere" bazującej na domniemanej urodzie.

sonnenEW

i to mnie wkurza że nie obsadzają jej w normalnych rolach zeby mogła pokazać na co ją stać

użytkownik usunięty
chinka92

Jolie jak była w wieku Fox to też miała fajne ciało. Już wszyscy pozapominali Tomb Ridera? Kto wie co strzeli do głowy Foxównej za kilka lat. Przecież póki co sławę daje jej tylko uroda. Ciekawe co będzie jak to jej zacznie nawalać. Będzie się starała utrzymać swoją pozycję ze wszystkich sił.

użytkownik usunięty

Dla porównania. Jolie była w wieku Foxównej jak grała w "Przerwanej lekcji muzyki". Nie była wychudzona.

Tylko w teraźniejszych czasach nikt nie produkuje tak dobrych filmów jak "przerwana...." i to nie daje się młodym gwiazdom wybić ;/

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

;D Dobre profesorze Aśku;D

użytkownik usunięty
keshia21

Popieram... nie jestem zwolennikiem, ani jej urody, ani talentu - z aktorek porównywanych w jakimś stopniu do Angeliny Jolie wolę naszą pobratymczą Milę Kunis ;D

użytkownik usunięty
Lurtz

Mila Kunis jest boska:-) Mimo swojego dziecinnego głosu.

Ha, ha, ha. czy to, ze jestem dziewczyna, i to ze nie uwazam ani jednej ani drugiej za piekne kobiety oznacza ze mam wrzody na tyłku, 50 kg nadwagi albo tradzik ? Naprawde zabawne asiek890 ;) . Moze inaczej. Są rozne gusta, rozne typy kobiet i ja akurat nie uwazam, zeby Jolie a tym bardziej Megan były zachwycajace. No chyba ze Ciebie zachwyca silikon i dorysowywane kredka brwi jak w przypadku Fox a moze wychodzace na wierzch zyły, wystajace kości, przeswitujaca skora i wygladajace jak sztucznie napompowane usta jak u Jolie?. Jest wiele piekniejszych , NATURALNYCH i nie silacych sie na pozowanie na skesbomby kobiet w szołbiznesie. Gdybys nie byla tak zaślepiona paniami o ktorych w tym temacie mowa, dostrzeglabys je ;] A mowie chociazby o Kate Winslet, Eve Mendes, Penelope Cruz, Jennifer Aniston ( nie, nie jestem z teamie Jenny ;) . Co do talentu, owszem , w 'Przerwanej Lekcji Muzyki ' pokazala sie z dobrej strony ale nie powiem juz tego o dalszych produkcjach, w ktorych brala udzial a jezeli neguje Wasze zdanie , nie musi to oznaczac tego ze jestem zakompleksiona nastolatka, ktorej jedynym sposobem na odreagowanie czegokolwiek jest wyzywanie sie na znanych i lubiach. Bądź mniej, jak w tym przypadku. Myśl co piszesz.

gosiukukuk

nie kazdemu musi się podobac np. jak dla mnie obie nie powalaja urodą, chociaż miliony ludzi uważaja je za najseksowniejsze na świecie, sa ładne ale bez przesady...zreszta operacje wiele dały no ale cóz dzisiaj można wszystko poprawić, a co do talentu to niestety Megan do tej pory nie dali się wykazać, bo np.w teledysku Eminema i Rihanny fajnie zagrała tak więc może jagby wybrała lepszą role to i by pokazała jakiś talent aktorski

sonnenEW

Tak naprawde w tym teledysku wlasnie, po raz pierwszy od momentu kiedy wkroczyla do holiłodu, mozna bylo zobaczyc maleńki przebłysk jakichkolwiek zdolności. Ale to za malo zeby mowic o jakimkolwiek talencie . Zresztą. To nie był jej pierwszy wystep w karkierze, w paru filmach zagrała i jesli dalej nie potrafi przekonac do siebie duzej rzeszy ludzi, nie musze pisac co to oznacza ^.^

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Co ty masz z tą karkierą?

użytkownik usunięty
sonnenEW

No i widzisz, ty przyznałaś, że jest ładna. To, że kogoś się nie lubi nie znaczy, że osoba nielubiana jest brzydka. Próbuje to Gosience przepowiedzieć.

