Luz fatboy. Jedyna, która Cię zachce to będzie 120 kilowa berta, w którą będziesz musiał wejść po pasa by coś poczuła.
Jestem ze wsi i gadam jak chcem. A jak Ci nie pasuje to zrób fikołka, potrzymaj się lewą reką prawej kostki jednocześnie dotykając końcem palca prawej ręki lewego ucha i poczujesz się lepiej...
Cóż, żadnej mądrzejszej riposty się nie spodziewałam. Już i tak zbyt dużo czasu spędziłam na zniżaniu się do Twojego jakże nędznego i prostackiego poziomu. Więc raz, raz, za widły i heja. Powinny Ci internet odciąć.. Gdyby Twoja mama zobaczyła... Ojoj
Czy sa tu jacys moderatorzy ktorzy mogliby sie pozbyc tej mendy raz na zawsze????
Gorszego wiochmena i prymitywa na tym forum jeszcze nie bylo.
Na nic cie lepszego nie stac..nie potrafisz ulozyc prostego zdania tylko od wyzwisk i przeklenstw zaczynasz..daleko nie zajdziesz prostaku
Nie wiem kto Ci powiedział albo czemu sugerujesz się tym że ona naśladuje Jolie.
Andżela jest totalnie chuda i płąska jak decha i gdyby nie make-up to pewnie ujrzelibyśmy chodzący szkielet. Swoją drogą Pitt jak ją ładuje to pewnie musi owijać ją gąbką aby przypadkiem nie uszkodzić- i dziwię się że porzucił fajną Anniston dla takiego chudzielca. Ja rozumiem że laska powinna być szczupła ale jak patrzę na Jolie mam wrażenie że to zaawansowane stadium anoreksji i robi mi sie niedobrze.
I dawno już minął okres że to Jolie jest symbolem seksu. Jest teraz całe mnóstwo młodych lasek które ją biją na łeb.
Racja. Jolie jest o wiele lepszą aktorką od Megan. Jak dla mnie Fox powinna grać jedynie w "Modzie na sukces" (pod względem aktorstwa tylko na to ją stać).
Masz rację, lepszą. Pokazałą to w "Salt"-jakżeż ambitym filmie, gdzie rozbija na łopaty gości o 20 kilo cięższych:D.Bo sama jest chodzącą Afryką:D.
Przynajmniej bierze różne role. Foxówne biorą głównie do roli wrednej, zadufanej dziewczyny, którą nie obchodzą uczucia innych. Ciekawe czemu tylko taka rola dobrze jej wychodzi...
Dlatego źle zagrała. Dobra Misiek, lecę oglądać Dextera. Ty możesz zostać i ponaśladować swego idola Krzyżaka. Papa
Czy ty czytać nie umiesz Adi? Napisałam, że głównie takie role gra i tylko te jej wychodzą. Może jakby zagrała psychicznie chorą i by jej wyszło to bym zmieniła zdanie. Póki co jednak nie zrobiła NIC by mnie do siebie przekonać. Tyle co ma ładną figurę.