dla mnie to po prostu seks-bomba, mógłbym na nią patrzeć godzinami, uwielbiam filmy z nią, ale jeżeli mam ocenić jej aktorstwo to dam nie więcej niz 4
wogole to jest pewne, że ona po operacjach, bo Bóg nie stworzyłby czegoś tak pięknego dla ludzi XXI wieku ;)
Każda ma w sobie to coś. Tylko, że jedna ma tego więcej a druga ma tego mniej. O. Poza tym to zależy od partnera. Dla jednego Megan Fox jest ideałem, dla drugiego Calista Flockfart. Dla każdego "to coś" jest indywidualne.
hehehe, wiem wiem, literówka. Ale śmieszna wyszła. Fart:D Przetlumacz sobie z angielskiego;p
To zależy od gustu, nawet najbrzydsza dziewczyna może mieć to "coś", zależy jak dla kogo. Zresztą nie ma co porównywać aktorki którą zna się tylko z filmów czy zdjęc gdzie zawsze można coś poprawić, nie wiemy przecież jak wygląda na żywo.
Tak pomyślałam, że możesz wymienić Martę wiem że się podoba facetom ,no ładna jest to trzeba przyznać. Widzę że gustujesz w brunetkach
ostatnio podobna szmate w kiblu jechalem. dobra byla aczkolwiek slaba. megan fox ma pryszcze na twarzy na cipie pewnie tez. a szkoda zruchal by ja. ale niestety ponizek oceny 8 nie schodze a ona jest najwyzej 5
daj spokoj za duzo zagrozenia ze strony fizycznej. do konca zycia mialbys przed oczami jej prychole na senioricie. jak dla mnie za duzy uraz psychiczny trzepac tak lache. pozostane przy swoich partnerkach
To było piękne co napisał, prawda Irminko? Wzruszyłam się jak Aśka z Hrabi gdy kwiaty dostała:P
"dobra byla aczkolwiek slaba" - wspaniałe!
Słowa wypowiedziane z ust Devilka nie są byle jakimi słowami, on je stworzył od podstaw, wyszły prosto z serca i zostały przelane na nasze ekrany...ja również się wzruszyłam niczym Aśka.
;D
http://www.youtube.com/watch?v=n2xzWbRwOio&feature=related patrz to i dopiero zapal:D