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Nie. Może i jesteś ładniejsza od Angelina, ale od Fox na pewno nie. Skoro uważasz Fox za brzydką to równoznaczne z tym, że sama jesteś wręcz paskudna. Logiczne. Fox jest ładna tak czy siak i bez operacji również była. Sama sobie dorysowuję brwi kredką by miały ładny kształt. Są kobiety, które nazywanie brzydkimi jest oszczerstwem i prawie, że grzechem. Do takich kobiet należy Fox. Co do Angeliny ma naturalne usta i niczego sobie nie wstrzykuje ani nic w nie nie pompuje. Zazdrość to brzydka rzecz. Poza tym nie jestem "zaślepiona" Paniami show-businessu, bo mam lepsze rzeczy do roboty. Jestem realistką (trochę pesymistką). Kate Winslet jest otyła (wybacz Misiek, taka prawda) Evy Mendes nie lubię, bo wygląda jakby miała nieświeży oddech, Penelope Cruz lubię, podobnie Salmę Hayek, uwielbiam tego typ urody. Co do Aniston... taka wielka znawczyni sztuczności jak ty powinna wiedzieć, że miała przerabiany nos;> Powinnaś biegać z ornamentem "Jebać Jennifer" a nie posługiwać się jej nazwiskiem jako "tą, która została naturalna". Co nie zmienia faktu, że lubię ją również. Widzę więc, że jesteś wielką fanką Brad&Jennifer więc dyskusja z Tobą nie ma sensu, bo Angeliny lubić nigdy nie będziesz bo jesteś nieobiektywna. Myślę co piszę, co więcej WIEM co piszę. Jestem osobą obiektywną. A z psychologicznego punktu widzenia ty jesteś po prostu zazdrosna o urodę Megan Fox. Dziękuję, Dobranoc.

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Podsumowując. Jeśli uważasz, że Fox jest brzydka to albo jesteś ślepa, albo jakaś panna podobna do Megan odbiła Ci faceta i tak się skupiłaś na szukaniu wad, że zalet już nie widzisz. Poza tym jeśli chodzi o Fox to nie jest kwestia gustu ze komus sie podoba czy nie. Są dwie opcje: ładna i piękna. Ci co twierdzą, że Fox jest brzydka - kłamią lub są totalnymi bezguściami.

brzydka na pewno nie jest:-) może się komus taki typ urody nie podobac ale jednak cos w sobie ma, ja. np. nie przepadam za nia ale jakoś mi nieprzeszkadza nie siedze na forum i nie wyzywam jej, jakiś talent aktosrki posiada w końcu ma kilka filmów na swoim koncie, a że palnie czesto cos głupiego no coz kazdemu się zdarza, a co do Kate faktycznie nie nalezy do szczópłych i pieknych osób i tez czesto ja retuszuja ale szanuje ze komus może się podobac a zreszta jest dobra aktorka i to sie liczy

sonnenEW

Przez chwile mialam ochote napisac długi wyklad na temat tego, ze czytanie ze zrozumieniem ksztalci sie z szkole podstawowej, ale podaruje to sobie. Zreszta. Swoje zdanie uwazasz za najwazniejsze i najbardziej obiektywne, wiec nie ma z kim lub czym dyskutować. Kate Winslet jest otyła? Nie skomentuje tego oraz Twojego wrecz żalosnego uwielbienia dla Fox.

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Tak, uwielbiam Fox, jej plakat wisi u mnie na suficie i co wieczór pomaga mi "zasnąć" jej niebiański uśmiech... Dla Twojej informacji nie lubię Fox. Jednak nie jestem zawistna i przyznaję, że jest piękną kobietą. Ty tego nie potrafisz z wiadomych przyczyn. Kate Winslet jest otyła i ma bardzo irlandzką urodę. Jeśli byłaś w Irlandii, albo chociaż oglądałaś jakieś filmiki czy zdjęcia Irlandczyków to powinnaś mi przyznać rację.
Co do czytania ze zrozumieniem... Jeśli piszę z prostymi ludźmi to nie zwykłam czytać całego tekstu wiedząc, że i tak nie wnosi nic sensownego.

Według mnie jest ładna, byłoby kłamstwem mówienie, że tak nie jest. Dodaje link z nią bez makijażu, sami oceńcie, ja się szczerze mówiąc zdziwiłam, bo zwykle jest wytapetowana, a moim zdaniem bez tej tony makijażu wygląda lepiej:):):) http://pinoytutorial.com/lifebytes/megan-fox-without-make-up/2266 to drugi link
http://dearbloggery.com/2010/06/02/megan-fox-without-makeup/

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

A ty nie oglądasz Dextera?